FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Jó cikk, röviden tökéletesen összefoglalja a pályafutását..
Nagyon fog hiányozni Marco.. De 1-2 év és visszatér, és valamilyen posztot kap a klubnál.
Yo, Bitch!
Engem csak a habzószàjú szurkolók zavartak,de mostmár lesza…
Kurva jó lett szerintem, jó retros, a 90-es évek mezeire emlékeztet.. idegenbelirõl nem tudom miért nem mutatták be.
Yo, Bitch!
reagálni sem érdemes erre😄 tényleg senkit nem érdekel már calciopoli a juve drukkereken kívül😄 ezért nem fognak még vagy 10 évig semmit nyerni, mer ezzel fognak foglalkozni, ahelyett, hogy egy normális csapatot építenének..
Yo, Bitch!
Hagyjuk már.. inkább annak örülj hogy talán ha jól erõsítetek akkor van esély a feltámadásra
#acm
Alvarez megszerzése lehet Pastore miatt volt fontos, kölcsönbe kerülne Palermoba + pénzt adnánk Pastoréért
Viviano + Motta + 25 millió Fabregasért, ez is kilátásban van (Vivianoért kár lenne)
Capitano meg nyilatkozott Tévezrõl a Copa sajtótájékoztatóján, azt mondta vele kapcsolatban, hogy "meglepetés várható" a következõ klubját illetõen, a probléma csupán annyi, hogy a City állítólag 50-55 millió euró alatt nem fogja elengedni az elvágyódó argentint
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nézegettem videókat a srácról,azok alapján kurva jó fogás,de aztán ezekben mindig benne van a bukás veszélye.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

- Argentínából rögtön Valenciába repül a csapat küldöttsége, még a héten leakarják zárni a Banege-bizniszt
- Mottát a Roma mellett az Arsenal is akarja, Mariga pedig szinte biztosan a Napolihoz igazol
mondjuk ha Lamela és Alvarez lenne Sneijder pótlása, akkor ez édes kevés =/
egyrészt ha Gasperinit tényleg igazából hívták volna a Juventushoz,akkor alá is írt volna,másrészt miért ne illett volna egy csatár a taktikájába?😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#28941 Malaga megvette.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Banegát meg 9 millioért elkell hozni, legalább akkor igazolás lesz mint anno Cambiasso.
Yo, Bitch!
- az alternatíva a 19 éves Lamela a Riverbõl, EU útlevéllel rendelkezik, és irányító/szélsõként is megállja a helyét
- Hazard neve ismét szóba került (nagyon jó lenne)
- Banega jelenleg vár az EU-útlevelére, a csapat képviselõi szerdáig Argentínában maradnak, hogy tárgyaljanak vele, a Valencia 9m euróért kész elengedni
ennyit arról, hogy "az Internek mindig az kell, aki a a Milannak" 😄
3 éve, tisztességesen, úriember módjára keresett meg Moratti a szlovák ügyében, akkor azt feleltem neki Hamsik nem eladó, nincs az átigazolási piacon. Ezt követõen legközelebb 2 hónapja, a kellõ tisztelete úgyanúgy megadva, újra keresett Moratti - Aurelio, mi az igaz abból hogy árulod Hamsok-ot? - azt feleltem neki hogy semmi, nem eladó. Azóta sincs semmi okom arra hogy megváltoztassam ezt az elhatározásomat, de ha erre valamikor sor is kerülne, erkölcsi kötelességemnek érezném hogy elõször az Inter-rel ülök le a tárgyalóasztalhoz"
<#worship>#worship><#worship>#worship><#mf1>#mf1>
Yo, Bitch!
Hát jah, meg kell csak nézni Matyi kommentjeit... <#zavart2>#zavart2><#nevetes1>#nevetes1>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Attól, hogy valaki kijár egy fõsulit/egyetemet egyáltalán nem biztos, hogy értékesebb ember lesz annál, mint aki mondjuk csak egy ált. sulit végez el.
Ahogy mondani szokták: a diplomával nem jár együtt az intelligencia..sõt..
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem járhat mindenki egyetemre meg fõsulira
a munkával nincs semmi baj ha azért basztatjátok nagyon gáz<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
a "vicces" nevek generálása helyett inkább önmagaddal foglalkozz, én nem hangoztatnám, hogy kajafutár vagyok, bár tökéletesen beleillik a primitív profilodba 😄
ÉTELFUTÁR _SAD:SADS_A
meg ez annyira ego hogy kajafutar voltam ugy erzi ez a limpi
wow, srsly
Mar nemegyszer jottel ezzel de elmondom megegyszer...NEM PIZZAFUTAR VOLTAM HANEM ETELFUTAR NEM PIZZA...TUDOD GASTROYAL ISMERED?Amugy orulok remelem el is tudsz majd helyezkedni es nem mesz a sullyesztobe
lehetnék pizzafutár 50.000ért havonta mint te 😄DDDDDDDD