34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#29651 forlan-milito csere, ki lesz a kreatív játékos? muntari? -
#29650 zanettit lassan kispadra kell tenni -
#29649 Na, ha olyan faszák akkor összehozhatnának 1 gólt :D -
#29648 ezt a nyomorék geci csaló tagliaventot, hogy dögölne meg, mindig ellenünk fúj.. semmi nem volt bazdmeg -
#29647 1-1 diamanti 66. percben -
#29646 forlan mekkora cselt nyomott -
#29645 oioioioihohiohih dai pazzini segna per noi, nyomja a nord :D -
#29644 pazzoooooogooooooool -
#29643 nem jönnének mert akkor jobbak lennének :) cambiasso samuel sneijder :D -
#29642 honnan tudod? én egy Xabi Alonsot lazán eltudnék képzelni olaszban,de még egy Ramost is -
#29641 Realból nem mennének az Interbe pléják. -
#29640 Az lenne a nagyobb baj, hogy rinyáldó jönne vissza vele, aminek nagyon nem örülnék :D -
#29639 visszamenne az Interhez szerintem vinne 1-2 Real pléját is,tőletek elzavarná a fölösleget,és szerintem jövőre megint bajnokok lehetnétek,mi (a spanyol foci) meg megszabadulnánk tőle,és megint lehetnének agresszió mentes Clasicok :)) -
#29638 ahogy mostanában nyomják nem hiszem h a barcát letudnák nyomni
az Internél azért nyert mert összetartott a csapat, igazi csapatként harcoltak
realnal nagy az arc ehhez -
#29637 szerintem minden egyes Inter szurkoló kezdjen imádkozni már most,hogy JM idén se nyerjen se BL-t,se bajnokságot a Reallal,mert akkor 1000000% hogy visszamegy hozzátok,aminek persze én is örülnék -
Igazi Interes vagyok, nem pedig ál-Interes.
Mourinho uno di noi -
#29635 csivu :DDDD -
#29634 zarate is sokkal jobb lesz egyébként, eddig kb beküldték h csinálj vmit azt se tudta mi a taktika
-
#29633 nyomorék chivu faszér kezd.. amúgy jó kezdő.. padról is van kit beküldeni.. -
#29632 hivatalos kezdők inter.it-ről
végre bammeg :D
Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 29 Coutinho, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 7 Pazzini, 9 Forlan.
A disposizione: 12 Castellazzi, 11 Alvarez, 22 Milito, 28 Zarate, 30 Castaignos, 42 Jonathan, 77 Muntari.
Allenatore: Claudio Ranieri -
#29631 cigányokra nem hiszem :) -
#29630 gondolom irigy rá :DSDSAD -
#29629 julio h utánozza cigányibrát :ASD:SA:DAS:DSAD_SADAS:DAS:DSAD:SAD:ASD -
#29628 jó de gazzetta szerint meg muntari és mostanában eltalálja a gazzetta :D
nemsokára kiderül -
#29627 épp azért lenne jó irányítani, ott nem feltétlen a gyorsasága számít
amúgy Coutinho facebookjáról: INTER Julio Cesar; Nagatomo, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Muntari; COUTINHO; Forlan, Pazzini -
#29626 hol írják h coutinho lesz?
alvarezzal az a baj h olyan tetű lassú mint senki :D
itt ez a majom, sztem muntari tuti leszopta
-
#29625 ugyis változni fog a kezdő, újságok csak találgatnak.. most pl azt írják coutinho lesz az irányító az jó lenne.. de alvarez is szépen elosztogat, ő neki is középső kp, irányító a posztja. -
#29624 így biztosan nem állunk ki. szerintem Alvarez/Coutinho lesz az irányító, Chivu helyett meg jah, nincs más... Maiconnak kéne minél előbb felépülnie :/ -
#29623 Én meg a románon csodálkozom, hogy mi a f.szért van minden edzőnél a kezdőbe??? vagy nincs más? inkább felhívnék vmi ifistát :D -
#29622 gasperininél is van lejjebb? miért nem vadásszák már le ezt a büdös nigger muntarit? véletlenül se coutinho játsszon aki irányító poszton a legjobb sneijder után
-
#29621 100% Interista még mindig
Ha visszapörgethetné az időt a bl döntő estéjére, tuti nem menne már a realba -
#29620 José: „Az Inter sikeréért szorítok, szóval hajrá, Ranieri! Nem egy ál-szurkoló vagyok, hanem egy elkötelezett Inter-rajongó. Ezért nem érdekel, ki éppen aktuálisan az edző, csak az Inter győzelme érdekel. Most Ranieri az, így drukkolok neki" [
#worship] -
#29619 akkor 1X mehet -
#29618 Sneijder kidőlt, nem utazik Bolognába -
#29617 ez a fószer lassan végig üli az összes Serie A-s csapat padját. -
#29616 Nem is rossy edzö,csakhát nemnagyon jött ki neki a lépés!Emlékszem anno chelseaben Abra egy szezon után kibaszta mert csak másodikak lettünk egy olyan Arsenal ellen aki rekordnak számító veretlenül lett bajnok!
Szóval Ranieri álltalában roszkor volt rossz helyen!
Juvénál is szidták de azért a szarból váratépitett,igaz nem nagyot de na...:D -
#29615 szép teljesítmény
megsüvegelendő nagy játékos -
#29614 én nem tartottam sose rossz edzőnek.. mindig is egy lúzernek tartottam és tartom is, olyan mint cúper, jó edző de nem nyertes típus.. -
#29613 kíváncsi voltam mi lesz a vélekedés ha Rankó lesz az edzőtök kb erre számítottam.amikor a nagy námbörván leszólta állandóan akkor minden interes egyetértett vele,gondoltam ha hozzátok megy már is nem lesz olyan rossz az:) -
#29612 na szerencsére a milan is fos nem cska mi :D bár ő nekik legalább van vmi játékuk :D ha ranieri hoz egy romai fajta feltámadást..