34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    gondolom poénkodott matrix :D

pato 3 éve tehetség :D
  • szucsy89
    Marco Materazzi szerint az Internek meg kellene szereznie Alexandre Patot...
    "Nem hiszem, hogy Tévez érkezni fog. Patot kellene megszereznünk. Véleményem szerint, Ő az egyik legnagyobb tehetség."
  • limperatore
  • limperatore
    na tevez nem fog jönni, moratti beszopatott mindenkit :D

remélem legalább lucast elhozza akkor
  • limperatore
    seedorf mit kapott :DDDDDDDDDDDD görcs

• limperatore
    Matrix bent volt a Nordban
  • limperatore
  • szucsy89
    "mondjuk megakartak lincselni, hogy átkapcsoltam az NFL meccsről a fox soccerre"

loool, ott tényleg leszarják a focit? :D én nem bírnék végignézni egy NBA, NFL meccset, bár ezek szerint ők is így vannak :D

erről mindig az jut eszembe, mikor mondták, hogy Ázsiában csak akkor adják élőben az aktuális Real/Barca/Milan stb. meccsét, ha nem ütközik valami pingpong meccsel :DD
  • limperatore
    ha megnyerjuk mind a 3t akkor azt mondja hogy jok vagyunk nem kell semmi milito visszatert :D es milito kajak visszatert
  • WuFraZselic
    hohó, ez a győzelem nagyon kellett! mondjuk megakartak lincselni, hogy átkapcsoltam az NFL meccsről a fox soccerre, de a 2. félidőt majdnem végig tudtam nézni, kb 4 hónap után láttam újra európai focit :D hallom volt egy meg nem adott szabályos gólunk is, örülök hogy nem befolyásolta a végeredményt :D

kíváncsi vagyok, felgyorsulnak-e az igazolások, Moratti szerintem most már láthatja, hogy ismét versenyképes lett a csapat. ugye volt róla szó, hogy ha 2012 első 3 meccsét megnyerjük, akkor egy nagy név várható. hát Branca akkor kezdhet belehúzni, mert hazai pályán illene megverni a Laziot... :D
  • bakkerman
    azért a liverpooli Kop az odateszi magát,de ennyi :D
  • Fabio Capello
    angliában elég erős törvények vannak a drukkolást illetően, naná hogy inkább ülnek egyhelyben. :D
  • bakkerman
    na most lesz kurva izgi az olasz bajnokság,az első és az ötödik között 6 pont van,de még a napoli is egy jó szériával odakerülhet a dobogó közelébe!
  • fsgh
    Atyag mekkora skalp ez most... Nagyon kellett ez és bátran állíthatom h újra partiban vagyunk a bajnoki címért:) 6pont az már bizakodásra adhat okot:) És még a tippmixem is jött:D
  • limperatore
    zingaro sokáig hajolgathat Zanetti előtt, de soha az életbe nem ér a nyomában se

• limperatore
    Zanetti megint mit művelt a gól előtt...ez az ember tényleg földönkívüli, 39 lesz és a milanosok mellett úgy ment el mint 1 tehervonat, hihetetlen..1 kapitány van csak, és az Zanetti :)))

• limperatore
    MILANO SIAMO NOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)))))
  • ForzaInter
    ez szubjektív.. hangulatilag és történelmileg a világ egyik legnagyobb városi derbije az Inter-Milan ez tény.. hogy kinek mi a legjobb az már más:D

real-barca tényleg vicc, de barcánál ki van az összes ultra tiltva, real uktrák meg vannak vagy 100-an a kapu mögött..
  • Effe88
    vicces
    ezek mind kenterbe verik
    Fener-Galatasaray
    Wisla Krakkó-Krakóvia
    River-Boca
    Ajax-Feyenoord(főleg régebben mikor még ment gyilok bombákkal stb.)
  • bakkerman
    így van,ugyanez igaz angliára is
  • gabber_saviola
    Spanyolban? :D Azok ülve nézik a meccseket, néha bekiabálnak valamit, meg fehér kendőket lengetnek... olyanok , mint az Angolok.
  • limperatore
    spanyolországban nézők vannak, olaszban drukkerek
    sztem sokkal nagyobb hangulat van a san siroban mint az el classicon

még ronaldo nyilatkozta h spanyolban olyan mintha színházba mennének az emberek :D
  • szucsy89
    nagy a hangulat jah.. de mondjuk egy Barca-Realon is van ekkora :D
  • limperatore
    A világ legnagyobb hangulatú derbyje
  • WuFraZselic
    ahhha. így azért megnyugodtam, mert hamarosan ő lesz az azzurri első számú kapusa :D
  • 9csöves9
    a Genoával közösen birtokoltátok,ők viszont eladták az 50%-ukat a Palermonak.most már Inter-Palermo közös tulajdon,de mivel most a ti keretetek tagja volt,ezért kölcsön is adtátok a Palermonak
  • WuFraZselic
    valaki tudja hoyg pontosan mi lett Vivianoval? azt olvastam nso-n, hogy 2016ig írt alá a Palermohoz, máshol viszont azt írják kölcsönbe ment csak szezon végéig...

Jonathan szezon végéig a Parmánál lesz, érdekes, nem vagyunk azért eleresztve szélsőkből.

Dybala meg úgy néz ki jön hozzánk, kérdés hogy kié lesz a másik non-EU spot... juan jesus, tévez, lucas is erre pályázik. bár az argentin elvileg csak júniusban jönne, lehet addigra újra 2 szabad hely lesz

Marin ára 10m körül lenne, annyiért mindenképp megérné elhozni!

holnap meg nyerjünk! :)
  • limperatore
    Tevez elmondta h ez az egész h ő nem akar menni az Interbe csak kitaláció, és ő nem akar olyan csapatba menni amelyik már volt serie b-s, meg ahol cigányibra játszik A:SDAS:
  • szucsy89
    :DDDDDD:DSAASD:DS::DSSDS:::AS:F:DS:
  • bakkerman
    (Branca már utazik Brémába)
  • Effe88
    ha nem lesz tevez akkor marin lesz a tiétek lehet
    link
  • limperatore
    neked küldöm :))))))))))))9
  • Hunor88
    Az lesz, hogy az olasz foci visszaveszi szépen azt az igazságtalanul elvett helyet.
    A másik meg a Chievo 2 év múlva lesz ott :)
    Amúgy ezt ne itt vitassuk meg...
  • limperatore
  • ForzaInter
    nem, de nem is érdekelnek:D
  • bakkerman
    bazmeeeeg :DDDD
  • Effe88
    mi lesz pontosan egy évmúlva????kiévó bl 16 között lesz???
  • Hunor88
    Nyugi 1 év múlva nem lesz ekkora pofája
  • Fabio Capello
    benéztél mostanság a Milan topikba? :D

amúgy uncsik vagytok és Tevez a végén visszamegy a Bocába. Én szóltam. :D
  • Effe88
    nem szokásom de ez most kicsúszott