34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30252 Livaja ott van a padon. -
#30251 Na Zarate kezd itt a lehetősége, hogy bizonyítson. Azért remélem az elkövetkezendő hetekben pár primaverást is betesz majd a csapatba. -
#30250 -
#30249 -
#30248 nem, allegrit várjuk :DSA:asd -
#30247 Igen. -
#30246 Ti még mindig itt tartotok? Nem támadásból, de tényleg nem veszitek észre, hogy szánalmas, hogy Mou óta úgy várjátok vissza mint a messiást, és minden új edzőben keresitek vele a hasonlóságot, mint az alattam lévő képen is... tovább kéne már lépni, mert mióta elment csak vergődtök, lehet egyszer visszatér 6-7 év múlva mikor már megjárta megint az angol bajnokságot, lehet hogy szövetségi kapitány is lesz még, de addig őt fogjátok várni minden évben? -
#30245 Mourinho: "Hogy visszatérek-e az Interbe? Igen úgy gondolom. Bár most nem gondolok erre, de 1 nap visszatérek!"
-
#30244 haha
:D
-
#30243 Ha Mourinho visszajönne, ami elképzelhető mert meglehet a Bl+bajnoki cím neki ott Madridban és innen is azután lépett le. Akkor is kéne neki 2 szezon mire ez az Inter újra versenyképes lenne Európában:S De mondjuk az igaz h hozhatna embereket madridból:D Pl Coentrao-t, Sahin-t eltudnám képzelni itt, egy kis fiatalítás... -
#30242 Mourinho: "Inter az otthonom, és a hazatérés mindig lehetséges. Csak úgy mint Orialinak, akinek haza kell térnie"
Mourinho uno di noi! -
#30241 Egyébként mikor szarok voltatok mi meg sorra nyertük a kupákat, ti voltatok azok akik állandóan a 7 bl győzelmetekkel jöttetek mindig.. -
#30240 Miről beszélsz már megint? Ezt nem én mondtam ha nem Guardiola. -
#30239 :DDDDDDDDDDDD
rommá -
#30238 szép dolog a múlttal dobálózni, csak most a jelenben vagyunk
8. hely <-> 1. hely -
#30237 Guardiola: "Minden tiszteletem a Milan-é, de Mourinho Inter-je egy másik bolygó volt"
-
#30236 Stramaccioni: Az öltözőbe elmeséltem, hogy az Inter-Marseille meccset a curva nordbol neztem, csak oda kaptam jegyet.
Rosszul esett, hogy a drukkerek sírtak, én interistanak érzem magam, nerazzurronak.
-
#30235 Moratti: 2005-ben megakartam venni Giggset, nagyon közel voltunk de lebeszéltek róla hogy túl öreg..még mindig játszik! -
#30234 Stramala: "Ez egy csodálatos álom. Csak a sport és a foci adhat ilyen típusú érzést nekem."
Stramala: "Nem kell tanítanom semmit, csak átadni az elképzeléseimet."
-
#30233 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zsGMttFRp30
:SAD:A:ASDD:SA balotelli g eci -
#30232 ezeket már senki nem tudja motiválni.. -
#30231 tiszta ronaldinhos gol volt a szabad -
#30230 Sztrapacska Tóni :D -
#30229 Túl késő, Marseille elleni visszavágó előtt kellett volna kibaszni, akkor talán még BL-ben lennétek.
Most néztem meg a statisztikátokat, 12 vereség, 38-38 gk, nem valami veretes :DDD -
#30228 okos vagy -
#30227 ranieri már képtelen volt motiválni, juve előtt mutatta a sky a 2 öltözőt, kb le se szarták a meccset
remélen maradék 9 meccsből hozzuk mind a 9-t :D vannak elvárásaim D: -
#30226 nem az edző miatt voltunk ilyen szarok, persze az ő keze is benne volt.
sajnos ebben a jelenlegi interben már nincs több.. pár meccsre képesek feltámadni, aztán ugyanez folytatódik..
Stramaccioni pedig ha beválik akár maradhat is.
Moratti ugy látszik nem véletlen utazott el londonba megnézni a fiatalokat. -
#30225 Ezt mért nem tudta hamarabb megtenni Moratti??? Ha már február közepén kirúgja amikor sorba kaptunk ki és akkor váltunk edzőt még talán harcolhattunk is volna a Bl helyért. Ez most nagy öngól volt szerintem Morattitól, hogy eddig bízott benne.. -
#30224 hivatalos :) Stramaccioni az új edző -
#30223 gazzetta szerint kibaszták az aljas szemetet -
#30222 a 23 fős keretből 17 olasz, szóval ja.. -
#30221 tőlem max ezt fogod hallani
-
#30220 az már bőven jó ha 2-3 játékos felkerül a nagyokhoz, és befutnak. -
#30219 ilyet tőletek sem hallottunk még.. -
#30218 kis fenomén ismét alakított
grande cou
-
#30217 Egyszer hallanám már azt egy inter szurkoló szájából, hogy grat, jobbak voltatok (tisztelet a ritka kivételnek, tehát nem neked) -
#30216 Juve-Inter meg kettőnúl,ilyenkor hol az Inter nagycsapata? :DDD -
#30215 jó hát nem rossz de azért innen jó hogy ha 2-3 játékos felkerül a nagy csapat közelébe ugye????!
amúgy javarészt olasz játékosok játszanak az u20as csapatban ?? -
#30214 u20 bl kb
-
#30213 az igen
nagy kupa:D