FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
tényleg nem rossz
limperatore
Nah ha még érkezne Lamela, Casemiro, Banega, valamint 1 védõ akkor meglennék elégedve a mercatoval

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
Sneijder: "Viselni a csapat mezét, és látni, hogy a szurkolók is ezt a mezt viselik büszkeséggel tölt el. A város gyönyörû, a klub csodálatos, minden egyes napot élvezek itt. Alig várom, hogy kezdõdjék az új szezon."

Yo, Bitch!

ForzaInter
Akirõl nem lehet nem beszélni: Marco Materazzi
Jó cikk, röviden tökéletesen összefoglalja a pályafutását..

Nagyon fog hiányozni Marco.. De 1-2 év és visszatér, és valamilyen posztot kap a klubnál.

Yo, Bitch!

Tényleg jók…ezekben nem nyertetek ugye a calciopoli-ig?
Engem csak a habzószàjú szurkolók zavartak,de mostmár lesza…
ForzaInter
új hazai mez:

Kurva jó lett szerintem, jó retros, a 90-es évek mezeire emlékeztet.. idegenbelirõl nem tudom miért nem mutatták be.

Yo, Bitch!

ForzaInter
istenem😄

reagálni sem érdemes erre😄 tényleg senkit nem érdekel már calciopoli a juve drukkereken kívül😄 ezért nem fognak még vagy 10 évig semmit nyerni, mer ezzel fognak foglalkozni, ahelyett, hogy egy normális csapatot építenének..

Yo, Bitch!

LasCar16
Szerintem ez már senkit nem érdekel a Juve fanokon kívül... mit vársz mindenki majd megveregeti a vállatokat meg beismeri hogy igen ez így van?

Hagyjuk már.. inkább annak örülj hogy talán ha jól erõsítetek akkor van esély a feltámadásra

#acm

Hogyan ellaposodott ez a topic amiòta kiderült,hogy az inter a legnagyobb gennylàda a calciopoli-ban.…
szucsy89
Tevez szerintem nálatok fog kikötni, Pastorét "sajnálnám", ha hozzátok menne 😛
WuFraZselic
érdekes...

Alvarez megszerzése lehet Pastore miatt volt fontos, kölcsönbe kerülne Palermoba + pénzt adnánk Pastoréért
Viviano + Motta + 25 millió Fabregasért, ez is kilátásban van (Vivianoért kár lenne)
Capitano meg nyilatkozott Tévezrõl a Copa sajtótájékoztatóján, azt mondta vele kapcsolatban, hogy "meglepetés várható" a következõ klubját illetõen, a probléma csupán annyi, hogy a City állítólag 50-55 millió euró alatt nem fogja elengedni az elvágyódó argentint

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
mondjuk kicsit furcsállom, hogy szinte csak dél-amerikai játékosok kerültek szóba eddig (Alvarez, Lamela, Palacio, Banega, Casemiro, Sanchez), miközben Montolivo/Poli kettõsre simán le lehetne csapni 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát bízom benne, hogy Gasp megadja neki a lehetõséget, és januárban nem a Parmanál lesz kölcsönben

9csöves9
szerintem megoldható,hogy Sneijder a középsõ hármas valamelyikét foglalja el,tud annyira védekezni.arról nem is beszélve,hogy nem valószínû,hogy rögtön alap kezdõ lenne Alvarez.

nézegettem videókat a srácról,azok alapján kurva jó fogás,de aztán ezekben mindig benne van a bukás veszélye.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
kicsit zavaró, hogy Sneijder "posztjára" teszik, kurvára remélem, nem megy el Wesley... (esetleg ha még jönne Hazard ÉS Lamela, de még akkor sem szívesen 😄)

WuFraZselic
- Ricky Alvarez a miénk, 12 millió euró a végösszeg, 5 éves szerzõdést kötöttünk vele
- Argentínából rögtön Valenciába repül a csapat küldöttsége, még a héten leakarják zárni a Banege-bizniszt
- Mottát a Roma mellett az Arsenal is akarja, Mariga pedig szinte biztosan a Napolihoz igazol

WuFraZselic
valóban, rosszul fogalmaztam. felmerült a neve nálatok, inkább így 😄

mondjuk ha Lamela és Alvarez lenne Sneijder pótlása, akkor ez édes kevés =/

9csöves9
fú micsoda újságírói agymenések vannak😄

egyrészt ha Gasperinit tényleg igazából hívták volna a Juventushoz,akkor alá is írt volna,másrészt miért ne illett volna egy csatár a taktikájába?😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
Ferguson nyilatkozta, hogy Sneijder a "tervei közt szerepel"... és Gasperini kijelentette, hogy nem szereti a klasszikus irányító/árnyékék posztot, bár Sneijder miatt kitalálna valamit (Gasp néhány éve a Juvéhoz ment volna, ám kijelentette, hogy Del Piero nem illene bele a taktikájába... szóval :/ )

Rockynhooo
Banega 9misiért ajándék.

#28941 Malaga megvette.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Fabio Capello
Riverbõl most lehet bevásárolni, szerintem a fél csapat le fog lépni onnét. Buonanotte ott van még?

ForzaInter
Lamela nagyon jó lenne..

Banegát meg 9 millioért elkell hozni, legalább akkor igazolás lesz mint anno Cambiasso.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
- Pandev semmiképp nem akar a Genoához menni, így megakadtak a Palacio-ügyben a tárgyalások
- az alternatíva a 19 éves Lamela a Riverbõl, EU útlevéllel rendelkezik, és irányító/szélsõként is megállja a helyét
- Hazard neve ismét szóba került (nagyon jó lenne)
- Banega jelenleg vár az EU-útlevelére, a csapat képviselõi szerdáig Argentínában maradnak, hogy tárgyaljanak vele, a Valencia 9m euróért kész elengedni

WuFraZselic
<#eljen><#eljen>
ennyit arról, hogy "az Internek mindig az kell, aki a a Milannak" 😄

ForzaInter
"A nap embere Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke, aki a következõket felelte arra a kérdésre hogy mit szól ahhoz hogy a Milan meg akarja venni Hamsik-ot?: " Jobb ha Galliani is tudja, az ár nem 40 millió, több, 100 millió, vagy legyen Pato+50 millió. Ráadásul mivel Moratti már korábban kétszer is le szerette volna igazolni, erkölcsi kötelességem hogy az Internek biztosítsam a jogot az elõvásárlásra.."

3 éve, tisztességesen, úriember módjára keresett meg Moratti a szlovák ügyében, akkor azt feleltem neki Hamsik nem eladó, nincs az átigazolási piacon. Ezt követõen legközelebb 2 hónapja, a kellõ tisztelete úgyanúgy megadva, újra keresett Moratti - Aurelio, mi az igaz abból hogy árulod Hamsok-ot? - azt feleltem neki hogy semmi, nem eladó. Azóta sincs semmi okom arra hogy megváltoztassam ezt az elhatározásomat, de ha erre valamikor sor is kerülne, erkölcsi kötelességemnek érezném hogy elõször az Inter-rel ülök le a tárgyalóasztalhoz"

<#worship><#worship><#mf1>

Yo, Bitch!

szucsy89
"Attól, hogy valaki kijár egy fõsulit/egyetemet egyáltalán nem biztos, hogy értékesebb ember lesz annál, mint aki mondjuk csak egy ált. sulit végez el."

Hát jah, meg kell csak nézni Matyi kommentjeit... <#zavart2><#nevetes1>
DONGUBA
Ya primitiv....mint a video maga....amugy kajafutar akkor voltam amikor limpi meg gyerek volt.....fel evig mert jo volt szerettem....most pl raktaros vagyok abban dolgozok 5 eve mar itt ott ...sajna nincs munka ebben az orszagban

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Voyager5
no meg arra, hogy a munkáltatók olcsón jussanak munkaerõhöz akiket aztán könnyen kiszórhatnak 😄
WuFraZselic
ezért találták ki a szakmai gyakorlatot, ahová az esetek nagy többségében vissza tud menni az ember, ha lediplomázott, no meg ha normálisan végzi a munkáját a gyakorlat alatt

WuFraZselic
nem a munkájával van bajom, hanem hogy ennyire primitív... elég csak megnézni a belinkelt videóra a válaszát. attól, még hogy valaki nem CEO, nem feltétlen kell idiótának lenni

Effe88
ok
bár wufra hozzászólásából nem ezt veszem ki:S:S

bakkerman
így van,és nefelejtsük el azt,hogy itthon nagyon sok friss diplomás van olyan szituba,hogy munkanélküli,és az ételfutár/pultos/mekis a maga 50 ezres fizujával körbekacagja...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Manapság mindenfajta munkát meg kell becsülni, mert rohadt kevés van ebben a nyamvadt országban. Lehetsz kajafutár, vagy utcaseprõ, vagy akár bankár is.. mindegy.. a lényeg, hogy munkád legyen.

Attól, hogy valaki kijár egy fõsulit/egyetemet egyáltalán nem biztos, hogy értékesebb ember lesz annál, mint aki mondjuk csak egy ált. sulit végez el.

Ahogy mondani szokták: a diplomával nem jár együtt az intelligencia..sõt..
DONGUBA
De ezt te mibol allapitod meg te buta seggfej?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
azért basztatjuk mert nagyon buta egy ember

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
lol
nem járhat mindenki egyetemre meg fõsulira
a munkával nincs semmi baj ha azért basztatjátok nagyon gáz<#zavart2><#zavart2>

WuFraZselic
Preziosi szerint Kucka hozzánk igazol, Velez elnöke szerint hétvégén lezárul az üzlet Alvarezért

a "vicces" nevek generálása helyett inkább önmagaddal foglalkozz, én nem hangoztatnám, hogy kajafutár vagyok, bár tökéletesen beleillik a primitív profilodba 😄

bakkerman
akkor én kérek elnézést 😊

limperatore
az lehet de én már rég elhelyezkedtem 😄

ÉTELFUTÁR _SAD:SADS_A

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
furazselé😄😄😄😄
ez ütött😄😄😄

ForzaInter
nem mintha nagy különbség lenne a kettõ között😄

Yo, Bitch!

DONGUBA
igen furazselé ki mert nem pizzafutar voltam😄DDD
meg ez annyira ego hogy kajafutar voltam ugy erzi ez a limpi

WuFraZselic
és most komolyan kikérted magadnak, hogy lepizzafutároztak?!

wow, srsly

DONGUBA
Figyelj ha mar oltani akartal rendesen tedd te csira fos szar😄DDDD
Mar nemegyszer jottel ezzel de elmondom megegyszer...NEM PIZZAFUTAR VOLTAM HANEM ETELFUTAR NEM PIZZA...TUDOD GASTROYAL ISMERED?Amugy orulok remelem el is tudsz majd helyezkedni es nem mesz a sullyesztobe

szucsy89
😄DADAS:ASDSA:SADSAASD😄ADSAS rommá<#nevetes1>
bakkerman
off,csak ha nem tudsz elhelyezkedni,akkor az is csak egy papír,és munkanélküliként egy szinten kezelnek egy pizzafutárral.

limperatore
-_

limperatore
igen, még is én rendelkezek az ország legerõsebb gazdasági iskolájának diplomájával, mi lett volna ha okosnak nevelnek :\
lehetnék pizzafutár 50.000ért havonta mint te 😄DDDDDDDD

DONGUBA
Ertelmes szulei lehetnek bar szegeny gyerek is nyomi...szulei meg ilyenre tanitjak....mint a tieid limperger😄😄😄😄...teged is hulyenek neveltek hulye interesnek

limperatore
😄😄😄😄😄DD😄😄😄😄😄😄