34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30132 Rómában még a havazás előtt befedték egy fűthető ponyvával a gyepet,tehát ez a hó a ponyván van -
#30131 de hát majdnem ilyen pályán nyomtátok a palermo ellen???!!! -
#30130 kurva nagy:D:D:D -
#30129 nem látott még havat egyből beleugrott :D
-
#30128 Az új döntés elvileg, hogy vasárnap 15:00-kor játszhatjuk le a Roma elleni meccset. -
#30127 Elhalasztották a Roma elleni meccsünket.. Nem is baj, se Sneijder se Alvarez, egy kis pihenő nem árt, na meg ilyen pályán inkább ne is játszunk.
-
#30126 ha sneijder fent marad akkor nyertünk volna.. na meg ha milito egyik szabályos gólját megadják.. -
#30125 Amúgy sztem az év meccs volt! (Y) Élőben néztem és kibaszott izgalmas volt! :D -
Militó: "-Igen, négyet kaptunk otthon a San Siróban a Palermotól!" -
#30123 hihetetlen...
Milito pedig 5 szabályos gólt lőtt, attól függetlenül, hogy a védelem balfasz volt Ranocchiával az élen, Julio Cesarral együtt, megérdemeltük volna a győzelmet... de úgy tűnik a Palermoval muszáj gólgazdag meccseket játszanunk -
#30122 Milito a 2 lesgóljával együtt 6 gólt rúgott a meccsen.:D És az egyik ha jól emlékszek szabályos volt.. -
#30121 fasz ki van már... ranieri menjen a gecibe!
3-3-nál lehozza sneijdert és beküldi obit a helyére, 5 percel a vége előtt meg milito helyére zaratet, ezt a szerencstlen lúzert.. ha fenmarad sneijder nyertünk volna. milito viszont egy isten! de ez a döntetlen jobban fáj mint a vasárnapi vereség, ebből így 3 hely sem lesz.. -
#30120 úristen, ide még Milito nyégyese is kevés volt -
#30119 Gyerekek Milito mesterhármas:D eddig 3-2 a Palermo ellen:D Nem rossz -
#30118 most olvasom fb posztoad a muntaris témához:
Pámer Mátyás: azert lett milanos mert a milan mindig is egy irigy kutya csapat volt, volt interesekbol akar megelni..ibra seedorf pirlo vieri ronaldo simic mancini favalli stb...es gondoltka ha ingyen van miert ne
nem veletlenul milano 3. csapata csak a bbilan :))
:DSSDASD.DSDAASD:DSADSDA de buta vagy :D -
#30117 Mottát meg csak sikerült eladni, és ha jól értelmeztem 2 év alatt fizetik ki a 10 millió eurót?! vicc, az utóbbi 1.5-2 hónap legjobb kp-ját odaadtuk apróért :/
elvileg még Livaja jött a Cesenaból -
#30116 olaszba csak 7-ig -
Odacsap77 #30115 00:00-ig van még idő igazolni :D -
#30114 most Kuckával mi lett? őt is elhoztuk?
amúgy van még 25 percünk egy épkézláb csatárt venni, hajrá! -
#30113 -
#30112 Elküldtétek Muntarit téglának h bentröl bontsa a csapategységet:P -
#30111 felpörögtek az események..
muntari kölcsönbe ment a milanba:DDDDDDDDDDDDD
motta a psgbe 10 millioért
guarin mellett pedig úgy néz ki jön palombo a sampból -
#30110 sokat volt sérült, bár ranieri mellőzte is.. nem tudom miért, a többi fiatalnak pedig megadja a lehetőséget. -
Csesza #30109 amúgy volt arra valamilyen info h Coutinho miért nem játszik, mert amikor pályára lett küldve akkor mindig szinte, jól teljesített?! -
#30108 Remek, mondjuk nem mintha Castaignos jól játszana, de van 4 csatárunk a bajnokságra meg a bl-re ami elég kevés lesz, főleg úgy, hogy Pazzini nincs valami jó formában ahogy Zarate sem igaz ő nem is kap lehetőséget, akkor ott van Forlan aki nem játszott még összesen 10 meccset a szezonban mert mindig sérült és Milito aki még ér most valamit de nem fogja hátán vinni a csapatot.. -
#30107 castagnois pedig cesenába megy szintén kölcsönbe.. -
#30106 úgy néz ki jön guarin a portóból fél évre kölcsönbe 1 milláért, ha beválik akkor pedig 11 rugóért megvehetjük..
motta valószínű a nyáron megy csak a psg-be. coutinho meg megy kölcsönbe az espanyolba..
ennek sok értelmét nem látom a kemény olasz fociból átmegy a spanyolba ahol nulla a védekezés. inkább valamelyik olasz kis csapatba kéne kölcsönadni, mert ebből nem lesz sok hasznunk.. majd visszajön spanyolból aztán olaszban megint összetörik. de mindenképp kölcsön kell adni, mert sneijder és alvarez mellett nem sok esélye van játszani. -
#30105 2 pizza kiszállítása között nincs jobb dolgod mint ideírogatni? -
#30104 ja mekkora szegyen volt eppen 1gollal kikapni toletek....szerintem nem.de egy fostl kikapni szegyen mint tettetek -
#30103 a derbi után bezzeg nem arcoskodtál itt.. gondolom akkor szégyenedben nem mertél még a fotelból sem felállni, nem hogy ideírni:D -
#30102 Grt szep eredmeny volt ennyit ertek -
#30101 kurva életbe.. ezt a szart
pont mikor a kikap az udine mi is kikapunk és ettől a fos leccétől, a lazio persze nyert.. eddig tartott a ranieri csoda, elmúlt 3 meccs katasztrófa volt.. lazio elleni is, hiába nyertünk. benassi meg szopjon le három olyat védett, hogy olyan már tényleg nincs is bazmeg. -
#30100 Azért kérdeztem, hogy ilyenkor kivel játszák, gondolom vagy a kupa 2.al, vagy a bajnoki 2. helyezettel -
#30099 De, automatikusan megkapták -.-' :D:D:D:D -
#30098 Mikor megnyertétek a bajnokságot, plusz a kupát is, akkor a szuperkupát ugye nem kaptátok meg automatikusan? Kivel játszottatok? -
#30097 kösz:D:D:D -
#30096 lényeg, hogy a szemével van valami baj, és emiatt kezdték el énekelni az ultrák, hogy gattuso anyja polifemo (egy regényből egyszemű ember).. -
#30095 Egyik meccsen ütközött egy csapattársával és le kellett cserélni, mert az ütközés után azthiszem mindenből 2-t látott az egyik szemével, vagy meg is vakult rá. Nemtudom már, azt se tudom, hogy azóta felépült vagy már 1 szemmel nyomja. -
#30094 na ne fenyegess :DDDDDDDD -
#30093 ez a sztori amúgy honnan ered???:D:Dvan valami különleges oka hogy gattuso egy küklopsz vagy mi????D:D::D