34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    persze mert moratti nem hozza el valamelyik szurkolónak a kis kedvencét már alkalmatlan.. amugy meg lehet új elnök, tulajdonos akkor is ő marad:D

nem tudom mit kell itt rinyálni mindenért, julius 8-án kezdődik a felkészülés, szóval még ebben a hónapban ráér eldönteni ki legyen az új edző.. az átigazolási piac meg még ki sem nyílt, és már mindenki egy halom játékos érkezését várná, nyugodjatok már le, nem tudom mit kell itt minden fasságon idegeskedni.. relax:)
  • ForzaInter
    ha capello jön akkor levan szarva boas, nem tudom mit isteníti mindneki 1 szezon után, azért kicsit vicces ez a boas láz.. majd ha bizonyít egy nagy csapatnál akkor lehet érte sírni.. 15 millio meg egy internek sok érte, ha nem vált volna be rohadt nagyot buktunk volna vele, túl kockázatos lett volna.. chelseanél meg nem számít a pénz.. zsidó abrának van bőven
  • Tomy Lee
    Új elnök is kell ide ezentúl!!
  • Tomy Lee
    Mekkora láma ez a Moratti,úgy van bassza meg edze saját maga a csapatot,pfff
  • limperatore
    na abramovics letette a 15 misit boasért... ennyi
    köszönjük moratti h 4 millió eurón buziskodtál
  • szucsy89
    Ő itt van fórumon is, kérdezzük meg személyesen
  • limperatore
    etoo, sneijder és maicon is maradni akar, moratti nyilatkozta

az új célpont capello

• Monoton
    Csak érted, ahogy tolódik az edző kérdése annyival tolódnak a játékos igazolások is. Nem hiszem, hogy Moratti a lehetséges edző véleménye nélkül tartana nagybevásárlást.
  • WuFraZselic
    Morattinak azért nem kéne elsietnie a döntést, közel 3 hét múlva kezdődik a felkészülés, így legalább 1.5 - 2 hete lenne megtalálni az ideális edzőt

2 hét alatt még a Portot is meglehetne győzni, hogy engedjék el Boast (Branca szerint nagyrészt a kivásárlási ára jelenti a problémát)
  • Rockynhooo
    :DDDD van benne valami.
  • limperatore
    pep nemtom már minek? :D ő aztán nagy taktikus tényleg :D barcához oda állítanánk alfonzt a szipust, ő is bl-t nyerne velük
  • bakkerman
    szerintem is,idén megy valami vészmegoldás hozzátok edzőnek,aztán jövő nyáron vagy Pep vagy Villa Boas
  • limperatore
    nemtom de már nem is érdekel
    2 év alatt a nagy interből lofsaz inter lesz
  • gabber_saviola
    Spalletti képes lenne elhagyni a Zenitet az Interért? :D
  • limperatore
    most épp spalletti az esélyes
    de komolyan nem is nézek híreket holnap délutánig, hátha addig lesz már vmi
    itt percenként változnak a dolgok
  • limperatore
  • gabber_saviola
    még a végén tényleg Délióbá lesz az új vezetoedzo.
  • Rockynhooo
    Ja szerintem is ha idén nem lesz nagy fogás akkor majd jövőre és most egy évre igazol az Inter. Gondolom Boas megakarja nézni mit ér a Portoval ha egybe tudja még őket tartani egy szezonra.
  • limperatore
    mivan hazaértél az andrássyról?
  • ForzaInter
    bibsi milanisták ide nem írhatnak:D szücsi amugy is te már a butaságaiddal innét már rég kipontozódtál:d

ha nem jön boas, akkor 1 évre fog jönni egy edző, és akkor jövő nyárpn guardiolát vagy boast lesz az uj edzőnk. csak ne mihajlovic, azt már láthattuk, hogy egy zöldfülő edzővel komoly eredményekre nem lehet számítani.. akkor inkább delio rossi vagy gasperini..
  • szucsy89
    :DADSDS:SADADS:dsaSSDS ez most hogy jött?

mi legalább eljutottunk odáig, meg rá 2 évre is, ti meg lófaszba se voltatok ;) igaz tavaly mákoltatok egyet

na kiváncsi vagyok már erre az edző témára nagyon, kinek rúgnak Patoék 3at a szuperkupán :DDD
  • limperatore
    áh, nem jelentené így ki sztem

tuti h nem jön
  • WuFraZselic
    ez általában azt jelenti, hogy ő lesz az edző :D

nagyon örülnék neki, bár ~15 milliót fizetni csak egy edzőért nagyon veszélyes dolog...
  • ForzaInter
    corriere már egy hete mihajlovicot erőlteti.. branca portóban tárgyal, de szerintük mihajlovic az új edzőnk:D
  • Monoton
    Corriello dello Sport szerint Mihajlovic megis jonne hozzatok.

forras
  • limperatore
    boas nem fogja az intert edzeni, branca
    -.-
  • limperatore
    2005 emlékére küldöm minden milan drukkernek

ASDSA_:
  • limperatore
    úgy néz ki megvan az egyezség
    16 millió amiben benne van 1 szélső védő is fucile
  • limperatore

• limperatore
    hála az égnek sinisa nyilatkozta hogy fionál marad, megkezdődtek a tárgyalások a portoval, 15m-t úgy akarják csökkenteni h fernandot is beleveszik a businessbe
  • ForzaInter
    leonál nem rosszabb edző..
  • limperatore
    branca portoba utazott
    és moratti mindenképp boast
    könyörgöm sikerüljön mint anno sneijder :D
  • limperatore
    hát ja, de akkor moratti tényleg lemondhat a fia javára hátha annak több esze van

idehozni egy ekkora nyomorék edzőt komolyan... bár most blanc után nyomul nagyon
  • 9csöves9
    szerintem Mihajlovics lesz.elég kapkodóssá vált a történet ebből nem nagyon szokott jó kisülni
  • limperatore
    állítólag jövő héten mutatják be az új edzőt aki egy fiatal tehetséges edző
    én ebből csak boast ismerem, remélem nem sinisára gondolnak mert falnak megyek
  • limperatore
    o jogo szerint villas boas chelseat meg minket is elutasított

mondjuk ez csak 1 lap konkrét nyilatkozatot nem tett boas szóval erre nem kell alapozni
    az indok pedig az volt h leakarja győzni a barcát a szuperkupán
  • WuFraZselic
    Hiddink, Capello, Villas Boas 3as a célpont, ebből akarja az egyiket mindenképp Moratti
  • limperatore
    és ezt hol írtam? :D én csak remélem h hamarosan meglesz mivel moratti hétvégén szeretné véglegesíteni
  • ForzaInter
    hol írt olyat hogy közeleg az egyezség?
  • Fabio Capello
    Ugye tudod hogy ebben szó sincs arról hogy közel az egyezség? :D