34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#33933 + egy erős tavasszal még mi is ott leszünk nyakatokon -
#33932 Első 5 helyezett 4 ponton belül féltávnál, hát én nem emlékszek ennyire szorosra kb :D 2001-02 es vége volt brutál szoros ami rémlik:)
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.12.21. 21:04:13 -
#33931 Kivancsi vagyok mikor volt ilyen szoros utoljara -
#33930 egyetértünk:D -
#33929 tabella a legszebb -
#33928 álmodozz csak :D
jó a mazzaris banner még mindig :D -
#33927 kivágták josét chelseatől
remélem nyáron érkezik -
#33926 milan verona 1 1 -
#33925 :DDDD mit szívtál? -
#33924 Ismét győztünk, 4:0-ra mostuk az Udineset, brutális erővel mészárolunk le mindenkit
senki nem állíthatja meg ezt a csapatot, köszönet a bitang védelemnek és kapusnak
-
#33923 City 40m-t adna Icardiert, Murilloert pedig megy a licit barca es real kozott, 40m az ara mar neki is.
80-ert ellehetne adni a kettot, Murillo helyett pedig Jesus jatszhatna kozepen. -
#33922 Roma x elt ha nyerunk 5 pontra megyunk elottuk...iden brutal izgalmas vegre a serie a elso 5bol kb barki lehet a top3
Eleg 1 jo szeria es odaer barki mint most a juve pl
Vmiert nem erzek mara gyozelmet -
#33921 pedig sosem voltak jók matekból, scudettoik számát sem tudják összeadni :D -
#33920 a juvésok a topikjukban is a scudettot számolgatják már :D -
#33919 Idiota nagatimot remelem elkuldik
Napolinak hatalmas makja volt, jobbak voltunk 2.felidoben 10 emberrel...
Most mar csakna scudetto lehet a cel h ha ez a napolo a legerosebb csapat mert az inter jobb -
#33918 roma kiszopott hazai pályán
Holnap nyerni kell afrikában ami kva rég nem sikerült már. De Mancini hátha vmi olyan balfasz kezdőt állít ki ami meglepi az afrikaiakat :D -
#33917 majd adok vmi kabátot mert -10 fokban hideg lehet :( -
#33916 annyira örülök hogy az összes interes elhitte hogy van esély a bajnoki címre :)
nagyon nagyot fogtok koppanni :DDDDDDDDDDDD akkor majd jövök vissza -
#33915 arsenal 45m eur-t akar adni Icardiért -
#33914 1:0 a félidő
ha így maradna 2 ponttal vezetnénk a tabellát :) -
#33913 de 0 pénzből? :D -
#33912 hát ezekhez a játékosokhoz nem sok mindent kell megadnia Thoirnak -
#33911 Mancini 2-3 új játékos akar januárban, Thohir azt mondta megad mindent amit Mancini kér
a nevek: Pirlo, Sofiane Feghouli, Marko Pjaca, Lavezzi (miért nem lepődök meg :D 39 éves korára el is hozzuk) -
#33910 Pirlonak 3 éves szerződést akarnak adni amit nem igazán értek, fizikailag messze nem 1 Zanetti -
#33909 Lippi is támogatja h Pirlo az Interbe jöjjön -
#33908 Mancini felhívta Pirlot hogy januárban jöjjön az Interbe júniusig, addig az MLS úgy is szünetel.
-.-' -
#33907 Tegnap volt egy találkozó Silvio Berlusconi és az Inter elnöke, Erick Thohir között. A megbeszélésen Adriano Galliani is jelen volt, akár csak az Inter vezérigazgatója. Állítólag Berlusconi közölte, hogy a Milan nem fogja elhagyni a San Sirót. -
#33906 Felmerült hogy Mancini váltja Josét.
-
#33905 2 loves ment kapura :DDDDD 6. 1:0 s győzelem -
#33904 na bejött mancini kezdője a nagatomo dambrosio 2ős a szélen
handanovic meg... no comment amit ma leművelt ilyet utoljára toldotol láttam egy Isten
5mp alatt 4 kurva nagyot védett az év védésének mondják
Utoljára szerkesztette: limperatore, 2015.10.31. 22:48:30 -
#33903 Coutinho kivegezte a Chelseat -
#33902 Mourinho emberei felvették a kapcsolatot az Interrel és a PSG-vel
hát ha ezen múlik kapjunk ki ma és a roma ellen is :) -
#33901 erre assistot ad :D -
#33900 ez a mancini tényleg 1 kókler pedig bíztam benne :D Ljajic-ot minek hoztuk ha nem játszatja, helyette a küszöbmajom biabianyt hozza be -
#33899 Olvasom Zanetti könyvét:
Végül a 05/06-os bajnoki címet nekünk, az Internek ítélték. Tudom, hogy mindig lesznek, akik vitatni fogják ezt a döntést, de sebaj. De ha majd egyszer Sol, Nacho és Tommy megkérdi:
-Papa, örültél a 05/06-os bajnoki címnek? Jól tettétek, hogy elfogadtátok?-, akkor a szemükbe nézek, ahogyan ott ülnek egymás mellett a díványon, aztán előveszem a régi mezemet, rajta a scudetto zöld fehér piros háromszögével, és azt felelem majd:
-Nagyon örültem. Nem mi kértük, nem is Moratti elnök úr, hanem a sportbíróság ítélte nekünk. A nemzetközi sportvilág, az európai labdarúgó szövetségek, a világ más tájainak szövetségei mind-mind az olasz futball kifehérítését követelték, mert fennállt a veszély, hogy a következő szezonban az olasz csapatok nem indulhatnak a nemzetközi kupákban. Na meg egy bajnoki cím nem kárpótolhat minket mindazért, amit elvettek tőlünk, a múlt lehetetlen diadalaiért. Azon a nyáron divatba jött egy kitűző, ezzel a felirattal: Én interes vagyok. Vagyis: én tiszta vagyok, nem ügyeskedem. A 2006-os bajnoki aranyérem számomra a becsület és a tisztesség diadala, az én legfőbb értékeimé: ragyog a vitrinemben, ragyog a szívemben.
-
#33898 A milan 5 pontra van a kieső helytől
-
#33897 INC Fb oldala: "Az inter 1 hónapja nem nyert meccset."
rommá :DDDDDDDD -
#33896 nah megérkezte, kurva jó hangulat volt, a drapi nagyon ütött :D rommá oltották a juvésokat
de mancini mi a kurva anyját gondolt a 92. percben h 2-t cserélt???? idióta ez az ember
Az álom folytatódik
-
#33895 minden poszton erősebb mint a milanod :D -
#33894 ezzel a kerettel nemhogy triplázni, bajnoki címet is neccesen tudna nyerni ;)