FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
milyen 3 kupa?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
Moratti sok mindent kijelentett már 😄

pár hír

• Maradona Kun-nal tárgyalt hogy jöjjön az Interbe

• Mario Sconcerti a Sky egyik embere szerint Leonardo bajban van, mert Mourinhon látszik hogy nem érzi magát jól Madridban és nyáron visszatér az Interhez

• Bukiknál az edzõ oddsok: Pepp 4,5x ; José 5x, ; Spalletti, 7,5x ; Mazzarri 8x ; Van Gaal 10x ; Guus Hiddink 12x; Capello 16x

• Coutinho kölcsönbe megy valószínûleg

• Mourinho felhívta állítólag az Internél dolgozó személyzetet, Gazzetta szerint újabb mozaik darab került a képbe, miszerint visszatér nyáron!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Fabio Capello
Moratti hétfõn kijelentette: szerinte Leonardo, a jelenlegi edzõ jól végzi a munkáját, hetekig kiválóan teljesített a csapat, a mostani megtorpanás nem az õ felelõssége. A brazil tréner legközelebb ma este, a Roma elleni kupaelõdöntõ elsõ felvonásában vezeti harcba csapatát.

limperatore
Ma este lesz, digi sport plus-on lehet nézni 20:40-kor kezdõdik a mûsor

nem lesz eto'o, motta, maicon

szóval érdekes lesz

jó lenne egy döntetlen kihozni romában, itthon meg elverni õket
legalább kupát húzzuk be, és akkor 3 trófeát nyerünk ebben a szezonban is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tviktor91
Kupameccsel mi a helyzet?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

WuFraZselic
hétvégén jön a Lazio, jelenleg nem is mennék bele a találgatásokba a végkimenetellel kapcsolatban...

viszont ha nyerünk, jó eséllyel elõzünk, a Napoli Palermoba látogat
Maicon lesz, Motta kérdéses, Samuel pedig jó lenne, ha legalább egy 20 percet kapna, mert ez a védelem egy vicc idén.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
nem mi, hanem a gazzetta.. és olaszban kb a legmegbízhatóbb újság
de nyilván még semmit sem jelent
mivan ha real bl nyert? lehet morattival már rég megegyezett, nagy barátok
aztán lehet csak úszótanfolyamra íratta be a gyereket.. majd meglátjuk

bakkerman
még le se játszotta a Real a BL meccseit,mibõl következtetik le,hogy visszamegy hozzátok? Azért mert a kölykét beiratta Luganoba? és ha a Real BL-t nyer,de a kölyök meg Luganoban van,akkor mit csinál a Corrierre?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore

Fabio Capello
Well, nekem csak annyi a gondom hogy Mou a héten nyilatkozta, ha a Manchester ajánlatot tesz neki, elfogadja.

Amúgy nekem tökmindegy hogy ki itt a góré, de ha matyi lesz az, akkor bebaszva nem ülhet gép elé, mert a topik fele kitörlõdik <#idiota>

limperatore
corrierre is megírta h nagyon erõs a közeledés mou és moratti között... lehet az öreg bepöccent h Olaszország legjobb csapata így szenved és mindenképpen vissza akarja hozni, oda ígér neki fût fát csak jöjjön
azért látszik josén h nem ég úgy mint az Inter kispadján
mekkora visszatérés lenne tuti kimennék az elsõ hazai meccsre 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
😛

mindenesetre érdekes, mikor elment ott kezdõdött minden h a gyerekét kivette az iskolából 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
Azér ennyire komoly összefüggéseket ne láss a világ egyik legjobb iskolája és az inter edzõközpontja között <#idiota>

limperatore
hehe, mourinho a gyerekét a Luganoba iratja be, ami svájcban van, konkrétan 40km-re az Inter edzõközpontjától

gazzetta mondta...

limperatore
de Inter az Inter 😉

ezzel a csapattal kapcsolatos dolgok elõnyt élveznek mindennel szemben

Ott egy másik topikod kérd oda HG jogot az is pörög meg ott is vagy mindig:-)..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ForzaInter
na a hullagyenge parmától is kiszoptunk 2-0-ra, gyönyörû, ennél már nem nagyon van lejjebb, de igazából már mindegy ez a szezon már úgyis elúszott.

Yo, Bitch!

limperatore
egyébként meg nem mondasz igazat, szóval kérlek hogy hazugságokat ne beszélj itt

limperatore
mert mindig olyat mondok ami igaz és megfelelõ érvekkel alá tudom támasztani

vona gábort is szidják mindig a parlamentben még is mindig igazat mond hogy a magyarországi példáddal éljek

Én nem is akarok beleszólni abba kit választatok magatok közül.A te vagy wufra hsz-eiben nincs is sok kivetni való,de az õ hsz-eibõl csak úgy sugárzik a rosszindulat mindenkivel szemben aki nem ért vele egyet!
ForzaInter
te is lehetsz tõlem, de legjobban sztem matyi érdemelné meg.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nekem8, csak "felajánlottam", akit a többség akar, az legyen!

este nem lesz Maicon és Motta a Parma ellen, nem lesz könnyû meccs

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
szerintem az számít, hogy az Inter szurkolók kit akarnak házigazdának és nem az, hogy a juve meg milan drukkerek akik csak flémelni jönnek ide általában mit akarnak.. (tisztelet a kivételnek)

Yo, Bitch!

limperatore
ilyen anti interesek véleményére nem vagyunk kíváncsiak
elõször saját házadnál rakj rendet
fõleg te ide állandóan csak feszültséget jössz kelteni

mit értesz nethuszár alatT?

Úgy megtöltötte tartalommal....hogy amióta benézek ebbe a topikba,le tudnám köpni az összes inter szurkolót és magát a csapatot is!
Ha egy ilyen nethuszárnak ezen az oldalon hg jogot adnak-az hûen tükrözi Magyarország jelenlegi szintjét.
ForzaInter
tényleg matyi érdemelné meg legjobban a hg jogot.
õ nyitotta a topikot, õ is tölti meg tartalommal, és õ van itt a legtöbbet.

Yo, Bitch!

bakkerman
<#papakacsint>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
értem én h papíron nem jelent semmit
de úgy gondolom h ez egy presztízskérdés

illetve amint írtam én vagyok itt a legtöbbet, én teszem folyamatosan a híreket, nekem van benne a legtöbb "munkám"

Efreet
Nincs olyan, hogy "megillet" a házigazdaság. Akit az aktív tagság lehetõleg egyhangúlag támogat, azt lehet házigazdává tenni. A topic megnyitása semmilyen elõjogot nem biztosít senkinek.

Akkor állítunk be házigazdát, ha valaki úgy jelentkezik, ahogy a moderátori topic fejlécében szerepel, és igazolja a többség támogatását.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Az jó, hogy te itt megszavaztad magad kiskirálynak, de attól én még WuFraZselic-et támogatom.

REAL MADRID

limperatore
nem szavaztunk meg senkit és én már írtam

én alapítottam engem illet meg én mindig itt vagyok

Ha nem írsz [email protected] -ra akkor sose leszel!Már kétszer megzavaztunk téged.Írjon Csesza is nekik,hogy lemond és írjál te is,hogy téged választottunk

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

limperatore
én is lennék, és mivel a topicot én hoztam létre, valamint én vagyok a legtöbbet itt mivel nagyon ráérek szeptemberig, úgy gondolom járna is 😊))

WuFraZselic
Parma elleni keret

1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo

5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho

7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev

én lennék, ha nincs másnak ellenvetése. ha van, akkor legyen Tommy 😄

limperatore
129😉

DONGUBA
pont te beszelsz iqváákum?😊))))))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ForzaInter
pont azért mert ismered, nem kéne komolyan venned amiket ír😊

Yo, Bitch!

fsgh
Topic színvonala ennél lejjebb már nem nagyon mehet. Legyen már egy házigazda...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
jovan de itt senkit nem érdekelsz te ratyigyerek

szucsy89
csakhogy a milan topikban nem írunk folyamatosan ilyen fasságokat, belõle meg dõl, és ismerem, direkt csinálja
WuFraZselic
kitudná, csak sajnos nem így mûködik a dolog

ForzaInter
De az még szánalmasabb, hogy ha az Inter topikban olyat írnak a milanról ami neked nem tetszik, azonnal jösz okoskodni.. Nem a Milan topikba írjuk, szóval nem értem mit foglalkozol vele, mi se ugrunk egybõl minden olyan hozzászólásra amikor rosszat írnak az interrõl mondjuk a juve, vagy milan topikban, engem nem is érdekel. Amugy meg igaza van matyinak, az elmult évekbe nem ugy nézett ki, hogy lenne pénzetek klasszis focistákat igazolni, ingyen igazoltok vagy kölcsönbe..

Illicic amugy kurvajó játékos.

Yo, Bitch!

szucsy89
Ezek a Milanos oltogatásaid már nagyon szánalmasak, ebben éled ki magad ha már a csapatodnak a 2. helyért is vért kell izzadnia? (Csak megjegyzem, Berlusconi zsebbõl ki tudná fizetni...)
limperatore
megvettük Rodrigo Alborno-t, paraguayi bal szélsõ

Tevezt látták Samuellel egy hotelban és mondta h nagyon tetszik neki a város és ha idejön akkor interbe fog játszani vagy milanba? -.- biztos milannak lenne rá pénze 😄

fabregast újra emlegetik, sahint is

vmint M'Vila-t, francia védekezõ középpályás

Illicic, Hetemaj,Della Rocca, Kucka ieneket is beszélnek de ien hulladékok nem kellenek

Luka Modric-t mondják még a tottahenmbõl
illetve balet és kolarovot

szucsy89
mekkora oltás <#eljen> 😄AS:ASSD:ASDSAS
limperatore
ha tudnád amit én 😉

LasCar16
neked télleg már csak ennyi örömöd maradt 😄

#acm

limperatore
azt nem tudom h játszana sneijder gyenge csapatban

gyenge csapatban nehéz jól játszani!

limperatore
nagatomo :ASDS:ADSAD: rommá oltja a milant