FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Benítez újra a kezébe vette az irányítást"

mert nyert végre egy meccset,egy dél koreai tím ellen??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
„Fájdalmas lett volna, ha már az elõdöntõben búcsúzunk. Okosan játszottunk, és megérdemelten nyertünk. Benítez kiválóan összeszedte a csapatot. Nem volt könnyû dolga kézben tartani az együttest, de nagyszerû munkát végzett a csapatmorál helyreállításában. Benítez újra a kezébe vette az irányítást" – mondta Moratti, aki hozzátette, bízik a fekete-kékek szakmai stábjában.

köszönjük moratti nagyon jó fej vagy DE NEM VAGY HIBÁS INKÁBB ÚJÍTSD MEG A SZERZÕDÉSÉT IGAZOLD LE KUYT-T MEG AGGERT, EL-BE JÓK LESZNEK!!<#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
még csak hivatalos ajánlatot tettetek érte. 😄

"Per Castaignos servono 4 milioni: l'Inter davanti a tutti
Fonte: calciomercato.com

L'Inter e Luc Castaignos sono sempre più vicini. Il talentuoso attaccante olandese è diventato obiettivo concreto di Marco Branca, che ha già parlato con il direttore generale del Feyenoord, società che detiene il cartellino dell'"Henry d'Olanda":

Per portare via Castaignos agli olandesi, però, servono 4 milioni di euro. L'unica offerta sul piatto del Feyenoord, in questo momento, è proprio quella dei nerazzurri, ma Branca deve chiudere in fretta, per scongiurare gli inserimenti di Tottenham e Arsenal."

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
megvettük Luc Castaignos-t! Holland labdarúgás legnagyobb tehetsége, azt mondják. 2012-ig maradni szeretne a feyenoordnál, de az Inter azonnal akarja. Jövõhéten dõl el hogy mikor jön.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
nagyon sima meccs volt, csak annyit adtak ki magukból a srácok amennyit muszáj volt és így is 3-0.. jöhet a mazemba, ott is simán nyerni kell

Yo, Bitch!

ForzaInter
milanista pezzo di merda abu dhabiban is zúg😄D

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez sima lesz, focizni nem nagyon tudnak koreiaiak😄

Yo, Bitch!

limperatore
capitano 0:2

Azt reméljük nem súlyos.Te jó ég,hogy itt nálunk mi megy sérülések terén omg:/

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
megsérült, ezért lecserélték.. motta jött a helyére

Yo, Bitch!

limperatore
ja de minden évben 7milliárd 😄

Hogyhogy lement??

ForzaInter
ez gyorsan ment😄

Yo, Bitch!

Hát nagyon nem ugyanaz.7 milliárdból megvan oldva az életed feleslegesen nem pocsékolod a pénzt.7000 szart se ér elköltheted odaadhatod 7000-ed megint lesz bármikor.

limperatore
dragooooooooo 0:1

ForzaInter
na fasza seneijder le is ment:@@@@@@@@@

Yo, Bitch!

ForzaInter
na elkezdedõtött forza
remélem wesley nem sérült meg..

Yo, Bitch!

ForzaInter
az a baj, te mindenáron egy bûnbakot akarsz keresni, ez pedig nem Moratti hiába állítod be õt annak..

Benitezt mikor leigazoltuk akkor többség örült neki, papíron egy kiváló edzõ, nem tudhattuk hogy ez lesz belõle, attól meg ha igazolunk 1-2 embert még mindig nem állnánk jobban, ettõl persze kellett volna igazolni... de ennek a csapatnak igazolások nélkül is élen kéne lenni.. szóval nem azért vagyunk szarok mert nem igazoltunk, ez a legkisebb baj jelenleg.. rossz edzõ, sok sérülés, ez itt a gond.. de ha nem lett volna ennyi sérülés, még akkor is lehet vezetnénk még rafával is a bajnokságot:SD

Yo, Bitch!

limperatore
hagyjad már 😄 évi 7 milliárd euróból azat 7.000 millióból elkölt egy 100ast észre se veszi
7000 ft-ból adok bármikor 100 ft-t az internek ...

új emberek kellettek volna és egy normálisabb edzõ, nagy felelõssége van morattinak ebben ez egyértelmû
vagy szerinted elõre elég a pandev etoo milito 3as? 1 szezonra?????????????

mindenképp vennie kellett volna embert

ForzaInter
megnyertünk mindent tavaly, így azt gondolta, ennek a keretnek idénre is elég kellene lennie, és ebben igaza volt.. ez a keret a legerõsebb a serie a-ban, nem azért nem vezetünk mert nem igazoltunk.. sérülések, benitez ennyi a gond.. ha most igazolunk 1-2 embert akkor is ugyanígy állunk, mert sérülések meglettek volna, és benitez hülyeségei is😞

egyébként senki nem szólhat egy szót sem ha sajnálta a pénzt, elköltött saját vagyonából vagy 500 milliot klubja, ezekután szerintem senki nem kérheti számon, hogy miért nem költött..

Yo, Bitch!

limperatore
chivu balhátvéd :ASD:SAD

hát elég rosszul gondolta, mindenki tudta h kell 1-2 ember a motiváció miatt csak pont õ nem? inkább sajnálta a pénzt, de ez nem mentség arra hogy most égünk ilyen zero tituli csapatok mögött 😄

ForzaInter
még el sem kezdõdött a mercato😄

nem sunyít meg nem hibbant meg, tönkretenni meg pláne nem akarja, nála senki nem tett még többet a klubért, nem hülye azért😊 nyáron ugy gondolta felesleges nagy pénzeket költenie, mert a keret jó, ebben igaza is volt, mert ezzel is kerettel is simán vezetnünk kéne a bajnokságot, csakhát Benitez meg a sok sérülést nem kalkulálta be senki.. Télen biztos fog érkezni legalább 1 játékos, de inkább kettõ mert biztos jön egy középhátvéd is. azért a koreiaik elleni kezdõ már nagyon erõs, szinte mindenki felépült.. simán nyerni kell.. ebbe kezdõbe cassano kell pandev helyére, meg ranocchia cordoba helyére.

Yo, Bitch!

limperatore
hát ha cassano elmegy a milanba akkor moratti leszophatja magát nyugodtan ha nem hozza ide alexist meg tevezt

már kezdem azt hinni h direkt hagyja a csapatot had menjen tönkre... vmi sunyít az öreg vagy meghibbant

ForzaInter
reálisan legalább 3-4 góllal verni kéne ezeket a csapatokat, óriási a különbség.. nem kezelem le õket, de ezek tények, az hogy majd a pályán mi lesz az más kérdés, de ilyen csapat ellen kiesni a világ szégyene lenne.

Yo, Bitch!

Azert ne gondolj mar ugy a Seongnam-ra, mint egy megye 3. csapatra.

REAL MADRID

ForzaInter
Világ szégyene lenne ha elbuknánk ilyen csapatok ellen ezt a kupát.. Kötelezõ megnyerni.. Benitez elébb-utóbb ugyis eltakarodik, mire bl meccsünk lesz már ugysem lesz itt, függetlenül attól hogy megnyerjük-e a kupát vagy nem. Nem mellesleg 5 millio euro jár a gyõztesnek, ez 2 meccsért elég sok pénz.. És hát a presztízs azért, na meg azután hogy elbuktuk eu szuperkupát és scudetto is elúszóban, kötelezõ a csapatnak ezt a kupát megnyerni, mégha szakmailag nincs is olyan nagy értéke. 2 ezer szurkoló utazott abu dhabiba amugy..

Yo, Bitch!

LasCar16
Dinnye helyett fasza lenne

#acm

limperatore
Közben azt írják h Maicon lehet nem kezd este mert nicns még formában
milan nagyon rámozdult cassanora, komolyan ilyen ingyenélõ brigádot 😄
sanchezre most az mu is beindult mivel régóta figyelik, c. ronaldo helyére akarták anno
illetve a holland gyereknek 4m euró az értéke

limperatore
beniteznek mindenképpen mennie kell vasárnap ha bl-be akarunk indulni jövõre

és ha ez az ára akkor ez az ára de ahogy ismerem most tuti behúzza mind a két meccset, kezdõ 11 kurva erõs most

<#eljen>

limperatore
eddig abban a hitben éltem hogy a digi, de marad a stream 😄

remélem kiszopunk 😄

DONGUBA
adja vmi a meccseteket?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
ha moratti átengedi cassanot zero tituli csapatnak akkor elmehet a p*csába tényleg

limperatore
Rámozdultunk Alexis Sanchez-re <#eljen>

limperatore

WuFraZselic
aztakurva, Mazambe kiejtette az Internacionalt :o

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Adja valami a holnapi meccset?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
az nem volt😄😄😄

Yo, Bitch!

limperatore
😄 amúgy ez az inter is gólt fog kapni 😄😄

Effe88
sorry de hülye vagyok ez nem az inter ez az internacional😄😄
bocsi mégegyszer

Effe88
Hali.Elképzelhetõnek tartjátok hogy kaptok egy gólt ma a mazembától?(fogadás szempontjából kérdem)

limperatore
Egyre biztosabb hogy Luc Castaignos az Interbe jön

Castaignos's Agent: "Inter Have Already Made Move"

limperatore
tommy miért nem egybõl del piero mezt vettél? 😄

bestGP
palermo 😄d

hüje vagy hamán szép nem!4

ForzaInter
Ha nem hiszed el, akkor hát nem, ez már a Te dolgod.

Neked is szép estét

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Tudom-tudom Tamás, az idõ megszépíti a múltat. 😊

Örülök neki, hogy odabiggyesztetted azt a szmájlit, köszönöm. Ilyenkor érzem/tudatosul bennem, hogy mindig van remény.

További szép estét neked.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Na ez ami nem igaz, ne állíts rólam olyat ami nem igaz!

Egyszer megkérdezted tõlem, miért van becenévnek Totti beírva (egyik közösségi portálon ezt adtam meg egyik becenévnek anno) én akkor leírtam neked, hogy van egy olasz válogatott Totti mezem, és emiatt. Ennyi az egész történet.. Igazából Totti se volt soha kedvenc játékosom (teljesen semleges számomra) a romát meg soha nem szerettem.. Még Te anno írtad erre pont, hogy neked van egy Pirlos olasz mezed, még se vagy ettõl még Milan drukker... Na de ez már itt végképp off, csak tisztázni akartam ezt az egészet, mert látom már elfelejtetted anno mikor ugyanezt leírtam.😊

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Mikor idejöttél a fórumra, itt Rómáztál meg Tottiztál, bocs, ha már nem aktuális. Ennek tudatában remélem elnézed nekem, hogy nem gúnyként szántam. De én kimondom, bocsánat (nem annyira nehéz).

Természetesen nem vitának szántam, csak ezzel szerettelek volna arra az útra terelni, mint amilyen voltál, mikor idejöttél ez esgére.

ForzaInter
Nem kell a lekezelõ stílus, nevemen is lehet szólítani, én se találok neked ki "gúnyneveket", szóval ha kérhetném legalább ennyivel tisztelj meg Gabber.

Elnéztem valamit, el is ismertem, nem hinném hogy ezért valakitõl bocsánatot kellene kérnem, nem sértettem ezzel meg senkit szerintem.. Egyébként meg nem csak neked címeztem a hozzászólást, direkt azért írtam hogy "veleteket". De most ebbõl vitát nem akarok indítani, mert nincs értelme, elnéztem valamit, ennyi, ezért még nem kell egybõl röhögni, meg "édes istenem" mintha valami nagy katasztrófa történt volna.😊 Részemrõl lezártnak tekintem az egészet.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Drága Forzatottikám!

Gondolkozz kicsit. Nem én voltam az, aki a cikkben kereste a hibát, és nem én voltam az, aki azonnal meg is jegyezte a számára vélhetõ butaságot, és nem is én nevettem ki azt. Én csak a te stílusodban válaszoltam, amire most egybõl támadsz, hogy idézem "veled gondolom még soha nem fordult elõ".

Elég lett volna annyi, hogy bocs elnéztem.