FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Az a baj gólt tuti kaptok😄
5:1 is jó nektek

limperatore
jó kép 😄 háttérben a végeredmény remélem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Oziris666
Az kamu nyugi...

WuFraZselic
hát nem tudom, azért Sneijder a csapat vezére (és a hollandoké is...), õt szerintem nem tudná pótolni (nem mint irányító, hanem mint vezéregyéniség 😄)

mellesleg Tévez Milito helyett érkezné, és Pandev is menne (valamint Coutinho 90% hogy kölcsönbe megy). ezt faszságnak tartom, legalább Militot megkéne tartani, neki legalább annyit köszönhetünk, mint Mourinhonak. egy Sneijder-Pazzini-Eto'o-Milito-Tévez-Sanchez/Ganso támadó 6os elég fasza lenne jövõre... csak Militot ne adjuk el

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
9 gól és 18 gólpassz, azért az kicsit durva😄

quaresmánál millioszor jobb játékos, a cigó megbukott mind a három topligában.. Nani meg azért egy angol topklubnál megállja a helyét.

Yo, Bitch!

persze, csak akkor van értelme ilyen játékost igazolni, ha olyan taktikánk van amiben fontos a szélsõ játék

WuFraZselic
arra gondoltam elsõsorban, hogy rendkívül önzõ, és nem igazán van 2 jó meccse egyhuzamban

klasszikus szélsõ -lsd. Mancini- nem igazán vitte sokra nálunk

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nani legalább viszonylag megállta a helyét egy erõsebb bajnokságban, nem úgy, mint Quaresma aki portugáliából jött hozzánk; és azóta sem csinál semmit! Ha Nani az angol bajnokságban tud ficánkolni, már pedig tud, akkor itt sem lesz baja.

WuFraZselic
quaresma2, na õ aztán nagyon kéne...

szucsy89
Inter nyerni a BL-t, 100x-os pénz... rakjátok meg <#idiota>
bakkerman
40 milla+nani???? ha ebbe SAF belemegy,a világ idiótája lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

40 milla+Nani=Sneijder???pff...
limperatore
és villas boas kötött vmi elõszerzõdést a poollal -.-'
ezt az idiótát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
úgy néz ki h tevez szinte biztos jön nyáron, gansot megint szóba hozták velünk mert lehet h marad leo
és sneijder valszeg menni fog, 40millió euro + nani

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
na ez kurva jó hír

cigány kapott 3 meccset 😄AS:SDAAD:

berlusconi jól elintézte h a fiorentina ne kapjon 11est, 2 szitu is volt és semmi

WuFraZselic
ez tényleg nagyon jó hír, bár durva meccs hiánya van 5 hónap után, kétlem, hogy játszani is fog (sajnos). pedig egy formában lévõ Samuel-Lúcio párossal kizártnak tartom, hogy gólt kapnánk idegenben

egy nagyon jó hírrel csatlakoznék a fórumhoz:
Inter: Samuel felépült sérülésébõl, a Schalke ellen már bevethetõ.
forrás:NS

LasCar16
sok öröme nincs mostanság 😄

#acm

bakkerman
addig meg a milan nyert 2-1-re amíg cigányoztak a Fio szurkolói 😊

limperatore
ibra piuros megint :ASD😄SA_ASD

fio közönség....zingaroooo oooo zingaro ibrahimovic zingaro...oooo... 😄😄😄

limperatore
nem kell, ez így van te fõratyi ; )

szucsy89
mmmmmmmmiiiiiii? ezt gondold át még1x...
limperatore
ja me annyira buta h tiltottam mindenhonnan
néha suliba látom, akkor egybõl jön oda seggetnyalni 😄
csak neten van arca 😄

szucsy89
majd ha hivatalos lesz, hogy leigazolta a Milan, mindre külön válaszolok egy <#mf1>-el 😄DDD
bakkerman
na meg a ganso project,amikor naponta beírkálta hogy "Gánszu egyre közelebb az interhez" 😄DD

ForzaInter
hát igen.. én is szeretem a butaságaidat olvasni, jót lehet röhögni sok baromságodon😄

matyi rég linkeltél már be valamilyen msn beszélgetést, azok a legjobbak😄😄

Yo, Bitch!

szucsy89
szeretem itt kelteni a feszültésget, limp agyát meg egyenesen imádom felbaszni 😄DSA😄SA😄ASD

amúgy is nélkülem unalmas lenne ez a topik
Grove4
A hírek szerint az idény végén az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Internazionale kölcsönadja Coutinhót a spanyol Málagának.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Murder3
Szücsi amúgy te milanos létedre hogy-hogy törzstag vagy itt😄

mondjuk mondjátok itt hogy ki lesz tiltva de ezekbõl semmi sem valósul meg😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

limperatore

Szép volt Inter. Maicon remekül játszott! Neki köszönhetõ a gyõzelem.
WuFraZselic
stream hibája, akarva-akaratlanul is fórumközelben vagyok 😄

szucsy89
jól elbeszélgetsz <#idiota>
WuFraZselic
2-0, Maicon

WuFraZselic
na végre, Cambiasso

WuFraZselic
szépen körbelõjük a kaput ismét...

limperatore
kurva leo nem tette be coutinhot megint :@ nyomorék pandev meg ott van

DONGUBA
Hallod atomanti mi lett ezzel a csodagyerek kerlonnal?Hol van?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore

limperatore
tevezért 25m-t akar ajánlani a csapat
õ nagyon jó lenne

bakkerman
ha odamenne,az biztos fenekestül felforgatná az Inter keretét,és megnõne a spanyol játékosok száma is,ebben biztos vagyok. meg lehet oldani ezt a labdajáratós taktikát olaszban is,csak kellenek a kreatív középpályások,és egy betonbiztos VKP,na meg szikla védelem. a támadó részleg tökéletes nálatok,az Eto'O-Pazzini-Sneijder hármas a világ bármely bajnokságában szopatná a védelmeket,és a kapus is jó,J.Cesar

ForzaInter
Miért gondolod, hogy a Barca féle játékot akarna? Azért Guardiola se hülye, olaszországban lehetetlen szinte azt a focit játszani amit a barca nyom otthon.. Szerintem tudna a katalán alkalmazkodni, és tudja is nagyjából, hogy mûködik az olasz foci, meg játszott 3 évet olaszországban..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hát, szerintem sanszos, hogy megnyerik az EL-t is (elég magabiztosan játszik a Porto a csoportmeccsek óta), akkor meg már elég nehéz lesz kilépni Zsozé árnyékából. és ha így lesz, biztosan elviszi egy nagyobb klub

limperatore
nem hülyeség amit mondasz

de mai világban pénz beszél 😄 hihetetlen ez az ember 33 éves még csak
branca ráadásul boas õrült, õt akarja mindenképpen

9csöves9
szerintem õ azért valamennyire szeretne majd kilépni Mourinho árnyékából.ha hozzátok vagy a Chelsea-hez menne ez sosem fog összejönni neki,állandóan menne az összehasonlítgatás stb.aztán lehet,hogy õ nem így gondolkozik

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
ezt õ se gondolja komolyan ASD:ASASF:ASF

limperatore

WuFraZselic
hát nem tudom, Messi jó játékos, de nem hiszem, hogy feküdne neki az olasz foci, itt nem hagynák úgy ficánkolni, lehet pár hét-hónap után lesérülne közel egy évre, mint anno Roni. ugyanúgy Guardiola sem tudná "ráerõszakolni" az Interre a barca-játékát

limperatore
na akkor innen fúj a szél
sejtettem h ezért akarja guardiolát, egy jó messi 😄

limperatore
villas boas nyilatkozott h nem tudja még mit hoz a jövõ, most a portoé

sztem simán ellehetne hozni, játszanánk a mourinho féle játékot és helo
sõt lehet h jobb edzõ lesz belõle