34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    Livaja ott van a padon.
  • bubu13
    Na Zarate kezd itt a lehetősége, hogy bizonyítson. Azért remélem az elkövetkezendő hetekben pár primaverást is betesz majd a csapatba.
  • limperatore
  • ForzaInter
  • limperatore
    nem, allegrit várjuk :DSA:asd
  • ForzaInter
    Igen.
  • szucsy89
    Ti még mindig itt tartotok? Nem támadásból, de tényleg nem veszitek észre, hogy szánalmas, hogy Mou óta úgy várjátok vissza mint a messiást, és minden új edzőben keresitek vele a hasonlóságot, mint az alattam lévő képen is... tovább kéne már lépni, mert mióta elment csak vergődtök, lehet egyszer visszatér 6-7 év múlva mikor már megjárta megint az angol bajnokságot, lehet hogy szövetségi kapitány is lesz még, de addig őt fogjátok várni minden évben?
  • limperatore
    Mourinho: "Hogy visszatérek-e az Interbe? Igen úgy gondolom. Bár most nem gondolok erre, de 1 nap visszatérek!"
  • limperatore
    haha
    :D
  • fsgh
    Ha Mourinho visszajönne, ami elképzelhető mert meglehet a Bl+bajnoki cím neki ott Madridban és innen is azután lépett le. Akkor is kéne neki 2 szezon mire ez az Inter újra versenyképes lenne Európában:S De mondjuk az igaz h hozhatna embereket madridból:D Pl Coentrao-t, Sahin-t eltudnám képzelni itt, egy kis fiatalítás...
  • limperatore
    Mourinho: "Inter az otthonom, és a hazatérés mindig lehetséges. Csak úgy mint Orialinak, akinek haza kell térnie"

Mourinho uno di noi!
  • ForzaInter
    Egyébként mikor szarok voltatok mi meg sorra nyertük a kupákat, ti voltatok azok akik állandóan a 7 bl győzelmetekkel jöttetek mindig..
  • ForzaInter
    Miről beszélsz már megint? Ezt nem én mondtam ha nem Guardiola.
  • limperatore
    :DDDDDDDDDDDD
    rommá
  • szucsy89
    szép dolog a múlttal dobálózni, csak most a jelenben vagyunk

8. hely <-> 1. hely
  • ForzaInter
    Guardiola: "Minden tiszteletem a Milan-é, de Mourinho Inter-je egy másik bolygó volt"

• ForzaInter
    Stramaccioni: Az öltözőbe elmeséltem, hogy az Inter-Marseille meccset a curva nordbol neztem, csak oda kaptam jegyet.
    Rosszul esett, hogy a drukkerek sírtak, én interistanak érzem magam, nerazzurronak.

• limperatore
    Moratti: 2005-ben megakartam venni Giggset, nagyon közel voltunk de lebeszéltek róla hogy túl öreg..még mindig játszik!
  • limperatore
    Stramala: "Ez egy csodálatos álom. Csak a sport és a foci adhat ilyen típusú érzést nekem."

Stramala: "Nem kell tanítanom semmit, csak átadni az elképzeléseimet."

• limperatore
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zsGMttFRp30

:SAD:A:ASDD:SA balotelli g eci
  • ForzaInter
    ezeket már senki nem tudja motiválni..
  • DONGUBA
    tiszta ronaldinhos gol volt a szabad
  • Fabio Capello
    Sztrapacska Tóni :D
  • szucsy89
    Túl késő, Marseille elleni visszavágó előtt kellett volna kibaszni, akkor talán még BL-ben lennétek.

Most néztem meg a statisztikátokat, 12 vereség, 38-38 gk, nem valami veretes :DDD
  • Grove4
    okos vagy
  • limperatore
    ranieri már képtelen volt motiválni, juve előtt mutatta a sky a 2 öltözőt, kb le se szarták a meccset
    remélen maradék 9 meccsből hozzuk mind a 9-t :D vannak elvárásaim D:
  • ForzaInter
    nem az edző miatt voltunk ilyen szarok, persze az ő keze is benne volt.

sajnos ebben a jelenlegi interben már nincs több.. pár meccsre képesek feltámadni, aztán ugyanez folytatódik..

Stramaccioni pedig ha beválik akár maradhat is.

Moratti ugy látszik nem véletlen utazott el londonba megnézni a fiatalokat.
  • bubu13
    Ezt mért nem tudta hamarabb megtenni Moratti??? Ha már február közepén kirúgja amikor sorba kaptunk ki és akkor váltunk edzőt még talán harcolhattunk is volna a Bl helyért. Ez most nagy öngól volt szerintem Morattitól, hogy eddig bízott benne..
  • limperatore
    hivatalos :) Stramaccioni az új edző
  • limperatore
    gazzetta szerint kibaszták az aljas szemetet
  • ForzaInter
    a 23 fős keretből 17 olasz, szóval ja..
  • limperatore
    tőlem max ezt fogod hallani
  • ForzaInter
    az már bőven jó ha 2-3 játékos felkerül a nagyokhoz, és befutnak.
  • ForzaInter
    ilyet tőletek sem hallottunk még..
  • limperatore
    kis fenomén ismét alakított
    grande cou
  • Grove4
    Egyszer hallanám már azt egy inter szurkoló szájából, hogy grat, jobbak voltatok (tisztelet a ritka kivételnek, tehát nem neked)
  • bakkerman
    Juve-Inter meg kettőnúl,ilyenkor hol az Inter nagycsapata? :DDD
  • Effe88
    jó hát nem rossz de azért innen jó hogy ha 2-3 játékos felkerül a nagy csapat közelébe ugye????!
    amúgy javarészt olasz játékosok játszanak az u20as csapatban ??
  • limperatore
    u20 bl kb
  • Effe88
    az igen
    nagy kupa:D