34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#29611 Palacio meg 3 gól 3 gólpassz eddig =/ tényleg jó vétel lett volna -
Atys91 #29610 Gyönyörű képek,hideg kiráz!Tisztelet!!! -
#29609 na ranieri az edző -.- -
#29608 a LEGNAGYOBB -
#29607 nézze végig mindneki, aki interes és aki nem egyaránt :)
a legnagyobb kapitány -
#29606 Remember Stanley Matthews, Javi
Roy Hodgson
Letter to a born captain
Gigi Simoni
The true phenomenon
Hector Cuper
I played against him
Roberto Mancini
Unique and umbeatable
José Mourinho
The man and the champion
Leonardo
-
#29605 -
#29604 jelek szerint josé :D -
#29603 kicsit morbid hogy anno a josé által agyon oltott ranieri az edzőnk, akin mi is csak röhögtünk.. amúgy szerintem nem rossz edző, fél évre jó lehet, romát is hogy felhozta szar szezon kezdet után, majdnem bajnokok lettek.. és végre soha többet nem látjuk a 3 védős rendszert..:D
fél évre jött úgyis, szerintem az hogy nyáron ki lesz edzőnk már rég el van döntve. -
#29602 Hát ennél rosszabb nem lehet:P -
#29601 vak vezet világtalan szint kb.:D:D:D
van gaalal vagy ancelottival jobban járnátok ők azért letettek egy két dolgot az asztalra -
#29600 jobb nem volt?:D:D:D:D:D -
#29599 ranieri mar milanoban van
kurvajo....................... -
#29598 na majd Ranieri helyre teszi a népet! -
#29597 Az Inter megköszönte Garperini munkáját.
Ez várható volt,remélhetőleg egy új edzővel sikerül kilábalni a gödörből és feledtetni ezt a pocsék szezonkezdést. -
#29596 Jó azért egy Novarrát edző nélkül is verni kéne,nem a szezon legtaktikusabb meccse ez:)
-
#29595 Nem mondjátok hogy kikaptatok egy Novarától?
S:F_:SD_:AS_F:AS_D:_SAF:S_D:_SDAD:A_SF:_S:D
[sorry. must do it]
Amúgy meg rúgjátok ki a picsába, megint úgy jártok mint tavaly. -
#29594 igen jó edző..
ilyen alapon benitez is csicska 0 semmitértő szemétdomb, lippi és és még sokan mások.. jó edző, csak nem Inter az ő szintje sajnos, ennyi, szerintem felesleges basztatni. -
#29593 ez jó edző neked? :D ez egy ciscska egy 0 egy semmitértő szemétdomb :D
figo-baresi kettős kell ide, josé taktika vissza, játékosokat felspanolni és ennyi
ketten jók lennének
azt mondja h 4 vereség, 1 döntetlen 0 győzelem :D palermo 4 gól novara 3 gól
-
Tomy Lee #29592 Van Gaal/Cuper kettősből döntenek,remélem:) -
#29591 3:1 ??:D:D:D
jó edző adjatok neki még esélyt -
#29590 Gasp jó edző, de nem az Inter az ő szintje sajnos.. Szimpatikus számomra, kicsit azért sajnálom, mert tényleg semmi nem jött össze neki, a szerencsével is hadilábon álltunk..
A meccsről felesleges bármit is írni, a keret jó, és sokra hivatott, de ha nincs taktika akkor tökmindegy milyen játékosok vannak a keretben.
Remélem azért edzőt ültet le Moratti a padra, és nem egy figot.. Gondolom fél éves megoldás lesz. Esetleg Baresi se lenne rossz ötlet, évek óta másodedző már a csapatnál, gondolom tud valamit az edzősködésről.:D -
#29589 Legkozelebb kis tetben tedd meg, akkor is nyersz valamit. Tobb mint a semmi. HA meg vesztesz, nem veszitesz sokat. -
#29588 3:1 -
#29587 közönségnél mourinho uno di noi mez :D
remélem látta josé -
#29586 vicc nélkül én novarrára akartam fogadni, csak mindenhol biztosra írták h nyerünk és nem mertem megtenni pedig vagy 5x volt....... már bánom -
#29585 A Novara szurkolokon kivul vajon fogadott valaki penzben a Novara gyozelmere? -
#29584 készülj figo készülj -
#29583 ezaz 11es :D végre megy gasp -
#29582 és leviszi sneijdert :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bazdmeg tragikomédia
ha holnap este még ő lesz az edző lemondom az inter juve meccset :D -
#29581 Ancelotti hozzank jojjon. Ugy is mindig mondta, hogy egyszer a Roma kispadjan szeretne ulni. -
#29580 rohadt bilanos nem kell ide :D -
#29579 Kérdés Leonardo után Ancelottinak lesze mersze vállalni a feladatot:D -
#29578 Majd jön Ancelotti és megtáltosodtok:) -
#29577 Vajon Gasperini becsomagolta a borondjet a mecs elott?? Ezzel a teljesitmennyel meg a Romat is alul muljatok. -
Csesza #29576 1-0 a Novarának. Megérdemeltük, 0 játék, 0 felfedezhető taktika -
#29575 na 1:0 :D szia gasp -
#29574 végre coutinho, de most castaignos pazzini helyett? :D tényleg remélem h nem nyerünk hiába fogadtam a csapatra, mennie kell gaspnak -
Atys91 #29573 egy ilyet találtam:
INTER(3-4-3)1 Julio Cesar; 6 Lucio, 26 Chivu, 23 Ranocchia; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 10 Sneijder, 55 Nagatomo; 9 Forlan, 22 Milito, 30 Castaignos.
A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 20 Obi, 25 Samuel, 28 Zarate, 29 Coutinho, 42 Jonathan. -
#29572 Lehet tudni vmit a kezdőről, taktikáról?