FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
gasperini sokkal jobb edzõ mint leo.. a genoát majdnem a blbe vezette.. taktikailag fényévekkel jobb edzõ mint leo.. allegrinél meg pl. semmivel se rosszabb edzõ

Yo, Bitch!

bakkerman
persze ezzel nem a realt írom le,félreértés ne essék,ez csak egy alternatíva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jövõre mourinho visszamegy hozzátok,ha a BL/bajnokság kettõsbõl egyet se nyer meg! ezt a hszt mentsétek le,mert 100% h így lesz.

Rockynhooo
Szerintem maradt is volna, de Õ! nem akart edzõsködni tovább ha jól tudom.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Maradni?Áá azt nem ismerik itt már,minden évben más edzõ kell,hogy legyen úgylátszik ez olyan jó nekik.Most Muo elfingta magát azt jön ez a Gasperini,jövõre jön Boas aztán megint Muo kell aki inkább ajánl egy olyan tuti edzõt hogy az csak na és így tovább😄D

★ 汤姆 李

bakkerman
mondjuk ahhoz képest honnan indultak a találgatások(hiddink,villa boas,capello),ennyi erõvel maradhatott volna Leonardo is.

DONGUBA
Ya igen igazad van mert te is ot akartad mar az elejetol fogva ot aki mar nyert vagy 20 trofeat is ugye?NAGYON BUTA VAGY LÁMA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
amikor az embert azt hinné h nem tudsz nagyobbnál nagyobb hülyeséget mondani, akkor mindig sikerül bebizonyítanod hogy de igenis tudsz

azért guba ismered el hogy nem vagy 1 értelmiség mi? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

DONGUBA
na sokat akartatok azt maradt a selejt.....szerintem abszolult nem jo edzo latszott a genovanal

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
látom Maicont már megint eladták az újságírók

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
azért mondtam én is, hogy szerintem jó lesz.. josé csak udvariasságból nem szokott senkit dícsérni.. leonál jobb edzõ, taktikailag meg egy teljesen más szint gasp..

Yo, Bitch!

limperatore
gasperini variációi gazzetta szerint

limperatore
Olaszországban a legjobb edzõ Mourinho szerint

ForzaInter
Ugy néz ki Gasperini lesz az új edzõ, a sky szerint már milánóban van, és nem sokára hivatalos lehet. Moratti pedig cáfolta😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nem akar több pénzt, csupán kínáljanak +1 évet a jelenlegi szerzõdéséhez

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
egyszerû,a managere keveri a szart a háttérben,szerintem maga Lucio lazán elfocizna még 2 évet ennyi pénzért,pláne alapemberként

ForzaInter
de még van hátra 2 év a szerzõdésébõl. majd 2 év múlva visszalehet rá térni.. magyarul õ csak magasabb fizut akar, és beakarja magát biztosítani 2014-ig, õ ezzel biztosn jól járna, de mi nem hinném.. elég undorító húzás ez..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
de pont ezért gondolkodik a mostani távozáson, mert nem akarják meghosszabbítani még 1 évvel a jelenlegit

limperatore
ja hát én 1 évesre gondoltam 😄 lényeg h idén még maradjon

ForzaInter
csak meg kéne várni a 2013-at, és ha még akkor is tudja hozni ezt a szintet, akkor +1 év hosszabítás mehet.. 2013 még nagyon messze van, addig sok minden történhet, lúcio pedig már kifelé megy a korból sajnos..

az ilyen meggondolatlan hosszabítások és hosszútávú szerzõdések kötése miatt marad a nyakunkon sok játékos, aki már az utolsó éveiben nincs hasznunkra és eladni meg már nem tudjuk õket, mert olyan sok zséét vesznek fel..

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja még talán 1-2 évig.. de 3-4 múlva kitudja mi lesz vele.. már nem mai gyerek.. pont ezért az ilyen 1 éves hosszabításokat kellene ajánlani, nem 2 éven felülieket..

Yo, Bitch!

limperatore
dehogy menjen, akkor mi lesz velünk? õ a beton biztos pont középen

WuFraZselic
így is a világ egyik legjobb védõje, 2013ig van szerzõdése, ha 1 éven múlik a dolog akkor nehogy már emiatt távozzon...

ForzaInter
akkor inkább menjen, jó hogy nem már 2020-ig akar hosszabítani.. 30 éven felüli játékosokkal nem nagyon kéne 2-3 éves szerzõdés hosszabításokat csinálni..

Yo, Bitch!

limperatore
buták "úgy néz ki"

közben

Are Inter going after Capello? According to Branca they are not: "I can confirm that Inter have never gone after Fabio Capello and have never contacted the F.A. We have never been interested in Capello and for the moment, there is no news about the choice of the new coach," he said to the Associated Press.<#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
hát igen jó öreg gazetta az a biblia itt ugye bár😄😄😄

bakkerman
pedig megvolt az egyezség 😄D

Fabio Capello
Hát, úgy néz ki Boas már bukta nektek edzõfronton.

WuFraZselic
Lúcio csak akkor megy el nyáron, ha a csapat nem hosszabbítja meg a szerzõdését 2014ig (maradni akar, és ezzel "kifejezné" Moratti/Branca, hogy ragaszkodnak hozzá)

WuFraZselic
seedorf, pirlo, ronaldo, vieri, ibra után egy szavad nem lehet 😄

VB utan kialltak mellette, pofa kell ahhoz, hogy most lelepjen.

REAL MADRID

limperatore
capello igent mondott az internek 1 éves szerzõdésre, és szomorú volt amiért az fa nem engedte ugyanis karrierjét egy nagy csapatnál akarja befejezni
holnap lesz a végleges döntés

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Ja, ok, azt hittem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
jelenleg valóban nem, nem is arra írtam
Grove4
Ja, vicces, mert nem ér annyit.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
ahahahahahahahahah vicces csapat ez az inter

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja nem
A Lequipe szerint Kakáért 30 millát ajánlottatok 😄

REAL MADRID

Oziris666
Háhá Zola neve is felmerûlt : "At the moment we have not received any phone call, but rumours of Inter’s interest in Zola do have foundation,” agent Fulvio Marruocco told Il Sussidiario.

“We can say that Inter took the Zola option into consideration after the problems they have had in finding a new Coach.

“Gianfranco is flattered and would certainly say yes."

WuFraZselic
csönd, inkább beszélj Bernsteinnel vagy Richardsal, hogy engedjenek el az angol kispadról

Fabio Capello
Senki nem beszél Zidanehoz fûzõdõ szoros barátságáról? 😄😄😄

Porto sajtóközleménye szerint még senki nem tett le 15 millát.

REAL MADRID

WuFraZselic
hát Capello sem lesz az edzõnk, az FA ragaszkodik hozzá, nem engedik el

szomorú hír, szerettem. de be kell látni, az utóbbi idõben már nem tudott sokat hozzátenni a csapat játékához, így legalább rendszeres játék mellett fejezheti be a karrierjét

ForzaInter
Mátrix szerzõdését felbontották, közös megegyezéssel.. Valószínû elmegy amerikába levezetni, esetleg QPR.

Szomorú.😞 Egy igazi interista ikon volt Mátrix.. Mindenki felnézett rá itt, szurkolók imádták, a csapattársai is, egy ilyen játékos kéne mindig az öltözõbe akkor rendet rak, ha valaki alibizik.. Igazi vezér, mókamester volt.. Amikor õ a pályára lépett, mindig megtett mindent a csapatért és felszántotta a pályát.. Remélem valamilyen pozíciót kap pár éve múlva miután visszavonult.

Grazie Matrix! Tutti pazzi per Materazzi! Uno di noi..

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Én ugyan nem megyek hozzátok az hótfix! 😄

ForzaInter
szerintem is akkor döntene a legjobban ha még 1 évet maradna, ahogy õ is nyilatkozta ezt korábban..

Yo, Bitch!

bakkerman
majd kiderül,most még maradnia kéne,és megmutatnia mit tud a BL-ben ezzel a portoval

ForzaInter
ennyien tuti nem.. boast már 1 szezon után mindenki világklasszis edzõként kezeli, meg mourinho 2-nek hívják, ez azért vicces.. ehez még sokat kell letennie az asztalra.

Yo, Bitch!

ForzaInter
szinte biztos hogy capello fog jönni, gazzetta interjút csinált morattival és azt mondta 1 héten belül kiderül ki lesz az új edzõ, és burkoltan célozgatott az öreg az edzõ személyére..

Yo, Bitch!

bakkerman
Mourinhot is istenítették legalább ennyien a világon a 2003-as úefá káp win után,és látjuk mi lett belõle. szerintem nincs túl lihegve boas