34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Tomy Lee
    Nyerünk este!!FORZA INTER
  • tviktor91
    CSINÁLJUK MEG csináljuk mEG - by gyurcsány
  • WuFraZselic
    megtudjuk csinálni!

FORZA INTER
  • Csesza
    előre imádom a Robben-Chivu párharcokat :S
  • limperatore
  • WuFraZselic
  • limperatore
    Milito is a keretben!!!!
  • limperatore
    ja most idegesítő a pénteki meccs.... már csak 3 pontra lehetnénk...
    mind1, derbyt hozni kell akkor meglehet!
    de szép lenne leoval 13 pontos hátrányból scudettot nyerni haha :D
  • Tomy Lee
    Hozzuk a következő meccset.Inter kell továbbra is BL-be!!
  • fsgh
    Innen szép nyerni:) Én bízom most a csapatban. Meglesz! (vagy egy csomó pénzt elbukok:D)
  • WuFraZselic
    elég nagy baromságnak tartom, hogyha valaki játszott BL-selejtezőt, de nem jutott be a csoportba, akkor később nem lehetne nevezni (legalább a kiesés szakaszra), Pazzinivel meglehetne a továbbjutás

mondjuk Pandev utóbbi 2 meccsen biztató volt, bár belőtte volna pénteken az ziccereit (durva, Milan leikszelt a Barival, ilyenkor mégjobban fáj, hogy 4 pontot eldobtunk a Brescia ellen ebben a szezonban)
  • fsgh
    Eto-ban bízom azért. Meg is fogom rakni az Inter győzelmet holnap:)
  • WuFraZselic
    az nagyon jó... Cambiasso is kérdéses, Militoról nem is beszélve.

pedig reménykedtem a továbbjutásban, de így nagyon nehéz lesz. Ranocchia mellett Cordobo/Materazzi/Chivu lesz, asszem ezzel el is dőlt
  • limperatore
    kurva jó.....lucio kihagyja a bayern ellen

ez a sok nyomorult sérülés geci nem hiszem el
  • ForzaInter
    semmire. mivel jövőre helyre áll a rend, és nem adunk fél év előnyt a riválisoknak:)
  • Rockynhooo
    ettől függetlenül elég gyengusz a Milan...
  • WuFraZselic
    szóval szerinted a Dortmund erősebb, mint a Bayern, vagy a Lille, mint a Lyon, vagy a Twente, mint a PSV? hagyjuk már :D
  • limperatore
    bizonyos körülmények között ez így van, de nem minden esetben
    ezt a scudettot nem a milan nyeri meg ha megnyeri, hanem az inter veszíti el
  • bakkerman
    egy adott országban az a legerősebb csapat,amelyik a bajnok, 38 fordulón keresztül kell egy bizonyos szinten teljesíteni,ami nem könnyű(ebből a szempontból én nem hasonlítanám össze a BL-el),és aki a legvégén a legtöbb pontot gyűjti,az a jobb. bele lehet menni olyan dolgokba,hogy kinek milyen az edzője,milyen a keret,stb...aki 38. forduló után 1. helyen van,az a legjobb az országban,ennyi
  • WuFraZselic
    szerintem örülj, ha ezt behúzzátok, egyértelmű, hogy nem ti vagytok jobbak, csupán mi vagyunk gyengébbek tavalyhoz képest. lehet benítezre fogni, de egyértelmű hogy az iszonyat gyenge ősz ellenére is feljöttünk. ugyanakkor a bajnoki címre kb 5% esélyünk maradt, ha kikaptok jövőhéten palermoba (természetesen 2 hete szétesett a palermo, ahogy a juve is , és ellenetek gondolom semmilyen ellenállást nem fognak tanúsítani) és a derbyn is.
  • limperatore
    mármint 2011/2012es szezonra gondolsz?:D
  • LasCar16
    jövőre mire fogjátok majd? :D
  • limperatore
    hát mikor behozta ezt a 2 nyomorékot még írtam is msnen szücsynek h gólt fogunk kapni... jött is
  • ForzaInter
    ennél szarabbul azért nehezen cserélhetett volna leo..

de nem hibáztatom mert vele eddig nagyon jól teljesít a csapat.. vannak néha hülyeségei de még fiatal, és ha így tudott volna ősszel is játszani a csapat, akkor most mi vezetnénk kb 7 ponttal nem a milan..

ősszel buktuk el a scudettot benibával.. most tavasszal igazából azt hozza a csapat ami az előző években is, és amit igazából tud.. csak hát olyan szar őszt produkáltak, hogy azt a hátrányt már nem lehet ledolgozni.. ez a milan semmivel sem jobb mint tavaly, ezt bizonyítja az is, hogy alig van több pontjuk mint tavaly ilyenkor.. mi basztuk el ezt sajna ősszel.
  • Fabio Capello
    Öregek=lassulnak=hibáznak, itt van a kulcsszó :)
  • ForzaInter
    Lúcio-Ranocchia kettős kezdett.. cordobát és materazzit a meccs végén cserélte be, mindkettő jó védő, csak már öregek, aki pedig hibázott az cordoba volt..
  • Fabio Capello
    Hiába, hogy ez már ősszel elment, attól még egy Brescia kötelező három pont kellene hogy legyen.

Azt meg végképp nem értem, hogy engedheti meg magának Leonardo, hogy ekkora lemaradásban a liga egyik legfavágóbb/leggyengébb védőpárosát rakja be... Már amikor megláttam a kezdőt, volt rá egy ezresem hogy valamelyik kipontozza magát, igazán megtanulhatná már, hogy igenigen veszélyes rájuk építeni.

Mondjuk sehol sem vagytok hozzánk képest, legalább egy kevés küzdeni akarás még van bennetek, nálunk viszont teljesen kihalt a Spirito :(
  • WuFraZselic
    csak ezellen a kutyaütő brescia ellen 4 pontot buktunk idén...

Leo is leküldi pihentetni Nagatomot meg Lúciot, és helyére beküldi a Matrix-Cordoba szuperpárost...
  • ForzaInter
    sajnos ennyi volt tényleg a scudetto.. de igazából ezt ősszel benibával buktuk el..
  • WuFraZselic
    ezt a kapus fogta meg, nem szerencse volt :D

akinek szerencséje volt az a kibaszott brescia, mindent megúsztak, ezzel ennyi is volt a bajnokság
  • Fabio Capello
    Dikk, mimákotok volt O.o

Cordobát minek játszatjátok a szezononkénti öt piroslap mellett?
  • WuFraZselic
    Júlio mekkorát védett baszki... 2 percünk van, nem értem miért szórakoztuk így el a helyzeteinket
  • WuFraZselic
    és még ki is kapunk, köszönjük Cordoba
  • WuFraZselic
    fasznak kell Cordobát meg Materazzit behozni...
  • WuFraZselic
    tessék basszameg, jellemző
  • WuFraZselic
    miket hagyunk ki baszki, Sneijder ziccer + kapufa, 2 Pandev ziccer, 1 Pazzini ziccer ... és veszélyesen kontrázik a Brescia
  • WuFraZselic
    Pandev ismét jól játszik, hajt, lendületes, remélem ő is ismét formába lendül
  • limperatore
    góóóól

ETO'O ETO'O ETO'O ETO'O ETO'O
    io di IBRA me ne frego perchè è uno ZINGAROooo ...
  • WuFraZselic
    Eto'o góljával vezetünk!
  • WuFraZselic
    kötelező 3 pont