34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    látom Maicont már megint eladták az újságírók
  • ForzaInter
    azért mondtam én is, hogy szerintem jó lesz.. josé csak udvariasságból nem szokott senkit dícsérni.. leonál jobb edző, taktikailag meg egy teljesen más szint gasp..
  • limperatore
    gasperini variációi gazzetta szerint

• limperatore
    Olaszországban a legjobb edző Mourinho szerint
  • ForzaInter
    Ugy néz ki Gasperini lesz az új edző, a sky szerint már milánóban van, és nem sokára hivatalos lehet. Moratti pedig cáfolta:D
  • WuFraZselic
    nem akar több pénzt, csupán kínáljanak +1 évet a jelenlegi szerződéséhez
  • bakkerman
    egyszerű,a managere keveri a szart a háttérben,szerintem maga Lucio lazán elfocizna még 2 évet ennyi pénzért,pláne alapemberként
  • ForzaInter
    de még van hátra 2 év a szerződéséből. majd 2 év múlva visszalehet rá térni.. magyarul ő csak magasabb fizut akar, és beakarja magát biztosítani 2014-ig, ő ezzel biztosn jól járna, de mi nem hinném.. elég undorító húzás ez..
  • WuFraZselic
    de pont ezért gondolkodik a mostani távozáson, mert nem akarják meghosszabbítani még 1 évvel a jelenlegit
  • limperatore
    ja hát én 1 évesre gondoltam :D lényeg h idén még maradjon
  • ForzaInter
    csak meg kéne várni a 2013-at, és ha még akkor is tudja hozni ezt a szintet, akkor +1 év hosszabítás mehet.. 2013 még nagyon messze van, addig sok minden történhet, lúcio pedig már kifelé megy a korból sajnos..

az ilyen meggondolatlan hosszabítások és hosszútávú szerződések kötése miatt marad a nyakunkon sok játékos, aki már az utolsó éveiben nincs hasznunkra és eladni meg már nem tudjuk őket, mert olyan sok zséét vesznek fel..
  • ForzaInter
    ja még talán 1-2 évig.. de 3-4 múlva kitudja mi lesz vele.. már nem mai gyerek.. pont ezért az ilyen 1 éves hosszabításokat kellene ajánlani, nem 2 éven felülieket..
  • limperatore
    dehogy menjen, akkor mi lesz velünk? ő a beton biztos pont középen
  • WuFraZselic
    így is a világ egyik legjobb védője, 2013ig van szerződése, ha 1 éven múlik a dolog akkor nehogy már emiatt távozzon...
  • ForzaInter
    akkor inkább menjen, jó hogy nem már 2020-ig akar hosszabítani.. 30 éven felüli játékosokkal nem nagyon kéne 2-3 éves szerződés hosszabításokat csinálni..
  • limperatore
    buták "úgy néz ki"

közben

Are Inter going after Capello? According to Branca they are not: "I can confirm that Inter have never gone after Fabio Capello and have never contacted the F.A. We have never been interested in Capello and for the moment, there is no news about the choice of the new coach," he said to the Associated Press.
  • Effe88
    hát igen jó öreg gazetta az a biblia itt ugye bár:D:D:D
  • bakkerman
    pedig megvolt az egyezség :DD
  • Fabio Capello
    Hát, úgy néz ki Boas már bukta nektek edzőfronton.
  • WuFraZselic
    Lúcio csak akkor megy el nyáron, ha a csapat nem hosszabbítja meg a szerződését 2014ig (maradni akar, és ezzel "kifejezné" Moratti/Branca, hogy ragaszkodnak hozzá)
  • WuFraZselic
    seedorf, pirlo, ronaldo, vieri, ibra után egy szavad nem lehet :D
  • Monoton
    VB utan kialltak mellette, pofa kell ahhoz, hogy most lelepjen.
  • limperatore
    capello igent mondott az internek 1 éves szerződésre, és szomorú volt amiért az fa nem engedte ugyanis karrierjét egy nagy csapatnál akarja befejezni
    holnap lesz a végleges döntés
  • Grove4
    Ja, ok, azt hittem.
  • szucsy89
    jelenleg valóban nem, nem is arra írtam
  • Grove4
    Ja, vicces, mert nem ér annyit.
  • szucsy89
    ahahahahahahahahah vicces csapat ez az inter

• Monoton
    A Lequipe szerint Kakáért 30 millát ajánlottatok :D
  • Oziris666
    Háhá Zola neve is felmerűlt : "At the moment we have not received any phone call, but rumours of Inter’s interest in Zola do have foundation,” agent Fulvio Marruocco told Il Sussidiario.

“We can say that Inter took the Zola option into consideration after the problems they have had in finding a new Coach.

“Gianfranco is flattered and would certainly say yes."
  • WuFraZselic
    csönd, inkább beszélj Bernsteinnel vagy Richardsal, hogy engedjenek el az angol kispadról
  • Fabio Capello
    Senki nem beszél Zidanehoz fűződő szoros barátságáról? :D:D:D
  • Monoton
    Porto sajtóközleménye szerint még senki nem tett le 15 millát.
  • WuFraZselic
    hát Capello sem lesz az edzőnk, az FA ragaszkodik hozzá, nem engedik el

szomorú hír, szerettem. de be kell látni, az utóbbi időben már nem tudott sokat hozzátenni a csapat játékához, így legalább rendszeres játék mellett fejezheti be a karrierjét
  • ForzaInter
    Mátrix szerződését felbontották, közös megegyezéssel.. Valószínű elmegy amerikába levezetni, esetleg QPR.

Szomorú.:( Egy igazi interista ikon volt Mátrix.. Mindenki felnézett rá itt, szurkolók imádták, a csapattársai is, egy ilyen játékos kéne mindig az öltözőbe akkor rendet rak, ha valaki alibizik.. Igazi vezér, mókamester volt.. Amikor ő a pályára lépett, mindig megtett mindent a csapatért és felszántotta a pályát.. Remélem valamilyen pozíciót kap pár éve múlva miután visszavonult.

Grazie Matrix! Tutti pazzi per Materazzi! Uno di noi..
  • Fabio Capello
    Én ugyan nem megyek hozzátok az hótfix! :D
  • ForzaInter
    szerintem is akkor döntene a legjobban ha még 1 évet maradna, ahogy ő is nyilatkozta ezt korábban..
  • bakkerman
    majd kiderül,most még maradnia kéne,és megmutatnia mit tud a BL-ben ezzel a portoval
  • ForzaInter
    ennyien tuti nem.. boast már 1 szezon után mindenki világklasszis edzőként kezeli, meg mourinho 2-nek hívják, ez azért vicces.. ehez még sokat kell letennie az asztalra.
  • ForzaInter
    szinte biztos hogy capello fog jönni, gazzetta interjút csinált morattival és azt mondta 1 héten belül kiderül ki lesz az új edző, és burkoltan célozgatott az öreg az edző személyére..
  • bakkerman
    Mourinhot is istenítették legalább ennyien a világon a 2003-as úefá káp win után,és látjuk mi lett belőle. szerintem nincs túl lihegve boas