34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#30332 ASD:SAASF:ASAG mindig jó benézni ebbe a topikba,megnevetteti az embert :DDD -
#30331 mer amugy oda szólt a jegyed?:D -
#30330 akkor neked teherauto kell, hogy a fotel, tv és számítógép is beférjen. -
#30329 18000? :O
Megyek én is egy Milan meccsre :D -
#30328 nemtudom, el is basztam a szektort és nem engedtek át :D -
#30327 a nord miért volt külön a kapu mögött, nem tudod? -
#30326 most nagyon rárepültünk erre a Balotelli témára, amúgy az ultrák is csípik hiába vágta oda a mezt :D kurva nagy arc
őt akarjuk nagyon most, asszem hivatalos ajánalt is ment érte -
#30325 hát a kanyarba 15 euro volt :D lottózoba lehetett venni, amúgy 35 és 55 euroért voltak még jegyek
lehet megdobják amúgy de nemhiszem h horror lenne végül, 4en mentünk kocsival 18000ből mindennel megvolt az út ( mármint benzin matricák jegy )
-
#30324 fasza,köszi! mennyiért kaptátok a jegyet?mert most elég horror jegyárakkal rémisztgetnek minket,gondolom meg akarják lovagolni,hogy esélyünk van a scudettora és sok lesz a Juvés -
#30323 ja kb:D nagyon nagy fasz a csávó:D de kurva nagy játékos, remélem visszajön a nyáron:D -
#30322 fordítás: "Elmentem futballkurvának a Citybe, de basztak a fejemre mert egy pöcs voltam, most visszasírom magam, hátha itt még van remény" -
#30321 Balotelli: "Nem érdekel a Milan. Én az Internek köszönhetem azt hogy válogatott lehettem és a szívem mindig is oda húz vissza. Nem kizárt hogy visszatérek"
Tényleg nagy Milan drukker lehet..:D -
#30320 jelenlegi fociban aztán kurvára számít, hogy melyik játékosnak mi a kedvenc csapata:D
egyébként tényleg egyre többet cikkeznek róla, hogy visszajön. -
#30319 azt akartam írni, hogy én nem voltam ott:D -
#30318 -
#30317 Branca már elrepült érte :D -
#30316 te ezeket beképzeled egyébként ASD:ASASF:ASASF -
#30315 jaja, biztos ezt mondta, mikor a Milan a kedvenc csapata Ibra meg a példaképe... -
#30314 úgy néz ki balo nyáron visszajön, elmondta h nem érdekli a milan mert az internek köszönhet mindent és nem akar zsidó csapatban játszani :DSA -
#30313 csak ez a csöves büdös nigger beállt elém, olyan szaga volt odahánytam majdnem -
#30312 de kint voltam :D én csináltam a videót :D
elég sokan voltak kint, de több inter drukker volt mint cagliaris, kurva jó hangulat volt kurva szép a város és a stadion is
valszeg a juvésok is ennél a hotelnél szállnak majd meg, a part mellett van majd megkeresem a nevét és mondom nektek, 2 órát álltam 1 helyben mert csak 1kor jöttek ki, de megéri várni :D gondolom ti se hagynátok ki -
#30311 nem volt kint, de a vendégszektor majdnem fullig volt cagliarosokkal, elég sokan voltak. -
#30310 mennyi néző volt?voltak egyáltalán Cagliarisok? -
#30309 megérte kimenni
-
#30308 2-2 lett, hát jobb mint a vereség..:D legalább a milan és a roma szopott:D:D -
#30307 15.00 Cagliari-Internazionale
tv: -
streamek: -
#30306 hétvégén meg kell verni a Cagliarit. -
#30305 500 km az nem távolság..
ha nem 1 héttel a meccse lőtt közlik, akkor mentem volna én is, de így esélytelen, majd a derby:D -
#30304 a Cagliari költöztetése nekünk magyaroknak kurva jól jött,én is megyek majd az utolsó előtti fordulóban,könnyebben eljutok Triesztbe mint mondjuk Debrecenbe:D -
#30303 A:SDDSDFSAD?:DDDDDD -
#30302 milyen ne gyere? én megyek bevan fizetve minden de te tuti nem mész, a foteled hogy vinnéd ki? :D meg amúgy se kapnál jegyet :D -
#30301 max csak oda kéne jegyet venned,Milánóban is van kórház,meg temető is...:DDD -
#30300 nord közepén Ibrás Milan mezzel... vajon mit csinálnának velem? :D -
#30299 szar a topik lemaradt az idiot szmájli, szóval a lényeg, ha fizetnél sem mennék ki inter meccsre, max derbyre de arra ne gyere mert sírni fogsz :DDD -
#30298 milan mezedet vigyed! -
#30297 ha fizeted én kimegyek veled -
#30296 valakit nem akar jönni a szombati cagliari-interre? szombat 4kor indulás, akit érdekel szóljon -
#30295 hát igen pandev beköszönt de utána meg jött egy sálke:) -
#30294 :DAS:DAS:D -
#30293 keveset mondtál :DDD