34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    mit nem erősebb te majom, 4. helyen végeztek juve meg vhol 7-8

jövőre lehet h nem lesz erősebb de most az volt...
  • WuFraZselic
    idén egyértelműen erősebbnek bizonyult. majd kiderül, "egynyári" csoda volt e (akárcsak a Lazio, Napoli, de pl Lille, Dortmund is ide sorolható), vagy van is alapja
  • WuFraZselic
    ilyen erővel akkor miért nem 8-10 csapatba igazolnak csak a nagy játékosok?! :P

30 millió nagy pénz, Udinese nem teheti meg, hogy ne fogadja el, annyiból erősíthetnek szinte minden posztra a BL-re. persze ettől még nem biztos, hogy Sanchez is belemegy, mindenesetre érdekes, és kicsit zavaró, hogy a Juve letenné érte a kívánt összeget, mi meg "alszunk"
  • szucsy89
    Azért nem erősebb... jövőre meg főleg nem lesz az.
  • limperatore
    sanchez miért menne a juvéba? mikor udinese erősebb mint a juve, ráadásul bl-be se indulhat
    zamorano hatása miatt tuti ide akar jönni...bár ha vki képes rá h elb*ssza, az moratti :D
  • WuFraZselic
    Juventus is (természetesen) bejelentkezett Sanchezért, állítólag 20 milliós ajánlattal nyitottak. bebaszna, ha elvinnék "előlünk", mert töketlenkedik a vezetőség
  • limperatore
    talán ha visszaolvasnád h mire írtam és miért megértenéd.....
  • Tomy Lee
    Ugyanazon jogon mint te ahogy undorítóan írsz ide figyelmen kívül hagyva a fórumozási elveket.Ez nem gumiszoba és nem is saját fórum!
  • limperatore
    okés, akkor én is...
    tomy lee te meg mit szólsz bele?
  • szucsy89
    jaaa hogy meghalt a muterja most mondja Matyi...:/ akkor visszaszívom a viccet :D
  • Tomy Lee
    Na okos legyél az ilyeneket kiabáld pesten..
  • limperatore
    na húzz any*dba te k*csög
  • szucsy89
    :DDD be is jelölöm már ismerősnek :DasDS:DSADS
  • limperatore
    Moratti: Leonardo marad, Pastore jöhet

Az Inter elnöke, Massimo Moratti elmondta, nagyon boldog, hogy csapata megnyerte végül az Olasz Kupát és elégedett Leonardo munkájával is, így a brazil tréner irányítja továbbra is a Nerazzurrit. A milánói klub elnöke Pastoréról is elismerően nyilatkozott, aki véleménye szerint megérett arra, hogy egy nagy klubban szerepeljen.

"Különösen elégedett vagyok a játékosokkal és az edzővel, akik ezt az elégedettséget a jó munkájukkal váltották ki belőlem." - kezdte nyilatkozatát az Inter presidentéje.

A héten szóba hozták a Nerazzurrit a Porto sikeredzőjével, Andre Villas Boasszal.

"Nem gondolom, hogy ő hozzánk jönne. Ismerjük és tudjuk, hogy nagyon tehetséges, de nem fogunk edzőt váltani."

Moratti azt is elmondta, hogy csodálja Javier Pastore játékát, akit már számos nagy klubbal szóba hoztak.

"Ő már biztosan megérett egy nagy klubhoz. A kupadöntőben is jól irányította a Palermót és remekül lát a pályán, jól ismerjük a képességeit. Mindig azon dolgozunk, hogy mely lépés lenne számunkra a legmegfelelőbb, ügyelve arra, hogy ne változtassunk túl sokat a csapat keretén, mégis megfelelő legyen a vérfrissítés mértéke." - vélekedett Moratti.
  • limperatore
    ezt majd magyarázza az ultráknak :D
  • Effe88
    jajj már csak egy kölyök...
  • limperatore

itt ez a rohadék milanos aki facebookon híresztelte h megyünk a temetőbe zanetti anyjához, és etoo árulja a virágot majd.......
    sztem milanóban most bujkálhat mert ha megtalálják tuti agyonverik
  • limperatore
    fogalmam nincs :D
  • WuFraZselic
    neeeem :D
  • Effe88
    rivaldo
  • Fabio Capello
    Kerlon?
  • WuFraZselic
    amúgy hogy hívják azt a brazil srácot, aki januárban csatlakozik? már legalább 1.5 éve megvettük, de nem jut eszembe a neve
  • limperatore
    a-a
    moratti ha benne lett volna nem nyilatkozna olyanokat amilyeneket szokott
    "inkább többnemzetiségű, mint csaló csapat legyünk"
  • Grove4
    Nem vitted egy kicsit el magad? -.-'
  • limperatore
    igen persze most már én is tagadnám :D

na de buta vagy menj innen azt mondtad soha többet nem jössz ide, 100as iq alatt ide nem írhatnak, szóval a 70eseddel menj innen ;)
  • szucsy89
    ilyet nem mondtam, csak olyat h Abbiati jobb mint Julio
  • limperatore
    jó aki szerint boateng jobb mint sneijder az maradjon csöndben :D
  • szucsy89
    :DASSD.SADSD:DDSAASD:SDADSSDSDDS

te komolyan ilyen buta vagy? :D
  • limperatore

:D:D:D
  • limperatore
    helyes, aki csalt az bűnhődjön

TISZTA MINT AZ INTER!
  • WuFraZselic
    jaja, Zampa kicsit kattant :D 20ért már Hazardot is meglehetne venni szerintem
  • bakkerman
    szép is a futball élet olaszban...

Innocenzo Mazzini (az Olasz Labdarúgó-szövetség ex-alelnöke) 4 év
    Andrea Della Valle (a Fiorentina tulajdonosa) 1 év, 10 hónap
    Diego Della Valle (a Fiorentina tulajdonosa) 2 év
    Mariano Fabiani (a Messina korábbi sportigazgatója) 3 év, 8 hónap
    Pasquale Foti (a Reggina elnöke) 2 év
    Claudio Lotito (a Lazio elnöke) 1 év, 10 hónap
    Leonardo Meani (a Milan korábbi igazgatója) 1 év, 6 hónap
    Massimo De Santis (korábbi játékvezető) 3 év
    Paolo Bertini (korábbi játékvezető) 2 év, 4 hónap
    Salvatore Racalbuto (korábbi játékvezető) 2 év, 2 hónap
    Antonio Dattilo (korábbi játékvezető) 1 év, 8 hónap
    Pasquale Rodomonti (korábbi játékvezető) 1 év
  • limperatore

végén villas boas :)
  • gabber_saviola
    20 alatt nem adja Zampa.
  • limperatore
    Közel 6 éves börtön várhat Moggira végre elnyeri a büntetését ez a szemét...
  • limperatore
    sztem meg kurvára megkéne tartani, nincs nála jobb játékos jobb oldalra aki megszerezhető lenne
    vasárnap is nagyon érződött a hiánya
    semmiféleképpen nem szabad eladni, még szar formában is az egyik legjobb jobb szélső
  • szucsy89
    sztem oda kéne adnotok, amíg el lehet adni jó sokért (még mindig kapnátok érte 20 körül)
  • WuFraZselic
    Ilicic neve ismét felmerült, 10 millió körül lenne, viszont a fizetése nagyon alacsony. a Real meg ismét Maicont akarja...
  • fsgh
    Miért lepődsz meg?:D Minden egyes Fradi meccsen megy az újpest szidása itthon is. Szerintem ez mindenhol így van.
  • ForzaInter
    milant minden meccsen szidjuk:D ahogy ők is minket:d