FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Be kellett tennem a lábamat Milánóba. Túl... sok... fekete-kék... pföjj... azóta mosom a lábamat.

Hai all, visszajöttem Olaszországból 😄

ForzaInter
ja.. csak kár hogy egy pénzéhes zsoldos õ is😞

az ember néha már tényleg elhitte, hogy innét vonul vissza, és nagyon ragaszkodik a klubhoz.

Yo, Bitch!

limperatore
Azért nagyon fog hiányozni Eto'o 😞 Messi utána a legjobb támadó!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
ez ok, de ettõl függetlenül még mindig meghatározó tud lenni egy top csapatnál... ha majd mondjuk 33 évesen 30 perceket játszana az Interben, akkor megértem, hogy lelép, így viszont teljesen értelmetlen. a Cityt még megérteném, mert mindig is kiakarta próbálni magát a PL-ben, de egy világvégi kiscsapat ami jó, ha 2-3 év múlva nagy lesz...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mor3llo
Bakkerman nem a jelenlegi formáját mondta, hanem, hogy mennyit tett le az asztalra...4 BL, nemtudom hány bajnoki, és kupa. Ezek után?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
azért 30 évesen , és a jelenlegi formáját tekintve még közel sem tart ott, hogy elmenjen bohóckodni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
de az nso-nak igen,szal csitu!!!!! 😄DD egyébként én ezért a kijelentésért nem tudok haragudni rá,amit balázska nyilatkozott anno,az sokkal durvább,mert õ hazudott,õ is a pénzért ment,de nem vállalta fel,ezért támadták sokan. etu õ jól tette hogy felvállalta,letett már annyit az asztalra,hogy elmehessen haknizni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
nem, csak olasz lapokon egyszer sem nyilatkozott még 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
limperatore
ezt honnan vetted? gondolom nso ahogy ismerlek 😄

Mor3llo
Énsem támadásként mondtam, mert igazából magasról teszek a Milanra meg az Interre is 😄DD

Na jah, ezt sosem fogjuk. Teljesen más világ :/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Én azt nem mondtam hogy Ibra ilyen értelemben jobb 😄

Egyébként bár tudom, hogy mi ezt sose fogjuk megérteni, de nem mindegy, hogy 2 vagy 4 Ferrari áll a garázsodban?
Mor3llo
Jobb, mint Ibra. Legalább Eto'o nem kamuzott, kerek perec megmondta, hogy ezért akar odamenni. Míg Ibra minden egyes átigazolásánál egybõl címert csókolgatott, meg olyanokat mondott, hogy már több éve figyelemmel kíséri az adott csapatot...

szucsy89
„Izgatottsággal tölt el, hogy egy ilyen nagylelkû klub tagja legyek – mondta Eto'o. – Bár fogalmam sincs, hogy hová készülök. Kínába? Idahóba? De hogy õszinte legyek, amennyi pénzt õk fizetnek nekem, az alapján ez a klub még akkor is érdekelne, ha a Nap felszínén lenne. Bill Gates vagyok!"

Neeeem pénzéhes kicst sem...
limperatore
Sneijder is gyújt 😄

ForzaInter
citynek még több😄

Yo, Bitch!

szucsy89
hát -250 millába vagytok múltor linkelte Matyi
WuFraZselic
Paolillo szerint Eto'o valszeg lelép, viszont Tévez érkezésére nincs esély... amúgy ha 40et kapunk Eto'oért, akkor el kell engedni, hiába nagy kedvence mindenkinek, és legalább annyit köszönhetünk neki mint Militonak meg Wesleynek

viszont ha mellette még Sneijdertõl is megválunk, akkor valami kibaszott nagy gond van a pénzügyeinkkel...

limperatore
etoo 40m-ért az anzsié orosz forrás szerint

bakkerman
gondolom valami elõszerzõdés,ami akkor lesz érvényesítve,ha jövõ nyáron az inter kifizeti a 20m-ós opciót

Mor3llo
mer' megírta a tuttomerkátóweb

De, hogy adhattok Teveznek 5 éves szerzõdést, amíg elsõ évében csak kölcsönben lesz? 😄 Ez így szerintem hülyeség 😄

REAL MADRID

limperatore
idézet másik fórumról

- Eto megy az anzsiba, a tegnapi ajánlat 22m volt, a mai 30m körül lehet amire már morattiék is igent mondanak. Eto már korábban megegyezett az anzsival.
- Egybehangzó olasz és angol hírek szerint, tevez az inter játékosa lesz. Õ az elsõ számú jelölt, és úgynézki a city elfogadja az ajánlatunkat. Ami kölcsön+jövõre 20m-s opció, valamint nem kell kifizetnie a citynek a balotelli üzletbõl maradt 15m-t. Tevez ügynöke tegnap milánóban volt, ahol megegyeztek, tevez 5éves szerzõdést kap évi 6m-s fizetéssel.
- Továbbá teszünk egy ajánlatot a napolinak, 15m+pandev lavezziért.
- Mariga 6,5m ért a sociaded játékosa lesz.

limperatore
15m+Pandevet ajánlunk Lavezziért
Jobb szél megfog eléggé erõsödni. Maicon Lavezzi kettõs nagyon erõs lehet... bal oldalt meg Tevez, még egy Bastos kéne mögé 😄

bakkerman
ez a majomember adebayor is mire kap annyi pénzt...

limperatore
Elõl egy

Lavezzi.............Tevez
..........Milito

argentin 3as adná 😄

limperatore

Élet Eto'o után. Elvileg 28m-t fog fizetni az anzsi.

limperatore
olvastam egy ilyet ami nem hülyeség h voltak ezek a pletykák miszerint guardiola jövõre jön... lehet már az õ kedvére szerkesztik a csapatot, öregeket eladni

Voyager5
Moratti helyében már 30-ért is vígan eladnám 😄
Hiába kurvajó játékos.. 30 éves...

Azt meg, hogy pénzéhes, már akkor lehetett tudni mikor ideszerzõdött.
Ha jól emlékszem egyrészt a fizetésén másrészt valami aláíráspénzen is hisztizett szegény csóringer.
fsgh
35milliót írnak most. Annyi már elgondolkodtató egy 30éves játékosért.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
ha egyszer visszadobta Moratti a Tévez vs. Eto'o csereüzletet, akkor mi a f@szért adná el 18-20 milláért?! amennyiben igen, akkor csak gratulálni tudok, mert az argentint 30 alatt biztosan nem engedik el...

limperatore
minek? ott van pandev 😄A_AS

ForzaInter
valaki ugyis jön eto'o helyére..

Yo, Bitch!

limperatore
inter igazgatója nyilatkozta h etoo megy az oroszokhoz, sneijder marad, tevez nem jön

-.-
legalább coutinho többet fog játszani 😄

limperatore
etoo elhagyta az edzõközpontot.. mu emel sneijder árán és hajlandó megadni neki a kért fizetést -.-

ForzaInter
szerintem nem a napolitól vettünk játékost😄

Yo, Bitch!

limperatore
lavezzi remélem 😄

ForzaInter
De Laurentis azt nyilatkozta, hogy találkozott ma morattival, és azt mondta neki az öreg, hogy vett egy játékost, de nem mondhatja el még, hogy ki az.. Hát remélem nem Kucka.😄😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
hagyjuk már ezt a pótolhatatlan dumát, minden játékos pótolható.. tevez tényleg hisztis, de kb hasonló kaliberû játékos mint eto'o és fiatalabb is pár évvel, ha teljesen nem is, de valamennyire tudná pótolni.. eto'o szerintem pótolhatóbb mint sneijder..

tényleg hihetetlen mijen pénzéhes eto'o amugy, bár mikor leigazoltuk anno kijelentette hogy csak akkor jön ha 10 milliot fizetünk neki minden évben, szóval nem meglepõ..

Yo, Bitch!

limperatore
te maradtál volna inkább a szõnyegen, akkor nem mondanál ekkora butaságokat..kaptál érte 10 pontot mennyi kell még? kb donguba szinten jársz már pedig az nagyon lent van

szucsy89
a liga legjobb támadója marad 😉
limperatore
meg ezzel a serie a ismét gyengül, a liga legjobb támadója elhagyja olaszországot..
majd a milan 4 év múlva meg leigazolja? 😄

Nem fogjuk tudni pótolni se Eto-t se Sneijdert.Hát nem tudom mi lesz így.Jók elmennek állítólag,akinek kellene menni az marad és ilyen Tevez leigazolási terv aki drága meg nem is biztos,hogy jön,butaság így intézni az egészet.
Nagyon nem tetszik jelenleg semmi de ez van😞

★ 汤姆 李

Voyager5
Én azt nemértem, hogy miért akarjátok annyira Tevezt..
Tiszta pánikbeteg a csávó, meg honvágya van meg minden.
Oké, hogy kurvajó focista, de lehet jövõ nyáron benyögi, hogy megy haza.
Ezt hangoztatja már pár éve.
WuFraZselic
hát ezt én is így gondolom...

ha Sneijder elmegy, az egyértelmûen a taktikai váltás miatt lenne, helyette lenne 3 fasza csatárunk Tévezzel kiegészülve... viszont Eto'o tényleg pótolhatatlan ilyen szempontból, nem nagyon van nála jobb jelenleg

limperatore
messi <#idiota>
tevez sztem hozna egy hasonló szintet, na meg ha milito beindulna...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
nem tudom elképzelni,hogy aláírjon oda.ha mégis elmegy,bárkit hoztok oda,nem fogja tudni pótolni.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
anzsi és etoo meg ügynöke megállapodtka, interen a sor
remélem 40m-t elkérünk érte és 2 napon belül tevez megkapja a 9es mezt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
egész olaszországban õ keres a legjobban, ha jól tudom.... nem rég nyilatkozta, hogy nem a pénz érdekli, hanem a kihívás, hát mondjuk valóban kihívás a világvégén focizni, de akkor már inkább a Citybe menjen...

limperatore
Abbiamo esultato per lui ,abbiamo cantato per lui , abbiamo pianto quando ha segnato e poi? tutto cambia ! arrivano 20 milioni e tutto basta ma possibile che un legame può essere spezzato così !? Anche dovesse rimanere (mi pare difficile) non lo apprezzerò più perchè lui ha spezzato già un legame accettando 20 milioni parola del suo agente

mi tapsoltuk, énekeltünk neki, sírtunk mikor gólt lõtt.. és most? ennyi volt minden. ügynöke szavai szerint 20 millió és megtört

eto'o vaffanculoooo non ti far vedere più ad appiano genitle pezzo di merda