FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Nagatomo a délelõtti edzésen nagyon durván tolta, kb mindenkit meglepett mire képes 😄 remélem a Roma ellen debütál!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
milannak pont a végfelé lesznek a nehéz meccsei, mi meg most túlleszünk rajta..

Yo, Bitch!

fsgh
jogos a 4meccs szerintem.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DONGUBA
eltiltottak a szorostalput 4 meccsre alattomos utesert

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
persze, azt tudom, csak nem egymás után vannak ilyen finom kis meccseik, ennyivel szerencsésebbek. mondjuk a szezont Udinében zárják, az nem lesz egyszerû nekik

a következõ 3 meccstõl eltekintve lesz egy Milan - Inter és egy Napoli - Inter ami nehéznek ígérkezik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
ja de mennek idegenbe juvéhoz meg romához is 😄
és most jön ki rajtuk h mennyire is balfaszok és szerencséjük volt eddig
ibrának nincs kedve játszani egybõl 0 az a csapat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
hát ha a roma-juve-fio 3asból kihozunk 7 pontot legalább, akkor van esélyünk. csak az a baj, hogy a milan sorsolása nem túl nehéz, most hétvégén játszanak ugyan Genoaval idegenben, de utána 2 nagyon sima meccsük jön

limperatore
3. helyre feljöttünk már, ha behozzuk a meccset már 2.ok leszünk
lassan vissza áll a rend és elsõk leszünk megint
hozni kell a roma meg a juve ellen utána nem lehet gond a scudettoval

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

fsgh
Korrekt. Legalább a kötelezõ köröket lefutotta.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
„Nehéz megmagyaráznom, hogy mi történt mivel egy pillanatra elveszítettem a fejemet. Azért jöttem most ide a kamerák elé, hogy bocsánatot kérjek Marco Rossitól, mert van bennem még annyi méltóság a történtek után hogy tudjam: ezt kell tennem. Tényleg sajnálom a dolgot és õszintén mondom, hogy egy szar embernek érzem most magamat. Nem csináltam ilyet korábban sajnos most megtörtént és tudom, hogy nem csak tõle kell bocsánatot kérjek, hanem mindenkitõl aki figyelemmel követi a csapatunk mindennapjait. Végül pedig a két kisgyerekemtõl is bocsánatot akarok kérni, hiszen õk otthon a tv elõtt ugyanúgy láthatták, hogy mit csinált az apjuk.” Ezt követõen a román sírva távozott, a szó pedig Marco Rossihoz került, aki elfogadta a bocsánatkérést, mint elmondta elõfordul az, hogy valaki a mérkõzés hevében elveszítse a fejét, viszont az elmaradt kiállítást hiányolta, mert szerinte ez alapvetõen befolyásolta volna a találkozó további menetét.

bakkerman
tettem rátok 😛 Leonardoval eddig jól játszotok,Pazzini nagyon jó húzás volt leigazolni,tuti volt a tnapi gyõzelmetek 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic

WuFraZselic
Mexes nem játszik a hétvégén

ForzaInter
Nehéz meccs volt, de sima lett a vége, fontos gyõzelem ez.. Kharja egy érdekes játékos a gólja elõtt végig szidtam, aztán gól és gólpassz..😄 Már a Palermo ellen se játszott olyan jól szerintem, erre ott is gólpassz, ennek ellenére nem kezdetném következõ meccsen, cserének jó lesz.. Sneijder góljának nagyon örülök, nagyon kellett ez az önbizalmának.. Pazzo se játszott jól, bár sok szabadrugást kiharcolt, az más kérdés egyikbõl se lett semmi, de bizonyította ezen a meccsen is a klasszisát, egy igazi klasszis csatár a semmibõl is tud gólt rúgni, mikor nem játszik.. Chivu meg igazi román volt.😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Pepe 10 meccset kapott az ámokfutásáért, ezért 3-5 lesz (inkább utóbbi)
legalább végre nem játszatja Leo, nem értem mit keres a kezdõ közelébe

WuFraZselic
ha mindenki egészséges, egyértelmû, hogy nem fér be. de csak adott 2-3 gólpasszt és lõtt 1 gólt, igazából csak ez számít jelen esetben 😄 amúgy csereként jó lesz, hozzátud tenni egy kicsit a játékhoz

limperatore
nem kell neki hinni, roma ellen remélem kispadon lesz

WuFraZselic
a statisztika nem ezt támasztja alá 😄

limperatore
kharja egy fos igazából 😄

DeerHunter01
Chivunak jó hosszú eltiltást, kivánok, ez aljasság volt amit most csinált.

\"Erről van szó!\"

fsgh
utolsó 2 ólról lemaradtam😞 De Pazzini alkot megint úgy látom😄 Kharja meg mekkora ász már?😄 amióta itt van 3gólpassz és 1 gól ha jól számolom😄

WuFraZselic
lol, 0-3, elõbb kikapcsoltam 0-1nél a streamet 😄

limperatore
sneijder haha 😄😄😄😄:😄 visszatért 😄

limperatore
E PAZZO PAZZO PAZZO PAZZO PAZZO GOOOOOOOOOOL

WuFraZselic
mi történt?

Mit sikerült elcsesznie?

★ 汤姆 李

DONGUBA
kocsog kivu bazzeg

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

büdös szõrõstalpú fasz!

limperatore
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 14 Kharja; 22 Milito, 7 Pazzini, 9 Eto'o.
Subs: 21 Orlandoni, 10 Sneijder, 19 Cambiasso, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo.
Coach: Leonardo.

3 csatár :o

ForzaInter
a cserepad kicsit ütõsebb mint pár hete😄

Yo, Bitch!

limperatore
Bari (4-3-1-2): Gillet; A.Masiello, Glik, Rossi, Parisi; Gazzi, Almiron, Donati; Bentivoglio; Okaka, Rudolf. All.: Ventura. A disposizione: Padelli, Raggi, Rivas, Rinaldi, Alvarez, Huseklepp, Castillo.

Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Materazzi, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Kharja; Pandev; Pazzini, Eto'o. All.: Leonardo. A disposizione: Orlandoni, Nagatomo, Obi, Sneijder, Cambiasso, Coutinho, Milito.

tutto szerint

limperatore
te ne fogadj ránk mert akkor bukunk mindig 😄😄😄
nem nyerünk

bakkerman
este nyertek?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
vagy megy a juveba 😄😄

Grove4
akkor nyáron lehet ott nyaral 😄😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
mourinho nyilatkozta h hiányzik neki Olaszország

ForzaInter
tõlem mehet hozzátok, nálunk irányító posztra ugyis sneijder van, a brazil csodagyerekünk meg coutinho személyében pedig már megvan, csak neki még idõ kell, de legalább akkor tehetség mint ganso.

mondjuk kiváncsi leszek a nyárra, sztem majd örültök ha kifizetitek ibrát és boatenget, nem tudom hogy másra marad a pénzetek, elmult években nem nagyon szórtátok, bár emiatt lehet van tartalék

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ja, csak még kikéne fizetni Ibrát, Boatenget, kétlem kiadnátok közel 60 millát és közben fizikailag csak 1 játékos (Ganso) érkezik

LasCar16
tuti nem 50 milláért fogják elvinni, nyáron szerintem elhozzuk 25ért<#hehe> Galliani mondta h Leonardo kedveli Gansot? Én sem nyaralni voltam Brazilíában, szal összehozza a kopár.

#acm

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
vagy nyal mindenhova 😄 mondjuk pofátlanság h ennyi pénzt kérnek el érte és Európában meg lehet beégne...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
ezt mondta múltkor a Milanról is, újságírói baromság mind2

#acm

limperatore
de szücsynek írt smst ganso h a milanba akar játszani 😄

ForzaInter
zanetti a cipõjét sem pucolhatná boatengnek, nem kérdés ki a jobb!!

😄

más: gansoért továbbra is érdeklõdünk, mert leonak nagyon kéne, ezért nem adjuk fel a harcot érte ezt megerõsítette branca.. ganso amugy azt nyilatkozta az interben játszana a legszívesebben.. ontosan ezt mondta: "szeretnék az interben játszani, a legfontosabb klub a világon"

Yo, Bitch!

szucsy89
hogy te milyen hülye vagy, a butaságaidat én is másolhatnám minden nap a milanba, pl most is hogy 20% esélyünk van a spurs ellen 😄DDDDDDDD
limperatore
persze, egyértelmû h mérföldekkel jobb mint boateng 😄

WuFraZselic
Zanetti valóban öreg, érdekes mód huszonéveseket fut le labdavezetés közben, és 50 alkalomból jó ha 1x eltudják venni tõle szabályosan a labdát 😊

limperatore
2011.02.01. 20:18:46 Szûcs Norbert boateng jobb mint zanetti, zanetti már öregD:

ez 5 szücsy pontos butaság volt 😄

WuFraZselic
jézusom 😄DDD

ez olyan mintha Torghellét hasonlítanánk Ronaldohoz 😊

limperatore
tommy szerinted boateng vagy zanetti a jobb középpályás? 😄