FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
hát kb egy szint😄😄

WuFraZselic
7 forduló elõtt nincs értelme, nyáron meg úgyis megy, szerintem egy bajnoki cím vagy bl-elõdöntõ után tartaná meg Moratti, legalábbis amikor idehozta így számolt vele

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Oziris666
Áhh biztos h nem mond le...

lehet edzõváltás lesz itt

ForzaInter
leo remélem lemond

Yo, Bitch!

Murder3
mint a de jong akit már rég eltiltottam volna a focitól.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
mit trollkodok csak a kommentedre reagáltam...

Effe88
hát igen védelem az kész, 5 gólt kapni otthon kegyetlen
egyébként én nem értem hogy egy chivu hogy tud megélni a fociból és pl egy nagy csapatnál játszani
katasztrófa az az ember

Ha nem érdekel ne szólj bele ne gyere ide trollkodni

★ 汤姆 李

WuFraZselic
nem láttam a meccset, szóval nem tudok más következtetést levonni, de a sok gólban biztos benne van az õ hiányuk is (elég csak a román ámokfutását megnézni, milan ellen is 1-0 volt amíg nem állt ki)

ilyen kezdés után meg kikapni szégyen, legyen bárki is az ellenfél

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Kaplan
Én nem akarok itt vitát szítani, se trollkodni, se semmi. Csak egyszerûen annyi, hogy szerintem ti is éreztétek már titkon az egész Leonardo korszak elején, hogy ez az ember egyszerûen alkalmatlan nagy klub edzõi posztjára. A védelmet képtelen megszervezni, és a rúgjunk többet mint kapunk foci híve, viszont a kettõ kiüti egymást. Már a bayern ellen megpecsételõdhetett volna a sorsotok csak ott láma fritzekkel állt szemben az Inter, itt viszont (nem láttam a meccset - most kezdõdik az összefoglaló - ) de úgy tûnik ötöt bemákolt a S04.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ForzaInter
még nem is ez a baj, hanem az ahogyan ezt csináltuk.. a merdától 3-0-ra, ettõl a schalkétól meg 5-2-re kikapunk, ez kurva nagy szégyen, nem lehet semmivel sem megmagyarázni.. vége az egész szezonunknak ezzel..

errõl a meccsrõl elég annyit írni, hogy a védelmünk az valami irtózatosan szar, és leo képtelen normálisan megszervezni a védelmet, várható volt, hogy ezzel az öngyilkos "támadunk és leszarjuk a védekezést" taktikával elébb-utóbb beleszaladunk a késbe, de pont egy Schalke ellen? akiknél mind a 11 poszton jobb játékost tudunk kiállítani? és ezt tényleg nem lehet csak lúcio hiányára fogni..

A Nord elõtt meg le a kalappal, hogy még 2-5 után is szurkoltak, és miután lefújták a meccset, utána is éltették a csapatot.

Yo, Bitch!

Murder3
Enyhén FAIL komment ha még tartod is továbrra az mégnagyobb, na nem mintha engem érdekelne csak hülyén jön le..😄

Effe88
mondjuk megértem akkor 5zh:S:S

Ezt más csapat is nyerte volna semmit nem változtat a véleményemen..

★ 汤姆 李

WuFraZselic
5 zh közepette nem igazán volt idõm ilyenekkel foglalkozni. meg gondoltam, ha szombat este volt a derby, szerdán lesz a meccsünk. mind1, jobb is hogy nem láttam ezt a szánalmas produkciót

Oziris666
Puyol peersze😄DDDDDD
holnap Barcának is sanyi Donyezk ellen
Schalke - Donyezk döntõ😛

Fabio Capello
trolol, mi történt ma veletek? O.o

Amúgy nálam ez is csak Leo alkalmatlanságát mutatja, nem meri meghúzni kellõ pillanatokban a kellõ lépéseket... Milito vagy egy raklap helyzetet elpuskázott, a gólja ellenére le lehetett/kellett volna cserélni, Chivut nem tudom egyáltalán hogy jutott eszébe betenni az ámokfutása után a legutóbbi meccsen...

Egyszerûen nyomás alatt megtörik az edzõtök, ha nincs magabiztos elõny, és kaptok egy vagy két gólt, utána reccs, és egyszerûen nem bírja rendberakni a dolgokat.

WuFraZselic
azért kemény, hogy 3 nap alatt lenulláztuk az egész szezonunkat

legalább arra jó (talán), hogy a vezetõség észrevegye, hogy a védelmünk egy óriási nulla Samuel és Lúcio nélkül

Murder3
én is sokszor voltam így a bayernel egm egyéb csapatokkal...😊

Effe88
lol😄😄
nem tudtad hogy a kedvenc csapatod mikor játszik bl meccset????😄😄

Legalább a bannert könnyû lesz modósítani😄Mou ki, moratti kicsit balra, helyére meg mehet mondjuk puyol aki átveszi a serleget a fogát szívó zanettitõl😄😄

ForzaInter
na sok köcsög provokátor takarodhat a gecibe innét, csicska zsidó milanistákkal együtt.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hú, hát jobb is hogy abban a tudatban voltam, hogy holnap lesz a meccs, és nem is foglalkoztam vele, mert ez szánalmas

Murder3
hát ezt legalább nekünk köszönhetitek, ha ott és akkor annak rendje és módja szerint kiestek volna ellenünk aakkor nem történ volna ez meg.
😄

limperatore
szerencse h te 3 csapattal játszol te nyomorék

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ja végülis egész évben van ez 😄

DONGUBA
ennyi ez a cspat naa

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

verjétek ki az eredményre... ilyen is ritkán van!!!!

FORZA INTER!

micsoda szép este a mai 😄

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Tigristank
😄DDD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

hurkalé csapat 😄DDD

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

szucsy89
😄DDDDDDDd
Effe88
hogy is volt???😊

LasCar16
ahogy Leó mondta motiválta õket a derbys vereség

#acm

Murder3
na itt mi volt az inter tüntet vagy mi?....

Megkaptuk az 5. gólt is SZÉGYEN az egész😞((

★ 汤姆 李

Oziris666
pff Leo holnap le is mondhat...

DONGUBA
lol 2-5

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
na jolvan idén se megyek többet inter meccsre kiszophatják

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

drukkolok is 😊

limperatore
én csak azt mondtam h remélem de te itt okoskodsz csak, inkább drukkolj a 8 milliárd eurós csapatodnak

ezerszer elmondta Perez és Mou is hogy bármi lesz év végén, José marad

mert neked több közöd van hozzá bazmeg...

limperatore
szerencsére ez csak a ti véleményetek, és közötök nicns hozzá h josé mit akar és h morattival mien kapcsolatot ápolnak

Effe88
én is így gondolom

Szerintem Mou addig marad nálunk amíg meg nem nyer minden lehetséges trófeát. Utána pedig vagy visszamegy Angliába vagy elvállalja a Portugál válogatottat...

Effe88
szerintem addig marad míg nem sikerül a Barcát legyûrni a bajnokságba
tuti nem fogja feladni

fõleg, hogy egy évet még biztosan marad Madridban