34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#33893 http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-itt-befejezni-biztos-nem-inkabb-mourinho-2444163
uristen ha jonne...ismet a vilag legjobb edzoje ulne a padon -
#33892 hagyjad már :D ha én eltudom intézni te is :D -
#33891 én mennék, de nem tudok meló miatt :( -
#33890 Meg van 10 hely, megy vmi ismeros, nem tudod?:D -
#33889 nemtom meg, szabit kell intezzek :D necces de lehet -
#33888 Nem tom mobilrol elment az uzenet: szal josz a milan ellen januarba?:d -
#33887 Coutinho 50m-ért mehet januárban Barcelonába :)))) 13-ért adtuk el -
#33886 José alatt inog a kispad chelseanél, jó lenne ha év végén jönne Mancini helyett -
#33885 Hernanes-t tuti beepitett embernek kuldtuk.:d -
#33884 neeeem :D 2 pontra vannak :DSA:DSA -
#33883 a juve most is ott van :?DS?A:D:DA -
#33882 2 kapushiba eldontotte a meccset
verni kelle a sampot es a juvet a kieso mezonybe kell kuldeni -
#33881 úgy is azt mondta 16-ban jön vissza :D Mancini eléri a bl helyet aztán mehet a levesbe és jöhet José -
#33880 rakjátok vissza Mourinhot -
#33879 5 -
Janika114 #33878 5/5 am ideje lenne bannert cserélni, rossz ránézni is Mazzarira -
#33877 :DD
-
#33876 4 meccs 4 győzelem és végre kezd összeérni a csapat is :)
Szerdán jön a Hellas otthon kötelező győzelem és szombaton a Fio.
Legnehezebb meccsnek ígérkezett a Chievo eddig, de komoly helyzetet nem tudtak összehozni hihetetlen jól védekezünk. -
#33875 -6 -
#33874 2 tuti kiesőt vertetek épphogy mákkal meg egy inkább x-es meccsen a milant mákoltátok be, nagy grt :D -
#33873 -
#33872 nah ez is done, 3/3
elsők vagyunk végre -
#33871 várható kezdők, évek óta végre van izgalom egy derbyn
-
#33870 első csapat jobb :DDDDDD -
#33869 Hernanes:
“First of all I want to extend my greetings to the Inter family and say thank you to this great club that gave me the opportunity to have an experience of 1 year and a half that was very rich and fascinating with the Nerazzurri shirt, I want to say thank you to all the technical staff, and to the staff in Pinetina! Kitchen, Inter Channel, the offices (grande Fausto), storage, and other sectors that have always served me with their heart! And the Nerazzurri fans for all the affection I received at the stadium and at the gate while exiting Pinetina! Thank you so much to all of you!”. -
#33868 8 millió deficittel:
-
#33867 ....és akkor elkezdett szántani -
#33866 -Szia Legenda
-Szia Leoka
-
#33865 Megállapodtunk Siqueira-val -
#33864 Tovább folytak a tárgyalások az éjszakai órákban is:
- Lavezzi-vel megvan a megállapodás, most az anyagiakat kell egyensúlyba hozni, hogy mindenkinek jó legyen. 3 éves szerződést ajánlunk neki, évi 3,5 millió euró plusz bónuszok fizetéssel, ő 4,5 milliót szeretne. A PSG legalább 10-11 milliót szeretne, ami soknak számít annak fényében, hogy jövőre lejár a szerződése. Mi első körben egy 6 milliós ajánlatot tettünk le az asztalra, a tárgyalások folyamatosak.
- Perisic-nek is kezd elege lenni ebből a huzavonából, így tegnap hivatalosan kérte a Wolfsburg vezérkarát, hogy engedjék el az Interbe. Minden megállapodás megvan a játékossal, 5 éves szerződést és 2,5 millió euró plusz bónuszok fizetést kapna. A Wolfsburg már mindennel próbálkozik... A legújabb hogy 2019-ig tartó szerződés hosszabbítást ajánlottak Perisicnek, ugyan olyan fizetéssel, mint amit az Interbe kapna, de ő ezt egyértelműen elutasította.
- Lamela-val és a Tottenham-el is megvan a megállapodás, ezt az apja is megerősítette. Természetesen a Tottenham is próbál minél nagyobb összeget kicsikarni. -
#33863 Lamela is érkezhet Lavezzi mellett, viszont Perisic akkor marad
durva lenni ha a 2 argentin érkezne... -
#33862 Lavezzi -
#33861 Lavezzi ügynöke Milánóban van, 6m euróért jöhet + Perisic és Borini is érkezhet, így elég szép támadósorunk lehet. -
#33860 nem volt ez mákos, teljesen megérdemelt győzelem volt
pont mint a fioé :) -
#33859 ellenünk nem lesz 93. perces mák gól :) -
#33858 nah sikerült győzni, Jovetic meg Kondogbia nagyon jók, védelem is fasza már csak 1 irányító kell :D
jövő héten Carpi ellen megyünk, kötelező győzelem aztán jöhet a milan -
#33857 Igy kell bucsuzni.. -
#33856 - Kovacic még egyszer utoljára nyilatkozott az Inter Channel stábjának:
"Köszönettel tartozom a szurkolóknak, a vezetőségnek, a csapatnak azért a sok segítségért és szeretetért, amit tőlük kaptam az elmúlt 2.5 évben.
Nem tudom mit mondjak...
Egyrészt sajnálom, hogy távozom az Intertől, másrészt viszont nagyon boldog vagyok, hiszen a Real Madridhoz csatlakozni egy nagyszerű lehetőség!
A legszebb pillanatom az Internél? Amikor aláírtam a szerződésemet!
Fiatalon bizalmat kaptam a klubtól, ez nagyon fontos volt számomra.
Nem könnyű napok ezek, de az biztos, hogy az Inter örökre a szívemben marad!
Örülök, hogy összeállhat a párosunk Modriccal, remélem nagy dolgokra leszünk együtt képesek.
Remélem az Internek remek szezonja lesz a bajnokságban, Forza Inter!" -
#33855 -
#33854 Most Nasri-t akarjuk kölcsön opcióval, plusz lehet jön Coentrao a realból