34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    lehet hogy Leonardo vagy épp Maicon/Júlio/Lúcio tudna hatni rá, és nem hagynák, hogy elkallódjon. persze ettől még mind ő, mint Ganso nagy kérdőjel, hogy beválnak e Európában egyáltalán...
  • ForzaInter
    neymar hozzáállása kb olyan olyan mint balotellié, ha így folytatja, akkor ő sem fogja semmire vinni, hiába kurva nagy tehetség..
  • bakkerman
    nagy sztár lehet,ha nem egy real,vagy egy city viszi majd el,mert ezekben a csapatokban elkallódna,én a helyében még legalább 2 évig maradnék a santosban,és utána mennék valami top csapatba
  • szucsy89
    Nagyon jól tolta, ilyen fiatalon ráadásul...

Nagy sztár lehet a srácból ha nem száll el magától..
  • WuFraZselic
    lehet, hogy inkább Neymart választanám a Ganso-Neymar kettősből, hihetetlen miket művel a skótok ellen...
  • bakkerman
    nekem nem úgy tűnt mintha csak ugratták volna egymást...még jó hogy a barcában nem volt ennyire agresszív...
  • Effe88
    a patkány féreg ismét
  • WuFraZselic
    Lúcio 2013ig hosszabbított
  • WuFraZselic
    elég jól zártak a válogatott meccseken az Interesek, Sneijder gólpassz, Mariga szabi gól, Cambiasso gól, Motta gól
  • szucsy89
    Télen jött az Ajaxból, holland válogatott.
  • Rockynhooo
    ki az a Emanuelson?
  • limperatore
    téged nem kell égetni :D #27903
  • szucsy89
    Ne égess már legalább akkor, ha ezeket nem is mondtam, Emanuelsonra csak azt mondtam hogy gyorsabb, Van Bommelt azt mondtam hogy kb. egy szint a tipp meg tipp, simán bejöhet..
  • limperatore
    meg emanuelson v ki a keci jobb mint zanetti, meg van bommel kb olyan mint cambiasso :D:D:D:D:DD:D:DD:D::D:Dd

és a milan fog nyerni 3:1-re
  • limperatore
    az semmi, most meg szerinte sanchez nem is jó játékos :D
  • limperatore
    ja és Ranocchia játszani fog a derbyn by Gazzetta
  • limperatore
    nem már a milan megvette
    most írta alá új szerződését, 85m a kivásárlási ára

Moratti viszont sunyiban a háttérben ajánlatot tett Sanchezért, akinek a gazzetta szerint a legjobb átlaga van a Serie A-ban!

Di Natale nyilatkozta hogy: Örülnék ha Olaszországban maradna Alexis. Tudom hogy Moratti érdeklődik utána és megvan bolondulva miatta. Nem fogom szeretni ha elhagyja az Udineset.
    Gazzetta szerint Inter lesz a befutó de hát ezek mind pletykák...
  • bakkerman
    videóit nézve kajak Messi-Ronaldo keveréknek tűnik

és persze hozzátok fog menni ő is
  • limperatore
    Leonardo szemet vetett a Sao Pauloban focizó Lucasra, akit az új Ziconak mondanak, videóit nézve kajak Messi-Ronaldo keveréknek tűnik
    Persze Európában is kell bizonyítania

• szucsy89
    :DDDDDDDDD te olyan buta vagy

fb
  • limperatore
    sztem egyébként szücsynek vmi baja lehet, nem vicc
    vmi orvosi agybaj sztem érdemes lenne kivizsgáltatnia magát mert egy darabig poén h égeti magát de sztem vmi pszichológusnak megkéne néznie
  • limperatore
    sneijder milyen szép gólpasszt adott!
  • Effe88
    hát nem tudom
    Robbent azért szerintem hamar lefaragnék az olasz bajnokságban
  • szucsy89
    ehh, még trollkodni sem lehet már...
  • WuFraZselic
    szerintem ha látja, hogy 13 pont előnyből maradt 2, akkor nem kérdés melyik milánói csapatot választja
  • csurhest
    Szevasztok srácok, tudom nem ebbe a topicba illik, de meg szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki rendelt-e már a ProDirectSoccerről valamit? mert én már 3 hete megrendeltem, és nem ért ide..:S
  • ForzaInter
    mekkora böszmeségét mondtál már megint, és még nevetsz is rajta:D

bayernt kiejtettük a blből idén, tavaly a bl döntőben meg simán vertük őket, de nyilván erősebbek nálunk:D:D:SASD:AS
  • szucsy89
    Miért menne el Robben egy gyengébb csapatba? Akkor már inkább jöjjön Van Bommelhez hozzánk ;)

:DSDA:ASS_:DS?ASDASD:_ADSD:?Das
  • ForzaInter
    hát cordoba is ugyanugy mindig az:D
  • Rockynhooo
    annyi baj van vele hogy fél életét a kórházba tölti :| amúgy kibaszott nagy pléja meg amúgy sem a Bayernben kéne megrohadnia :D
  • WuFraZselic
    nem tudom hogy szorítana Leo helyet a pályán egy Eto'o-Sneijder-Ganso-Robben-Pazzini-Milito 6osnak :D és még Pandev, Coutinho is ott van... :D
  • limperatore
    Elvileg Moratti megakarja venni Robbent, és ő is szívesen játszana a haverjával Sneijderrel! Ámen

és nagyon úgy néz ki h Ganso is hozzánk jön!
  • limperatore
    hát mindkettő életveszély, cordoba most hibázott 1x az tény
    de materazzi meg életveszély mindig :S
  • ForzaInter
    hát inkább Materazzi mint Cordoba
  • WuFraZselic
    remélem Ranocchiat bő 1.5 hét alatt rendbehozzák!

amúgy állítólag ráálltunk Llorentére, Militot pótolná (azért Diego megérdemel még 1 esélyt, ez a szezon nem az övé, sok a sérülés, és formán kívül is van, de azért nem kéne megválni tőle)
  • limperatore
    hát vmi zanetti..chivu..cordoba..maicon kell akkor
  • bakkerman
    ott van materazzi...:DDDDD bár ha ő játszik,akkor nem csak a scudetto úszik,hanem a benntmaradás is xd
  • limperatore

:D:D
  • limperatore
  • limperatore
    nah lehet h Ranocchiat műteni kell és ő is kimarad a milan ellen, úszik a scudetto?????