34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • bakkerman
    ASD:SAASF:ASAG mindig jó benézni ebbe a topikba,megnevetteti az embert :DDD
  • ForzaInter
    mer amugy oda szólt a jegyed?:D
  • ForzaInter
    akkor neked teherauto kell, hogy a fotel, tv és számítógép is beférjen.
  • szucsy89
    18000? :O

Megyek én is egy Milan meccsre :D
  • limperatore
    nemtudom, el is basztam a szektort és nem engedtek át :D
  • ForzaInter
    a nord miért volt külön a kapu mögött, nem tudod?
  • limperatore
    most nagyon rárepültünk erre a Balotelli témára, amúgy az ultrák is csípik hiába vágta oda a mezt :D kurva nagy arc

őt akarjuk nagyon most, asszem hivatalos ajánalt is ment érte
  • limperatore
    hát a kanyarba 15 euro volt :D lottózoba lehetett venni, amúgy 35 és 55 euroért voltak még jegyek

lehet megdobják amúgy de nemhiszem h horror lenne végül, 4en mentünk kocsival 18000ből mindennel megvolt az út ( mármint benzin matricák jegy )
  • 9csöves9
    fasza,köszi! mennyiért kaptátok a jegyet?mert most elég horror jegyárakkal rémisztgetnek minket,gondolom meg akarják lovagolni,hogy esélyünk van a scudettora és sok lesz a Juvés
  • ForzaInter
    ja kb:D nagyon nagy fasz a csávó:D de kurva nagy játékos, remélem visszajön a nyáron:D
  • Fabio Capello
    fordítás: "Elmentem futballkurvának a Citybe, de basztak a fejemre mert egy pöcs voltam, most visszasírom magam, hátha itt még van remény"
  • ForzaInter
    Balotelli: "Nem érdekel a Milan. Én az Internek köszönhetem azt hogy válogatott lehettem és a szívem mindig is oda húz vissza. Nem kizárt hogy visszatérek"

Tényleg nagy Milan drukker lehet..:D
  • ForzaInter
    jelenlegi fociban aztán kurvára számít, hogy melyik játékosnak mi a kedvenc csapata:D

egyébként tényleg egyre többet cikkeznek róla, hogy visszajön.
  • ForzaInter
    azt akartam írni, hogy én nem voltam ott:D
  • bakkerman
  • szucsy89
    Branca már elrepült érte :D
  • bakkerman
    te ezeket beképzeled egyébként ASD:ASASF:ASASF
  • szucsy89
    jaja, biztos ezt mondta, mikor a Milan a kedvenc csapata Ibra meg a példaképe...
  • limperatore
    úgy néz ki balo nyáron visszajön, elmondta h nem érdekli a milan mert az internek köszönhet mindent és nem akar zsidó csapatban játszani :DSA
  • limperatore
    csak ez a csöves büdös nigger beállt elém, olyan szaga volt odahánytam majdnem
  • limperatore
    de kint voltam :D én csináltam a videót :D

elég sokan voltak kint, de több inter drukker volt mint cagliaris, kurva jó hangulat volt kurva szép a város és a stadion is
    valszeg a juvésok is ennél a hotelnél szállnak majd meg, a part mellett van majd megkeresem a nevét és mondom nektek, 2 órát álltam 1 helyben mert csak 1kor jöttek ki, de megéri várni :D gondolom ti se hagynátok ki
  • ForzaInter
    nem volt kint, de a vendégszektor majdnem fullig volt cagliarosokkal, elég sokan voltak.
  • 9csöves9
    mennyi néző volt?voltak egyáltalán Cagliarisok?
  • limperatore
    megérte kimenni

• ForzaInter
    2-2 lett, hát jobb mint a vereség..:D legalább a milan és a roma szopott:D:D
  • banok
    15.00 Cagliari-Internazionale
    tv: -
    streamek:
  • tippmix945
    hétvégén meg kell verni a Cagliarit.
  • ForzaInter
    500 km az nem távolság..
    ha nem 1 héttel a meccse lőtt közlik, akkor mentem volna én is, de így esélytelen, majd a derby:D
  • 9csöves9
    a Cagliari költöztetése nekünk magyaroknak kurva jól jött,én is megyek majd az utolsó előtti fordulóban,könnyebben eljutok Triesztbe mint mondjuk Debrecenbe:D
  • ForzaInter
    A:SDDSDFSAD?:DDDDDD
  • limperatore
    milyen ne gyere? én megyek bevan fizetve minden de te tuti nem mész, a foteled hogy vinnéd ki? :D meg amúgy se kapnál jegyet :D
  • bakkerman
    max csak oda kéne jegyet venned,Milánóban is van kórház,meg temető is...:DDD
  • szucsy89
    nord közepén Ibrás Milan mezzel... vajon mit csinálnának velem? :D
  • szucsy89
    szar a topik lemaradt az idiot szmájli, szóval a lényeg, ha fizetnél sem mennék ki inter meccsre, max derbyre de arra ne gyere mert sírni fogsz :DDD
  • bakkerman
    milan mezedet vigyed!
  • szucsy89
    ha fizeted én kimegyek veled
  • limperatore
    valakit nem akar jönni a szombati cagliari-interre? szombat 4kor indulás, akit érdekel szóljon
  • Effe88
    hát igen pandev beköszönt de utána meg jött egy sálke:)
  • Effe88
    :DAS:DAS:D
  • szucsy89
    keveset mondtál :DDD