34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#28570 Nyugodjék Békében :( -
#28569 kapnak 3 gólt és még bántsuk is őket? :D
amúgy ment a palermo palermo vaffanculo 1x :D
-
#28568 Nem értem, ha a Palermo ellen játszottatok, miért a Milant szidtátok? :D -
#28567 neeeeeee :(
Szegény...
bérelt kisbusszal mentünk, olyan 50e körül volt szállás nélkül, mert a jegyet már csak másodkézből lehetett megszerezni így 15 euros jegy volt vagy 80 euro
-
#28566 Zanettinek meghalt az anyja:( -
#28565 Mivel mentél ki és mennyiért? Jegy mennyibe fájt a meccsre? -
#28564 holnap találka lesz Inter és Villas Boas között Milánóban, érdekes -
#28563 :DAS:D:ASDSAD:AS:D:ASD:AS:D:AS:D_D:D::DD:D::D:D:D:D:D:D:DD:D
ez az év oltása :D:D:D -
#28562 -
#28561 veled az élén a monitor mögül -
#28560 mi a 2 derbyn oltottunk rommá titeket -
#28559 na megjöttem Rómából
eszméletlen jó volt a Nord-ban a hangulat... telt ház
egész Róma rózsaszínben volt, egy Interes nem volt nappal :D mindenki normális volt 1-2 csoport volt aki Eto'ot szidta, de aztán este válaszolt nekik ;)
ment 2:0-nál ment a tutti a casa alé :D
gattusot rommá oltottuk megint, meg az egész milant :D
volt pár olyan szicíliai arc, mintha 8ból jöttek volna ki.. igaz nagy terepjáróval jöttek nagyon lazák voltak majd szétestek :D
milito nyilatkozta hogy 100% h marad
idén is tripláztunk ;) igaz mini tripla volt
kár h nem a milannal játszottunk tnap, rommá vertük volna őket
de majd augusztusban kapnak, irány peking ;) remélem sikerül kijutnom :D -
#28558 te melyik vagy,a jobb oldali? :DDD -
#28557 -
#28556 minden szavaddal egyetértek
mozgalmas nyarunk lesz, az biztos, de remélem Moratti nem fukarkodik, mint tavaly nyáron, mindig szükség van vérfrissítésre. arra vagyok kíváncsi, hogy Kharja/Nagatomo közül marad e bármelyik is nálunk, meg Pandevvel/Santonnal mi a terve a vezetőségnek... Mariga, Cordóba szinte biztosan megy -
#28555 Leonadro munkájának itt a gyümölcse. Mivel Benítez elbaszását már nem bírta behozni a bajnokságban ez lett a jutalma helyette :) -
#28554 TRIPLETA INTER!:)))
Ennél jobban nem is lehetett volna lezárni ezt a szezont.. Sneijder, Eto'o világklasszisok, egyiket sem szabad semmi pénzért elengedni.. Milito góljának nagyon örültem, kellett ez neki, remélem maradni fog. -
#28553 HAHA jó csere volt :D -
#28552 DIEGO MILITOOOOOOOOO 3-1 -
#28551 Sneijder helyett Milito, nagyon remélem, hogy nem ez az utolsó meccse Inter mezben!!!
közben 2-1, Miccoli, durva védelmi hiba - mondjuk a szöglet előtt 1 méterrel kint volt a labda, de mind1... -
#28550 HÁHÁ, és az első helyzetünkből gól, megint Eto'o, a gólpassz ismét Wesleyé -
#28549 hát jobban játszik a 2. félidőben a Palermo, eléggé kapkodunk hátul, előrebasszuk a labdát néha, ahelyett hogy építkeznénk... -
#28548 36 gólja idén. hihetetlen ez az ember.. -
Monoton #28547 Szép volt -
#28546 ETOOOO
mekkora passzt kapott Wesleytől, te jó ég -
#28545 Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o
Palermo: 46 Sirigu; 16 Cassani, 6 Munoz, 3 Goian, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 94 Acquah, 23 Nocerino; 72 Ilicic, 27 Pastore; 9 Hernandez
Cserék: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 22 Milito, 23 Materazzi, 25 Samuel, 27 Pandev
FORZA INTER, zárjuk szépen az idényt! -
-
S:ADSA: -
#28542 -
#28541 könnyed győzelemmel zártuk az évet, 3-1re vertük a Cataniát, Pazzini (2) és Nagatomo góljaival
Samuel ismét játszott, most épp 20 percet
mához 1 hétre kupadöntő, illene megnyerni! -
#28540 Catania elleni keret: Cambiasso meghúzódott ma reggel, César kisebb sérüléssel bajlódik, Sneijder még nem 100%os, nem kockáztat a kupadöntő előtt Leo, Maicon felesége pedig holnap szül, ezért ő kimenőt kapott.
12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta
4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho
7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev -
#28539 hmm, Banega egyre közelebb... én jobbnak tartom Montolivonál is, ám ha nicns EU-s útlevele, akkor inkább az olaszt preferálom (bár elvileg ő már biztosan érkezik, szóval lehet mindketten jönnek, azt sem bánnám)
Leo viszont érdekes nyilatkozatot tett:
"Robbent és Tévezt is készen áll megszerezni az elnök úr, a chilei (Sánchez) pedig készen áll a váltásra, az egyik legnagyobb játékos lehet belőle" -
#28538 Donatin és Bardin kívül az összeset "ismerem", és valóban nagyon sok lehetőség van bennük. Destro/Alibec idén is kaphatott volna szerepet, nem egyszer volt sérült a fél csatársor -
#28537 Francesco Bardi
Cristiano Biraghi
Lorenzo Crisetig
Davide Santon
Mattia Destro
Luca Caldirola
Giulio Donati
Mind Inter játékos és mind az U21-es csapat tagja. Legnagyobb tehetségnek mondják a 93-as születésű Crisetiget. -
#28536 Beszámoló: Tevez Inter játékos lett. Bejelentés hamarosan.
Tevez készen áll az Inter mezre. Az Inter biztos benne, hogy a játékos igent mond. Mancini ellenállása és az Juventusos hírek nem jelentenek semmit. Hamarosan bejelentik hogy az Inter és Tevez a következő szezontól együtt lesznek, 4 éves szerződést fog kapni évi 7 millió euróval.
A Manchester Citynek 30m euró lesz utalva, amely magába foglalja Balotelli bónuszát is (?), nemsokára tehát meglesz az első nagy igazolás. Tevez Eto'o-val és Sneijderrel fog összeállni. A 2 nagy ászt valójában nem fogja eladni Moratti, pár hete nyilatkozta hogy nem akarja megbontani a csapatot hanem folytatni akarja a csapatépítést. Erre Tevez a konkrét bizonyíték.
forrás: italiah24.it
ha tényleg itt köt ki ( mert ugye már Cassanot is leigazoltuk 15x aztán elment egy gyengébb csapatba ) akkor szerintem durvább szezont fog produkálni mint tavaly Milito!
-
#28535 jaja de csak szücsy miatt :D -
#28534 biztos a milanba akar menni:SDAS::D -
#28533 "El akarom hagyni a Manchester Cityt. Sokat változott számonra a labdarúgás, fogalmam sincs, hogy ott leszek-e a következő világbajnokságon. És ez nem is attól függ, hogy kapok-e meghívót a válogatottba vagy sem. Hálás vagyok a klubnak, nagyon sokat fejlődtem itt. Mindent megtettem, hogy minél jobb eredményekhez segítsem a klubot, de változásra vágyom."
;> -
#28532 jó de szerinted szücsy honnan tudna ieneket? :D buta mint a föld
nso a bibliája :D -
#28531 te miről beszélsz? az 1 meccsen santon levette a pályáról ronaldot, a 2 félidőben át is rakta a másik oldalra ferguson:D mindenki dícsérte akkor santont, meccs legjobbja volt azon a meccsen.