FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
na ja, 5 év után elénk keveredtek a tabellán és egybõl megnõtt az arc meg minuszoznak itten a zero titolira😄 majd ha év végén megnyerik a scudettot akkor tõlem arcoskodhatnak rá, de most még kicsit vicces.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
azért nem tudom mire ekkora a pofájuk a bilánosoknak, még félidõ sincs, és épp vezetnek... és még mindig nincs egyetlen trófeájuk sem idén...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
1 meccsel több meccset játszattatok😄
ennyi öröm amugy kijár nektek, élvezzétek csak😄

nekünk nincs miért szomokodnunk, klub vb döntõt játszunk, és ennyi kupa után amennyit az elmult 5 évben nyertünk, nem lehetünk szomorúak😊 nem nyerhetjük mindig mi a scudettot😄 de még ti se nyertétek meg😊

Yo, Bitch!

limperatore
már tök unalmas volt h mindig elsõk vagyunk jól esik ez a kis szünet...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
13 pont 😉

na visszatérek a saját topikomba, megártott a sok interszag itt 😄
ForzaInter
zsinórban 5 scudetto, triplázás után nagyon minket se hat meg, hogy most nem vezetjük a tabellát😄

Yo, Bitch!

limperatore
én tudom ne nekem mond 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
:/
ForzaInter
1 kupát már nyertünk és most meglehet a 2 is

Yo, Bitch!

ForzaInter
már beelõztek 12-13-ról 3 olasz csapat indul:S

Yo, Bitch!

limperatore
sztem mi már nyertünk idén szóval beszoptad 😄

szucsy89
Ja, remélem mind3 olasz csapat továbbjut, bár szerintem a németek már így is beelõznek minket idény végére...:S Múltkor láttam itt egy listát, ami mindig frissítve van, a jelenlegi állásról, azt belinkelné valaki?
limperatore

DAS:S_ADSA_D

LasCar16
jövõ karácsonyra meg szucsytõl kapsz egy ugyanilyet, szerintem addig nem tudja meghatni amíg a seggünket nézitek a tabellán

#acm

szucsy89
😄SDAD😄SADSA😄SS😄
ForzaInter
gattuso egy félidõ után már elfárad..😄
sztárok nem garanciák semmire, ha az ellenfél egy jól összerakott csapat, azért a spursbe se rossz játékosk vannak😊 rutin meg tapasztalat sztem nem számít sokat.. meglátjuk.. sztem nektek nehezebb dolgotok van.. egyik csapatnak se lesz könnyö dolga az biztos

Yo, Bitch!

szucsy89
Ez most hogy jön ide te fasz? 😄 de írni nem tudsz semmit rá 😄
limperatore
:SA:SA:SAD te annyira buta vagy geci annyit nevetünk rajtad verával 😄😄😄😄:😄😄😄😄😄😄😄😄😄

LasCar16
nem jött még el az az idõ amikor egy Tottenhamtól megijedjünk<#zavart1> matyika írta h simán gurítottatok nekik 4et? akkor mitõl féljünk, ha egy ilyen gyenge Inter leverte õket? fõleg a San Siroban<#nevetes2>

#acm

szucsy89
Allegri is tudja ezt, és futó középpályásokkal fog játszani (Boateng, Flamini, Gattuso), Bale-t meg ki kell venni a játékból... nehogy már egy újonc okozzon gondot nekünk, minden mellettünk áll, a BL rutin, tapasztalat, nagyobb sztárok... de majd meglátjuk... szerintem meg Ti fogtok kiesni
limperatore
amúgy milyen érzés lehet végig nézni egy bl meg egy el sorsolást tét nélkül? 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Ha felépülnek a sérültjeink, és a játékosok formába lendülnek, akkor még benitezzel is lehet esélyünk Bayern ellen, bár remélem addigra elzavarják a spanyolt.😄

Yo, Bitch!

limperatore
<#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
kiestek az angolok ellen.. nagyon jó csapatuk van, szétfutnak titeket, ami esélyetek lehet, hogy technikásabb a csapatotok..

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja persze gondolom mennyire depresszós lehet hogy sampból milanba kell igazolnia😄 beszéltél amugy vele?😄

Yo, Bitch!

limperatore
ja csak lõttünk nekik 1 félidõ alatt 4 gólt 😄😄 utána meg leszartuk a meccset... ott ha akarják akkor lõnek még 2-3 gólt simán tök egyértelmû

viszont nagyon fogok nevetni ha kiestek 😄

LasCar16
az a ti kritikátok h nem bírtok el egy BL zöldfülõ Tottenhammel 😄

#acm

limperatore
fõleg h depressziós 😄D

ForzaInter
jelenleg cassano sokkal jobb, ez tény
sanchez tehetséges ügyes gyerek, majd késõbb jobb lehet, de hogy most nem jobb az biztos.. de õ se fog jönni, szal fesleges vita😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
mennyivel rosszabb, mint a bayerné?!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
jovan ti úgy is mentek haza a lyon ellen 😄

5:0

limperatore
nem hiába, sokkal jobb hidd el 😉 cassano b*szik védekezni meg semmi most 2 hónapig nem játszik meg depressziós is lett...sanchez motivált ügyesebb
pénz meg kit érdekel nem a tied

moratti meg már úgy is elbaszta cassanot szóval hiába írogatod 😄

Ja mert a ti mostani formátok olyan húdeerõs 😄

REAL MADRID

ForzaInter
Cassano is szopatott már minket..

Feleslegesen sztárolod ezt a gyereket, egyetlen ami mellette szól hogy fiatal.. Minden másban Cassano jobban megérné, ingyen lenne, olasz és jelenleg jobb játékos Cassano, aztán lehet késõbb Sanchez jobb lesz, de most nekünk egy kész klasszis csatár kéne elõre, nem egy ujabb zöldfülûre..

Yo, Bitch!

limperatore
nagyon örülök hogy ezt a gyenge bayernt kaptuk, tuti továbbjutás milan viszont kiesik az tuti 😄😄😄

sanchez sokkal jobb játékos 😉 zanettit is szarrá szopatta pedig õt nem szokták
nem véletlenül akarja a manchester is

Effe88
én is fõleg hogy a benitez marad még nállatok az edzõ akkor továbbjutunk és vissza vágunk a tavalyi döntõért<#papakacsint>

szucsy89
én most szartam volna be a helyedben 😉
ForzaInter
semmit nem bizonyított meg, cassano top 10-es csatár jelenleg..

bayernnel szerencsénk van, ellenük van esélyünk😄

Yo, Bitch!

limperatore
fúúú bayern münchen
megnyugodtam 😄😄

limperatore
sokkal technikásabb, nekem egyértelmû h sanchez

ForzaInter
semmivel nem technikásabb mint Cassano... szerintem nem kérdés melyik jöjjön, az olasz ingyen lenne és már bizonyított.. sanhez lutri és kerülne 20-30 millioba, az nagyon sok.. egyébként a milanba megy valószínûéeg cassano a calciomercato szerint 99%:\\\

Yo, Bitch!

limperatore
Cassano ügynöke nyilatkozta hogy nem könnyû a helyzet a samppal, de az Interrel és a milannal is kapcsolatban vannak
bár ha választani kéne inkább sanchez jöjjön 😄 "kicsit" gyorsabbb technikásabb motiváltabb és fiatalabb 😄

limperatore

ForzaInter
Moratti azt mondta senkit nem igazolunk és cassanot is tagadta😄 Akkor ez azt jelenti nemsokára jön Cassano, mert általában mindig az ellenkezõje van annak amit mond.😄

Yo, Bitch!

limperatore
soha se szopatja 😉

szucsy89
:dDAAD😄SDS😄SD inkább ibra szopatja az intert :p
limperatore
<#mf1>

limperatore

ForzaInter
ugyis ki lesz rúgva elébb-utóbb ne félj😊 mire bl meccsünk lesz már nem õ lesz az edzõ, ez a kupa max pár meccsre mentheti meg

az öreg meg sajna ugylátszik megbolondult, a triplázás elvette az eszét, és még abban él😄 de majd magához tér..

amugy meg lehet az is hogy csak terelni akar ezzel a nyilatkozatával, végül is 3-0-ás gyõzelem után nem mondhatja azt a sajtónak hogy Benitezben továbbra sem bízok kupa után elfogom küldeni😊

Yo, Bitch!