FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
elég szarok vagyunk

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
nem tudom, ez a Kazim Richards tényleg ennyire jó, vagy csak Obi és Chivu asszisztálnak neki...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
remek, Castellazzi is lesérült, nem lepõdnék meg, ha nem játszhatna 6-án...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
streamek a meccshez, 6kor kezdõdik

limperatore
hát ez a sztori már lecsengett, 7milliót adtak volna cambiassoért és 3 évre 20m eurót kapott volna, megbeszélte a családjával de elutasították végül
Milito meg biztos marad!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
Terim meg Cambiassot és Militot akarja 😄 sok sikert

limperatore
én is ezen gondolkodtam 😄 szegény castaignosnak alá rúgna egyet azt félév pihenõ

WuFraZselic
ja ezt elfelejtettem tegnap este írni, remélem Melo nem töri el a fél csapat lábát

limperatore
várható kezdés

Inter (3-4-3): Castellazzi; Ranocchia, Samuel, Chivu; Nagatomo, Sneijder, Stankovic, Obi; Castaignos, Eto'o, Alvarez.

Galatasaray (4-4-2): Aykut; Sabri, Ujfalusi, Servet, Hakan Balta; Selcuk Inan, Felipe Melo, Ceyhun, Arda; Baros, Elmander.

6kor kezdõdik

WuFraZselic
az edzésen amúgy 3ezren voltak, és a közönség Sneijdert éltette végig, kérték, hogy maradjon

ezzel meg biztossá vált, hogy Castellazzi fog védeni, pedig megnéztem volna mit alakít egy nagy csapatban Viviano... mielõbbi gyógyulást neki

holnap reggel indul a csapat Bochumba, este az ellenfél a Galatasaray lesz

WuFraZselic
remek, Viviano az edzõsen keresztszalag szakadást szenvedett, 6-8 hónap off

limperatore
Inter: Megszereznék Tevezt, de egyelõre csak kölcsönbe

A Corriere dello Sport értesülései szerint az Inter egy új tervet dolgozott ki Carlos Tevez megszerzésére, állítólag július végén kezdõdnek a tárgyalások a Manchester City és a nerazzurri között.

A korábbi hírekkel ellentétben azonban csak kölcsönvennék Tevezt. A két csapat július 31-én fog összecsapni egymással egy felkészülési mérkõzésen, a Dublin Szuper Kupa keretében. Összekötve a kellemest a hasznossal, a vezetõk is tárgyalóasztalhoz ülnének ezen a napon. Egy évre érkezne kölcsönbe az argentin csatár, majd 45 millió euróért opciós joga lenne a kék-feketéknek megvásárolni a „sebhelyesarcút”.

Az Internazionale korábbi sikerkovácsa, Jose Mourinho azonban keresztül húzhatja volt csapata számításait, miután szintén szemet vetett Carlos Tevezre.

limperatore
Dunga azt mondta h jönni fog Casemiro, már van egy egyezség v mi

WuFraZselic
nem is az õ hibáitól félek elsõsorban, hanem ha a védelem hibázik, akkor Júlio képes hatalmas bravúrokra, Castellazzi nem tudom...
mert így szinte 90%, hogy Chivu kezdõ lesz, ami 1 gólt vagy piros lapot, vagy a kettõ ötvözetét magában hordozza

ForzaInter
a milannál se fognak szerepelni.. semmi értelme nem lenne játszatni õket, ennyi utazás és meccs után..

vivianoval se lenne egy életbiztosítás a döntõ, és julio utóbbi meccseit nézzük akkor meg pláne.. castellazzi megbízható, jó kapus, nem kell félni attól, hogy hibázni fog..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Gasperini (a nagycsapatok copás bukása ellenére) nem akarja szerepeltetni a dél-amerikaikat a szuperkupa-döntõn, ami elég merész... fõleg, hogy Viviano sorsa jövõhéten dõl el, a Genoa vélhetõen megveszi az 50%át, és megy is hozzájuk a következõ szezonban, Castellazzival nem életbiztosítás a döntõ...

nem beszélve Lúcio, Maicon, Capitano, Cambiasso tengelyrõl...

limperatore
branca és tevez

sneijder lehetséges posztjai

WuFraZselic
jézusom, állítólag Chivu szerzõdését megakarják hosszabbítani :/

Tévez meg nem tudom, 50 millió FONT óriási pénz, ennyit nem hogy mi, de senki sem tudna kifizetni jelenleg (jó, persze igen, de nem ér ennyit)... Sneijdert viszont semmiképp nem szabadna beáldozni ezért a bizniszért

egy kis pénzt csinálhatnánk Muntari-Chivu-Pandev-Mariga/Obi/Viviano(max közös tulajdon, végleg eladni nem szabadna) 4esbõl, egy 20-25 milla simán összejönne (de 30 is akár), és akkor olyan sokat nem kéne ráfordítania Morattinak

limperatore
lucio hosszabbított

limperatore
tevezt brancaval látták a paparazzik

limperatore
Annak kimondottan örülök h Santon és Faraoni nagyon jól nyomják, sõt Crisetig is akit az egyik legnagyobb olasz reménységnek tartanak.

limperatore
Megint szóba jött Tevez mivel a Cor. visszalépett. Corriere írja hogy szabad az út Tevez elõtt, amire tõkét Sneijder v Maicon eladásából tudna szerezni a csapat. Hát Sneijderünk többet ér mint Tevez, Maicon nemtudom... kíváncsi vagyok tud-e formában játszani megint, ha igen nem szabad eladni. Viszont tegnap néztem a mérkõzést, ez a 3 védõs rendszer nem a legjobb..Ranocchia sokszor bizonytalan, illetve nem elég gyors ahogy Walter sem.

Kérdés h Zanetti hol fog játszani? Bal szélre lassú, valamint támadásokat nem tudja segíteni, egyedül középpályán tudom elképzelni Cambiassoval.

3-4-1-2:

___________________ J. Cesar

____Ranocchia_______Lucio__________Samuel

Maicon________Cambiasso____Zanetti_____Nagatomo

___________________Sneijder

_____________Eto'o_____________Pazzini

4-3-3

___________________ J. Cesar

Maicon______Lucio__________Samuel______Nagatomo

__________Cambiasso___Sneijder_____Zanetti

_____Alvarez_______________________Eto'o

___________________Pazzini

Tegnapi meccsrõl összefoglaló:

limperatore
de õk zsidók 😄

3-1 😄

De ugy kellene teljesiteni mint a varosi rivalis 😄 30' percben 6-0 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
tessék, 2-1 😄

limperatore
jaja õ
közben pazzogol

WuFraZselic
Alvarez adta a gólpasszt, ugye?

Szerintem en is csalodtam magamban 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
i c

hát, gondolom meglesz a gyõzelem, bár eddigi meccseken 4-5 gól megvolt az elsõ félidõben... de ha ilyen meccsre pénzt teszel... csalódtam benned 😄D

Tuti kisebb a pálya, alig férnek el 😄

REAL MADRID

Jó pár irodánál lehetett 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
melyik beteg fogadóirodánál lehetett fogadni?! 😄

limperatore
:ASDA😄

1-1 Ha nem nyertek 1.13-as szorzóval akkor örihari <#idiota>

REAL MADRID

limperatore
nekem is, olyan mint egy kispálya 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
köszönünk mindent 23-as, egy mítosz lettél nekünk
olaszul gondolom szebben hangzik

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
szerintem csak a kameraállás miatt 😄

amúgy minõségre meg egész jó, sõt 😄

1-0 Eto'o

Amugy ez a palya nekem nagyon kicsinek tunik 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
Inter: Castellazzi; Ranocchia, Chivu, Caldirola; Santon, Stankovic, Sneijder, Crisetig; Alvarez, Pazzini, Eto'o

Cremonese: Bianchi; Semenzato, Rigione, Cremonesi, Favalli; Tacchinardi, Degeri, Riva; Nizzetto, Bocalon, Ravito

Cserék: Orlandoni, Natalino, Bianchetti, Muntari, Mariga, Pandev, Castaignos, Longo, Faraoni

WuFraZselic
Streamek az edzõmeccshez

szucsy89
Leszek HG <#idiota>

Mi a banner alatti felirat amúgy?
WuFraZselic
Samuel <#eljen>

limperatore
egy blogon ezt írták

Castellazzi; Ranocchia, Samuel, Chivu; Santon, Stankovic, Sneijder, Obi; Alvarez, Pazzini, Eto’o. All. Gasperini.

WuFraZselic
bárki lehet kezdõ, annyi biztos 😄

ezt a 2 csapatot ötvözd 😄

Castellazzi; Ranocchia, Caldirola, Chivu; Santon, Stankovic, Sneijder, Obi; Alvarez, Eto'o, Pandev

Viviano, Bianchetti,Natalino, Faraoni, Crisetig, Bessa, Longo, Mariga, Muntari, Castaignos, Alibec

Mai kezdõrõl tudni valamit?

REAL MADRID

WuFraZselic
azért jó lenne megvárni az U21es VB-t, persze ez rizikós lehet, ha nagyon jól teljesít Casemiro még feljebb mehet az ára, viszont ha beég, akkor nem kéne erõltetni. elvégre tényleg 1 normális szezonja volt eddig...

Lucas viszont nem lenne rossz, de mindenképp kölcsön kéne adni 1-2 évre, hogy szokja az európai "légkört", és rendszeresen játszhasson

limperatore
most már mind1, aug 30ig lenne idõm csak amúgy is tevékenykedni

aki akar az linkelgessen 😄

Hát abban ne reménykedj, hogy a sokadik reged után majd te leszel,de próba szerencse. Egyébként elõbb itt fel kell vetni a témát, megszavazni a HG-t. Utána írni mailt, és linkelni a támogató kommenteket.

REAL MADRID

limperatore
jaja, köszi

ja lassan kéne új banner 😄 de várjuk meg aug 31-t

mert moderátorok soha se válaszolnak meg semmi, kb 4 v 5 email ment már

egyébként lefordítottam kis részletet Materazzi interjúból

"Úgy éreztem Leonardo elárult, de az Inter a szívem tetoválása lett."

Ranocchia az örökösöm, adjátok neki a 23-as számot. Gasperini? Pedáloznia kell..

A Matrix story:

2001: A fenoménnal csak 1 évet játszott, de kétség nem fért hozzá:"Õ a legjobb, még ha sérült akkor is"
2007:2007 és a scudetto: Egy a hõs a döntõ csatában: 2 gólt lõtt a Siena ellen és elhódították a scudettot.
2011:Az utolsó szezonja tönkre ment Leonardoval való szerencsétlen kapcsolata miatt.

Pinzolo- Egyszer-egyszer felhangzik a kórus, "tutti pazzi per Materazzi". De 10 év után Materazzi nincs többé. Materazzi szerzõdése lejárta elõtt 1 évvel elhagyta az Intert, 276 lejátszott mérkõzéssel a háta mögött.

Mire vagy a legbüszkébb?

Én vagyok az Inter történelmének egyetlen olyan játékosa aki 2x világbajnok az Interrel és a válogatottal.

Melyik mérkõzésre emlékszel a legszívesebben? ( a bl döntõn kívül )

A Siena ellenire 2007-ben, az volt az elsõ scudetto a pályán az én 2 gólommal.

A legrosszabb?

A Siena ellen, melyen 11-est hibáztam.

A legjobb játékos akivel együtt játszottál?

A sérült Ronaldo. De ott van Eto'o is, akinek ha könyörögtem hogy hagyjon nyerni, mindig hagyott.

A Liverpool elleni mérkõzés amikor Ibrahimovic azt mondta hogy Ön miatt kapott ki az Inter?

Water under the bridge ( angolul vmi olyasmi amit már elfelejtettünk ) aztán megnyertem a bajnokok ligáját.

Ha valakinek köszönhetne, ki lenne az?

Massimo Moratti, aki miatt a következõ tetoválásom "'don't judge a book by its cover" ( nézz a borító mögé, ne ítélj a borítóról ) mivel a látvány becsaphat.

Az utolsó tetoválás amit csináltál?

Az Inter címer a szívemen.

kis színezés ráfér még 😄

ForzaInter
Ennél a bannernál jobb nem kell, jó ránézni mindig😄

Yo, Bitch!