34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#28490 az oddsok alakulása a fogadóktól függ. vélhetően nagy összegeket tesznek X-re, ezért nyomja le az oddst. samp-nak is 1.2 körüli az oddsa a Palermo ellen, nekik létszükség a győzelem, a Palermonak meg olymind1, se előre, se hátra nem tudnak már lépni -
#28489 :D:D
érdekes mindig csak az olasz bajnokságban(seria a-b) fordul elő hogy az X-ekre alig fizetnek.....
ha tét ha nincs akkor is gusztustalan...
még a német bajnokságba se fordul elő ha nincs tét hogy xre ilyen keveset fizessenek itt meg rendszeresen:D:D:D
-
#28488 nem feltétlen bunda, inkább csak tét nélküli, ez az eredmény mindkét csapatnak jó. napoli 2. úgy sem lehet (ha nyernek is, jövőhéten otthon garantáltan megverjük a Cataniát), minek hajtsanak a felek :D
nekem meg hozna szép kis pénzt, úgyhogy legyen csak x -
#28487 Jaja, tuti bunda meccs, és X lesz:S Ami mondjuk jó, mert a 2. hely tuti a miénk. -
#28486 nulla tétje van a meccsnek, 2 hely már megvan, várható hogy olyan játékosok fognak játszani akik kevés lehetőséget kaptak a szezonban. -
#28485 nem sok tétje van/lesz a meccsnek, ez klasszikus idényvégi X lesz, egyik csapatnak sincs szüksége a győzelemre
1.65 a döntetlen szorzója, ez is eléggé árulkodó -
#28484 materazzi chivu mariga XDDD micsoda ászok,napoli gólra lassan lemegy az odds 1.05-re -
#28483 remélem ez vicc
-
#28482 akkor meg tevez :D van itt választék -
#28481 Ha összejön az Udinének a BL, kizárt hogy elengedik a kb. egyetlen embert akivel sikeresek lehetnek nemzetköziben. -
#28480 már annyi nevet bedobtak, komolyan nagyon kíváncsi vagyok h ki fog jönni
Szerintem Sanchez tuti
Jövőre egy
...................J. Cesar
Maicon......Samuel.......Lucio........Nagatomo ||kispad: Rano, Santon
...Zanetti..........Sneijder......Cambiasso ||kispad: Montolivo,Stanko
........Sanchez...................Eto'o
....................Pazzini
-
#28479 hát nem tudom, inkább szélsőnek venném meg...
Eto'o meg most hosszabbít szerződést, kétlem hogy komolyan gondolná Moratti az eladását -
15m eurot akar a vezetőség ajánlani a belga Hazardért, aki helyettesíthetné Sneijdert.
Eto'o és Milito pedig nem eladhatatlan..írja a gazzetta
Elvileg már 2 éve figyelik őt, és Moratti nyilatkozata után elindultak a találgatások h mennyibe kerülhet hogyan lehet elhozni stb.
posztjai:
Maicont a Besiktas akarja, Sneijder túl drága lenne a kérőknek, Moratti pedig 60m-ért eladná Eto'ot
-
#28477 http://i1115.photobucket.com/albums/k555/keroppi89/215252_2019192246421_1442352706_32354089_661744_n.jpg
:D -
#28476 nekem jobban tetszettek amik 1.5 hónapja voltak nso-n, mint lehetséges mezek, de ez a galléros megoldás nagyon adja!
-
#28475 Massimo Moratti, az Internazionale elnöke a La Gazzetta dello Sportnak elismerte, hogy érdeklődnek Eden Hazard, a Lille szélsője iránt.
"Nem tárgyalunk még a Lille-lel Hazardról, de valóban figyelemmel kísérjük a fejlődését. A fiam például folyamatosan kérdezi, hogy miért nem igazoltuk még le" - nyilatkozta Moratti az olasz napilapnak. -
#28474 Az első az zsír nagyon ezzel a gallérral -
#28473 mekkora retro láz van olaszban :D -
#28472 Olasz Kupa: Maicon kihagyja a Palermo elleni finálét
Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében három játékos is kénytelen lesz kihagyni a május 29-i kupadöntőt. A Palermóból Cesare Bovo és Armin Bacinovic nem játszhat eltiltás miatt, míg az Interből Maicon figyelheti majd csak a lelátóról a finálé eseményeit.
A Milan játékosa, Mark van Bommel és a romás Nicolás Burdisso szintén egymérkőzéses eltiltást kapott, rájuk a következő idény elején nem számíthat majd a szakvezetés. -
#28471 lehetséges mezek
-
#28470 hát remélem valamivel, mintsem valakivel (nagyon akarják ők is Wesleyt...) -
#28469 De magabiztos, bejelenti hogy tuti elmegy tevez 50milláért:D Am sztem úgyis ilyen 20-25 körül lesz a vége. -
#28468 amilyen lelkibeteg én 5 milliót se adnék érte,hol megy neki,hol nem,valamikor öngyilkos akar lenni,utána meg szór 3 gólt...kiszámíthatatlan -
#28467 madjd valamivel csökkentjük:D -
#28466 Mancini meg bejelentette, hogy Tévez elhagyja a Cityt a nyáron, Olaszországba akar szerződni
egyetlen bökkenő, a City ragaszkodik az £50 milliós árhoz, ami brutálisan magas :/ -
#28465 hm, Eden Hazard nevét is bedobták ma, 20 millió euró az ára. hasonló játékos, mint Sánchez, csak nincs Serie A-s tapasztalata -
#28464 Minimum egy évet pihen, azt mondta. -
#28463 Van Gaal?
-
#28462 Szerintem is maradjon Leo.
Nem nagyon van a piacon olyan edző aki sokkal jobb és megszerezhető is lenne.. José esélytelen, Boas detto, akkor meg már maradjon, és kapjon uj játékosokat és meglátjuk mire megy, bajnokság vele is meglehet. -
#28461 mondjuk az is igaz, hogy ha összejön nekik a BL, nem biztos, hogy eladnák Sánchezt... -
#28460 mindenképp visszatér, nincs opciós joga rá a Cesenának, csak ne adjuk el, az Udinese nagyon megakarja venni, pláne ha összejön nekik a BL. persze ebben az esetben bele lehetne vonni a Sánchez-üzletbe, de én nem örülnék ha megválnánk az egyik legtehetségesebb olasz szélsőtől -
#28459 Santon visszatér júniusban azt olvastam -
#28458 kezdetnek jó lenne Montolivo és Poli mondjuk (bár mint írtam korábban, Banega érkezésére is nagy esély van, nem bánnám), akkor már lenne egy igen biztos középpályánk, védelembe kell legalább 2 új ember (Materazzi, Chivu, Cordobo MÁR nem Inter szint, bár azért Cordoba talán a legjobb a 3ból), pl Criscito és egy középhátvéd (Hummels, Subotic, Rolando - meg persze Santont vissza), előre meg az emlegetett 3asból legalább 1 (Robben, Sánchez, Tévez)
ezzel így elégedett lennék, és ismét egy 3fronton esély csapattal kezdenénk az idényt -
#28457 Leonardo csapatot akar építeni júniustól
én hagynám neki, boas nem megszerezhető jelenleg, josé spanyol évei visszahúzzák őt sztem, nincs jobb opció
ha megkapja akiket akar, és nem -13 pontról veszi át a csapatot, scudettot simán nyernünk kell, bl lesz necces még vele
de hát nem is az a cél jövőre még
ja és a nord válaszolt gattusonak ;)
20mp-től -
#28456 Eto'o beérte Ronaldo rekordját a 34. góljával, még 2 gól kell hogy beállítsa a saját 36 gólos rekordját -
#28455 ja ját milan és schalke ellen nem volt lucio, volt helyette chivu
2 piros lap és 8 kapott gól :D
kell vmi jó csere védőt is venni bár ha egészséges lesz samuel-luci-ranocchia akkor jó lesz
-
#28454 ha az utóbbi éveket nézzük, egyértelmű csalódás (eredményektől függetlenül, messze a legerősebb a keret a Serie A-ban), ha viszont úgy nézzük, hogy a 7. helyen voltunk mikor Leo átvette a csapatot, és megdöntötte Capello rekordját a szerzett pontok tekintetében, szinte biztos 2.-ok lettünk, akkor nem panaszkodhatunk. bár a Schalkén illett volna túljutni...
ha anyagilag megtámogatná Moratti (szerintem észrevette, hogy hiba volt nem erősíteni a keretet a nyáron), akkor jövőre Leoval is bajnokok tudnánk lenni -
#28453 jaja,simán jó idény lesz ez az Internek,klub VB,kupa,ezek se kis dolgok. -
#28452 ha a kupát behúzza az Inter akkor szerintem nem nevezhető ez rossz évnek főleg ha az edző váltást is nézzük meg hogy hány meccsen mentek ki elég szar védő sorral a csapat... -
#28451 na irány roma és megnyerjük idei 3. kupánkat is ;)