FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nyert végre egy meccset,egy dél koreai tím ellen??
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
köszönjük moratti nagyon jó fej vagy DE NEM VAGY HIBÁS INKÁBB ÚJÍTSD MEG A SZERZÕDÉSÉT IGAZOLD LE KUYT-T MEG AGGERT, EL-BE JÓK LESZNEK!!<#worship>#worship>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Per Castaignos servono 4 milioni: l'Inter davanti a tutti
Fonte: calciomercato.com
L'Inter e Luc Castaignos sono sempre più vicini. Il talentuoso attaccante olandese è diventato obiettivo concreto di Marco Branca, che ha già parlato con il direttore generale del Feyenoord, società che detiene il cartellino dell'"Henry d'Olanda":
Per portare via Castaignos agli olandesi, però, servono 4 milioni di euro. L'unica offerta sul piatto del Feyenoord, in questo momento, è proprio quella dei nerazzurri, ma Branca deve chiudere in fretta, per scongiurare gli inserimenti di Tottenham e Arsenal."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Benitezt mikor leigazoltuk akkor többség örült neki, papíron egy kiváló edzõ, nem tudhattuk hogy ez lesz belõle, attól meg ha igazolunk 1-2 embert még mindig nem állnánk jobban, ettõl persze kellett volna igazolni... de ennek a csapatnak igazolások nélkül is élen kéne lenni.. szóval nem azért vagyunk szarok mert nem igazoltunk, ez a legkisebb baj jelenleg.. rossz edzõ, sok sérülés, ez itt a gond.. de ha nem lett volna ennyi sérülés, még akkor is lehet vezetnénk még rafával is a bajnokságot:SD
Yo, Bitch!
7000 ft-ból adok bármikor 100 ft-t az internek ...
új emberek kellettek volna és egy normálisabb edzõ, nagy felelõssége van morattinak ebben ez egyértelmû
vagy szerinted elõre elég a pandev etoo milito 3as? 1 szezonra?????????????
mindenképp vennie kellett volna embert
egyébként senki nem szólhat egy szót sem ha sajnálta a pénzt, elköltött saját vagyonából vagy 500 milliot klubja, ezekután szerintem senki nem kérheti számon, hogy miért nem költött..
Yo, Bitch!
hát elég rosszul gondolta, mindenki tudta h kell 1-2 ember a motiváció miatt csak pont õ nem? inkább sajnálta a pénzt, de ez nem mentség arra hogy most égünk ilyen zero tituli csapatok mögött 😄
nem sunyít meg nem hibbant meg, tönkretenni meg pláne nem akarja, nála senki nem tett még többet a klubért, nem hülye azért😊 nyáron ugy gondolta felesleges nagy pénzeket költenie, mert a keret jó, ebben igaza is volt, mert ezzel is kerettel is simán vezetnünk kéne a bajnokságot, csakhát Benitez meg a sok sérülést nem kalkulálta be senki.. Télen biztos fog érkezni legalább 1 játékos, de inkább kettõ mert biztos jön egy középhátvéd is. azért a koreiaik elleni kezdõ már nagyon erõs, szinte mindenki felépült.. simán nyerni kell.. ebbe kezdõbe cassano kell pandev helyére, meg ranocchia cordoba helyére.
Yo, Bitch!
már kezdem azt hinni h direkt hagyja a csapatot had menjen tönkre... vmi sunyít az öreg vagy meghibbant
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Yo, Bitch!
milan nagyon rámozdult cassanora, komolyan ilyen ingyenélõ brigádot 😄
sanchezre most az mu is beindult mivel régóta figyelik, c. ronaldo helyére akarták anno
illetve a holland gyereknek 4m euró az értéke
és ha ez az ára akkor ez az ára de ahogy ismerem most tuti behúzza mind a két meccset, kezdõ 11 kurva erõs most
remélem kiszopunk 😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Castaignos's Agent: "Inter Have Already Made Move"
Örülök neki, hogy odabiggyesztetted azt a szmájlit, köszönöm. Ilyenkor érzem/tudatosul bennem, hogy mindig van remény.
További szép estét neked.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyszer megkérdezted tõlem, miért van becenévnek Totti beírva (egyik közösségi portálon ezt adtam meg egyik becenévnek anno) én akkor leírtam neked, hogy van egy olasz válogatott Totti mezem, és emiatt. Ennyi az egész történet.. Igazából Totti se volt soha kedvenc játékosom (teljesen semleges számomra) a romát meg soha nem szerettem.. Még Te anno írtad erre pont, hogy neked van egy Pirlos olasz mezed, még se vagy ettõl még Milan drukker... Na de ez már itt végképp off, csak tisztázni akartam ezt az egészet, mert látom már elfelejtetted anno mikor ugyanezt leírtam.😊
Yo, Bitch!
Természetesen nem vitának szántam, csak ezzel szerettelek volna arra az útra terelni, mint amilyen voltál, mikor idejöttél ez esgére.
Elnéztem valamit, el is ismertem, nem hinném hogy ezért valakitõl bocsánatot kellene kérnem, nem sértettem ezzel meg senkit szerintem.. Egyébként meg nem csak neked címeztem a hozzászólást, direkt azért írtam hogy "veleteket". De most ebbõl vitát nem akarok indítani, mert nincs értelme, elnéztem valamit, ennyi, ezért még nem kell egybõl röhögni, meg "édes istenem" mintha valami nagy katasztrófa történt volna.😊 Részemrõl lezártnak tekintem az egészet.
Yo, Bitch!
Gondolkozz kicsit. Nem én voltam az, aki a cikkben kereste a hibát, és nem én voltam az, aki azonnal meg is jegyezte a számára vélhetõ butaságot, és nem is én nevettem ki azt. Én csak a te stílusodban válaszoltam, amire most egybõl támadsz, hogy idézem "veled gondolom még soha nem fordult elõ".
Elég lett volna annyi, hogy bocs elnéztem.