FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
nem hiszem, hogy nyerni fognak Palermoban

nekünk meg végre jönnek a könnyû ellenfelek, Lecce, Brescia, aztán meg milan

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
most a lazio is bukhatna már 😄 aztán jövõhéten vagy utána visszavennénk a minket megilletõ elsõ helyet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
most nem kell elterelni a témát
militoról volt szó te idióta pöcs

remélem csúszol még 1 évet aztán haza takarodsz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
aha, én mikor te látod már a csapatodban Messitõl kezdve Rooneyn át mindenkit😄 te vagy itt a legbutább😄
limperatore
nem is írtam h bontottak fele, csak h bontanak 😄 ezt olvastam
de az ára jelentõsen csökkenni fog így az biztos.. már ha igaz ez az egész
rooney is hosszabbított végül

limperatore
te mekkora idióta hülye vagy 😄😄😄: hatalmas öngólt lõttél ezzel a hozzászólással 😄

nem hiába vagy az inter topic bolondja 😄
ki kéne írni a banner alá h szücsy a topic bolondja :ASD😄SA

WuFraZselic
Milito - Cassano - Eto'o 3as leghamarabb januárban jöhet össze, és legjobb tudomásom szerint Milito nem 1 évre sérült le, szóval... fail

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
meg Messi meg Ronaldo meg Robben is megy állítólag hozzátok,õk is már HOLNAP szerzõdést bontanak <#nyes><#idiota><#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Milito nem is játszik, de azért nagyot fog ütni😄DDDDDDDDDDDDDDDD

jólvan ülj le egyes 😄DSAS😄SSDDS:SDSAD😄SAAS
9csöves9
nem bontottak vele szerzõdést,azért õk sem tök hülyék.nem állnak olyan jól,hogy milliókat kipengessenek neki csak azért,hogy megmutassák mekkora arrafelé a fegyelem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
cassanoval szerzõdést bontanak, ingyen jöhet januárban

remélem már morattival ebédeltek ma 😄 az öreg úgy is elakarta hozni, most legalább nem kell 20m-t adni érte, csak aláíratni vele a szerzõdést

Etoo Milito Cassano 3-as nagyon ütni fog mögöttük Sneijderrel

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
samp ellen meg jól toltuk, mégis x-eltünk, milan-juve elõtt tökéletes ez az eredemény

ForzaInter
még a nyáron távozott😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
kit érdekel
3 pont a lényeg, genovában nem sok csapat fog nyerni

Yo, Bitch!

limperatore
ekkora fos intert mint ami ma volt.....
vereséget érdemelt volna a csapat nem gyõzelmet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
csak nyerjünk 😊

WuFraZselic
Oriali közös megegyezéssel távozott :o

limperatore
hát elég fájdalmas nézni ezt a meccset
sztem marad 0:1 a vége..

WuFraZselic
bazzeg, azt hittem holnap este van a meccs =/

Voyager5
Azé' nem kis potya volt 😄DD
Azthittem nem is nézitek a meccset.
ForzaInter
majom muntari nem gólt lõ😄😄😄
azért télen takarodjon el😄

Yo, Bitch!

limperatore
na a gyapotszedõ 😄 0:1

bubu13
Sneider 2015-ig hosszabított. Évi 5 millió eurót fog keresni a hírek szerint. Remélem újra magára talál és a tavalyik formáját fogja hozni.

EEE 1899

Jó.. nem szóltam 😄 Sikerült felfognom a mondandó lényegét 😊

Rosszul emlékszel szerintem 😊

ForzaInter
vbn ha jól emlékszek csere volt végig😄

Yo, Bitch!

Gunnersboy
Fabregas lett az arsenal házi gól és gólpasszkirálya, a vb-n is jól játszott, és a döntöben golpasszt adott Iniestának. Angliában talán õ teljesített a legkiegyensúlyozottabban. Persze ez szubjektív, én Dani Alves listára kerülését nem értem 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
A normálist milyen értelemben érted?
"1000000 csilliárdokat költünk egy szezonban játékosokra és ha nem jön be egy szezon után eladjuk õket" értelemben?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Real az egyetlen normális team ott fõleg,hogy most Muo is ott van többi áá nem is mondom mik na mind1😊..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Úgyis Spanyolt választanak vagy barca játékost.Komolyan megállna a foci történelem ha nem sztárolnák agyon ezeket a Spanyolokat?pff

WuFraZselic
uram isten... még ha azt a logikát követnék, hogy a naptári év számít, és mondjuk augusztus óta nem játszik jól, akkor is a kurva anyjukat, mert pl Robben ott van, aki nem is lépett kb pályára ebben a szezonban. nem azt mondom, hogy Õ a fõ esélyese, de szerintem Sneijder és Messi mellett a top3ban lenne a helye...

Voyager5
😄
Szerintem véletlenül hagyták ki Milito-t lol
Mekkora pancserek ezek gratulálok😄D

9csöves9
kurva nagy vicc ez a lista.Klose,Gyan,Fabregas jézusom...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/het-spanyol-a-fifa-aranylabda-23-as-jeloltlistajan-2050261/

Azt hittem rosszul látok.. Milito a bl legjobb játékosa, 3 sorozatot döntött el a góljával és nincs a listán, gratulálok nagy szakértõknek.. Ennél többet nem lehet tenni, hogy valaki felkerüljön a listára, sõt ezzel a teljesítménynel 5-ben kéne lennie.

De asaoma gyan meg ilyen nyomorék senkik a listán vannak, kurvaanyád fifa.

Yo, Bitch!

Ja látszik,hogy akar focizni és van benne bõven tehetség.
Jól játszik csak így tovább<#eljen>

ForzaInter
én most is bírom
de az ilyen videokat kibaszottul gyûlölöm
szerencsétlen balfasz quaresmának is volt 5 csele egy meccsen, ami kurvára nem volt jó semmire, és egybõl gyártották a quaresma vs. chievo videokat, miközben egy kalap fos volt mindig...
mondjuk Coutinho tényleg nagyon fasza volt tegnap, rohadt nagy tehetség.

Yo, Bitch!

limperatore
😄
mikor a gólokat rúgja már akkor szeretni fogod 😄

ForzaInter
de gyûlölöm az ilyen videokat

Yo, Bitch!

limperatore

ForzaInter
egy szélsõ támadó kell, aki világklasszis, többi poszton megvagyunk..

Yo, Bitch!

limperatore
remélem moratti januárban leigazolja cassanot
vmi nagy név tuti jönni fog és õ lenne a legideálisabb

limperatore
hát ja 😄
bár sneijder ne mutassa most mert az is csak fölé rúg mindent mostanában 😄
de van még ideje beletanulni, ne egy 18 éves braziltól várják a csodát most

Oziris666
Ja de igazán megmutathatná neki Eto'o meg Snejder az edzéseken hogy h kell lõni😛

limperatore
cesar múltkor is 2 gólban benne volt

lassan jöhet viviano

ForzaInter
simán fogható volt, guberti még nem is találta el jól.. ebbe bennevan cesar vastagon kivuval együtt, õk baszták el

Yo, Bitch!

WuFraZselic
azért ne kenjük Cesarra, elég kiszolgáltatott volt a kapáslövéssel szemben. elõl kellett volna pontosabbnak lenni, igaz, hogy 4-5 percek rendszeresen kimaradtak a gagyi stream miatt, de hogy csak a 2. félidõben lõhettünk volna 5öt, az biztos. Samp tavaly is ezt csinálta 2õs emberelõnyben, 8 emberrel védekezett, most is ez volt, szégyen hogy így játszik a 20 csapat 90%a ellenünk

ForzaInter
ott cesar hibázta a legnagyobb, azt a lövést fognia kellet volna simán

Yo, Bitch!

ForzaInter
cesar meg román is takarodjon a faszba.. simán fogható lett volna lövés, de ez megint bepotyázza 1 hét alatt 3 potya, vicc.. ezzel a samppal is a faszkivan hogy minden évben ezt a szar 10 emberrel védekezünk focit nyomja ellenünk

Yo, Bitch!