34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#28730 csak tavaly szinte ugyanez volt... -
#28729 jólvan már nem kell rinyálni, ameddig nem lesz uj edzőnk nem fogunk igazolni.. egyelőre meg azokat a játékosokat senki nem vette meg akik iránt érdeklődünk, szóval nem tudom mit kell sírni.. amugy is még junius közepe van, hivatalosan még el sem kezdődött az átigazolási szezon, és már mindenki ugy beszél mint ha már augusztus vége lenne:d -
#28728 és Moratti lehet eladná Sneijdert 40ért, ergo Ő is távozik... -
#28727 Napoli nagyon ráment Banegára, Milant is hirtelen érdekli Montolivo, az Udine elnöke Barcelonába repül a héten...
tök jó, hogy mindenkiről lecsúszunk, ráadásul még az edző kiléte sem ismert a következő szezonra... -
#28726 én meg azt olvastam tőle, hogy még 1 évet mindenképp szeretne a portónál maradni:D és korainak érezné hogy egy inter vagy chelsea kaliberű csapathoz menjen. -
#28725 elvileg azt mondta h 1 komoly ajánlat esetén távozna..mondjuk ezt csak olvastam vkitől de ha igaz :D
meg egy portobol interbe érted :D olaszország legnagyobb csapatába simán eljönne főleg h volt is itt már -
#28724 jó lenne boas, de idén még szerintem hagyja ott a portót.. -
#28723 zsidók, kommunisták, cigányok, melegek nem írhatnak ebbe a fórumba és benned mindegyikből van úgyhogy lécci távozz köszi -
#28722 leo szinte biztos h távozik
remélem moratti elhozza boast, bielsa zsákbamacska -
#28721 te kcsg vagy meg még Interes is =/ tuti vótá GAY PRIDE-on is /= -
#28720 jaja :D full olyan meg ráadásul milanos is :ADSD -
#28719 :ASDADFSAS:D
látszik is rajta:D -
#28718 apád f.sza -
#28717 ráadásul ahogy olvasom akkor általános (vagy sport) igazgatónak menne el a PSGhez Leo, évi 5 millió euróért(!)
Bielsa egyértelműen Sanchez miatt lenne jó döntés, de nem igazán tudom beválna-e a csapatnál (mondjuk bőven van dél-amerikai játékosunk, ergo otthon érezné magát) -
#28716 villas boas érkezhet leo helyére
hmmm nem is lenne rossz :D -
#28715 szücsy is az :D -
#28714 hát nem tudom, szerintem nem tesz túl jót a csapatnak egy újabb edző. Leot se érteném, ha elfogadná a PSG ajánlatát... -
#28713 szereti a zsidókat korábban azt nyilatkozta:D dehát van pár a milan drukkerek közt is:D a curva sud előtt biztos bevágodott ezzel:D:D:D su cantiamo tutti insieme rosssoneri ebrei... -
#28712 állítólag 48 órán belül aláírhat a psg-hez, és morattinak már szólt is
de moratti tagadta...
bielsa nem lenne rossz viszont helyette -
scudman #28711 gyorshír: ha a chelsea sneijdert akarja adják oda esseient.
-
#28710 ő is beállt a sorba?! -
#28709 hm, lehet, hogy Leo távozik a PSG-hez, Moratti Bielsát hozná ide -
#28708 a nagy berlu
-
#28707 ha 40 felett ajánlék érte akkor pedig menni fog.. morattinak sok pénze van, de az inter nem a chelsea vagy man. city ahol mindig van min. 100 millio átigazolásokra és soha nem fogy el a pénz.. nem teheti meg a klub, hogy egy ilyen ajánlatot ne fogadjon el sajnos.. de ugyis csak ilyen giga ajánlat esetén engedi el moratti mint ibrát, szal ha elmegy akkor se fogunk gyengülni mert abból kb megint olyan mercato lenne mint a bl győztes szezonban.. -
#28706 nah :)
pssssszz ; ) -
scudman #28705 hát sneijdert eladjuk akkor minimum kell nasri vagy ha már így szóbakerült akkor meireles. meg a védelmet megerősíteni. plussz banega és megint bajnok lenne a csapat
-
wright #28704 'megint meglenne a 2. hely meg egy bl 8addöntő '
Legalább helyére rakná a csapatotokat...a tavalyi magasságban igen szédültetek -
#28703 sneijdert semmi pénzért nem szabad eladni, nincs aki pótolná
legnagyobb hülyeség lenne eladni, pénzt ugyse te kapod meg :D
moratti meg nem venne helyére senkit max 1 montolivot és jövőre megint meglenne a 2. hely meg egy bl 8addöntő
-
#28702 ha menni akart volna akkor már nem itt játszana..
40 felett már mehet sneijder -
#28701 maicon is menni akart mégse adta el
sneijder nem pótolhatatlan persze, de kicsi az esélye h xavi eljön a barcából.. -
#28700 40 millio felett pedig már elkell gondolkozni az eladásán.. pótolhatatlan játékos nincsen, nem történik katasztrófa ha elmegy sneijder.. lesz élet utána is, egy játékos nem egyenlő az interrel.
amugy meg ha egy játékos elakar menni, akkor moratti akár a fejére is állhat, akkor se fog maradni, nem lesz más választása csak eladni.. olyan játékost meg nem ad el moratti aki maradni akar.. -
#28699 küldi fergusonnak a levágott fejet haha :D -
#28698 hát igen a vén maffiózó...
-
#28697 DS:AS:DA
segítek, moratti :D -
#28696 szücsyXD -
#28695 Matyi :ASASD -
#28694 na 2-t tippelhetsz :D -
#28693 ????miért ki dönt??:D:D -
scudman #28692 heló nagy inter szurkoló vagyok és erre a fórumra is írok rendszeresen.
maicon csereügylettel kapcsolatban olvastam olyanokat hogy kaká vagy benzema vagy marcelo jönne és ugye maicon menne.
minap olvastam még raul meirelesről és a porto fiatal szélsőjéről james rodriguezről. -
#28691 Ferguson megint rászállt Sneijderre, Moratti 40m euró alatt nem adja. Leszophat Moratti ha eladja akármennyiért is, ne akarja tönkre tenni a csapatot....
Nasri ügynökével találkozik Branca
Coutinho nyilatkozott hogy az Internél akar maradni, hosszútávú szerződése van amit tiszteletben tart
Leonardo pedig megakarja szerezni Lucas Casemiro-t, brazil tehetség, csak akkor az 1 non-eu-s hely elmenne...