34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#28931 ok
bár wufra hozzászólásából nem ezt veszem ki:S:S -
#28930 így van,és nefelejtsük el azt,hogy itthon nagyon sok friss diplomás van olyan szituba,hogy munkanélküli,és az ételfutár/pultos/mekis a maga 50 ezres fizujával körbekacagja... -
#28929 Manapság mindenfajta munkát meg kell becsülni, mert rohadt kevés van ebben a nyamvadt országban. Lehetsz kajafutár, vagy utcaseprő, vagy akár bankár is.. mindegy.. a lényeg, hogy munkád legyen.
Attól, hogy valaki kijár egy fősulit/egyetemet egyáltalán nem biztos, hogy értékesebb ember lesz annál, mint aki mondjuk csak egy ált. sulit végez el.
Ahogy mondani szokták: a diplomával nem jár együtt az intelligencia..sőt.. -
#28928 De ezt te mibol allapitod meg te buta seggfej? -
#28927 azért basztatjuk mert nagyon buta egy ember -
#28926 lol
nem járhat mindenki egyetemre meg fősulira
a munkával nincs semmi baj ha azért basztatjátok nagyon gáz
-
#28925 Preziosi szerint Kucka hozzánk igazol, Velez elnöke szerint hétvégén lezárul az üzlet Alvarezért
a "vicces" nevek generálása helyett inkább önmagaddal foglalkozz, én nem hangoztatnám, hogy kajafutár vagyok, bár tökéletesen beleillik a primitív profilodba :D -
#28924 akkor én kérek elnézést :) -
#28923 az lehet de én már rég elhelyezkedtem :D
ÉTELFUTÁR _SAD:SADS_A -
#28922 furazselé:D:D:D:D
ez ütött:D:D:D -
#28921 nem mintha nagy különbség lenne a kettő között:D -
#28920 igen furazselé ki mert nem pizzafutar voltam:DDDD
meg ez annyira ego hogy kajafutar voltam ugy erzi ez a limpi -
#28919 és most komolyan kikérted magadnak, hogy lepizzafutároztak?!
wow, srsly -
#28918 Figyelj ha mar oltani akartal rendesen tedd te csira fos szar:DDDDD
Mar nemegyszer jottel ezzel de elmondom megegyszer...NEM PIZZAFUTAR VOLTAM HANEM ETELFUTAR NEM PIZZA...TUDOD GASTROYAL ISMERED?Amugy orulok remelem el is tudsz majd helyezkedni es nem mesz a sullyesztobe -
#28917 :DDADAS:ASDSA:SADSAASD:DADSAS rommá -
#28916 off,csak ha nem tudsz elhelyezkedni,akkor az is csak egy papír,és munkanélküliként egy szinten kezelnek egy pizzafutárral. -
#28915 -_ -
#28914 igen, még is én rendelkezek az ország legerősebb gazdasági iskolájának diplomájával, mi lett volna ha okosnak nevelnek :\
lehetnék pizzafutár 50.000ért havonta mint te :DDDDDDDDD -
#28913 Ertelmes szulei lehetnek bar szegeny gyerek is nyomi...szulei meg ilyenre tanitjak....mint a tieid limperger:D:D:D:D...teged is hulyenek neveltek hulye interesnek -
#28912 :D:D:D:D:DDD:D:D:D:D:D:D
-
#28911 hm, ezt nem tudtam...
bár azért kicsit elszomorító, hogy Sanchez/Robben volt a célpont 1.5 hónapja, aztán ő lesz a befutó, és lehet a védelem 2 alapembere is távozik (Sneijder és Eto'o szerintem nem) -
#28910 *27 meccs -
#28909 De Palacio nem is középcsatár, szélsőtámadó. Inkább gólpasszokban jeleskedik, idén 28 meccs 9 gól 10 gólpassz, tavaly 31 meccs 7 gól 11 gólpassz, ez azért nem rossz.. Ez azért elég jó, és marigáért vagy pandevért cserébe jönne, sokat sem keresne és a rendszerbe is beleillene, így simán megérné.. Padról sokkal többet hozzá tudna tenni a játékhoz mint Pandev vagy Coutinho.. Tavaly és idén is ő adta az egyik legtöbb gólpasszt a Serie A-ban, ez azért nem rossz.. -
#28908 jaja, Fiot emlegetik, szerintem oda, vagy Palermo-Udinébe tökéletes lenne
Di Natalet csak úgy írtam, nem gondoltam komolyan :D de olyan játékos kéne padra, akibe benne van a szezononkénti 15 gól (mint pl Mario volt), Palacioban 2 szezon alatt nem volt ennyi :/ -
#28907 Én amugy azt olvastam kölcsönbe marad Santon, vagy 50%-át adjuk el.. Remélem nem a rómába, nem a riválist kéne erősítene.. Írták vele kapcsolatban a fiorentinát az pl. tökéletes hely lenne számára szerintem..
Di Natale öreg, bár nagyon jó játékos még mindig, de ő már nem fogja elhagyni az udinét.. -
#28906 ha 23-5 lenne, én is "elengedném", de 20 évesen még simán adnék neki időt. asszem index fórumon olvastam egy kommentet (nem esküdnék meg rá), ahol Sakhot hozták fel példának, idén lett 21 éves, és már több mint 100 meccse van a PSG-ben, pedig biztos neki is voltak szar meccsei, most meg sorban áll érte a fél világ. Santonnak is csak bizonyítási lehetőség kéne, Benítez alatt jó ha 15 perceket játszott, Leo meg "lemondott" róla.
ez így rendben is lenne, csak ugye ehhez szükséges egy jó formában lévő Milito :D bár én Palaciot feleslegesnek tartom még inkább, egy Di Natale is sokkal nagyobb erősítés lenne :D -
#28905 Támadosor is rendben van ha Milito visszanyeri a formáját, és akkor még ott van Eto'o, Pazzo +Palacio és Alvarez. Ez így tökéletes lenne. -
#28904 Santon nagy kedvencem.. De eddig sajnos volt egy jó fél idénye, és azóta kb semmi... Bár lehetőséget sem sokat kapott, és sérülések is hátráltatták bár most a cesenába játszott rendszeresen de igazából ott sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt.. Az a nagyon jó fél szezonja meg lassan már 3 éve volt.:(
Nagatomo jelenleg jobb játékos nála. A kis japán jó lesz, fiatal més ő is nagyon, és nagyon tehetséges. Tavasszal 4* választotta meg a gazzetta a meccs legjobbjának. -
#28903 a középpálya remek lenne az említett 3 játékos érkeztével, de a támadósor, és főleg a védelem... -
#28902 jó lesz a dél amerikai piac ha ien embereket fogunk találni :]
-
#28901 Santon, bocsánat... -
#28900 senki sem érti nyugi :D -
#28899 Santos átadólistára került, még nem tudni, hogy ismét kölcsönbe menne, de opcióval, vagy végleg eladja a vezetőség (~10milla körül)
ezt rohadtul nem értem, fél lábbal is jobb, mint Chivu, Nagatomo nem rossz, de nem jobb az átlagnál, Zanetti nem lesz fiatalabb, Maicon maradása kérdéses, nem igazán értem a vezetőséget, hogy mik a tervek... fiatal, olasz, ha 18 évesen volt egy kiváló idénye, akkor nem hiszem, hogy 20 évesen le kéne mondani róla -
#28898 Komoly világklasszis játékos érkezésére csak akkor lehet számítani ha valaki távozik is.. Sajnos nincs jelenleg 30-40 millioja a klubnak egy klasszis játékosra, így inkább a fiatal játékosok irányába megyünk el.. Dél-Amerikai fiatal tehetségek szerződtetése nem rossz ötlet, az egy kincsesbánya..:)
Jelenlegi ugy néz ki a védelembe érkezik Jonathan, távozhat Chivu, Lúcio, Maicon. Középpályára Banega, Poli és Casemiro a jelöltek, távozhat Motta, Mariga és Muntari pedig biztos távozik, Obi valószínű kölcsönbe.. Sneijder távozására is van esély, de elég kicsi. A csatársorba pedig érkezhet Palacio és Ricky Alvarez, és elég valószínű, hogy jönni is fognak.. Rossi vagy Tevez érkezése csak akkor aktuális, ha az egyik klasszis játékosunkat eladjuk (Maicon, Sneijder, Eto'o). Pandev aki pedig a előlről valószínű távozik, és Coutinho lehet kölcsönbe, Castagnois detto. -
#28897 - Lúcio alternatívája Silvestre lehet a Cataniából
- Chivut a Pool, Napoli és Valencia vinné
- Thiago Motta maradna, de ha nem számol vele a vezetőség megy a Romába
- Rossi ügynöke elismerte, hogy már 2 éve elakarta vinni Gasperini a Villarrealtól, most pedig ismét érdeklődik iránta
- Tévez szinte biztosan távozik a Copa után a Citytől (kinyithatná Moratti a pénztárcát, vele kurva jól járnánk) -
#28896 most épp a Chelsea akarja Lúciot, Palacioról pedig megegyezett a két klub -
#28895 Köszönöm!
Neked is, bár a Milan-sikereket letudtuk ebben az évben, ínséges idők jönnek -
#28894 Boldog Születésnapot! -
#28893 - Jonathan ügy holnap lezárulhat a Santos elnöke szerint, 5 millió euró alatti ajánlatot fogadtak el
- Suazo távozik (végre), lejárt a szerződése (előző idényben 1 meccsen sem játszott, azért kemény :D)
- Ricky Alvarezért 15 milliót kér a Velez, a mi ajánlatunk a legjobb jelenleg 12 milla + teljesítménytől függő juttatások, ügynöke szerint biztosan távozik, Inter vagy Arsenal
- Pandev nem megy a Genoához, inkább külföldre igazolna, ha nincs rá szükség, Mariga lehet a cserealap Palacioért, esetleg Viviano (ez remélem vicc) -
#28892 Milan sikerekben gazdag boldog születésnapot! :ASD