FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
persze mert moratti nem hozza el valamelyik szurkolónak a kis kedvencét már alkalmatlan.. amugy meg lehet új elnök, tulajdonos akkor is õ marad😄

nem tudom mit kell itt rinyálni mindenért, julius 8-án kezdõdik a felkészülés, szóval még ebben a hónapban ráér eldönteni ki legyen az új edzõ.. az átigazolási piac meg még ki sem nyílt, és már mindenki egy halom játékos érkezését várná, nyugodjatok már le, nem tudom mit kell itt minden fasságon idegeskedni.. relax😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
ha capello jön akkor levan szarva boas, nem tudom mit isteníti mindneki 1 szezon után, azért kicsit vicces ez a boas láz.. majd ha bizonyít egy nagy csapatnál akkor lehet érte sírni.. 15 millio meg egy internek sok érte, ha nem vált volna be rohadt nagyot buktunk volna vele, túl kockázatos lett volna.. chelseanél meg nem számít a pénz.. zsidó abrának van bõven

Yo, Bitch!

Új elnök is kell ide ezentúl!!

★ 汤姆 李

Mekkora láma ez a Moratti,úgy van bassza meg edze saját maga a csapatot,pfff

★ 汤姆 李

limperatore
na abramovics letette a 15 misit boasért... ennyi
köszönjük moratti h 4 millió eurón buziskodtál

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Õ itt van fórumon is, kérdezzük meg személyesen <#idiota>
limperatore
etoo, sneijder és maicon is maradni akar, moratti nyilatkozta

az új célpont capello

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csak érted, ahogy tolódik az edzõ kérdése annyival tolódnak a játékos igazolások is. Nem hiszem, hogy Moratti a lehetséges edzõ véleménye nélkül tartana nagybevásárlást.

REAL MADRID

WuFraZselic
Morattinak azért nem kéne elsietnie a döntést, közel 3 hét múlva kezdõdik a felkészülés, így legalább 1.5 - 2 hete lenne megtalálni az ideális edzõt

2 hét alatt még a Portot is meglehetne gyõzni, hogy engedjék el Boast (Branca szerint nagyrészt a kivásárlási ára jelenti a problémát)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
😄DDD van benne valami.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
pep nemtom már minek? 😄 õ aztán nagy taktikus tényleg 😄 barcához oda állítanánk alfonzt a szipust, õ is bl-t nyerne velük

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
szerintem is,idén megy valami vészmegoldás hozzátok edzõnek,aztán jövõ nyáron vagy Pep vagy Villa Boas

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
nemtom de már nem is érdekel
2 év alatt a nagy interbõl lofsaz inter lesz

gabber_saviola
Spalletti képes lenne elhagyni a Zenitet az Interért? 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
most épp spalletti az esélyes
de komolyan nem is nézek híreket holnap délutánig, hátha addig lesz már vmi
itt percenként változnak a dolgok

limperatore

gabber_saviola
még a végén tényleg Délióbá lesz az új vezetoedzo.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rockynhooo
Ja szerintem is ha idén nem lesz nagy fogás akkor majd jövõre és most egy évre igazol az Inter. Gondolom Boas megakarja nézni mit ér a Portoval ha egybe tudja még õket tartani egy szezonra.

limperatore
mivan hazaértél az andrássyról?

ForzaInter
bibsi milanisták ide nem írhatnak😄 szücsi amugy is te már a butaságaiddal innét már rég kipontozódtál:d

ha nem jön boas, akkor 1 évre fog jönni egy edzõ, és akkor jövõ nyárpn guardiolát vagy boast lesz az uj edzõnk. csak ne mihajlovic, azt már láthattuk, hogy egy zöldfülõ edzõvel komoly eredményekre nem lehet számítani.. akkor inkább delio rossi vagy gasperini..

Yo, Bitch!

szucsy89
😄ADSDS:SADADS:dsaSSDS ez most hogy jött?

mi legalább eljutottunk odáig, meg rá 2 évre is, ti meg lófaszba se voltatok 😉 igaz tavaly mákoltatok egyet

na kiváncsi vagyok már erre az edzõ témára nagyon, kinek rúgnak Patoék 3at a szuperkupán 😄DD
limperatore
áh, nem jelentené így ki sztem

tuti h nem jön

WuFraZselic
ez általában azt jelenti, hogy õ lesz az edzõ 😄

nagyon örülnék neki, bár ~15 milliót fizetni csak egy edzõért nagyon veszélyes dolog...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
corriere már egy hete mihajlovicot erõlteti.. branca portóban tárgyal, de szerintük mihajlovic az új edzõnk😄

Yo, Bitch!

Corriello dello Sport szerint Mihajlovic megis jonne hozzatok.

forras

REAL MADRID

limperatore
boas nem fogja az intert edzeni, branca
-.-

limperatore
2005 emlékére küldöm minden milan drukkernek

ASDSA_:

limperatore
úgy néz ki megvan az egyezség
16 millió amiben benne van 1 szélsõ védõ is fucile

limperatore

limperatore
hála az égnek sinisa nyilatkozta hogy fionál marad, megkezdõdtek a tárgyalások a portoval, 15m-t úgy akarják csökkenteni h fernandot is beleveszik a businessbe

ForzaInter
leonál nem rosszabb edzõ..

Yo, Bitch!

limperatore
branca portoba utazott
és moratti mindenképp boast
könyörgöm sikerüljön mint anno sneijder 😄

limperatore
hát ja, de akkor moratti tényleg lemondhat a fia javára hátha annak több esze van

idehozni egy ekkora nyomorék edzõt komolyan... bár most blanc után nyomul nagyon

9csöves9
szerintem Mihajlovics lesz.elég kapkodóssá vált a történet ebbõl nem nagyon szokott jó kisülni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
állítólag jövõ héten mutatják be az új edzõt aki egy fiatal tehetséges edzõ
én ebbõl csak boast ismerem, remélem nem sinisára gondolnak mert falnak megyek

limperatore
o jogo szerint villas boas chelseat meg minket is elutasított

mondjuk ez csak 1 lap konkrét nyilatkozatot nem tett boas szóval erre nem kell alapozni
az indok pedig az volt h leakarja gyõzni a barcát a szuperkupán

WuFraZselic
Hiddink, Capello, Villas Boas 3as a célpont, ebbõl akarja az egyiket mindenképp Moratti

limperatore
és ezt hol írtam? 😄 én csak remélem h hamarosan meglesz mivel moratti hétvégén szeretné véglegesíteni

ForzaInter
hol írt olyat hogy közeleg az egyezség?

Yo, Bitch!

Fabio Capello
Ugye tudod hogy ebben szó sincs arról hogy közel az egyezség? 😄

ForzaInter
jövõhéten jelentik be az új edzõt.. moratti azt mondta boas jó lenne
csak drága, de dolgoznak az ár csökkentésen.. azt írták elvileg ha 1 kulcsjátékos elmegy a portóból akkor ingyen elhozható, ezért felmerült, hogy falcaoval vagy egy másik játékossal együtt jönne.. remélem boas jön, ha nem õ akkor hiddink, 3 lehetõség meg gasperini vagy delio rossi.

Yo, Bitch!

limperatore
remélem pár óra és megvan már az egyezség

limperatore

Moratti mondta h nagyon jó lenne, de drága. 40m-t ajánlottuk Boasért és Falcaoért de elutasították, csak az egyiket adja a porto

Rockynhooo
Szerintem a felsorolt edzõk közül a legjobb választás Hiddink lenne ha nem adja be a derekát akkor Boas. A kettõ közül valamelyik jöjjön az Inter padjára és nem lesz gond.

limperatore
Már nem érdeklõdünk sinisa után hála az égnek, az elsõ cél pont villas boas, viszont a chelsea is akarja õt, ha õ odamegy akkor hiddink jöhet hozzánk de ha õ se akkor gasperini

sztem kötelezõ elhozni boast, és el is fogjuk! ámen 😄

WuFraZselic
Zamparini mellett gyorsan öregszik az ember 😄

Effe88
a Rossi frankón 51 éves???😄😄

a képen kinéz egy 75-nek

villa boas meg csak 33 éves?
nem semmi

limperatore
ancelotti és hiddink azok tényleg ugyanúgy néznek ki, de ezt már tudja mindenki sztem aki látta õket 😄

Rockynhooo
azt a kurva tényleg 😄

Fabio Capello
BAZDMEG 😄😄😄

Csak én vélek hasonlóságot felfedezni Zico és egy bizonyos Al Bundy között? 😄😄😄😄😄😄😄😄