34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Branca: "Sneijder nem eladó"

Fú geci ennek jobban örülök mintha igazoltunk volna valakit..
  • WuFraZselic
    Sneijder marad. pont
  • ForzaInter
    Látszik rajta, hogy mátrix volt a mestere:D tényleg nagyon nagy forma..:D
  • ForzaInter
    Gasperini ezt nyilatkozta róla: "Sneijder? Fantasztikus játékos és a viselkedése nagyon pozitív. Itt van és itt akar maradni."

Szóval Wes maradni akar, mondjuk a realtól sem akart elmenni anno, úgy kellett szinte elzavarni, látszik hogy nagyon ragaszkodó játékos. Ha ennek ellenére eladják morattiék akkor kapni fognak a szurkolóktól nem gyengén, viszont ha eladjuk akarata ellenére, az azt jelenti, hogy pénzügyileg nagyon rosszul állunk.
  • WuFraZselic
    akkor nem értem, miért veszik szinte biztosra a távozását... mondjuk holnap ülnek le tárgyalni a klubbal az ügynökével együtt, de én bízom benne, hogy megjön az esze (mint Eto'onak), és maradni fog

új név a középpályára Vidal, mivel a Juve inkább Polit akarja, Tévez klubcseréjéről állítólag meg is egyeztünk a Cityvel, de Copa vége előtt nem hozzák nyilvánosságra. ámen
  • limperatore
    Gasperini jól bemutatkozott ;) yuto nagyon nagy forma :D

• limperatore
  • LasCar16
    http://english.gazzetta.it/Football/09-07-2011/as-roma-signs-erik-lamela-801938216295.shtml

de
  • nagy hős
    Lamelat nem a roma vette meg tegnap?
  • LasCar16
    még nem készült el a kínaiban

gyíkos
  • szucsy89
    tényleg nem rossz
  • limperatore
    Nah ha még érkezne Lamela, Casemiro, Banega, valamint 1 védő akkor meglennék elégedve a mercatoval
  • ForzaInter
    Sneijder: "Viselni a csapat mezét, és látni, hogy a szurkolók is ezt a mezt viselik büszkeséggel tölt el. A város gyönyörű, a klub csodálatos, minden egyes napot élvezek itt. Alig várom, hogy kezdődjék az új szezon."
  • ForzaInter
    Akiről nem lehet nem beszélni: Marco Materazzi
    Jó cikk, röviden tökéletesen összefoglalja a pályafutását..

Nagyon fog hiányozni Marco.. De 1-2 év és visszatér, és valamilyen posztot kap a klubnál.
  • wright
    Tényleg jók…ezekben nem nyertetek ugye a calciopoli-ig?
    Engem csak a habzószàjú szurkolók zavartak,de mostmár lesza…
  • ForzaInter
    új hazai mez:

Kurva jó lett szerintem, jó retros, a 90-es évek mezeire emlékeztet.. idegenbeliről nem tudom miért nem mutatták be.
  • ForzaInter
    istenem:D

reagálni sem érdemes erre:D tényleg senkit nem érdekel már calciopoli a juve drukkereken kívül:D ezért nem fognak még vagy 10 évig semmit nyerni, mer ezzel fognak foglalkozni, ahelyett, hogy egy normális csapatot építenének..
  • LasCar16
    Szerintem ez már senkit nem érdekel a Juve fanokon kívül... mit vársz mindenki majd megveregeti a vállatokat meg beismeri hogy igen ez így van?

Hagyjuk már.. inkább annak örülj hogy talán ha jól erősítetek akkor van esély a feltámadásra
  • wright
    Hogyan ellaposodott ez a topic amiòta kiderült,hogy az inter a legnagyobb gennylàda a calciopoli-ban.…
  • szucsy89
    Tevez szerintem nálatok fog kikötni, Pastorét "sajnálnám", ha hozzátok menne :P
  • WuFraZselic
    érdekes...

Alvarez megszerzése lehet Pastore miatt volt fontos, kölcsönbe kerülne Palermoba + pénzt adnánk Pastoréért
    Viviano + Motta + 25 millió Fabregasért, ez is kilátásban van (Vivianoért kár lenne)
    Capitano meg nyilatkozott Tévezről a Copa sajtótájékoztatóján, azt mondta vele kapcsolatban, hogy "meglepetés várható" a következő klubját illetően, a probléma csupán annyi, hogy a City állítólag 50-55 millió euró alatt nem fogja elengedni az elvágyódó argentint
  • WuFraZselic
    mondjuk kicsit furcsállom, hogy szinte csak dél-amerikai játékosok kerültek szóba eddig (Alvarez, Lamela, Palacio, Banega, Casemiro, Sanchez), miközben Montolivo/Poli kettősre simán le lehetne csapni :D
  • WuFraZselic
    hát bízom benne, hogy Gasp megadja neki a lehetőséget, és januárban nem a Parmanál lesz kölcsönben
  • 9csöves9
    szerintem megoldható,hogy Sneijder a középső hármas valamelyikét foglalja el,tud annyira védekezni.arról nem is beszélve,hogy nem valószínű,hogy rögtön alap kezdő lenne Alvarez.

nézegettem videókat a srácról,azok alapján kurva jó fogás,de aztán ezekben mindig benne van a bukás veszélye.
  • WuFraZselic
    kicsit zavaró, hogy Sneijder "posztjára" teszik, kurvára remélem, nem megy el Wesley... (esetleg ha még jönne Hazard ÉS Lamela, de még akkor sem szívesen :D)

• WuFraZselic
    - Ricky Alvarez a miénk, 12 millió euró a végösszeg, 5 éves szerződést kötöttünk vele
    - Argentínából rögtön Valenciába repül a csapat küldöttsége, még a héten leakarják zárni a Banege-bizniszt
    - Mottát a Roma mellett az Arsenal is akarja, Mariga pedig szinte biztosan a Napolihoz igazol
  • WuFraZselic
    valóban, rosszul fogalmaztam. felmerült a neve nálatok, inkább így :D

mondjuk ha Lamela és Alvarez lenne Sneijder pótlása, akkor ez édes kevés =/
  • 9csöves9
    fú micsoda újságírói agymenések vannak:D

egyrészt ha Gasperinit tényleg igazából hívták volna a Juventushoz,akkor alá is írt volna,másrészt miért ne illett volna egy csatár a taktikájába?:D
  • WuFraZselic
    Ferguson nyilatkozta, hogy Sneijder a "tervei közt szerepel"... és Gasperini kijelentette, hogy nem szereti a klasszikus irányító/árnyékék posztot, bár Sneijder miatt kitalálna valamit (Gasp néhány éve a Juvéhoz ment volna, ám kijelentette, hogy Del Piero nem illene bele a taktikájába... szóval :/ )
  • Rockynhooo
    Banega 9misiért ajándék.

#28941 Malaga megvette.
  • Fabio Capello
    Riverből most lehet bevásárolni, szerintem a fél csapat le fog lépni onnét. Buonanotte ott van még?
  • ForzaInter
    Lamela nagyon jó lenne..

Banegát meg 9 millioért elkell hozni, legalább akkor igazolás lesz mint anno Cambiasso.
  • WuFraZselic
    - Pandev semmiképp nem akar a Genoához menni, így megakadtak a Palacio-ügyben a tárgyalások
    - az alternatíva a 19 éves Lamela a Riverből, EU útlevéllel rendelkezik, és irányító/szélsőként is megállja a helyét
    - Hazard neve ismét szóba került (nagyon jó lenne)
    - Banega jelenleg vár az EU-útlevelére, a csapat képviselői szerdáig Argentínában maradnak, hogy tárgyaljanak vele, a Valencia 9m euróért kész elengedni
  • WuFraZselic

ennyit arról, hogy "az Internek mindig az kell, aki a a Milannak" :D
  • ForzaInter
    "A nap embere Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke, aki a következőket felelte arra a kérdésre hogy mit szól ahhoz hogy a Milan meg akarja venni Hamsik-ot?: " Jobb ha Galliani is tudja, az ár nem 40 millió, több, 100 millió, vagy legyen Pato+50 millió. Ráadásul mivel Moratti már korábban kétszer is le szerette volna igazolni, erkölcsi kötelességem hogy az Internek biztosítsam a jogot az elővásárlásra.."

3 éve, tisztességesen, úriember módjára keresett meg Moratti a szlovák ügyében, akkor azt feleltem neki Hamsik nem eladó, nincs az átigazolási piacon. Ezt követően legközelebb 2 hónapja, a kellő tisztelete úgyanúgy megadva, újra keresett Moratti - Aurelio, mi az igaz abból hogy árulod Hamsok-ot? - azt feleltem neki hogy semmi, nem eladó. Azóta sincs semmi okom arra hogy megváltoztassam ezt az elhatározásomat, de ha erre valamikor sor is kerülne, erkölcsi kötelességemnek érezném hogy először az Inter-rel ülök le a tárgyalóasztalhoz"

• szucsy89
    "Attól, hogy valaki kijár egy fősulit/egyetemet egyáltalán nem biztos, hogy értékesebb ember lesz annál, mint aki mondjuk csak egy ált. sulit végez el."

Hát jah, meg kell csak nézni Matyi kommentjeit...
  • DONGUBA
    Ya primitiv....mint a video maga....amugy kajafutar akkor voltam amikor limpi meg gyerek volt.....fel evig mert jo volt szerettem....most pl raktaros vagyok abban dolgozok 5 eve mar itt ott ...sajna nincs munka ebben az orszagban
  • Voyager5
    no meg arra, hogy a munkáltatók olcsón jussanak munkaerőhöz akiket aztán könnyen kiszórhatnak :D
  • WuFraZselic
    ezért találták ki a szakmai gyakorlatot, ahová az esetek nagy többségében vissza tud menni az ember, ha lediplomázott, no meg ha normálisan végzi a munkáját a gyakorlat alatt
  • WuFraZselic
    nem a munkájával van bajom, hanem hogy ennyire primitív... elég csak megnézni a belinkelt videóra a válaszát. attól, még hogy valaki nem CEO, nem feltétlen kell idiótának lenni