FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
stanko aSD:SDA:SDA:_

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
2-1, 1 percen belül 2 Stanko gól

EZAZ!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
1-1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
edzõbuktatás lesz
csak okostojás moratti nem vette észre a chievo ellen
én meg hülye fejemmel még x-re tettem ma -.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

0-1 <#wow2>

REAL MADRID

limperatore
Inter: 12 Castelazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 39 Santon; 27 Pandev.

Subs: 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 31 Alibec, 34 Biraghi, 36 Benedetti, 40 Nwankwo, 57 Natalino.

Coach: Rafael Benitez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
ezt azóta többen is cáfolták már, én sem nézném ki belõle. pl Matrixból igen 😄

limperatore
kivéve ha megint edzõ buktató meccs lesz
állítólag cambiasso kérte morattit h küldje el 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
micsoda mentalista vagyok 😄

hát nyerni kell, juve és milan is x-elt, elkezdhetünk felzárkózni

limperatore
az hát 😄 azt látja hogy nézd meg a kispadot 😄

Strikers: 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany.

DONGUBA
es az edzo mit lat ebben a biabianiban?mert egy fos

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
góllövõ lista elején mind a bl-ben mind a serie a -ban <#taps><#mf1><#mf1>

limperatore
itt a bal oldalon megvan oldva a támadás, de a jobb oldal cordobaval meg biabianyval megint egy nagy 0 😄

DONGUBA
Hol van ETUUUUUUU?<#mf1><#hehe><#zavart1>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
igazad volt 😄
reggel már ez a 11 volt kint

ForzaInter
reggel felkelésnél biztos bevernéd a fejed😄😄😄

Yo, Bitch!

limperatore
😄
elsõ jó hozzászólásod ebben a topicban 😄SADSA

szucsy89
álmatlan éjszakám lenne egy ilyen szobában...😄
limperatore
eh... 😄

limperatore
Cassano közel az Interhez
November 27, 2010 15:04

A repubblica.it szerint, Antonio Cassano és Massimo Moratti megállapodtak egy 5 éves szerzõdésben.

Cassano 3,5 millió euró körül fog keresni, de a fizetése nõhet, ha az eredmények és a pályán töltött teljesítménye jó lesz.

* * *

Érdekes hírek, sõt... Meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. Szeretnék látni egy erõs támadó sort, Eto'o-val, Sneijderrel és Cassanoval - elõttük Militoval, mögüttük Thiago Mottával és Cambiassoval. ( interpersempre.com )

forrás: FCIM1908

limperatore
meg vmi edzõ 😄😄

ForzaInter
nem tom mit gondolt kezdõ lesz ott😄
jó lenne, vagy õ jöjjön vagy schweini
ranocchia, schweinsteiger/mascherano, cassano nagyon jó lenne ha ez a hármas jönne télen

Yo, Bitch!

limperatore
Mascheranot alakarjuk hozni januárban, gondolom nem tetszik neki a kispad

limperatore
Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 34 Cristiano Biraghi, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo;

Strikers: 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany.

limperatore
azt mondta h motta kezdeni fog, legalábbis google fordító 😄😄

WuFraZselic
<#eljen>

ForzaInter
Cassano álíltólag 5 évre ír alá, és 3,5 milla lesz a fizuja.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Santon jobbszélsõ középpályásként kezdte, primaveréban ott játszott legtöbbet, aztán sérülések miatt lett jobb majd balhátvéd belõle.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
még a keret sem ismert, ez csak feltételezés 😄 Motta is szinte biztos, hogy padon kezd

Benítez a sajtótájékoztatóan azt mondta, hogy Santon tud jobb és balhátvédet is játszani, de támadni is képes (lehet õ lesz Stankovic helyén, és Cambiasso - Stanko kp lesz)

limperatore
gazzetta

benitez miért ekkora nyomorék h cordobát játszatja santon helyett? MIÉRT???

limperatore
:SD:SD:SD:SADASD_

te mien buta vagy 😄😄 csak magadat égeted 😄

ForzaInter
ja persze, kifogás mindig van😄 magyarázkodni az már megtanultatok az elmult években😄:😄😄 meg mondod ezt te mikor berlusconi a 2007-es bl indulást vette meg😄

Yo, Bitch!

szucsy89
Moratti elintézte nektek, úgy könnyû
ForzaInter
ilyet?😄😄
soha nem fogtok triplázni😄
mi élvezzük amugy ezt már lassan 5 éve😄

Yo, Bitch!

szucsy89
jolvan kicserélted a képet...<#mf1>
szucsy89
10-15 évig most én fogok egy ilyen képet mutatni szezon végétõl 😄a😄S:SASD😄DASAS😄SDSAADS😄DSAA

élvezd ki amíg lehet ezt
limperatore
kit érdekel mit csinál a margitnál 😄

itt már legenda marad örökké

Nemigazán,inkább banner.-t kéne már cserélni(nagyon elöttem van az utolsó csalós meccsérõl a kép na bumm...😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
mehetne banner alá fölé 😄

limperatore

limperatore
jaja
mindenképp jönnie kell, és ahogy morattit ismerem jönni is fog

Ingyen jöhetne!!Nagy játékos nagy lenne nálunk.Cassanao Wesley-Eto-Milito/Pandev/ jó ég kezd alakulni a team

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
már beadták a ligához a papírokat a szerzõdésbontásról, ha elfogadják onnantól semmi köze nem lesz a samphoz, tehát ingyen jöhet

adná az ég, kedvenc csatárom kedvenc klubomban, fasza lenne.

Yo, Bitch!

Oziris666
A Lazio elnöke is volt ilyen hülye Pandevvel:p

limperatore
de sztem a samp elnöke se lesz hülye h ingyen elengedje mikor kaphatna érte 10-15 milliót 😄

9csöves9
láttad talán a bérleti szerzõdést?😄 a digó újságírók egyik kedvenc hülyesége amikor valami közeli átigazolásról írnak...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
de akkor miért bérelt ki lakást milánóban? na mind1 majd meglátjuk

ForzaInter
ja én is pont azt írtam, egyik havernak, hogy ne éljbe bele mert a tuttosport írta😊

de én sem tudom elképzelni hova menne, hozzzátok meg elvileg adebayor (fú de rühellem😄) milanba nem kell csatár.. talán fiorentina, õk nyáron vitték volna, ennél lejjebb pedig nem adja, külföldre meg ne szeretne elmenni szerintem

Yo, Bitch!

9csöves9
szerintem pont ez a lényeg,hogy egy olyan helyen tud csak normális lenni,ahol a többi csapattársa mélyen alatta van tudásban,fizetésben stb. játszhatja a kiskirályt,mert neki ez kell.mindenesetre én pl kurvára örülnék ha a Juve igazolná le...(nem fogja)

amúgy a Tuttosport szellõztette most meg,hogy ilyen komolyan érdeklõdtök iránta,szóval még ne vegye senki biztosra.(bár szerintem is az Internél köt ki,annyira nyilvánvaló lenne)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
Már teljesen megváltozott...
A sampnak a vezére mitóta ott játszik, a bajnokságban elmult években õ adta a legtöbb gólpasszt szinte, és nem is nagyon volt balhéja genovában, a mostanit is az elnök fújta fel, egy díjatadóra nem ment el, nem az volt vele a baj, hogy elkésik edzésrõl, vagy nem edz.

Yo, Bitch!