34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#29971 ezt belehet fejezni, nem kell idejönni provokálni, mi se megyünk hozzátok kötekedni. -
#29970 hát kb még 35-40 évig ez a banner lesz itt az inter topikba az fix:D:D:D
-
#29969 -
#29968 a foteldrukkereket nem lehet tabornak nevezni :D -
#29967 en a kinti taborra gondoltam, mert ok azok is nincs ebbe semmi serto :D
tevezt is mi akartuk megvenni csak irigyek vagytok es megprobaljatok elolunk elvinni -
#29966 pont az Inter kezdte a licitálósdit dear mátyás,de ne nagyon zsidózzá te senkit sem aki itt fórumozik, remélem ezért a hsz-ért kibsznak legalább egy hétre -
#29965 kinéztük Paul Dybala-t, egyik legnagyobb argentin tehetség és galliani bosszúból elakarja vinni :D egy igazi zsidó mint az egész bilan meg a tábora -
#29964 még is leszopatunk folyamatosan :D -
#29963 mondjuk ti már 2 éve a múltban éltek, szal meghagyom ezt az örömöt :DD -
#29962 :DDDDDD de geci :D
gyere fb amúgy ott vagoyk -
#29961 én meg a tavalyi pandev gólon nevetek mindig :D -
#29960 még ha el is jön, tuti nem lesz nevezve, fél éve nem játszott kell neki 2 hónap mire formába jön -
#29959 " branca holnap utazik h lezárja az üzletet"
bocs, tudom már említettem, de ezeken mindig röhögök :DDD -
#29958 oltári nagy szerencse hogy sokakkal ellentétben nem éltem bele magam. De a derbyre még dagadt lesz szegény:DD -
#29957 City elutasította a seriebilan ajánlatot, branca holnap utazik h lezárja az üzletet remélem sikerül és nem nyal vissza a fagyi -
#29956 én úgy vagyok vele, hogy minden mit játszunk a derbin csak ne kapjunk ki.. még döntetlen is belefér, de a vereség az semmiképp, akkor tényleg mindennek vége. -
#29955 Na zsinórban 5 győzelem, most jön a derby, itt eldől minden. Ha nem nyerünk akkor vége, ha nyerünk feljövünk 5 pontra. Tavaly is ugyanígy volt azt szoptunk 3:0-ra igaz bírónak köszönhetik, de mind1.. Alvarez kurva jól nyomja, félek h emiatt Sneijder menni fog. Remélem h nem és derbyn szétbassza a bilant -
#29954 fasza maicon lesérült a derbyre..........................kurvaéletbe -
#29953 mi parádé van itt:D -
#29952 5-0 Nagyon megyünk:D -
#29951 Öngól gyanús :DDd -
#29950 pont rosszkor írtad :D:D:D nem is te lennél :D -
#29949 látom jó a buli egyedül :D -
#29948 Militoval mivan?:D Magára talált:D Nagyon jók lehetünk kár h nem látom:(Mocskos digi...) -
#29947 herceg visszatért!!!!!!!! 3:0 -
#29946 na 2:0 motta
egész nord nyomja a chi non salta rossonerot :D :D -
#29945 militoooooooooo 1:0 -
#29944 oh milanista , mi a faszt énekelsz, a te emlékeid nem mintha sok lenne, emlékeztek a 6 -0 ra, de elfelejtettétek a SERIA B-t, tehát jol tartsátok a fejetekben, amíg ti a seria B ben voltatok, egész észak ünnepelt, nem vagytok már mint egy " curványi" bohóc..milan..milan te szar
-
#29943 nem csak az a hír járja hogy ha pep jönne az interhez, moratti bármekkora fizetést megadna neki
:D -
#29942 durva mennyire megy a hajtás egy kiégett,rossz lelkiállapotú,depressziós játékosért,pláne amilyen összegekről lehet hallani...
más: mit tudtok arról az (állítólagos) hírről,hogy Moratti egy kitöltetlen csekket küldött Pepnek? -
#29941 Szerintem olyan csatár kéne, aki elkezdi lőni a gólokat ezerrel, kb úgy mint Milito 2 éve. Ha 24 éves akkor 24, ha 30 akkor 30 :D
Most nemnagyon van idő ilyen beilleszkedésre, meg Serie-A megszokásra szvsz. Hasonló bajnokságból (PL) kéne hozni egy gólvágót, ennek Tevez pont meg is felelne, bár hosszútávon nemtudni, hogy nem rinyálna-e.
Lucasra lelehetne csapni, de szerintem akkor rajta kívül kéne még valaki aki tapasztalt is Európában. -
#29940 Most Lucas és Tevez a két támadó posztra
én Tevezt hoznám, egyik legjobb barátja Zanetti, meg hát itt lenne Samuel, Cambiasso is argentinnak. Nem hiszem hogy honvágya lenne -
Hunor88 #29939 Az Internek egy 24 év körüli csatár kell. -
#29938 Internek 1000x jobban kell csatár mint az AC Milannak szvsz. Tevez jó is lenne, csak 1 év után lehet, hogy megint sírna, hogy hiányzik anyuci, és vissza akar menni Argentínába.
Viszont ha Moratti nem tud felhajtani az átig. szezonban egy épkézláb csatárt akkor szerintem a BL indulás is eléggé kétséges. -
Hunor88 #29937 Az Internek jól jönne (kell) egy csatár, de szerintem nem tevez lenne az alkalmas... -
#29936 konkrétan ezt senki nem hallotta, csak állítólag ezt mondta gallianinak, de akkor az Inter nem is jaánlott még rá :D
újságírók jól élnek mostanában :D -
#29935 Geci unalmas már, de a végén jön a PSG és ő fogja elvinni figyeld meg :DDDD -
#29934 Mekkora szappanopera megy ezért a rinyagépért omg... -
#29933 pár perccel ezelőtt milannews: Tévez igérete: "Elutasitom az Intert."
-
#29932 idézet inter fórumról
Na akkor a jelenlegi (tevez) helyzet:
- Már egyértelműen a milan előtt vagyunk, ezt a legtöbb olasz és angol lap is megerősítette. Ezért galliani roppant dühös az intere, hogy a már szinte meglévő transzfert felborítottuk. Továbbá az új milan ajánlatot, ami galliani szerint fantáziadús volt, a city elutasította. Ez az ajánlat ismert, kölcsön és ha tevez lejátszik egy bizonyos számú meccset akkor 24m-ért megvennék, de ezt a city nem fogadta el.
Moratti igent mondott az üzletre, és sürgeti hogy zárjuk le minél hamarabb. Az inter ajánlata ugye 27m, de ezt 3 kisebb részletbe fizetnénk ki. Ez pedig a citynek jobban tetszik mint a milan kölcsön opciója. Moratti pedig tevezt egy 6m-s fizetéssel akarja meggyőzni, így ezt az ajánlatot fogjuk teveznek adni, valószínű egy 3,5 éves szerződéssel.
Viszont az a bizonyos nevető 3ik, aki jelen helyzetben a psg előtérbe került. Nem tudni mennyi igaz abból a 35m-ból, de ha igaz akkor nem sok kérdés maradt. Leonardo elmondta hogy a milan elől nem fogja elvinni tevezt, de most hogy nem a milan, hanem az inter van hozzá a legközelebb úgynézki elvinné. Mancini is elmondta, odaadják tevezt aki a legtöbbet kínál érte.
Ahogy azt az olasz lapok írják, jövő héten tevez sorsa eldől, vagy így vagy ugy.