34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30172 legal'bb tuti penz -
#30171 vicc.. hétvégén nápolyba is borítékolható a zakó -
#30170 na ti is 1-0ra kaptatok ki...
-
#30169 Julio Cesar:
"Nagyon rossz ez számomra...én állok ott minden meccsen és részben én is hibásnak érzem magam..bármit megtennék hogy ez az elmúlt öt fordulót kitörölhetném az emlékeimből de nem tehetem...a szurkolóknak üzenem hogy ne haragudjanak rám bárcsak védeni tudtam volna azt a 13 gólt..." -
#30168 José:
"Van egy üzenetem a szurkolóknak. Nagyon szeretem őket és nagyon jól esik hogy ennyire tisztelnek és a nevemet kiabálják. Mindig figyelemmel kísérem az Inter mérkőzéseit de egyet mondhatok. Most nem szabad feladni, ki kell tartani a csapat mellett és hinni a feltámadásban. A múlt örökre szép marad nekem is és nekik is, de most a jövő a tét. Együtt kell harcolni a sikerekért és így lehet majd szép eredményeket elérni" -
#30167 "A pénteki Inter - Bologna (0-3) találkozó után a nerazzurri személyesen is bocsánatot kért a vereségért egy 9 éves szurkolójától, Filippótól, akinek egész családját maga Massimo Moratti invitálta az Inter pinetinai edzőközpontjába, ahol kárpótlásképp az ifjú rajongó Javier Zanettitől kapott egy személyre szabott fekete-kék csíkos mezt."
"Tudnátok nyerni, kérem? Ellenkező esetben gúnyolódnak velem az iskolában! Köszönöm. Filippo"
"Remélem hamarosan újra elkezdünk nyerni, mert nem fogok csapatot váltani, előbb változtatok iskolát"
:D:D -
#30166 mondja ezt egy olyan csapat szurkolója akik kitudja hány bajnokságot csaltak el, és kaptatok egy serie b-t, a serie c2 helyett, ha már arról van szó, hogy a sors mit ad vissza.. gobbi infami -
#30165 zsicik kifele -
wright #30164 Őszintén megmondom,nem érdekel miért sír,és az sem,hogy miért vannak ilyen mélyen.A sors szépen visszaadja azt amit kifőztek.A sok fröcsögés,merő jóindulatból bármelyik ellenféllel szemben... -
#30163 mindhárom gólnál,de különösen a 3.-nál amit művelt a védelem,az kritikán aluli,ha ott helyben lebasz 1-1 taslit mind a 4 embernek,akik közt minden megerőltetés nélkül átment Acquafresca,még az se lett volna indokolatlan... -
#30162 azért én megtudom érteni,nem rajta mennek el idén az Inter meccsei,ha a csapat,és az edző szar,akkor ő is csak áldozat -
wright #30161 Majd megsajnáljuk.... -
#30160 J.Cesar elsírta magát a 3. kapott gól után -
#30159 Persze riválisként mindig örülni kéne egy Inter-zakónak, de most valahogy mégsem tudok, mivel nagyon kéne jövőre egy erős Inter a BL-be... mert ha valahogy el tudnátok csípni a 3. helyet, lehet Moratti költene a csapatra nyáron, jönne 1-2 nagyobb igazolás + egy jó edző és mindjárt más lenne a helyzet, most az az olasz ligának nem tesz majd jót, ha egy Udinese képviseli őket a BL-ben 0 rutinnal... -
#30158 Itt nem edzőprobléma van.. Mióta José lelépett Ranieri a 4 edzőnk. Na már ha egy csapatnál 2 éven belül 4 edző is besül, akkor felmerül az, hogy talán mégsem az edzőkkel van a baj, ha nem a játékosokkal. Ez a keret papíron nagyon erős, de nagyon sok játékosnál komoly hozzáállásbeli problémák vannak, ezért tartunk most itt.. Persze ehez hozzájön a vezetőség bénázása is, és az edzők se voltak a legmegfelelőbbek, de itt a csapattal van elsősorban baj.. Komoly változtatásokat kell végrehajtani a nyáron. -
#30157 mar a jelenléte nagy motiváció lenne
sztem most már jön figo, ranierit meg akarták buktatni -
#30156 ide mar o is keves lenne nem?valami nagyon nem oke itt -
#30155 aztakurva egész nord josé mourinho nevét énekli -
#30154 szep meccs ismet -
#30153 Ranieri újabb remek cseréje. Forlan le, Poli be... -
Csesza #30152 nah, hát ma is nagyon jók vagyunk, nem is tudom minek ide Ranieri, mert ilyen sorozatra nélküle is képesek lennénk -
Odacsap77 #30151 Hát sajnos, ez a mai Inter egy raklap sz.r.
Ettől jobb szavakat nem találok erre a csapatra. Az még ok, hogy védő leveszi a labdát a csatárnak mer jó oké, egy hiba. De az, hogy 1x nem tudnak eljutni egy Bologna kapujáig úgy, hogy normális akció legyen belőle az egyszerűen nevetséges. OTTHON. De nem is értem, semmi elképzelés, egyszerűen semmi értelmes mozdulat a meccsen.. -
#30150 +még a meccs elején capellot szidták, ezzel tüntetve ellene, hogy morattiék nehogy idehozzák. -
#30149 menjetek dolgozni, botokkal fogunk jönni, mutassátok meg, hogy nem vagytok nyulak.. ezeket nyomták -
#30148 az ultrák nyomták a végén hogy jövünk és vannak baseball ütőink, vagy játszatok..meg köszönjük moratti takarodj...
durva -
#30147 Forlan miért volt jó? Nem megváltani a világot de régen volt egy jó Cruz aki azért ilyen meccseken beállt és lőtt gólokat. Erre most beállt Forlan volt 2 lövése amiből az egyik a 2. gyűrűben kötött ki meg 3 beadása ami szart sem ért. -
#30146 Forlan kurva jó, miről beszélsz? 20 percet nem tudja megváltani a világot
balszerencsénk van sajnos -
#30145 Hát ez szégyen volt. Pazzini és Forlan semmit nem ér, Milito se volt ma jó, Sneider küzd akar de mintha elfelejtett volna lőni. Nagyon kellett volna télen egy Tevez vagy egy másik klasszis csatár aki el tud ilyen meccseket dönteni. -
vili 27 #30144 Ki ez az Inter ??? -
#30143 vicc..
pár hete még szárnyalt a csapat most meg zsinórba szopunk még egy novarától is hazai pályán, világ szégyene..
ebből már bl nem lesz, remélem nem végzünk az első 5-be.. európa ligát ugyis csak leszarnánk, szóval inkább ne induljunk sehol. -
#30142 :DDDDDDDDDDD -
#30141 gyáááD::DD::D -
#30140 :DDDDDDDDDDD:DSD:SD:DSdsASD:Dd.sD:DS:DS -
#30139 havat lapátolsz mi?:D -
#30138 dolgozik, az én szakmámban most van a szezon, utsó 3 meccset nem láttam
ez nem a pizzafutárkodás -
#30137 Grt szep meccs volt hol van ilyenkor pámer:? -
Csesza #30136 fantasztikus teljesítményt láthattunk ma is -.- -
#30135 15.00 Roma-Internazionale
tv: Digisport Plus hu
streamek: -
#30134 hát akkor meg végképp nem értem:D -