34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    na akkor jó, nem tudtam sokat Gastaldelloról, akkor teljesen megfelel a posztra!

Palacio közel(ebb) került a Romához, Lotito viszont nem akarja a kölcsön dolgot semmiképp

de azért remélem a Tévez vonal még él, egy igazi győztes típus, felszántja a pályát, ha elveszíti a labdát nem a világot szidja, mint Ibra és Balo, agilis, dinamikus, nála jobb -elérhető- Eto'o pótlékot nem tudnék hirtelen

azért, mert Modricot nem engedi a T'ham... amúgy Mata inkább szélső, legalább is szerintem. valamint Lampson már meglátszik, hogy idősödik, a Chelseabe tényleg kéne egy új karmester, de ne Sneijder legyen az. vagy legyen ő, de mondjuk jövő nyár elején, utolsó napokban óriási hiba lenne eladni, 1, tuti áron alul (35-40 alatt) menne el, 2, nem lehetne minőségileg pótolni
  • ForzaInter
    Forlán elég jó hátravontan is.

Gastaldello jó védő, olasz válogatottba is behívták múltkor, nekünk egy csere védő kell jelenleg, annak tökéletes lesz, ha jön.

Elvileg most zaratera hajtunk, ha nem ő akkor Palacio.. Forlán már tuti jön, Poli is, szóval 1 csatár, meg lehet 1 védő jön.

zaratét amúgy kölcsönbe hoznánk 5 millioért, úgy jó lenne.. Azért egy Forlán-Pazzo-Zarate hármas már fasza lenne, és a padon még ott van Milito, Castagnois, Coutinho+Alvarez, de ő inkább hátrébb játszik.
  • bakkerman
    de geci a cselzinek minek Sneijder egy Mata,Lampard mellé??
  • WuFraZselic
    mégse, Kucka marad még 1 fél évet Genoában

a Sampból viszont Gastaldello is jöhet a védelembe, nem igazán tudom ő mennyire lenne erősítés

Zarate továbbra is 20 millába kerül, remélem nem forszírozzuk a dolgot. Sneijder meg ismét a Chelsea terítékén...
  • WuFraZselic
    Castaignos, Milito, Pazzini, (Forlán) mind befejezők, szélre lenne Coutinho, (Alvarez ha nagoyn nincs más, de ott elveszik), (Tévez), (Palacio), tehát oda ha igazolunk 2 embert, akkor lenne meg a kezdőhöz az alapanyag, és még így is csak 1 szélső cserénk lenne, ami kevés
  • WuFraZselic
    semmi bajom Palacioval, de érted, Eto'o ment el, nem Coutinho :D a 3 támadós rendszer életképtelen, mert nincs annyi szélsőnk, és Alvarez is olyan lomha szegény, ott meg létszámfelettivé válik, ő a 3-4-1-2be passzolna Sneijder cseréjeként. viszont 3-4-1-2-be meg Palacio nem illik... (már pedig Sneijdernek jó lenne helyet találni, és egyértelmű, hogy ez a felállás, ahol helye van - már ha erőltetjük ezt a 3 védős szuicid taktikát)
  • WuFraZselic
    úgy néz ki Poli a miénk, kölcsön + opcióval. összegről nem tudok
    Kuckát is valahogy sikerült átcsábítani már most, nem csak januárban
  • Fabio Capello
    fogát nézzétek meg, nehogy baj legyen! :D
  • ForzaInter
    palaciot sokan lenézik, de szerintem azok egyszer sem látták még játszatni.. tavaly és tavaly előtt is ő adta az egyik legtöbb gólpasszt a serie a-ban, pandevnél csak jobb lehet..

én nem tom mi ez a pesszimizmus néhány embernél, el meg 3-4 hely, ti hol éltek?:d nézzétek már meg a riválisankat, roma vicc, juve jobb lesz, de azért messze nem egy szint velünk.. lazio, napoli meg felesleges nézni.. marad a milan, akik jók lesznek biztos, de azért ők sem egy világverő csapat, a keretük nem erősebb mint a miénk, és nem nagyon tartanak előrébb, és lehetőleg idén nem lesz edzőcsere nálunk, így nem fogunk +10 pontot kb ajándékba adni.. blt meg majd meglátjuk, hogy alakul.. a scudetto elsőbbséget élvez jelenleg
  • WuFraZselic
    valami olyan beteg dolgot olvastam, hogy Aly Cissokho hozzánk kerülhet, Santon meg a Lyonba (nem tudom milyen üzlet keretein belül, mindkettő kölcsön + opció a másik irányba, vagy 1v1 csere)

azt nem értem, hgoy ez miért most merül fel, mikor a 3 védős rendszert akarjuk erőltetni... tavaly itt van, kb 15 góllal kevesebbet kapunk, ami majdnem egy Scudettonak felel meg :D
  • limperatore
    fasza
    nem bánom ha jön hogy ha tevez is jön :D

palacio csak elveszi a helyet coutinho elől szakadjon meg :D
  • WuFraZselic
    Pandev 1.5m + 10m opciós joggal Napolihoz került... de szerencsére Palacio a tegnapi naphoz képest rájött, hogy mégis elhagyná a Genoát, és játszana itt! de jó! biztos jobban nézett ki az EL sorsolási ceremónia, mint a BL, ezért jövőre azt célozzuk meg
  • limperatore
    juanfran forlánnak: köszönet mindenért!

• limperatore
    mert arsenalnak több esélye lenne :D :D: D: :D:D
  • WuFraZselic
    Chivunál és Cordobánál bármikor jobb lenne

Sneijder állítólag elvágyódik, mert Eto'o távozásával nem sok esélyt lát a BL-ben. A két fő kérő a United és az Arsenal, utóbbi 30 milliót ajánlana. na meg a nagy lóf*szt
  • limperatore
    forlán nagyon jó lesz nálunk ezt vmiért érzem :D militot is megéreztem :D

azért akárhogy is nézzük

..forlán.....pazzini
    ........sneijder

nem gyenge :D

sneijder írt a twitterén h mégnemtudni h lesz-e meccs
  • ForzaInter
    hát szerintem 5 milliot sem ér. egy túlsztárolt senki ez a kjaer..
  • WuFraZselic
    Kjaer közben a Romáé, komolyan érdekel, mennyibe fájt...
  • WuFraZselic
    így legyen...
  • ForzaInter
    szerintem a tevez ügylet már rég levan zsírozva, aug 31-én utolsó órában majd bejelentik xD
  • WuFraZselic
    Figo szerint számítsunk meglepetésekre a mercato vége előtt... (Muntarit és Chivut megveszi valaki? :D)

Tévezért Manchesterbe repültek a képviselőink, Pandev kölcsön + 10 millás opcióval Nápolyba kerülhet (ennek semmi értelme), Santon/Alvarez (mindkettő lehet) a Lazioba mehet kölcsön a Zarate biznisz keretein belül
  • WuFraZselic
    Inter
    CSKA
    Lille
    Trabzonspor

nem vészes, de azért lehetett volna jobb is :D
  • WuFraZselic
    Inter
    CSKA
    Lille

hmm
  • WuFraZselic
    faszomat, hogy megint egy keleti csapatot kaptunk :D
  • WuFraZselic
    van egy olyna érzésem, hogy a Cityt megkapjuk :D Inter - Villarreal - City - Plzen lesz :D
  • WuFraZselic
    legutolsó hírek szerint nem akar engedni a 4 vagy 4.5 millás jelenlegi fizujából (miért is akarna, 32 éves, vélhetően ez az utolsó szerződése Európában). mondjuk ha Lavezzi/Tévez érkezésére még van esély, akkor nem "sajnálom" tőle, de majdnem fele annyit fog keresni mint Eto'o, akkor az kicsit túlzás

jó hír viszont, hogy Muntariért hivatalos ajánlatot tett a Newcastle (nem tudom mennyit cuccoztak), neki sem kicsi a fizetése, áron alul (van egyáltalán neki olyanja?!), de adjuk el inkább
  • ForzaInter
    egyelőre még nem lehet tudni mennyit fog keresni.. írták 2,5 felet meg 3,5 felet is már..
  • WuFraZselic
    Forlán érkezik, 5 millió az ára, 2+1 évre ír alá, évi 4 millióért (ez rengeteg)
  • ForzaInter
    hát egy kicsit bejött neki az élet:D
  • forza milan
    mondjuk ebben is van valamiféle logika:D:D:D
  • szucsy89
    facebookról loptam:

"hogy mennyit is keres Samuel Eto'o???
    Havonta: 466 millió Ft, Hetente: 113 millió Ft, Naponta: 16 millió Ft, Óránként: 653 ezer Ft, Percenként: 11 ezer Ft, Másodpercenként: 185 Ft
    Ha eljátszunk a gondolattal és a számokkal, könnyen kiokoskodhatjuk, hogy Eto'o egy kellemes szarás ideje alatt megkeresi az aktuális magyar minimálbért:D"

LOL
  • ForzaInter
    mert ha ti építetek elébb új stadiont akkor ti is mentek el elébb:D
  • forza milan
    Miért mennénk mi új stadionba,tudtommal nem mi váltunk ki annak idején:D?!
  • WuFraZselic
    ja, de a San Sirot közösen használjuk a Milannal, így ha fel is újítjuk, a bevétel sokkal nem nő... az önkormányzaté a stadion, így pl ha bármilyen rendezvény is van a stadionban, abból mi egy fillért sem látunk, ellenben a MU, Bayern, Juve stb...
  • 9csöves9
    sokat számítana hidd el,csak Moratti is egy begyöpösödött vén digó mint az összes többi:)

nőttek az árak,de nem vészes.a kanyarban meg minimálisan
  • ForzaInter
    én szerintem nálunk nem számítana olyan sokat egy új stadion, ha ennyire fontos lenne Moratti már rég felhúzatott volna egyet szerintem, mikor még szórta a pénzt két kézzel, és nem azt mondaná most is, hogy inkább a san sirot újítsák fel.. szponzor szerintem nálunk is lenne aki jó sok pénzzel beszállna.

nálatok azzal, hogy új stadion van növekedett a jegyek és bérletek ára?
  • 9csöves9
    szép dolog a hagyomány,meg szerintem is egy stadionnak nem feltétlenül plázának kéne lennie,de ha Olaszország haladni akar a többi bajnoksággal,akkor kurvagyorsan el kell kezdeni új,modern arénákat építeni.elfogultság nélkül mondom,hogy ezzel a húzással a Juve hatalmas előnyre fog szert tenni.fele akkora stadionból lesz többszörös bevétel mint pl. nálatok. és minél később reagál erre a többi csapat annál nagyobb lesz ilyen téren a szakadék.még ha holnap lenne döntés az új stadionról bármelyik klubnál akkor is még 4-5 év mire abból lesz valami...

• WuFraZselic
    Lotito 20 millát kér érte... gondolom a mi kurva anyánkat, mert Pandevet ingyen elhoztuk, ezért megkéri az árát...
  • ForzaInter
    forlán amúgy az atleticoban keresett 4,5-et itt jóval kevesebbet keresne azt írják.. remélem jön 5 milla, 2 éves szerződés, és fizetéscsökkentéssel kurva nagy ajándék lenne, szinte ingyen lenne 2 évre (etooba se lett volna 2-3 jó szezonnál több szerintem) egy klasszis csatárunk, és ő visszavontan is nagyon jó, nem csak középcsatárként tud játszani..
  • ForzaInter
    nem hinném, hogy zarate egy ilyen klubnál megmerné azt csinálni mint a lazionál, itt nem ő lenne a kiskirály csak egy játékos a sok közül, amugy kurvajó játékos, megfelelő áron jöhetne.. forlán 5 milláért jönne 2 évre, így simán jöhet, 5 milla nem pénz érte, és a 2 éves szerződés rendben is van, azért még mindig klasszis játékos.. tevezzel meg kivárunk majd aug. 31-én bejelentik:D új stadion nincs tervben, legutóbb azt mondta Moratti hogy a san siro lesz felújítva inkább.. ez jobb is, fasznak kell ilyen hiperszuper plázákkal éttermekkel felszerelt új stadion, amit valami szponzoról neveznek el. a san siro a csapat otthona mióta a klub létezik, remélem ez így is marad:D milan menjen inkább új stadionba, mi meg vegyük meg a san sirot, és újítsuk fel:D