34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Voyager5
    Van Gaal-t csak úgy tudnám ide elképzelni, ha teljesen újra építené a keretet csupa fiatal arcokkal. Akkor pedig megint türelem kéne.
    Egyébként hosszútávon sehol sem volt sikeres, talán k..va régen az ajaxban.
    De az az ajax az évtized egyik legjobb csapata volt...
  • WuFraZselic
    amúgy az a baj ezekkel az edzőváltásokkal, hogy mindenki hozza a saját filozófiáját, és így soha nem lesz ütőképes csapatunk...

tény, hogy szarok vagyunk Gasperinivel, de sajnos idő kell, mert -szerencsére- tele vagyunk ifistákkal, akikre nagy jövő vár, ha hagyjuk őket érvényesülni. akárki lehet az új edző, Lúcio, Samuel, Cambiasso, Stankovic, Zanetti, Milito (Forlán) nem lesz fiatalabb, pénz pedig nem igen van, hogy minőségben, egy átigazolási szezonban pótoljuk őket. a keret pedig ugyanaz lesz... és sajnos nem Gasperini hagyja ki az 5ösről az ajtó-ablak helyzetet, hanem Milito

szerintem kell 2-3 év, hogy ismét összeálljon a csapat, Obi, Faraoni, Coutinho, Alvarez, Poli, Castaignos mind nagy tehetségek, sokra vihetik. el kéne köteleznünk magunkat egy edző mellett, akinek nem 1 éves, opciós szerződést kínálunk, hanem hagyjuk dolgozni. persze zavaró a dolog, mert még mindig úgy érzem, nekünk van a legerősebb keretünk a Serie A-ban...
  • Rockynhooo
    Van Gaal! Talán Cúper is jó lehetne.
  • ForzaInter
    Van Gaal-ra már nyáron le kellett volna csapni, top 5-ös edző, ha hosszútávon akarunk tervezni akkor ő kellene ide.

Cúper régen jó volt, de akkor is örök második volt, fél évre megtenné.. Figo ne vicceljünk.. Delio Rossi kb Gasp szint, fél évre talán jó lenne ő is, Ranieri ugyanez.

A disznófejű Ancelottit meg ide ne merjük hozni.
  • limperatore
    guardiola is leült
  • Grove4
    Szerintem Van Gaal kéne, de csak 1-2 évre.
  • WuFraZselic
    Figot semmiképp sem szabadna leültetni, egy ikon (még ha nem is a miénk), nem kéne mindezt "lerombolni" egy esetleges gyenge produkcióval a padon
  • Voyager5
    hááááááttt....Szvsz Ezek közül Ancelotti lenne talán a legjobb.
  • limperatore
    lehetséges nevek

-Delio Rossi
    -Ranieri
    -Cuper
    -Ancelotti
    -Van Gaal
    -Figo
  • WuFraZselic
  • limperatore
    gasp még elégedett volt :AD:ASD:SADS: én azzal lennék az ha reggel látnám h kibaszták
  • ForzaInter
    ennyi erővel te vagy én is leülhetnék a padra:D

ne komolytalankodjunk már, ha edzőváltás lesz, akkor edzőt is nevezzünk már ki..
  • ForzaInter
    Hát ez megint siralmas volt.. Nem kaptunk ki, de az eddigi 4 tétmeccs közül szerintem ma voltunk a legrosszabbak. Semmi elképzelés, helyzet gyakorlatilag nulla.. Egyedüli pozitívum, hogy nem kaptunk gólt..

Az meg vicc, hogy 10 perccel a meccs vége előtt a vkp Muntari jön be Forlán helyére, miközben ott ül a padon az egyik legjobb olasz csatár Pazzini, aki eddig 2 meccsen egyetlen egy percet sem játszott a bajnokságban.. De lett volna még támadó szellemű játékos a padon.
  • limperatore
    taktikai zseni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én inkább fasszopónak mondanám, remélem kedden már figo lesz a padon
  • WuFraZselic
    legalább Zanetti lejátszotta a 756. Inter-meccsét, ezzel beérte Bergomit

nem játszottunk szarul, de a Forlán le, Muntari be cserénél muszáj volt kikapcsoljam a streamet...
  • banok
    20.45 Internazionale-Roma
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Effe88
    :D:DD:most miért nincs igazam??:D:D:D
  • limperatore
    köszönjük :D
  • Effe88
    hector Cúper???

elvinné az intert a bl döntőbe ott kikapnának meg második lenne a bajnokságba:D:D:D
    örök vesztes a tag
  • bakkerman
    jaja,nagyon adja magát a szűrős irányítós játék,még ezzel a 3 védős felfogással se lenne gond,ha a 3 védő előtt labdabiztos szűrők,és irányító,labdaosztogatók lennének,helyzetek kidolgozásával nem lenne probléma,de hát majd meglátjuk. én tuti megnézem a meccset,idén még nem láttam az Intert
  • WuFraZselic
    az a baj, hogy az új edzők (leot kivéve) nem akarják a 4-2-3-1et játszatni, mert hogy az Mourinho taktikája, és csak őt másolnák stb stb. pedig a keret erre alkalmas, rá kéne jönni...
  • bakkerman
    tudom,de ha visszatér én ezt játszanám
  • WuFraZselic
    ha olvastad volna az alatta lévő kommentet, láthatnád, hogy Stankovic nincs nevezve (sérült)

Banega pedig kurvára kellett volna, Motta szokásához híven nem bevethető, Stanko is már 33, Polit szintén sérülten vettük, Muntari meg... ő meg Muntari
  • bakkerman
    elég soványka középpálya,1 kreatív,szervező játékossal,akire luis enrique valszeg 3 embert is ráfog állítani,háááát,nem tudom hogy gondolja ezt gasperini...nyugodtan lehetne egy olyan középpálya,hogy cambiasso-zanetti szűr,stankovic-sneijder irányít,előre meg forlán vagy milito befejezőnek,na meg ez elég szellős középpálya amit játszatni akar
  • limperatore
    amúgy lehet tényleg 1 vereség kéne még ma, hogy menjen gasp :D

ha győzünk ugyanabba a hibása esünk mint beniteznél, döntetlennel nem történik semmi
  • limperatore
  • WuFraZselic
    1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Marco Davide Faraoni, 42 Jonathan, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo

10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 77 Sulley Muntari

7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos

középpálya közepe ismét átjáróház lesz...
  • limperatore
    én is, anno szarból várat épített
  • Voyager5
    Komolyan mondom, hogy kíváncsi lennék, hogy mit kezdene ezzel a kerettel most az öreg.
  • limperatore
    Cuper:"Moratti ha felhívsz, megyek egyből mert jó voltam az Internél..de nagy meglepetés lenne ha hívna"
  • limperatore
    Amúgy akkor már azok közül akik szóba jöttek, inkább Figo vegye át :D

hozza vissza josé taktikáját, világ egyik legjobb játékosa volt, azért tisztelet is megvan felé
  • 9csöves9
    igen ő is ettől tart,hogy elhappolja a Milan elől a második helyet
  • limperatore
    mondjuk zarate helyett befért volbna
  • Voyager5
    Pedig Ranieri esetében megnyugodhatnál, mert ő az örök második.
  • szucsy89
    Ja, de te mint legnagyobb Coutinho fan kinéztem volna ha komolyan írod:D Közben már Ranieriről beszélgetnek mint új edzőtök annak nem örülnék :D
  • limperatore
    érezd az iróniát okoska :D
  • szucsy89
    Hagyjad már, ne egy 18 éves sráctól várd hogy a hátán vigye a BL-ben a csapatot...

Fejben van a probléma most nálatok, ugyan az van mint tavaly Benitezzel, nem jó a taktika, és tavaly is elhitték a játékosok hogy szar a csapat, szar az egész és utána még jobban nem jött össze semmi. Ha most vagy 1-2 meccs múlva nem bassza ki Moratti Gasperinit akkor elúszhat még a bajnokság is elég hamar, szvsz váltani kéne. (még mindig azt mondom hogy Moratti baszta el hogy nem fizetett ki Boasért 15 misit anno)

• ForzaInter
    Mindenki szar volt, felesleges itt kiemelni valakit is..
  • WuFraZselic
    ja és mondjon bárki bármit, Nagatomo azon felül hogy nagy mókamester, másban nem jeleskedik, Alvarez ugyanez, de róla még azt sem tudjuk, hogy vicces lenne. bazdmeg, ha már egyszer élete első BL meccse, akkor FUSSON IS, szerintem az összes létező labdát elvesztette, azt is, amit nem is ő kapott

Milito is borzalmas volt ezen a meccsen, ziccert is hibázott ezen felül, Zarate csak cselezni tud, lőni és passzolni nem. őszintén sajnálom Sneijdert, hogy maradt, elég szar lehet neki ilyen társakkal játszani
  • Oziris666
    Jó de José az X-ket gyüjtötte nem a vereségeket,meg nem ilyen puruttya török csapat ellen...:P

Roma ellen érdekes lesz a meccs két hasonlóan parádés formában lévö csapat találkozik:)