FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Guardiolával mi a bajod?
Murder3
...lol te képzelõdsz írtam, de nem olyan értelembe, szted ha így összeszerencsétlenkedik a védelem 5 gólt akkor mi?
ha szarul játszik én a bayern is csicskázom emg szidom...
attól h kedvenc csapatod még nem kell minden ellenszurkoló véleményét flamelkeltés meg provokéációnak venni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

limperatore
mourinho,guardiola,villas boas, spalletti

ezeket a neveket mondják
de most is mondtak mindnet csak leot nem azt õ jött 😄

de jó lenne ha mourinho végre hazajönne

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
moratti már találkozott is guardiolával..... neeeeeeeeeeeeeeeeee

benitez 2 nem kell, max ha hozná messit 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Mor3llo
Köszi a megszólítást, de inkább nem veszem magamra. Igen, néztem a meccset, és igen, szurkoltam a németeknek.
Majd nyáron mondjuk - ha lenyugodtál - olvasd vissza az itteni hozzászólásokat, és rájössz, hogy miket irkáltok folyamatosan, ha kikaptok. Ti vagytok az atyaúristenek, ha valaki ellátja a bajotokat, akkor az hülye mákos fos, Ti pedig a totális balszerencse megtestesítõi vagytok.
Végig támadtátok a meccset? A Schalkénak köze nem volt a meccshez? Akkor ezek szerint csak a nem-Inter szurkolóknak káprázott a szeme, és nézett rossz csatornát, ugyanis abszolúte nem így látjuk. Hazudna a statisztika?
Internazionale Schalke
2 Goals scored 5
7 Attempts on target 11
5 Attempts off target 5

No én befejeztem a flémkeltést, de egy ilyen eredménynél azt hiszem elvárná az ember, hogy nem gyökerezzük le a gyõztes ellenfelet. Sok sikert a visszavágón!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
az korrekt is volt részérõl. viszont Guardiolat semmiképp nem hoznám ide, 1 csapattal ugyan bizonyított, de a spanyol foci/bajnokság nagyon távol áll az olasztól. esetleg Hiddink...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDDD mi oltás:d

Leo a scalke elleni ötös után beadta a lemondását, de Moratti nem fogadta el, mert nem akar erre 2 hónapra uj edzõt hozni, így nyáron megy a brazil. A 2 kieszemelt Mourinho és Guardiola.

Yo, Bitch!

bakkerman
meghaltam 😄 olyan vicces amúgy focistákat így beszélni hallani,nem tom miért 😄 mottán,stankovicon,cesaron meghaltam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zanetti Nagy tanár még Japánul is tudXD

★ 汤姆 李

de írta

★ 汤姆 李

Effe88
már megint szöveg értelmezési gondod van
senki nem írta hogy az Inter csicska csapat

Fabio Capello

limperatore
😄😄

WuFraZselic
olyan mélyre sosem jutunk, mint ti

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nehéz ám nekik elfogadni,hogy kezdõdik a szokásos 20-30 év vegetálás a sötétségben...
Ha még egyszer ilyen kijelentést teszel repülsz a picsába innen hülye fasz a te csapatod a csicska

★ 汤姆 李

Rúgjunk is négyet ezeknek az eltelt majmoknak ha nem akkor majd kiesnek mástól!!
FORZA INTER!!

★ 汤姆 李

Murder3
jó persze ilyen h 5 gól csak mák kb olyan h mi meg csak azé kaptunk ki a hollandok ellen mert mákjuk volt amúgy jobbak voltunk...

ha az eggyik védelem összehoz 5 gólt akkor nem az ellenfélnek van mákja hanem az adott csapat volt csicska.
a védelem,kapus,csatár,középálya mind a csapat része ha az eggyiik szerencsétlenkedik akkor szar az egész csapat...lol

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Te elmerokkant nézted a meccset is vagy csak fanatikusan hajráztál németeidnek..

★ 汤姆 李

bakkerman
na de hogy mondhatsz ilyet...igenis mákja volt a schalkenak,a milannak,a tottenhamnak,a bayernnek,a juvenak,az udinesenek,a werdernek,a lazionak stb...

Effe88
jó persze lehet így is nézni a lényegen nem változtat ötöt kaptatok most az hogy nem a schalke érdeme hát az jelen esetben mindegy

WuFraZselic
remélem Nagatomo lesz a balszélen, így Capitano középpályára felmehet, középen meg Lúcio-Ranocchia kicsit biztonságosabb. én sajnos nem bízom a továbbjutásban, vagyis persze, bízom, de gólt úgyis kapunk, onnantól pedig iszonyú nehéz lenne

ForzaInter
én eltudom amugy képzelni, hogy 4-et rugunk nekik kint.. simán benne van, csak az a baj ezzel a leo féle védekezéssel min 2-3 gólt kapunk is mellé:\

Yo, Bitch!

WuFraZselic
raúl gólját eltekintve egyik sem egy kidolgozott helyzet volt, a 2-3 védõnk hozta össze õket, ez nem a schalke érdeme

Mor3llo
Azt észrevettem, hogy Ti mindenkinél mindig jobbak vagytok, csak néha összeesküdnek az égiek ellenetek!
Persze a Schalke 5 - azaz öt - gólja színtiszta csupa mák.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16
inkább védõkön gondolkodj 😄

#acm

limperatore
olvass olasz forrást ahol leírják h röhögve mondta

de én aláírnám a ronaldo-> milan mourinho-> intert 😉 bár akkor inkább magával hozná sztem

LasCar16
Az átigazolási szándékot a Real-edzõ Mourinho is kommentálta: "a futballban bármi megtörténhet. Ha Ronaldo megy, akkor én is fogok, de nem a Milanba" - nyilatkozta a Sportalnak.

télleg kiröhögte

#acm

limperatore
na még guardiola kéne ide... moratti azt hiszi h olasz országban is lehet barca focit játszani

guardiola max messivel együtt jöjjön

mourinho meg kiröhögte a milant h ronaldot akarják 😄😄D nagy forma

kéne vmi script h szücsy írásait egybõl törölje innen

bakkerman
Pep is szóba jöhet jah,ha a jó Isten is úgy akarja,és idén triplázunk(ami persze kurva nehéz lesz),akkor szerintem elhagyja a csapatot. persze még az is elõfordulhat,hogy csak a bajnokságot húzzuk be,és akkor is elmegy...nem lehet tudni

szucsy89
Perez nyilatkozta, hogy megállapodtak, hogy egy évig még biztosan marad, AKÁRMILYEN lesz a bajnokság/BL/kupa kimenetele...

Guardiolára nagyobb az esélyetek szvsz
limperatore
takarodj már innen te kutya
kivagy tiltva innen a folyamatos flémkeltéseid és butaságaid miatt nem érted meg??

WuFraZselic
ha nem nyer semmit a real, biztosan "kirúgja" perez / távozik, ezt már elmondta az elnökük

szucsy89
biztos hogy nem
limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
én azt mondom,ha idén Mou nem nyer semmit a Real-al,ami bõven benne van a pakliban,persze bennevan az is,hogy BL-t meg kupát nyernek,de mondom ha nem jön össze neki egy trófea se,ti meg nem lesztek se bajnokok,se kupagyõztesek,akkor 1000000% hogy Mourinho visszamegy az Interhez.

limperatore
Mourinho: „Csalódott vagyok, mint minden Inter-szurkoló. Ha kiesünk a BL-bõl, még mindig harcolhatunk a scudettóért és az Olasz Kupáért – jött elõ az Inter-drukker Mourinhóból. – Lehetetlen küldetésnek tûnik a gelsenkircheni, de a labdarúgásban sosem lehet tudni, mit hoz a jövõ."
Mourinho uno di noi!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
egyébként jobbak voltunk mint a schalke, kb 100ból 1x ha ilyen mák létezik mint amit ezek összehoztak

elsõ félidõbe is végig támadtunk, másodibak milito egybõl mit hagyott ki...

mind1, láttuk már a deportivot a milan ellen
idegenben lekell támadni egybõl a schalkét, nincs mese, ha vki képes kint megverni õket 4 góllal, azok mi vagyunk
coutinho-sneijder-milito-etoo 4est elõre
bal szélen nagatomo jobb szélen maicon és végig nyomni kell

Jakuza001
Ott a pont

DONGUBA
savanyu a szolo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
vagy elõállni egy 10-15 millás ajánlattal Mourinhoért, többet érne mint bármilyen játékos

Stankovic gólja azért csodás volt, ennyi pozitívum volt a meccsben (ja meg hogy Milito kb fél év után gólt lõtt)

Meg kell sõt már meg kellett volna válni a selejt játékosoktól jah

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
és pont Ranocchia/Chivu helyén játszana Lúcio/Samuel páros... ezért írtam látatlanban is, hogy õk hiányoznak elsõsorban. hát ez kb meg is mutatkozott. szerintem nem Sanchez/Ganso/Tévez/Neymarról kéne beszélni, hanem normális védõkrõl, még a padra is(!), mert ilyen chivu-cordoba félék tönkre tudnak vágni egy komplett szezont

WuFraZselic
hát bazdmeg most nem is a 2-5 zavar, hanem hogy ilyen szemétláda mocsok tetû gólokat kaptunk. ilyen paraszt gólokat megye 1ben lõttünk/kaptunk kb

ForzaInter
mondtam védelem hozta össze szinte mind az 5 gólt, egy jól megszervezett védelemmel nyerünk 2-0-ra, vagy 2-1-re, de így.....

Yo, Bitch!

Cesar is védhetne már néha-néha valamit..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

WuFraZselic
úr isten, 5bõl 4 gól mi a geci volt???? Chivu 2 gólban, Ranocchia öngól, Ranocchia/Cordóba pedig az 5. gólt hozták össze. hát elmennek a faszomba. ezt szépen összehozták

Effe88
cesar 5.gólt szemmel védte????<#wow1>

WuFraZselic
azért chivu még nem tört lábat, meg nem karatézott meccsen 😄

WuFraZselic
azért az elsõ 2 schalke gól csodálatos volt, amolyan szokásos, ilyeneket kapunk halomra mostanság... ennyire nincs szerencsénk, vagy csak mindenkinek mázlija van?! 😄