34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    pedig első félidőben lőhettünk volna 1-2 gólt, buffon mit fogott forlán fejesénél...meg milito miket kihagyott...ezeket 2 éve simán gólra váltotta volna
    mindenesetre egy ilyen szétesett internél nem volt erősebb a juve sokkal, nem sokra viszik :) remélem idén se nyernek semmit, jövőre meg már egy új interrel visszavesszük a scudettot a milantól majd
  • Hunor88
    Éljen!
  • ForzaInter
    szégyen, kibaszott szégyen..
  • banok
    20.45 Juventus-Internazionale
    tv: Digisport hu
    streamek itt:
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    ez nagy dolog! főleg úgy nézve, hogy milyen csapatok indultak barca, ajax.. remélhetőleg lesz azért legalább 1-2 játékos akikből lesz majd valami
  • limperatore
    Megnyertük a nextgen seriest

nah akkor hol a barca utánpótlás csapat? európa legjobb u20a az interé

http://www.nextgenseries.com/
  • ForzaInter
    inkább egyik se.

• limperatore
    Este derby ditalia, már nincs veszteni valónk, remélem megverjük őket, inkább a milan legyen a bajnok mint a giuve
  • limperatore
    Zanetti felajánlotta hogy ha a vezetőség kéri akkor elhagyja nyáron az Intert... durva
  • limperatore
    Istenem milito megint kihagyta a 11est....
  • ForzaInter
    tegnap esti coreo:
  • ForzaInter

:(
  • ForzaInter
    Azért hihetetlen egy máker csapat ez a marseille.. Semmit nem csak csináltak a 2 meccsen, csak annyi volt a céljuk, hogy kihúzzák kapott gól nélkül aztán majd lesz valami.. Mi is szarok voltunk mindkét meccsen, de az Inter volt az a csapat amelyik támadott mindkét meccsen és gólt akart lőni. Mindkét meccsen a végén beszopni egy gólt, rohadt idegesítő.:(

Ranieri-t nincs értelme kirúgni, már az egész szezonunk elment, tök mindegy ki az edző, mivel nyártól úgyis új edző lesz, szezon végéig meg jó lesz Ranieri is.

Sneijder meg egy vicc amit csinált.. Mourinho érában az 1. szezonja kibaszott jóra sikeredett, de amit azóta csinál szánalom. Egy kezemen meg tudom számolni, hány jó meccse volt az elmúlt 2 évben.. Ráadásul állandóan sérült, mikor játszik pedig rinyál mint valami kurva. A nyáron el kell adni, érte legalább jó sokat fogunk kapni, ha új csapatot akarunk építeni ahoz meg, úgyis kell a zséé. Alvarez sokkal jobb teljesítményt nyújtott a hollandnál idén mikor játszott. Coutinhoval ketten simán pótolják.
  • DopeBob
    pont ez a szar hozzáállás Zanetti is valami hasonlót nyilatkozott nemrég...

Tipikus magyar focis: "de hát én már annyi mindent letettem az asztalra korábban"

Ja, csak itt folyamatosan kell(ene). Lásd Chelsea. Sokra megyünk vele, hogy két éve jó volt az inter ezekkel a játékosokkal (mondjuk a Special One lehet csodát tenne megint :-] )
  • limperatore
    a múltból nem lehet megélni, 2 rossz mozdulat után elmegy a kedve a játéktól és hisztizik, mikor nem játszott nyertünk 7 meccset zsinórban, mióta visszajött kikaptunk 7x :D
  • Mor3llo
    Sneijder egy farok? Azért elég sokat köszönhettek neki...
  • limperatore
    ha most nem basszák ki ranierit akkor soha, komolyan lehozza sneijdert és forlánt és behozza pazzinit meg obit? :D oké sneijder 1 farok de forlánt???

és mind2 meccsen 90. perc után kapunk gólt nemhiszem el h nemtudnak koncentrálni

legalább jött a pénz..
  • Effe88
    mostanában nem nagyon pörög a topik
  • Csesza
  • limperatore
    tnap coutinho nem kicsit játszott..2. gólja durva volt
  • ForzaInter
    és igeeen végre nyertünk bazmeg!

szerintem sem az edzővel van a baj itt..
  • bubu13
    Hát igen eddig tényleg ilyen szarok voltunk, de látszott, hogy mennyire örültek a srácok a góloknak. Hét közben tovább kell jutni a Marseille ellen. 4 meccse csak kikapnak nagyon rossz formában vannak. Ranieri meg szerintem marad a szezon végéig utána meg jöhet Blanc vagy Boas.
  • Csesza
    ez a győzelem azt bizonyítja, hogy eddig tényleg ilyen katasztrófa szarok voltunk és szó sem volt egy kicsit sem edző buktatásról...

Ranieri arca mindent elárult!

...hát akkor irány felfele, Ranierivel vagy nélküle!!!
  • ForzaInter
  • DopeBob
    http://hu.wikipedia.org/wiki/FC_Internazionale_Milano

"Vezetőedző: André Villas-Boas"

Van aki jövőbe lát úgy látszik :-) Én nem bánnám mondjuk...

• ForzaInter

di serie b non ho memoria...
  • WuFraZselic
    legalább felértünk valahova
  • ForzaInter

pfff.. és az első góljuk is gyanús volt.

elmúlt meccsekhez képest javultunk.. ment előre, hajtott a csapat.
    jelenlegi helyzetben ennek az 1 pontnak is örülni kell, remélhetőleg végre elindulunk felfelé.
  • vili 27
    Már ne is haragudjatok, de mekkora senki csapat lett ez az inter ?
  • forza milan
    Milanos létemre mámost nekem sincs képem fikázni a dolgokat, ezmá szerintem is tuti direkt megy így, ilyen nincs!:D
  • fsgh
    Vicc, hát ennyi pénzért erre én is képes vagyok, pofátlanul semmit csinálni a pályán:D
  • Csesza
    nem akarom elhinni, hogy ezt nem direkt csinálják...
  • limperatore
    boast elhozhatnánk mondjuk holnap :D
  • ForzaInter
    zsinórba 5* kaptunk ki
  • szucsy89
    utolsó 5 meccs: V V V V D

Ráadásul a legutóbbi 4 vereség alkalmával gólt se lőttek (!), a döntetlennél ugyan 4et igen, de annyit kaptak is... régen ki kellett volna rúgni a picsába, persze ha ő mond le gondolom elesik egy csomó pénztől és ezért vár inkább. :D

Gondolom Moratti nem elégedne meg az EL hellyel, nem is beszélve arról, hogy egy Európa Ligás indulással nem is tudnának akkora sztárokat igazolni (sőt, rebesgetik Guardiolát is, hát gondolom ő se szívesen menne EL-be).

Kb. abba a hibába estek, mint a Milan, BL győzelem után semmi igazolás nem volt, 1-2 év múlva meg rájöttek, hogy kiöregedett a csapat, csak akkor már késő volt.
  • bakkerman
    „Mit tennék, ha én lennék az elnök? Nem tudom, erről őt kérdezzék. Ha én lennék az elnök, azt mondanám, hogy megerősítem a posztján Ranierit, mivel ez nem az ő hibája. Észrevettem, hogy sokan szeretnének félreállítani engem, de miért kellene visszalépnem? Miért várják mindannyian tőlem, hogy lemondjak? Nem fog megtörténni. Nem mondok le, mert hiszek ebben a csapatban, amely keményen dolgozott most is. Ennyi” – jelentette ki Ranieri.
  • limperatore
    ja, egy 10essel :D
  • szucsy89
    megraktad végül?
  • bubu13
    Ranieri újra alkot a cseréivel. Sneider és Forlan le és Pazzini és Cordoba be...