34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#27930 lehet hogy Leonardo vagy épp Maicon/Júlio/Lúcio tudna hatni rá, és nem hagynák, hogy elkallódjon. persze ettől még mind ő, mint Ganso nagy kérdőjel, hogy beválnak e Európában egyáltalán... -
#27929 neymar hozzáállása kb olyan olyan mint balotellié, ha így folytatja, akkor ő sem fogja semmire vinni, hiába kurva nagy tehetség.. -
#27928 nagy sztár lehet,ha nem egy real,vagy egy city viszi majd el,mert ezekben a csapatokban elkallódna,én a helyében még legalább 2 évig maradnék a santosban,és utána mennék valami top csapatba -
#27927 Nagyon jól tolta, ilyen fiatalon ráadásul...
Nagy sztár lehet a srácból ha nem száll el magától.. -
#27926 lehet, hogy inkább Neymart választanám a Ganso-Neymar kettősből, hihetetlen miket művel a skótok ellen... -
#27925 nekem nem úgy tűnt mintha csak ugratták volna egymást...még jó hogy a barcában nem volt ennyire agresszív... -
#27924 a patkány féreg ismét -
#27923 Lúcio 2013ig hosszabbított -
#27922 elég jól zártak a válogatott meccseken az Interesek, Sneijder gólpassz, Mariga szabi gól, Cambiasso gól, Motta gól -
#27921 Télen jött az Ajaxból, holland válogatott. -
#27920 ki az a Emanuelson? -
#27919 téged nem kell égetni :D #27903 -
#27918 Ne égess már legalább akkor, ha ezeket nem is mondtam, Emanuelsonra csak azt mondtam hogy gyorsabb, Van Bommelt azt mondtam hogy kb. egy szint a tipp meg tipp, simán bejöhet.. -
#27917 meg emanuelson v ki a keci jobb mint zanetti, meg van bommel kb olyan mint cambiasso :D:D:D:D:DD:D:DD:D::D:Dd
és a milan fog nyerni 3:1-re -
#27916 az semmi, most meg szerinte sanchez nem is jó játékos :D -
#27915 ja és Ranocchia játszani fog a derbyn by Gazzetta -
#27914 nem már a milan megvette
most írta alá új szerződését, 85m a kivásárlási ára
Moratti viszont sunyiban a háttérben ajánlatot tett Sanchezért, akinek a gazzetta szerint a legjobb átlaga van a Serie A-ban!
Di Natale nyilatkozta hogy: Örülnék ha Olaszországban maradna Alexis. Tudom hogy Moratti érdeklődik utána és megvan bolondulva miatta. Nem fogom szeretni ha elhagyja az Udineset.
Gazzetta szerint Inter lesz a befutó de hát ezek mind pletykák...
-
#27913 videóit nézve kajak Messi-Ronaldo keveréknek tűnik
és persze hozzátok fog menni ő is -
#27912 Leonardo szemet vetett a Sao Pauloban focizó Lucasra, akit az új Ziconak mondanak, videóit nézve kajak Messi-Ronaldo keveréknek tűnik
Persze Európában is kell bizonyítania
-
#27911 :DDDDDDDDD te olyan buta vagy
fb -
#27910 sztem egyébként szücsynek vmi baja lehet, nem vicc
vmi orvosi agybaj sztem érdemes lenne kivizsgáltatnia magát mert egy darabig poén h égeti magát de sztem vmi pszichológusnak megkéne néznie -
#27909 sneijder milyen szép gólpasszt adott! -
#27908 hát nem tudom
Robbent azért szerintem hamar lefaragnék az olasz bajnokságban -
#27907 ehh, még trollkodni sem lehet már... -
#27906 szerintem ha látja, hogy 13 pont előnyből maradt 2, akkor nem kérdés melyik milánói csapatot választja -
csurhest #27905 Szevasztok srácok, tudom nem ebbe a topicba illik, de meg szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki rendelt-e már a ProDirectSoccerről valamit? mert én már 3 hete megrendeltem, és nem ért ide..:S -
#27904 mekkora böszmeségét mondtál már megint, és még nevetsz is rajta:D
bayernt kiejtettük a blből idén, tavaly a bl döntőben meg simán vertük őket, de nyilván erősebbek nálunk:D:D:SASD:AS -
#27903 Miért menne el Robben egy gyengébb csapatba? Akkor már inkább jöjjön Van Bommelhez hozzánk ;)
:DSDA:ASS_:DS?ASDASD:_ADSD:?Das -
#27902 hát cordoba is ugyanugy mindig az:D -
#27901 annyi baj van vele hogy fél életét a kórházba tölti :| amúgy kibaszott nagy pléja meg amúgy sem a Bayernben kéne megrohadnia :D -
#27900 nem tudom hogy szorítana Leo helyet a pályán egy Eto'o-Sneijder-Ganso-Robben-Pazzini-Milito 6osnak :D és még Pandev, Coutinho is ott van... :D -
#27899 Elvileg Moratti megakarja venni Robbent, és ő is szívesen játszana a haverjával Sneijderrel! Ámen
és nagyon úgy néz ki h Ganso is hozzánk jön! -
#27898 hát mindkettő életveszély, cordoba most hibázott 1x az tény
de materazzi meg életveszély mindig :S -
#27897 hát inkább Materazzi mint Cordoba -
#27896 remélem Ranocchiat bő 1.5 hét alatt rendbehozzák!
amúgy állítólag ráálltunk Llorentére, Militot pótolná (azért Diego megérdemel még 1 esélyt, ez a szezon nem az övé, sok a sérülés, és formán kívül is van, de azért nem kéne megválni tőle) -
#27895 hát vmi zanetti..chivu..cordoba..maicon kell akkor -
#27894 ott van materazzi...:DDDDD bár ha ő játszik,akkor nem csak a scudetto úszik,hanem a benntmaradás is xd -
:D:D -
#27892 -
#27891 nah lehet h Ranocchiat műteni kell és ő is kimarad a milan ellen, úszik a scudetto?????