34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Ehh kiírást ki intézte? Tetszik:D

Matyi ide is berakhatnád mátrixról az amit inter.hu-ra.
  • Monoton
    Elég jól látható? Banner csere esetleg?

Amúgy miért nem intézkedtek HG ügyben?
  • limperatore
    casemiro egyre közelebb van, lehet lucassal együtt hozzuk őket
  • limperatore
    szebb jövőt
  • wright
    Persze,felszólítottak titeket,hogy önként mondjatok le róla.De hát ahogy elnézem a ti makulátlan vezetéseteket...
  • limperatore
    Branca megszeretné szerezni Lucast
    ennek nagyon örülnék, jobb volt mint Neymar vagy Ganso. 10-15m körül lehet az ára. Most kéne megvenni és jövő nyáron elhozni.

• limperatore
    ahogy várható is volt maradt nálunk a scudetto, nem jöttek össze a kreált bizonyítékok :) good luck agnelli
  • limperatore
    összefoglaló, scarpini

• limperatore
    Ma lenne Facchetti születésnapja, inter.it-t már elég rég óta egy hatalmas Facchetti kép borítja

• WuFraZselic
    sokat ugyan nem lehet levonni, de jól játszott ma a csapat, ismét 6-1re nyertünk, Sneijder viszont a középpályán is zseniális (3-4-3ban álltunk ki, Wesley belső kp volt), Muntarinak inkább mi fizessünk, de menjen, Mariga pedig nagyon hasznos tud lenni, nem muszáj eladni szerintem

Pandev is megérdemelhet egy esélyt, hátha Gasp alatt megtalálja ismét önmagát, a fiatal Bessa pedig óriási tehetség, szívesen elnézném a nagyok közt
  • limperatore
    edzésen

• limperatore

úgy érzem ez a bal láb még 1x-2x elfog sülni idén :D
  • ForzaInter
    ú bazmeg a genoával való bizniszelésekbe elég belelátni:D
  • WuFraZselic
    Casemirot felesbe vennénk meg a Genoával, és a játékjoga másik feléért Mariga/Muntari menne hozzájuk. Muntari mehet amerre lát, Chivuval egyetemben, viszont Marigát nem feltétlen kéne eladni

Banega pedig kölcsön + opcióval érkezhet, ez a legújabb, de most hogy kiestek a Copán, kicsit felgyorsulnak majd az események
  • WuFraZselic
    ez olyan 33 milla körül lehet, de nem hiszem, hogy elfogadnák Nápolyban
  • limperatore
    15m euro+motta+pandev hamsikért

motta helyett inkább chivu+muntari+mariga :D
  • limperatore
    fail

más

scarpinis összefoglaló tnapról

• 9csöves9
    ha a Juve bajnok lesz,fel fogják tenni a 3. csillagot.
  • limperatore
    3
    inter-milannak meg 2-2
    nem hiszem h a juve előbb nyerne 3 scudettot mint az inter-milan összesen
  • szucsy89
    Juvénak mennyi is kell a 3.-hoz?
  • limperatore
    nem-nem
    a legmelegebb mondat az ez

"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második"

• Csacsi
    Azért ezt a csaló Moggit elfelejthetnéd már.

„Jobb többnemzetiségű csapatnak lenni, mint manipulálni az eredményeket…” Moratti"

De ez a legmelegebb mondat...főleg ennek a fényében :

"6. paragrafusban megfogalmazott törvénysértésekben volt vétkes, és így kizárással kellett volna szankcionálni az alábbi vezetők klubjait: Facchetti (Inter), Meani (Milan), Spinelli (Livorno)"
  • limperatore
  • ForzaInter
    a meccszámaiból és hogy hányszor cserélték be nem az jön le, hogy csere volt.. 20-25 meccset játszott a brazil bajnokságban kezdőként kb minden szezonban.. lebjobb szezonja 08/09 volt, 3 gól 9 gólpassz
  • limperatore
    Inter-Trentino Team 6-1 (Pazzini, Eto'o, Alvarez, Pandev, Castaignos, Longo; Mariotti)
  • Oziris666
    Remélem a BL-ben nem 3védővel akartok játszani majd,mert akkor nem lesz nagy nemzetközi menetelés:P
  • limperatore
    igen :D
    először a kezdő jobb bekkjét akartuk megvenni, majd végül jonathan lett
    de még a csaló moggi is azt mondta h nagy játékos lesz belőle
  • WuFraZselic
    amúgy Jonathan a Santosnak a csere-jobb bekkje volt, ez igaz?
  • limperatore
    jonathan
  • ForzaInter
    érdekes, hogy csak az angol sajtó írja a cikkeket már az eleje óta..

sneijder felesége azt írta a twitteren, hogy imdája milánót..
  • WuFraZselic
    Branca 14 milliót ajánlott Casemiroért, ezt összeget vélhetően elfogja fogadni a Sao Paolo

ugyanakkor még mindig cikkeznek Sneijder távozásáról, annak ellenére, hogy Branca egyértelműen kijelentette, hogy semmilyen körülmények között nem eladó... megérthetné ezt végre az angol bulvársajtó, és Ferguson is (bár Unitedtől ajánlat nem érkezett még, szóval csak a sajtó generálja itt a faszságokat)
  • WuFraZselic
    mától Jonathan is a csapattal edz, így az ő leigazolását is tekinthetjük hivatalosnak

remélem Brancaáék begyűjtenek még 2 kp-t, és egy védőt a közeljövőben :D
  • limperatore
    képes voltál asd-zni majd betenni egy smilet és ezt még 2x eljátszani
    ritka kocka gyerek vagy, monitornál barnulsz? :s
  • ForzaInter
    "Csodálatos, hogy a világ legjobb csapatában játszhatom. Igaz, az Arsenal is érdeklődött irántam, de ismétlem, én a világ legjobb csapatát választottam. Emlékszem kiskoromban édesapámtól kaptam egy Nerazzurri sálat, azóta is megvan az a kincs."

"Sok argentin csapattársam van itt, akik biztosan segítenek majd a beilleszkedésben. Keményen dolgozom, hogy annyi trófeát nyerjek az Interrel, amennyit csak lehetséges. Igazán boldog vagyok."

"Szégyenlős vagyok, de nem a pályán, ahol felnőttem és ahol igazán otthon érzem magam. Középpályán szoktam játszani, de előrébb is jól érzem magam. Az edző dönt abban, milyen poszton vet be, erről még nem beszéltünk."
  • bakkerman
    ha az arsenalhoz megy ott is ezt mondja,nem kell örömujjongani :D
  • szucsy89
    bocs, de ezt nem hagyhatom szó nélkül

:DADDS.DDSASD:ADSADSSAD:SDADSA:SDASDAASD:DASSDASD:DSASAD:DSAASDSADSD:DSDADSAADS.SDAADSDSADS:dsADSADSAASDD
  • limperatore
    Alvarez: "I'm in the best club in the world"
  • limperatore
    tegnap edzésen Gasp a 3-4-1-2 felállást gyakorolta, Sneijder volt Etoo és Pazzini mögött

• Effe88
    ööö
    erre nem vennék mérget
    szerintem elmegy a muba
    de csak szerintem
  • ForzaInter