34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    remek, Viviano az edzősen keresztszalag szakadást szenvedett, 6-8 hónap off
  • limperatore
    Inter: Megszereznék Tevezt, de egyelőre csak kölcsönbe

A Corriere dello Sport értesülései szerint az Inter egy új tervet dolgozott ki Carlos Tevez megszerzésére, állítólag július végén kezdődnek a tárgyalások a Manchester City és a nerazzurri között.

A korábbi hírekkel ellentétben azonban csak kölcsönvennék Tevezt. A két csapat július 31-én fog összecsapni egymással egy felkészülési mérkőzésen, a Dublin Szuper Kupa keretében. Összekötve a kellemest a hasznossal, a vezetők is tárgyalóasztalhoz ülnének ezen a napon. Egy évre érkezne kölcsönbe az argentin csatár, majd 45 millió euróért opciós joga lenne a kék-feketéknek megvásárolni a „sebhelyesarcút”.

Az Internazionale korábbi sikerkovácsa, Jose Mourinho azonban keresztül húzhatja volt csapata számításait, miután szintén szemet vetett Carlos Tevezre.
  • limperatore
    Dunga azt mondta h jönni fog Casemiro, már van egy egyezség v mi
  • WuFraZselic
    nem is az ő hibáitól félek elsősorban, hanem ha a védelem hibázik, akkor Júlio képes hatalmas bravúrokra, Castellazzi nem tudom...
    mert így szinte 90%, hogy Chivu kezdő lesz, ami 1 gólt vagy piros lapot, vagy a kettő ötvözetét magában hordozza
  • ForzaInter
    a milannál se fognak szerepelni.. semmi értelme nem lenne játszatni őket, ennyi utazás és meccs után..

vivianoval se lenne egy életbiztosítás a döntő, és julio utóbbi meccseit nézzük akkor meg pláne.. castellazzi megbízható, jó kapus, nem kell félni attól, hogy hibázni fog..
  • WuFraZselic
    Gasperini (a nagycsapatok copás bukása ellenére) nem akarja szerepeltetni a dél-amerikaikat a szuperkupa-döntőn, ami elég merész... főleg, hogy Viviano sorsa jövőhéten dől el, a Genoa vélhetően megveszi az 50%át, és megy is hozzájuk a következő szezonban, Castellazzival nem életbiztosítás a döntő...

nem beszélve Lúcio, Maicon, Capitano, Cambiasso tengelyről...
  • limperatore
    branca és tevez

sneijder lehetséges posztjai

• WuFraZselic
    jézusom, állítólag Chivu szerződését megakarják hosszabbítani :/

Tévez meg nem tudom, 50 millió FONT óriási pénz, ennyit nem hogy mi, de senki sem tudna kifizetni jelenleg (jó, persze igen, de nem ér ennyit)... Sneijdert viszont semmiképp nem szabadna beáldozni ezért a bizniszért

egy kis pénzt csinálhatnánk Muntari-Chivu-Pandev-Mariga/Obi/Viviano(max közös tulajdon, végleg eladni nem szabadna) 4esből, egy 20-25 milla simán összejönne (de 30 is akár), és akkor olyan sokat nem kéne ráfordítania Morattinak
  • limperatore
    lucio hosszabbított
  • limperatore
    tevezt brancaval látták a paparazzik
  • limperatore
    Annak kimondottan örülök h Santon és Faraoni nagyon jól nyomják, sőt Crisetig is akit az egyik legnagyobb olasz reménységnek tartanak.
  • limperatore
    Megint szóba jött Tevez mivel a Cor. visszalépett. Corriere írja hogy szabad az út Tevez előtt, amire tőkét Sneijder v Maicon eladásából tudna szerezni a csapat. Hát Sneijderünk többet ér mint Tevez, Maicon nemtudom... kíváncsi vagyok tud-e formában játszani megint, ha igen nem szabad eladni. Viszont tegnap néztem a mérkőzést, ez a 3 védős rendszer nem a legjobb..Ranocchia sokszor bizonytalan, illetve nem elég gyors ahogy Walter sem.

Kérdés h Zanetti hol fog játszani? Bal szélre lassú, valamint támadásokat nem tudja segíteni, egyedül középpályán tudom elképzelni Cambiassoval.

3-4-1-2:

___________________ J. Cesar

____Ranocchia_______Lucio__________Samuel

Maicon________Cambiasso____Zanetti_____Nagatomo

___________________Sneijder

_____________Eto'o_____________Pazzini

4-3-3

___________________ J. Cesar

Maicon______Lucio__________Samuel______Nagatomo

__________Cambiasso___Sneijder_____Zanetti

_____Alvarez_______________________Eto'o

___________________Pazzini

Tegnapi meccsről összefoglaló:

• limperatore
    de ők zsidók :D
  • Monoton
    3-1 :D

De ugy kellene teljesiteni mint a varosi rivalis :D 30' percben 6-0 :D
  • WuFraZselic
    tessék, 2-1 :D
  • limperatore
    jaja ő
    közben pazzogol
  • WuFraZselic
    Alvarez adta a gólpasszt, ugye?
  • Monoton
    Szerintem en is csalodtam magamban :D
  • WuFraZselic
    i c

hát, gondolom meglesz a győzelem, bár eddigi meccseken 4-5 gól megvolt az első félidőben... de ha ilyen meccsre pénzt teszel... csalódtam benned :DD
  • Monoton
    Tuti kisebb a pálya, alig férnek el :D
  • Monoton
    Jó pár irodánál lehetett :D
  • WuFraZselic
    melyik beteg fogadóirodánál lehetett fogadni?! :D
  • limperatore
    :ASDA:D
  • Monoton
    1-1 Ha nem nyertek 1.13-as szorzóval akkor örihari
  • limperatore
    nekem is, olyan mint egy kispálya :D
  • limperatore
    köszönünk mindent 23-as, egy mítosz lettél nekünk
    olaszul gondolom szebben hangzik
  • WuFraZselic
    szerintem csak a kameraállás miatt :D

amúgy minőségre meg egész jó, sőt :D
  • Monoton
    1-0 Eto'o

Amugy ez a palya nekem nagyon kicsinek tunik :D
  • WuFraZselic
    Inter: Castellazzi; Ranocchia, Chivu, Caldirola; Santon, Stankovic, Sneijder, Crisetig; Alvarez, Pazzini, Eto'o

Cremonese: Bianchi; Semenzato, Rigione, Cremonesi, Favalli; Tacchinardi, Degeri, Riva; Nizzetto, Bocalon, Ravito

Cserék: Orlandoni, Natalino, Bianchetti, Muntari, Mariga, Pandev, Castaignos, Longo, Faraoni
  • WuFraZselic
    Streamek az edzőmeccshez
  • szucsy89
    Leszek HG

Mi a banner alatti felirat amúgy?
  • WuFraZselic
    Samuel
  • limperatore
    egy blogon ezt írták

Castellazzi; Ranocchia, Samuel, Chivu; Santon, Stankovic, Sneijder, Obi; Alvarez, Pazzini, Eto’o. All. Gasperini.
  • WuFraZselic
    bárki lehet kezdő, annyi biztos :D

ezt a 2 csapatot ötvözd :D

Castellazzi; Ranocchia, Caldirola, Chivu; Santon, Stankovic, Sneijder, Obi; Alvarez, Eto'o, Pandev

Viviano, Bianchetti,Natalino, Faraoni, Crisetig, Bessa, Longo, Mariga, Muntari, Castaignos, Alibec
  • Monoton
    Mai kezdőről tudni valamit?
  • WuFraZselic
    azért jó lenne megvárni az U21es VB-t, persze ez rizikós lehet, ha nagyon jól teljesít Casemiro még feljebb mehet az ára, viszont ha beég, akkor nem kéne erőltetni. elvégre tényleg 1 normális szezonja volt eddig...

Lucas viszont nem lenne rossz, de mindenképp kölcsön kéne adni 1-2 évre, hogy szokja az európai "légkört", és rendszeresen játszhasson
  • limperatore
    most már mind1, aug 30ig lenne időm csak amúgy is tevékenykedni

aki akar az linkelgessen :D
  • Monoton
    Hát abban ne reménykedj, hogy a sokadik reged után majd te leszel,de próba szerencse. Egyébként előbb itt fel kell vetni a témát, megszavazni a HG-t. Utána írni mailt, és linkelni a támogató kommenteket.
  • limperatore
    jaja, köszi

ja lassan kéne új banner :D de várjuk meg aug 31-t

mert moderátorok soha se válaszolnak meg semmi, kb 4 v 5 email ment már

egyébként lefordítottam kis részletet Materazzi interjúból

"Úgy éreztem Leonardo elárult, de az Inter a szívem tetoválása lett."

Ranocchia az örökösöm, adjátok neki a 23-as számot. Gasperini? Pedáloznia kell..

A Matrix story:

2001: A fenoménnal csak 1 évet játszott, de kétség nem fért hozzá:"Ő a legjobb, még ha sérült akkor is"
    2007:2007 és a scudetto: Egy a hős a döntő csatában: 2 gólt lőtt a Siena ellen és elhódították a scudettot.
    2011:Az utolsó szezonja tönkre ment Leonardoval való szerencsétlen kapcsolata miatt.

Pinzolo- Egyszer-egyszer felhangzik a kórus, "tutti pazzi per Materazzi". De 10 év után Materazzi nincs többé. Materazzi szerződése lejárta előtt 1 évvel elhagyta az Intert, 276 lejátszott mérkőzéssel a háta mögött.

Mire vagy a legbüszkébb?

Én vagyok az Inter történelmének egyetlen olyan játékosa aki 2x világbajnok az Interrel és a válogatottal.

Melyik mérkőzésre emlékszel a legszívesebben? ( a bl döntőn kívül )

A Siena ellenire 2007-ben, az volt az első scudetto a pályán az én 2 gólommal.

A legrosszabb?

A Siena ellen, melyen 11-est hibáztam.

A legjobb játékos akivel együtt játszottál?

A sérült Ronaldo. De ott van Eto'o is, akinek ha könyörögtem hogy hagyjon nyerni, mindig hagyott.

A Liverpool elleni mérkőzés amikor Ibrahimovic azt mondta hogy Ön miatt kapott ki az Inter?

Water under the bridge ( angolul vmi olyasmi amit már elfelejtettünk ) aztán megnyertem a bajnokok ligáját.

Ha valakinek köszönhetne, ki lenne az?

Massimo Moratti, aki miatt a következő tetoválásom "'don't judge a book by its cover" ( nézz a borító mögé, ne ítélj a borítóról ) mivel a látvány becsaphat.

Az utolsó tetoválás amit csináltál?

Az Inter címer a szívemen.

kis színezés ráfér még :D

• ForzaInter
    Ennél a bannernál jobb nem kell, jó ránézni mindig:D