FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Aki elviszi ezt a csávót vagy Falcaot az nagyon jol fog járni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
Banega érkezhet középre a Valenciából, na neki speciel nagyon örülnék, szerintem nagyon jó játékos, és fiatal is!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
mind jó igazolás lenne szerintem,kivéve parolot,szerintem nem Inter szint,ramirezt nem ismerem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akkor még végszónak Nerlinger a mai tz-ben:

Bleibt Robben zu 100 Prozent beim FC Bayern?

Nerlinger: Ja. Zu 100 Prozent.
limperatore
jó lenne pandev helyére robben, milito helyére tevez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore

itt vannak a hiányposztok és az emberek akiket kinéztünk

danilo luiz menne maicon helyére elvileg

WuFraZselic
hát ha Pandev és Coutinho helyett jön Sanchez és Robben, akkor nem változik a létszám, Tévez meg sajnos Milito pótlására érkezne nagy valószínûséggel =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
sok lesz már a támadósorotok ha ez mind összejön, valaki biztos el fog menni.

WuFraZselic
hm, ez nem lenne rossz!!! állítólag Sanchezért bevonjuk Coutinhot, és ha Tévezt is idehozzuk (a Gazzetta szerint "Tévez al Inter 99%"), akkor az úgy igen komoly támadó szekció lenne 😊

Montolivora rárepült a Milan is (természetesen), Sneijdert pedig immáron mindkét manchesteri csapat akarja, de ügynöke szerint esze ágában sincs elmenni, és biztosan marad

limperatore
Corriere dello Sport szerint megegyeztünk Robbenrõl. 24m euro + PANDEV <#worship>
bár nem értem mert Pandevért nekünk kéne fizetni h menjen!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
elrejtettem benne nyugi 😉
peppino prisco
“Quando stringo la mano a un milanista me la lavo. Quando stringo la mano a uno juventino mi conto le dita. “
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind."

<#smile>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
hát igen egy 100% antimilan felirat még elfért volna benne😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Matyikám egyre igénytelenebbek a logoid... -.-" Már egy tisztességes merda-címert se raksz bele, hát hogy vagy így tõsgyökeres drukker E? <#idiota>

limperatore
nyugodtan 😄
ezek csak pletykák, 90% nem igaz 😄

Robben 😄

(bocs, ezt muszáj volt)
limperatore
Robben

elnéznék elõl egy

...........etoo
sanchez..sneijder..robbent

😄

FERNANDINHO1997
Akinek kell Sportingbetes meghívó az írjon rám, és pár órán belül belül kap 3000FT bónuszt ! 😄D ui.:KÜLDJ EGY PRIVIT HA ÉRDEKELNE!! :')

bakkerman
én is néztem nagyot,mondom mi a fasz,95 perc kell az internek egy cesena ellen??! úgy látszik.

szucsy89
ja, én is néztem hogy most még te se oltottál semmit, de úgy látszik a kötelezõ beszólást minden hsz-em után meg kell kapnom <#idiota>
limperatore
most nem szólt be semmit tök normálisan írt

Kicsit zavar,hogy itt fényesíted csapatod.Mondjuk pörög a topik jobban de ezt visszakapod következõ szezonban ott az tuti:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
ha kibírtatok 7-8 évet, kibírtok még 2 fordulót 😄

ForzaInter
Na ezért vagyunk Pazza(o) Inter.😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
hihetetlen, pont akartam mondani, hogy tipikus Inter-befejezés lesz, és megfordítjuk 😄

Pazzini <#worship>

szucsy89
LOL hát ez mi a faszom volt?😄

nézem 90. perc 1-0, mondom bajnokok vagyunk ha nyerünk holnap, most meg Wtf?😄
SLICK
hát befosok, ti legalább megfordítottátok

WuFraZselic
Pazzo, 1-1...

SLICK
bíztam benne, hogy nyertek, hisz kell a pont nektek is

WuFraZselic
1-0, várható volt, minden kiscsapat 12 emberrel védekezik, aztán gólt lõ a semmibõl...

SLICK
jó lenne ha behúznátok :|

WuFraZselic
70%ban birtokoljuk a labdát, de sok ötlet nincs elõl...

WuFraZselic
Cesena: 1 Antonioli; 46 Santon, 25 Von Bergen, 3 Pellegrino, 6 Lauro; 24 Sammarco, 8 Caserta, 18 Parolo; 23 Giaccherini, 10 Jimenez; 11 Budan

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 8 Thiago Motta, 9 Eto'o; 22 Milito

Cserék: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 26 Chivu

nem játszunk túl jól eddig...

limperatore
Pazzini: „a csapattársaim szerint Benitez irányítása alatt vesztettük el a Scudettot”

A januárban a Sampdoriától érkezõ Giampaolo Pazzini úgy véli, hogy az Inter a Rafael Benitez korszak alatt vesztette el a Scudettot.

A bajnokság vége elõtt négy fordulóval a Nerazzurri hátránya nyolc pont az éllovas Milan mögött. A 26 éves csatár nem volt még a csapatnál, amikor Benitez irányított, de szerinte ebben az idõszakban kezdett elhalványulni a címvédés esélye.

Benitez helyére Leonardo érkezett decemberben, hogy menthesse, ami menthetõ. És a korábban hatodik helyen is álló csapat most a 2. helyet foglalja el a bajnoki tabellán – amivel még matematikai esélyük van a Scudettora, de ehhez a Milannak nagyon gyengén kellene zárnia az évet.

„Beszéltem a csapattársaimmal, hogy hol bukhattuk el . Legtöbbek szerint a szezon elsõ felében. A csapat nyolc vagy kilenc meccsén a megszerezhetõ 24 vagy 27 pontból mindössze nyolcat vagy kilencet szerzett meg.” mondta a csatár az Inter Channelnek.

„Ugyanakkor a csapat mindent megtett, hogy újra versenyben legyen. Januártól minden meccsünket meg kellet nyerni, még a legnehezebb ellenfelek elleni is.”

Az Inter a Cesenával találkozik szombat este.

limperatore
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

bakkerman
május 28.-án is remélem tv-zni fognak 😄DDDD vagyis más közük nem lesz a wembley-hez,max ha kimennek a lelátóra xd

WuFraZselic
természetesen szóba került Falcao nálunk is (akárcsak a Juve, Real, Chelsea, MU és még jópár csapatnál). Árban szerintem annyi lenne, mint Tévez, nem tudom melyik lenne a jobb 😄

WuFraZselic
csak beugrottál megnézni a BL trófeát, rég láttad gondolom 😄

szucsy89
jaja, én úgy láttam h rajtad 😄DD de nem offolok amúgy is megfogadtam már párszor hogy többet nem írok ide 😄
limperatore
te milyen buta vagy, tnap mindenki rajtad röhögött a fõiskolán :SADSD:

szucsy89
ez lemaradt:

😄SDAASD😄SADAS:ASDSAD:_ASSAD:SASAD?😄S:ADSDSA
szucsy89
gondolom ki akarják élvezni mert soha életükben többet már nem lesz náluk
Photoshop <#vigyor1>

REAL MADRID

ForzaInter
és? attól még nem lehet büszke a klubjára ahol játszik, hogy tavaly blt nyert?

Yo, Bitch!

WuFraZselic
te nem vigyorognál, ha a BL trófeát tarthatnád a kezedben?! 😊

amúgy jól tudod, januárban érkezett

Effe88
nagatomo mit vogyorog😄😄???
neki ha jól tudom köze nem volt hozzá akkor még nem volt az Internél ugye??

WuFraZselic
pont most akartam linkelni 😄DD

limperatore
sneijder meg nagatom nézte a real-barcát tnap:ASDSAD

limperatore
na remélem josé alatt meginog a kispad most😉

limperatore
Inter: Walter Samuel hamarosan újra játszhat

Az Inter edzõje jó híreket kapott, miután kiderült, hogy argentin védõjük Walter Samuel hamarosan teljesen felépül térdsérülésébõl és a Roma elleni kupameccsen már pályára is léphet.

Samuel 2010 novemberében súlyos térdsérülést szenvedett, ami miatt meg is kellet mûteni.

Az egykori Real Madrid játékos a hónap eleje óta már részt vesz az edzéseken és a La Gazzetta dello Sport információi szerint a középhátvéd hamarosan tétmérkõzésen is játszhat.

A hírek szerint a 33 éves védõ a Coppa Italia elõdöntõjének második mérkõzésén, május 11.-én már pályára léphet a Roma ellen. Az elsõ mérkõzést az Inter nyerte 1-0-ra és minden bizonnyal mindent megtesznek, hogy tavaly megszerzett címeik közül legalább ezt megvédjék.

múltkor még keretben volt schalke ellen 😄