FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
összefoglalót néztem, elég szépen játszottunk. Milito gólpassza, Eto'o szabija nagyon szép volt. a gólt pedig ismét egy rohadt szöglet után kaptuk 😄 amúgy Castellazinak volt 2-3 nagy védése, nagy respekt neki

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
embertelen amit Zanetti csinál, minden idõk egyik legjobb védekezõ embere...ha nem a legjobb!

37 évesen úgy játszik mint ha 25 lenne...

A játék meg amit csinálunk nagyon jó. Nem gondoltam volna h Leo fejben így helyreteszi a csapatot. És még nem volt a pályán 2010 legjobb játékosa, Sneijder. Ha az õ formája is úgy visszajön mint Maiconé akkor újra partiban leszünk mind a 3 trófeáért!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
nyertünk 4-1-re a bologna ellen😄
capitano beérte bergomit ez volt az 519 bajnoki meccse..

Yo, Bitch!

limperatore
:ASD:ASD kit érdekel 10 meccsbõl 9en sérült 😄

ibrával összemelegednek majd <#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Pato is ugyanezt nyilatkozta valamelyik nap 😛
ForzaInter
😄DDDD
én se értem kit érdekelhet ez a jelentéktelen fasz😄
milan drukkereknél biztos kedvenc lett most😄

Yo, Bitch!

limperatore
ibrahim ba: soha nem mennék az interbe

kiagecitérdekel? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
19én a cesena ellen már coutinho ott lehet a keretben
véééégre! 😄

WuFraZselic
3-1, Mariga 😄

ez sem volt kis fejes 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ja nem, csak sárga 😄 a stream megszakadt...

2-1

WuFraZselic
Ranocchia összehozott egy tizit =/ + piros

WuFraZselic
Eto'o duplázik, ez eldõlt
ezt is remekül csinálta, Maicon pedig 3 meccs / 3 gólpassz, kezd visszatérni

limperatore
tiszta olaszos védelem

castelazzi santon matrix ranocchia 😄

limperatore
nord küldi ám
ETO'O IO DI IBRA MENE FREGO PERCHE' E' UNO ZINGARO

WuFraZselic
Eto'o, ezt de szépen oldotta meg 😄

limperatore
etoooooooooo

WuFraZselic
jaja, ugyanez Bet365.comon 😄

limperatore
bwinen nézem a meccset, nincs kommentátor nordot lehet hallani végig kurrva jó 😄

WuFraZselic
remélem Santon meggyõzi végre Leot, hogy igenis a kezdõben a helye! 1 meccses a kupaforduló, úgyhogy ne lazázzuk el 😄

Rudolf meg jobb-bekk lesz?! 😄D

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Mariga; 11 Muntari; 27 Pandev, 9 Eto'o

Genoa: 73 Scarpi; 17 Rudolf, 3 Dainelli, 24 Moretti, 4 Criscito; 33 Kucka, 42 Veloso, 11 Kharja; 18 Rafinha; 29 Jelenic, 25 Boakye

Cserék: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 20 Obi, 22 Milito, 22 Milito, 24 Rivas, 40 Nwankwo, 88 Biabiany

limperatore
elvielg

INTER (4-3-1-2): Orlandoni, Santon, Ranocchia, Materazzi, Zanetti, Mariga, Muntari, Obi, Cambiasso, Eto´o, Pandev. A disposizione: Castellazzi, Maicon, Cordoba, Biabiany, Nwankwo, Alibec, Milito. Allenatore: Leonardo

limperatore

WuFraZselic
remélem Ranocchia kezd este

limperatore
A világ legjobb csapata engem akar
<#taps><#eljen><#worship>

ForzaInter
háttárben meg josé mourinho lalalala😄

Yo, Bitch!

Nuno88
Maicon kész 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

limperatore
ez mekkora 😄

ForzaInter
sose hallottam róla😄
inkább gansot beszélje rá, hogy idejöjjön nyáron😄

Yo, Bitch!

limperatore
nagyon nagy brazil tehetség

WuFraZselic
kivel?<#rolleyes>

limperatore
Leonardo beszélt Lucas Piazonnal hogy a juve helyett az Intert válassza 😄 <#mf1>

ForzaInter
vicc az egész..
sajnos Sneijder lett az elsõ áldotzaata az uj aranylabdának😞
ha marad a régi rendszer õ kapja, de nem maradt sajnos.. így hogy összevonták a fifa díjjal, már nincs akkora értéke az aranylabdának, bár én eddig se tartottam olyan nagyra.. tény hogy messi a világ legjobb játékosa, de 2010-ben nem õ volt a legjobb..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
mondjuk Mourinho rossz példa, õ nem szövetségi kapitány, akkor legyen Capello 😄

WuFraZselic
ehhez fontos hozzátenni, hogy ilyen szövetségi kapitányok/válogatott játékosok adták le Messire a voksokat: Uganda, Cook-szigetek, Virgin-szigetek, Costa Rica, Cuba, Madagaszkár, Cyprus, Mongolia, Irán, Montserrat, Libanon, Nicaragua, Bermuda, Suriname, Vanuatu, Fiji, Macau, Új-Kaledónia, Üzbegisztán, Szomália és még vagy 20 hasonló jelentõséggel bíró futballnemzet.

most nehogymár ezeknek annyit érhessen a szavazata, mint Mourinhonak, Prandellinek, Löwnek, etc etc

limperatore
- Messi, Xavi és Iniesta földöntúli játékosok - ismerte el Mourinho. - De szerintem idén Sneijdernek, Militónak vagy Xavinak kellett volna nyernie. Elsõsorban Sneijderre és Militóra gondoltam volna, elvégre csak meg kell nézni, hogy játszottak az Interben.

ha a világ legjobb edzõje ezt mondja az remélem elég indok

okos vagy! te divatdrukker!

limperatore
Lúcio: Leonardo olyan személyiség mint Mourinho!

"I want Inter to win all the matches except against my current team, but I hope that they always win, absolutely always. I am an Inter fan, full stop. At the moment things have changed. If Milan draw some matches and Inter continue to win, they can still win the Scudetto." José

azért a szavaiban : but I hope that they always win, absolutely always

Újságírók már olyanokat írnak hogy Leo lenne Mou segédedzõje mikor visszatér a special one

limperatore
Moratti Leonardot dicsérte
Massimo Moratti ahogy elmondta visszakapta a régi jól megszokott csapatát és a vasárnapi Catania elleni siker után a gyõzelem kulcsát Leonardoban látta. „Az edzõnk remek érzékkel nyúlt hozzá a csapathoz a mérkõzés folyamán ez pedig azt eredményezte, hogy meg tudtuk fordítani a találkozó menetét."

„Tettük a dolgunkat, nyernünk kellett és nyertünk is ez pedig egyáltalán nem volt könnyû dolog mivel a Catania igen kellemetlen ellenfél volt. Az elnök az edzõváltás mellett kiemelte azt a tényt is, hogy a sérültek visszatértek illetve, hogy a csapat nagy mentális lökést kapott a klubvilágbajnoki cím elhódításával. „Mind a három dolog szükséges volt ahhoz, hogy végre jöjjenek az eredmények. A felépült játékosokra nagy szükségünk volt már és letagadhatatlan tény az is, hogy az Abu-Dhabiban elért siker jól jött a csapat tartásának. Most már nincs más dolgunk mint hogy haladjunk töretlenül elõre, erre pedig egy remek edzõ a garancia. Korai még bármirõl is beszélni, figyelemmel kell követnünk a többiek eredményeit is és ahogy tudunk lépésrõl-lépésre közelebb kell kerüljünk hozzájuk."

Végül egy újságírói kérdésre Moratti beszélt a bajnokság egyik jelenlegi hõsérõl is Edison Cavaniról. „Mindig némi bosszankodásra ad okot az mikor egy általunk figyelemmel követett játékos egy másik klubban remekel. De hát mindenkit nem lehet leigazolni…” Végül az elmúlt napok pletykáira – pontosabban az Udinese játékosára Sanchezre így reagált: „Hogy Sanchez érkezne még ebben a hónapban? Nem hinném…"

forrás

limperatore
<#worship>

Fabio Capello
oké, akkor itt az én véleményem: Elismerem, hogy Messi jó játékos, viszont a Barca taktikai szerkezete nélkül feleilyen jó játékos se lenne. Ahhoz hogy õ, vagy bárki eredményes legyen, nagyon komoly háttérnek kell jelen lennie, ebben az esetben Xavi és Iniesta, akik õt kiszolgálták. Lássuk be, ha egy hozzájuk képest fele/negyedannyira jó játékosok lennének mögötte, nem jutott volna el ilyen messzire, és ezt remekül tükrözik a válogatott statisztikái a bajnokságéhoz hasonlítva. Nekem ugyanez a gondom Militoval, eldöntött három kupát, viszont a góljainak a kis hányada köthetõ egyéni szólókhoz, parádés megvillanásokhoz. Mindezzel szemben áll Sneijder, aki viszont mindig híres volt a nagy szólóiról, félpályányi cseleirõl és sprintjeirõl, mindemellett a lövéseinek a 70-80%-a gólt eredményezett, ami egy támadó középpályás esetén nagyon jó statisztikának minõsül. Én is úgy gondolom, hogy Sneijder érdemelte volna idén az Aranylabdát, a következõ okok miatt:

-A Realban töltött hanyatló évek után bombaformában tért vissza és jó teljesítménnyel hálálta meg a belé fektetett bizalmat és szurkolói szeretetet

-A helyzetei többségében önállóan alakítja ki, nem vár passzt, megteremti magának a lehetõséget, és eredményesen is fejezi be azt

-Ha arról van szó, nem megy el önzõ szólókra, hanem maximálisan együtt játszik a csapattal, és a szükséges helyzetekben lepasszolja a csapattársaknak (amit én Messinél sajnos sokszor nem tapasztalok...)

-TKP létére az egyik legjobb labdabirtoklási, illetve helyzet/gól aránnyal rendelkezik, ezzel verve több csatárt is.

Sajnos, akárhogy nézzük, az ilyen kupák, évdíjak is csak a pénzrõl és a marketingrõl szólnak. Hol van az egyszer kiégett majd most ismét feltámadott Sneijder egy feltörekvõ Messihez képest? Nyilván jobban fogynak az argentín mezei mint a hollandé. Sajnos elértünk oda, hogy mostmár a FIFA/UEFA-nak (kösz Platini) is eladható nevek kellenek, nem olyanok, akik tényleg megérdemlik. Az egész a pénzrõl szól, nézzétek majd meg a következõ hét cikkeit, és hogy mennyi márkatermék kerül majd eladásra köszönhetõen az Aranylabdának. Ja és persze ugye mivel focista márkatermék, ebbõl busásan részesül a FIFA/UEFA is.

És mondom mindezt úgy, hogy gyerekkorom óta a Juvenak szurkolok.

bakkerman
minden szurkolónak más lehet a véleménye,amit tiszteletben kell tartani,és akkor nem lesz flame. ez a szitu ugyanolyan,mint az,hogy ki melyik csapatnak szurkol,mindig lesznek pro és kontra érvek,tudni kell helyén kezelni a dolgokat. ezt a díjat nem szurkolók milliói szavazták meg,hanem pár ember. ennek a 40-50(???) embernek a véleménye nem von le semmit se Xavi,se Iniesta,se Sneijder teljesítményébõl,és Messi se ezáltal lesz a mindenható a futballban. 20-30 év múlva a lexikonokban egyik neve mellett ott lesz 2x aranylabda,a másiknál lehet ott lesz egy vb vagy egy eb cím,aminek szerintem sokkal nagyobb a rangja.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
látod te magad leírtad
XAVI ÉRDEMELTE VOLNA MEG

én leírom Sneijder érdemelte volna meg, és a hagyományos aranylabda szavazásnál õ nyert! ennyi szép volt wes<#eljen>

bakkerman
Megértem az érvelésed,csak nem kell ennyi rizsa. Végre valaki mondja ki õszintén,hogy nem Messi a világ legjobbja. Leszarom ki mit irogat,meg tereli a szót,valaki flamel,valaki csak "levantézik",végre valaki írja le,hogy miért nem Messi a világ legjobbja,és szerinte ki a legjobb,és miért. Annyit fûznék hozzá a tnapi laszti szavazáshoz,hogy XAVI ÉRDEMELTE VOLNA MEG,DE MESSITÕL SE VITATOM. Higyétek el,ha Sneijder kapta volna,akkor is bejövök ide,és gratulálok,és leírom miért értek egyet vele. Nem célom flamet kelteni,de az igazságtalanságot nem nagyon bírom,és a mondvacsinált kritikákat.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
José: „Én voltam 2010-ben a legjobb edzõ a világon, mert én irányítottam a 2010-es év legjobb csapatát. Az egyetlen dolog ami nem tetszett ma este az a bemutatás volt, hiszen úgy mutattak be, hogy José Mourinho a Real Madrid edzõje. Ennek úgy kellett volna elhangzania, hogy José Mourinho az Internazionale és a Real Madrid edzõje, mivel ez az elismerés sokkal inkább köthetõ az Interhez, mint a Realhoz.” Mourinho megemlítette Sneijder megható szavait és jelezte, hogy õ a szívében mindig is Interes marad.

limperatore

ForzaInter
az igazi aranylabdát sneijder nyerte😊

Yo, Bitch!

limperatore
te meg egy kis elvakult divatdrukker, ha nem látod át az egészet hogy mirõl is van szó
ha milito barcában csinálja amit az internél akkor aranylabdát nyer, így meg a legjobb 23ba se fért...
aranylabda teljesen elvesztette az értékét

szucsy89
Igaza van. Nézd meg a válogatottban nyújtott teljesítményét...
te iszonyat hülye vagy!

LasCar16
Lényeg h vicc az egész az év csapata is Villa mit keres ott??? Mérnem Forlan vagy Milito? ja megvan, mert õk nem a Barcában játszanak és nem spanyolok, ja meg nyertek ezt-azt...

#acm

LasCar16
Arra vagyok kíváncsi h Messi a két emlegetett pali nélkül mire menne a Barcában? fele ennyi gól rúgna csak... válogatottban sem alkotott még maradandót,sõt mire menne egy igazi kemény bajnokságban? Nem egy skót liga kettõben ahol nem ismerik a védekezés szót, és azzal nyerhet valaki aranylasztit h kiscsapatokat szór meg.

#acm