FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
ja én úgy értelmeztem hogy szerinted a Bayern se ér fel ezekkel a csapatokkal😄
így már azért más bár szerintem a mostani BVB is beletudna szólni a dolgokba, jól összerakott kis csapat.

WuFraZselic
hát szerintem akkor sem tudna helyt állni a Bayernen kívül más csapat Inter-Arsenal-Milan-Real stb csapatokkal 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
ujújj😄😄
ez nagy butaság volt azért😊

hát 1 biztosan van 😄
sõt, talán 2 is, mert még a Schalke is helytáll a Valencia ellen.
WuFraZselic
ettõl függetlenül kétlem, hogy leszarnátok a meccset 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Murder3
Mind1 BVB úgyis legyõz minket, bajnokságba amúgy sincs már esélye senkinek.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

WuFraZselic
szerintem nincs olyan csapat a Bundesligába, ami felérne az Interrel (vagy épp a legjobb 16ban lévõ csapatok 80%val) 😄

limperatore
igazából sok mindenen múlhat... egy korai 11-es, piros lap, bírói hiba
1 gyors szöglet gól

ha vezetést szerzünk onnantól lesz kemény a meccs
de addig még sok víz lefolyik a dunán
robben viszont embertelen jó...moratti elhozhatná 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Mainztól otthon pont kikaptunk xD
amúgy szombaton Bayern-BVB jó szintfelmérõ lesz, mit is tudunk hazai pályán egy igazán nagycsapat ellen.
Mindenesetre nem tudom elképzelni, hogy ezt a párharcot a Bayern bebukja, de ha mégis akkor meg is érdemeljük😊
WuFraZselic
igen, Mainz meg Lautern-szintûek 😊

Leonardo egyértelmûen Mourinhot próbálta "utánozni", de hazai pályán óriási hiba volt magunkra húzni az ellenfelet többször is. bár igaz, nem volt Milito (és Pazzini), nem igen volt kinek elõl megtartani a labdát, Eto'o egyedül nem tud csodát tenni, pedig 2-3x átment 2-3 védõn, de Kraft jókor volt jó helyen

limperatore
tavaly mindig elõnybõl vártuk a visszavágót, most hátrányból... kíváncsi vagyok leo mit talál ki

mindenképpen 4-2-3-1-t kell csinálni....

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Allianz Arénába mostanság min egy hármasért járnak a csapatok...
amúgy engem az se zavarna nagyon, ha az Inter tényleg nyomás alá helyezne minket.Robben, Müller, Ribéry:3 olyan játékos, akik egy fellazult Inter védelmet játszva szétfutnak.Gomez meg már jóideje megbirkózik az üres kapuval.😄
fsgh
ugyanúgy 0-1 lesz a visszavágó és 11esek. tuti!😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
A tavalyi BL meccseitekbõl, az idei bajnoki és BL meccseitekbõl kiindulva, legkevésbé tartok attól, hogy ti nyomást fogtok ránk helyezni...😄
Természetesen, még ott van a visszavágó. Lehet rámcáfolni...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
Pagelle INTER-Bayern: Julio Cesar 5.5, Maicon 6, Lucio 7, Ranocchia 7 (Kharja 6.5), Chivu 5.5; Zanetti 6.5, Cambiasso 5, T.Motta 6; Stankovic 6.5, Sneijder 6.5; Eto'o 7. All.Leonardo 6

limperatore
mivel kontrára játszott a csapat... 1 kapus hibából tudtatok gólt lõni ennyi szerencsétek volt

egyébként ha 1 bayern tudott egy Interre nyomást helyezni a san siroban akkor nehogy már hogy az allianz arénába ne tudja beszorítani a bayernt az inter 😄

1 gól elég és utána már kezdõdik minden elölrõl...sõt..

Mor3llo
Igen, majd pont az Allianz Arénában fogtok ti nyomást helyezni ránk...az, hogy tegnap volt 4-5 jó kontrátok, nem jelent semmit!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
ez a bayern verhetõ idegenben... hihetetlen miket hagytunk ki
meg etoonak volt egy elég erõs 11es gyanús szituja is
kassait le is húzták rendesen

WuFraZselic
amúgy Césarnak kb a 2. lövést kellett volna megfognia az egész meccsen, ezt most az õ nyakába varrnám... a bayernnél legalább 4-5 óriásit védett Kraft, amellett még jópár ilyen Robben-féle csemegéket... visszavágóra remélem felépül Milito, Sneijder is 100%os lesz, és Ranocchiának sem komoly a sérülése. a helyzetünk nem túl jó, viszont most szerencsénk sem volt, még nincs veszve semmi

ForzaInter
hát ez az idei bl ennyi volt, nem baj.. scudetto most fontosabb, arra van reális esély jelenleg, és arra is kell rámenni, nem szabad hogy a milan nyerje meg..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
na, megérkeztek a konzolosok fórumáról is 😄

Megérdemelt helyére kerül ez a favágó csapat.tavalyi csoda 100 évente egyszer

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Murder3
na megérdemelt gyõzelem😄

hát az intre a 2. félidõbe sztem ott baxta el hogy teljesen magára húzta a bayernt bár a végén még szorongattak.

Effe88
nálunk meg vagy fölé megy vagy kapufa lesz😄

WuFraZselic
ez hihetetlen minden lövés megpattan egy védõn és centikkel elkerüli a kaput , vagy Kraft véd nagyot 😄

Effe88
miért nem materazzi???😄

WuFraZselic
fasza, Ranocchia megsérült... térd, akárcsak Samuelnek. nem sejtek sok jót 😞

Kharja jön helyére

Murder3
be kell még lõnie magát😄
majd gusztáv lõ egyet 40-rólXD

WuFraZselic
ezt akartam én is írni...

Kraft védett 2 nagy ziccert, Breno bejövetele viszont mindenképp hasznunkra válik eddig 😊

egy 2-0 nagyon jó lenne, a müncheni visszavágó nem lesz egyszerû... meg hazai pályán vagyunk mégis...

Effe88
Olyan érzésem van látva a meccset mintha kontrákra játszanátok otthon???
Bár mondjuk tavaly is ez volt a Bl döntõbe javarészt é meg is lett az eredménye nektek😄.

WuFraZselic
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 5 Stankovic, 10 Sneijder; 9 Eto'o

Bayern Munich: 35 Kraft; 21 Lahm, 44 Tymoshchuk, 28 Badstuber, 23 Pranjic; 30 Gustavo, 31 Schweinsteiger; 10 Robben, 25 Muller, 7 Ribery; 33 Gomez

Cserék: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 55 Nagatomo, 29 Coutinho

FORZA INTER!

limperatore
Mourinho nyilatkozta hogy Inter mezben nézi este a meccset <#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
😄 3 müncheni gól biztosított lenne 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
egy cordoba,materazzi belsõ védõ kettõst szeretnék a mai meccsre<#idiota><#nevetes1>

limperatore

limperatore
én megpróbálnék egy olyat hogy

...........etoo
coutinho..sneijder..stankovic

így pandev betud állni ha gáz van

szucsy89
<#mf1>
limperatore
jó szted milan is tuti h megveri otthon a spurst azt 0:1 lett
2 szücsy pontot adok
lassan kipontozódsz 😄

limperatore
mint a döntõben?
én a támadósoktól félek, minden etoon múlik

de jó lenne ha nyernénk tettem 10.000-t interre 😄

szucsy89
Bayern tuti betalál..
WuFraZselic
én azzal is kiegyeznék, legalább Nagatomo játszik a visszavágón 😄

olaszul München = Monaco

hát abból kb az lesz h chivu 5 perc alatt sárga lap, kicsit késõbb pedig chivu piros, robben sérülés...

mi az a Bayern Monaco??!
Rockynhooo
Maicon - Zanetti megeszik Riberyt viszont a Chivu - Robben dolog tényleg parás.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

motta helyet cserélhetne igazán cambiassoval...

FORZA INTER!

limperatore

limperatore
.............Eto'o
Coutinho...Sneijder...Pandev

WuFraZselic
Bayern elleni keret

1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo

5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho

9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev

sok lehetõség nincs elõl, 4-3-1-2 lenne talán a legideálisabb, de 4-3-2-1/4-2-3-1 sem kizárt 😄

limperatore
hát gyorsaság miatt nagatomo kéne oda
maicon sneijder etoo 3ason sok fog múlni
jó lenne egy 2:0-t összehozni mert idegenben sztem betalálunk

Rockynhooo
tetszetõs. Ranocchia , Lucio , Maicon nagyon faszás. Lucio most tér vissza ugye? Chivu helyén Nagatomo faszás lenne.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"