FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
utána is ellehet adni..😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
"what papers say" rovatban, ami semmit nem jelent... és persze, pont szuperkupa döntõ elõtt adjuk el, mikor itt volt egész július...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
jó de ha a mu hivatalos oldala lehoz egy cikket, annak már elég nagy igazságtartalma lehet.. kamuhírt nem hinném, hogy a hivatalos oldal lehoz.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
a mu hivatalos oldala csak a daily mirror (blikk) cikkét hozta le. Gasperini az imént nyilatkozta Pekingben, hogy nincs semmiféle Sneijder ügy, a mi játékosunk, rendesen edz, és hétvégén játszani is fog a Milan ellen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
sneijdert tekinthetjük a mu játékosának, az angol mirror szerint a 2 klub megegyezett és már csak a játékossal kell megegyeznie a munak, 35 milliot kapunk érte (vicc min 40-et kellett volna kérni) a mu hivatalos oldala is lehozta a hírt..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
na, Sneijder már sokkal szimpatikusabb nyilatkozatot tett Pekingben, mindent elkövet, hogy legyõzzük a Milant, és úgy érzi jó szezon elõtt áll a csapat (én még annyira nem)

Marigát a Lyon vinné, Muntariért feladta a "harcot" a Sociedad... csodás. utóbbi szépen kitölti a szerzõdését a tartalékok között

WuFraZselic
ez viszont szerintem hiba, mert Nagatomo és Obi nem Inter-szint... egy Udine/Napoli magasságokig még teljesen okés, vagy cserének, de hozzánk szerintem kevés

ForzaInter
anno deco meg de rossi mezt is lehetett venni😄 az ilyeneket az ilyen bóvli dolgokat áruló emberek árulják a stadion elõtt.

Yo, Bitch!

ForzaInter
balszélsõ nem fog jönni, nem is volt róla szó.. tevez pedig tuti jönni fog.. jó mercato lesz ez nagyon, csak zárjuk le a tevez és casemiro ügyet.. azért jonathan, casemiro, alvarez, tevez névsor kicsit jól hangzik. muntari, mariga (tényleg nem volt rossz, de létszám feletti) kettõst meg el kell valahova passzolni.. castagnois, coutinho kettõs közül pedig egyet kölcsönbe, és talán obit is mert középpálya közepére sok játékosunk van.

Yo, Bitch!

szucsy89
Mondjuk ha már kamuzni akarnak legalább normálisan csinálnák, nem egyforma a betûtípus se meg a tavalyi mezre írták rá 😄
szucsy89
Tyler1
mondott mást is, h még boldog a csapatban, szeret a csapattársaival, és az Inter szurkolókért játszani.

sztem nem jön hozzánk, már én sem akarom.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
ez meg a másik, olyan jól indult a Mercato, aztán abbamaradt minden, már a kupadöntõ elõtt állunk, a szezon kezdetéig sincs sok idõ, és még mindig van pár lyuk a csapatban (egy balszélsõ minimum, Chivu helyett sürgõsen valaki a védelembe- nem mintha Cordoba és Ranocchia életbiztosítás lenne)...

WuFraZselic
én Marigát nem adnám el, olyan kiemelkedõ hibákat sosem vétett, mint Chivu-Muntari-Motta 3as, neki szavaznék még bizalmat!

Casemirohoz a kulcs, hogy segítünk a Genoának megvenni Sow-t a Lillebõl

abban igazad van, hogy pótolhatatlan játékos nincs, de ilyen irányító jelenleg kevés van, mint Sneijder. (ugyan most nem villog, de teljesen más is a posztja, kb labdaszerzõ irányító kisebb túlzással)

a helyére nem tudom kit lehetne megvenni, mondjuk Fabregassal lehet kiegyeznék. de az akkor is felbasz, hogy tegyük fel Casemiro is jön, így vettünk kb 20-25 milláért 3 fiatalt, akiknek egyértelmûen szükség lenne 1 év kölcsönben Parma-Udine-Genoa szintû csapatoknál, míg vehetnénk "kész" játékost közel ennyi pénzért. persze, fontos a jövõbe fektetni, de ha nem tudjuk Tévezt (mondjuk 30ért, bár tudom hogy 40 alatt szóba sem állna a City) leigazolni, akkor ne legyen pénz 2-3 fiatalra, közel ennyi pénzért

ForzaInter
casemirohoz a gds szerint nagyon közel vagyunk.. csak elébb túlakarunk adni a mariga, muntari duón, hát nem lesz könnyû.. jó lenne következõ 1-2 hétben lezárni tevez és casemiro ügyet, és kész is lenne a csapat.. utána már eladogatni kéne a feleslegeket..

Yo, Bitch!

limperatore
sneijder nemtom mit pofázik össze vissza inkább arra figyeljen h ne játsszon olyan nyomorékul mint ahogy szokott a felkészülési meccseken, meg ne kezdõrúgásból lõjön kapura

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
eto'o marad ez biztos, moratti egy csapatba akarja a tevez-eto'o kettõst megmondta. maicon+pénz tevezért nem rossz.

sneijder meg takarodjon ha elakar menni, én azt mondom.. eddig azzal jött, hogy mindenáron maradni akar, most meg ilyeneket nyilatkozik.. nem kötelezõ itt játszani, pótolhatatlan játékos meg nincs

Yo, Bitch!

limperatore
balotelli nyilatkozta h nem érzi jól magát manchesterben, kérdezték h újra az inter? mondta meglátjuk
kérdezték h milan, mondta h 1x lehet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Gravesen már visszavonult 😄

REAL MADRID

DONGUBA
ebben igazad van.....aMilan meg nalatok is fosabb volt ezt adom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
egyetlen pozitívum, hogy Lucas (hozzánk) érkezésére a saját ügynöke szerint is nagy esély van, de csak jövõ nyáron igazolna át

WuFraZselic
azt hittem a hétvégén sikerül valamit összehoznia Brancának, ehelyett semmi sem történt, sõt. Mancini Eto'ot akarja, vagy Maicon + pénzt Tévezért. Sneijder pedig "a futballban bármi megtörténhet" mondattal reagált a Uniteddel ismételten felmerült pletykára...

de szerencsére Casemiro és Palacio érkezésére nagy az esély, szerintem még cseréljük el Cambiassot Gravesenre, úgyis hasonlítanak, és akkor készen állunk a következõ idényre

Befejezed?

REAL MADRID

ForzaInter
Félelmetes mennyire buta vagy.

Lassan be kell vezetni a guba pontot is.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
bezzeg a gyerekkorod óta (HAHAHAHA) imádott milanod REMEKEL, még büntetõket sem tudtok lõni

DONGUBA
istenem de buta vagy...............mondtam en ilyet?Egyszeruen fosok vagytok ennyi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
istenem, olyan buta vagy...

akkor felkészülés alapján Real - MU BL döntõ lesz, a Malaga pedig a Barcával fog csatározni a 3. helyért a bajnokságban

bakkerman
"majd legközelebb" ASD:SASDF:asASF

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na ez gecinagy kép 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
neki mind1 😄 mu barca tudod a kedvencei a divatmajomnak 😄
én is szeretem a sonkás a 4 évszak meg a magyaros pizzát .. õ is 3 csapatot szeret

Rockynhooo
A MU meg megverte a Barcat szintén felkészülésin mostantól õk a legjobbak a világon <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

DONGUBA
Szep meccs volt tetszett.....ez a fos city igy lejatszott titeket

WuFraZselic
ja és igen, Muntarinak ha kell a szurkolókkal dobjuk össze a lelépési díját, de menjen innen jó messzire

WuFraZselic
hát ez remek mérkõzés volt 😄

a védelem jelenleg katasztrófa, még kolarov is képes volt hülyére venni a komplett jobb oldalunkat. Zanetti jön Nagatomo helyett Pekingbe, ez mondjuk jó, de Maicon és Lúcio égetõen fontos lenne...

sokat kell még fejlõdni, ez a taktika egy kicsivel jobb csapat ellen MÉG halálos. majd talán december felé...

ForzaInter
harmadikat már megadták😄

Yo, Bitch!

szucsy89
akkor elkezdem nézni 😄
WuFraZselic
2. City gólt nem adják meg, nem sok közünk van eddig a meccshez

WuFraZselic
nter: Julio Cesar; Ranocchia, Chivu, Caldirola; Bianchetti, Stankovic, Sneijder, Crisetig; Alvarez, Eto'o, Pandev

Manchester City: Hart; Richards, Lescott, Kompany, Kolarov; Y. Toure, De Jong; Milner, Silva, Balotelli; Dzeko

Cserék: 12 Castellazzi, 21 Orlandoni, 25 Samuel, 37 Faraoni, 39 Santon, 57 Natalino, 17 Mariga, 77 Muntari, 7 Pazzini, 30 Castaignos

banok
17.30 Internazionale-Manchester City
tv: Digisport hu/cz/sk, Digisport 2 ro
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
azt is tud játszani😊 eto'o sem szélsõ eredetileg, de ott játszott mert josé odarakta.. ez a holland srác jó lesz amugy, rem nem megy kölcsönbe, maradjon csak itt.. 18 évesen 15 gól a hullagyenge feyenoordban nem rossz..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
nem tûnik fel Gasperininek, hogy Castaignos nem szélsõ?! :/ Eto'oval helycsere, és teljesen jó lenne a felállás

Fabio Capello
Atyám mit fog kapni a maki... 😄

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
:ASDA😄:S😄:S:S😄::S:SASDASSD de geci😄DDDDDD

aláírás😄

Yo, Bitch!

DONGUBA
UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH EZ MEKKORA VOLT GECIIIIIIIIIII😄DDDDDDDDD
Annyira buta vagy hogy nem erted hogy sose vittem pizzat......mikor anyad kerte akkor is rendes kajat vittem neki a tudodmi melle?Ha meg akarsz marni legalabb rendesen tedd.

szucsy89
de geci 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
limperatore
h hívják? don guba? állítólag nála gyorsabban senki sem visz ki pizzát 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Nagatomo válla úgy néz ki komolyabban sérült...

a barsza elõl pedig elhoztunk egy 17 éves irányítót a Las Palmastól, nagy ígéretként tartják számon

limperatore
egy 4 évszak pizzát kérek, de gombát ne tegyél rá jó?
grazie

DONGUBA
dehogy az......papirja van rola😄DDDDDDDDDDD