FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nekem tetszett amit ma láttam
★ 汤姆 李
amúgy Motta lassan játszott, engem kimondottan zavart a végefelé, 2-2 és buziznak ott a félpályán 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
★ 汤姆 李
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Yo, Bitch!
amúgy Coutinho pocsék formában volt, nem is értem miért nem mondjuk Nagatomo jött be, közel 4 hónapja nem játszott a kis brazil, ez egyértelmûen túl nagy feladat volt neki. Pandevet is szidtam, mint a bokrot (pláne annál a Sneijder bombánál, ami nagy valószínûséggel a hosszúban kötött volna ki), nem is értettem Militot miért nem küldi be a helyére (lemaradtam az összeállításokról, szóval lehet mondjuk csere sem volt végül)
http://rutube.ru/tracks/4213183.html?v=a505682c2edf59f059955ca9bebbb833
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Yo, Bitch!
Bayern a tavalyi komplett BL szezont vegig makolta de sebaj 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
csak nekem nem jön be ez a nem támadunk semmit, aztán majd lesz valami és ez nagyon bejött az Internek...dehát végülis a foci lényege a jó helyzetkihasználás. lõhet a Bayern mondjuk 70/45 arányban kapura, míg az Inter mondjuk 1/1 arányban amibõl pont gól lesz, a továbbjutás a lényeg...csak milyen módon esik ki a Bayern elég arra gondolni, hogy épphogy nem csorgott át az a labda a gólvonalon valahogy, mindig az Internek van ekkora mákja😄
ezek után ne lepõdj meg a fogadtatásban.. jobb volt a bayern, csak tudod ez egy Inter drukkert sem érdekel, csak a továbbjutás.
Yo, Bitch!
meccs embere: egyértelmûen Ranocchia (vagy persze Sneijder)
komoly fogalomzavarban szenvedsz öreg
A többieknek meg:
Az elsõ félidõben eléggé jobb volt a bayern viszont a második félidõben egy kicsit az Inter volt jobb. Tény hogy "átlagolva" a bayern játszott jobban, de a foci nem pontozásos sortág😊
Meg lehet még idén is a tripla😄 (persze a fanatikus beszél belõlem😊 )
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Az olasz foci becsülete forgott kockán ma, ráadásul pont egy német csapatot ejtettetek ki! Azért a következõ fordulóban már ki lehet esni nyugodtan 😛
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李