34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    Megtörtént az első hivatalos ajánlat Sanchezért. 15m euro+ Mariga + Coutinho kölcsönadása
  • limperatore
    remélem megbuksz idén mindenből és csúszol megint és tönkre megy az életed asd:SAD: ;))))))))))))))))))))

mourinho figot hívja a realhoz.... most már leállhatna josé
  • szucsy89
    JESSZUSOM HOGY LEHETSZ ILYEN BUTA
  • limperatore
    jaja, csak a 18 éves santont nem tudta megetetni :D levette a pályáról ronaldot
  • bakkerman
    na erre speciel én emlékszem,akkor még kedveltem balotellit,ő odamert lépni ronaldonak,pedig az egész inter védelmet úgy szopatta ahogy akarta
  • limperatore
    balotelli még anno :ADS:S
    erre nem is emlékeztem :D
  • limperatore
    Marco Branca Fernando kedvéért Dublinba repül

A helyszínen tekinti meg az Európa Liga ma esti döntőjét az Inter transzferguruja Marco Branca, hogy élőben is nyomon követhesse a Porto sztárjának, Fernandónak játékát.

A középpályás iránt élénken érdeklődik a milánói klub, ami nem is meglepő a játékos idei teljesítménye alapján. Ráadásul a brazil mindössze 23 éves, ami tökéletes összhangban áll Moratti abbéli szándékával, hogy némiképp megfiatalítsa korosodó együttesét.
  • 9csöves9
    régóta figyelem,mert a Juvéval is már régen szóbahozták.kb olyan mint Felipe Melo,csak gyorsabb és nem egy veszett pitbull agya van beültetve neki mint Felipenek.kurvajó vétel lesz bárkinek
  • limperatore
    nézd este a döntőt :p hátha boas bejelenti h költözik most milánóba :D:D
  • WuFraZselic
    Rolando ismertebb pedig, fasza kis hátvéd, régóta akarja pl a MU, most pedig már a fél világ, "hála" az idei szezonnak.

Fernandot csak játékból ismerem, bár elég fasza az a videó amit Matyi berakott róla, nem lenne rossz vétel
  • ForzaInter
    fernandro, rolando most halluk róluk először:D
  • WuFraZselic
    meg kéne tartani Sneijdert, és akkor elég lenne Sanchez/Hazard/Hulk a jobb oldalra, esetleg egy minőségi csere Eto'onak a bal szélre. és persze 2 védő (középső + bal szélső), meg 1-2 középpályás (Montolivo, esetleg Fernando)
  • limperatore
    Moratti elég érdekes nyilatkozatot tett
    Mondták neki h osztályozza a játékosokat aszerint, h milyen valószínű az érkezésük ( 10 a legbiztosabb , 1 a minimum )

Pastore 5
    Sanchez 4 mert túl drága
    Cavani 1
    Ibrahimovic " jó lenne 10-t mondani, de lehetetlen mivel a milan nem adja el"
    az baszna még be ha ez a rohadt cigány vissza jönne, aki ráadásul sokkal gyengébb mint etoo v milito és nemzetközi szinten semmit nem ér
    Messi? "8 jó lenne, de lehetetlen"
  • WuFraZselic
    én kicsit sokallom az árát, de elég ígéretesnek tűnik (fifaban és fm-ben gyakran megvettem, de ugye az teljesen más :D)
  • limperatore

13m-s ajánlatot tett érte a csapat

• limperatore
    Porto védője

Meg lehet h elkezdődtek már a tárgyalások a Porto középpályása Fernando után. 20m euro az ára elvileg
  • ForzaInter
    az kicsoda?
  • WuFraZselic
    meg a MU is

túl jó szezonja van a Portonak, 15-18 millió alatt nem adják el szerintem, annyiért nagy hiba lenne padra igazolni egy védőt

szerintem Kjaert kéne elhozni, elég szar volt idén a Wolfsburg, nem hiszem, hogy szívesen maradna, és a napokban a vezetőedzővel is összeveszett. fiatal is, bizonyított a Serie A-ban, és szerintem maximum 10 millióért (inkább 6-8) odaadnák a németek
  • limperatore
    Érdeklődünk Rolando után, végre!!! Mondjuk a roma meg a juve is
  • limperatore
    Castaignos: 'Inter a szívem választása volt, célom hogy top játékos legyek'.
    hulladék feyenoorddal 15 gólt lőtt 18 évesen
  • WuFraZselic
    Capitano: "Sanchez a megfelelő igazolás"

Branca: "Mozgalmas nyár elé nézünk, fel kell frissíteni a keretet, ugyanakkor egyben kell tartani a csapatot"
  • limperatore
    Sanchez az Intert akarja

• limperatore
    Corinthians: az elnök elmondta, Ronaldo újra játszani fog

Andrés Sánchez, a brazil Corinthians labdarúgóklub elnöke a Lance lapnak elmondta: a februárban a cipőit szögre akasztó Ronaldo visszatér.

„Ronaldo újra játszani fog. Azt nem tudom, hogy három, négy vagy esetleg öt mérkőzést, de vissza fog térni" – nyilatkozta Sánchez.

A hírek szerint a 34 éves, kétszeres vb-győztes labdarúgó akár már májusban újra magára öltheti a Corinthians mezét, amennyiben a két tervezett barátságos mérkőzés – az Inter és a Barcelona ellen – összejön. Ronaldo mindkét korábbi klubja kétmillió eurót kapna a fellépésért.
  • bakkerman
    basszameg és tényleg iksz lett...pedig azt hittem belenyúlnak az irodák a meccsbe
  • limperatore

"I am very pleased to know that president Moratti has spoken well of me. I read that his son is following me. I'm flattered and I like when I hear comparisons to Zidane. I am fine in France although playing in Italy is very fascinating."

30m-t kérnek érte

viicccccc :D
  • limperatore
    Branca nyilatkozta h dolgoznak már az átigazolásokon

Leonardo: Nem lesz forradalom. Van egy projektünk Morattival.

Napoli drukkerek megtapsolták Eto'ot és Cambiassot tegnap.

Hazard: Nagyon tetszettek Moratti és a fia szavai. Jól vagyok a Lille-ben, de tudom hogy egy nap egy nagy klubban fogok játszani.

Közben a csapat a megfigyelőit kiküldte hogy figyeljék Hazardot.

Moratti fia nem akarja mondjuk villas boast? :D

és visszatért a FAL

ha lúcio-samuel középső páros lett volna végig... 19. scudetto lenne most
  • limperatore
    66 éves Moratti! :D

• limperatore
    fú de ideges voltam, eleve pénzt buktam :D meg milito nagyon akart de 1 kurva passzt nem kapott pedig nagyon jól mozgott, 4 emberrel szemben hozta magát helyzetbe... meccs embere is ő lett gazzettánál

értékelések

Nőtt a kondíciója, valamint biztosabban játszik. Ő adta a gólpasszt Eto'o-nak és 2x is közel járt a gólhoz a "Herceg-eszkimó" mozgással :D
    "Principe-esque"

• Monoton
    Meglepő :O :D
  • limperatore
    széééééééééééééégyen
    több millió eurót keresnek évente azt annyi vér nincs a faszukba h kicsit is küzdjenek
  • szucsy89
    és lám, x lett... :D
  • ForzaInter
    kicsit vicces volt tényleg a védelem amit csinált, de belefér:D
  • limperatore
    ezt a fasszopó nyomorék buzi védelmet h takarodjanak el innen
  • limperatore
    nyomorék védelem istenem......
  • limperatore
    aztakurva etoo mekkora gól :ASD:ASD
  • limperatore
    Napoli: 26 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica; 11 Maggio, 23 Gargano, 5 Pazienza, 8 Dossena; 18 Zuniga, 17 Hamsik; 22 Lavezzi.

Subs: 1 Iezzo, 3 Vitale, 4 Ruiz, 13 Santacroce, 21 Yebda, 77 Sosa, 99 Lucarelli.

Coach: Walter Mazzarri

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Kharja; 28 Thiago Motta; 22 Milito, 9 Eto'o.

Subs: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 17 Mariga, 25 Samuel, 26 Chivu, 27 Pandev, 29 Coutinho.

Coach: Leonardo.

Referee: Andrea De Marco di Chiavari.

• fsgh
    Már volt ilyen olasz meccs 2alatti X-es szorzóval... még idén tavasszal. Egyik 0-0 másik 1-1 lett emlékeim szerint:D Szóval ebben ne legyél biztos.
  • WuFraZselic
    pont azért viszik le az x oddsát, hogy ne bukjon túl sokat az iroda. nem mind1, hogy 1.5-6ra tesznek fel 2 millió eurót, vagy 2.5ös szorzóra
  • Effe88
    na igen
    de miért tesz rá valaki(vagy valakik) nagy pénzt hogy x-lesz???
    azért mert tudják előre hogy az lesz
    de majd meglássuk lehet mégse lesz x
  • bakkerman
    ebből egyenes az következik,hogy NEM lesz x a meccs :) gondolj bele,az egész világ tolja az X-et,mint mondtad is,ezért megy le folyamatosan az odds a döntetlenre,és ha mégis nyer valaki,óriásit szakítanak(megint) az irodák.