FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
fasza
nem bánom ha jön hogy ha tevez is jön 😄

palacio csak elveszi a helyet coutinho elõl szakadjon meg 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
Pandev 1.5m + 10m opciós joggal Napolihoz került... de szerencsére Palacio a tegnapi naphoz képest rájött, hogy mégis elhagyná a Genoát, és játszana itt! de jó! biztos jobban nézett ki az EL sorsolási ceremónia, mint a BL, ezért jövõre azt célozzuk meg

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
juanfran forlánnak: köszönet mindenért!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
mert arsenalnak több esélye lenne 😄 😄: D: 😄😄

WuFraZselic
Chivunál és Cordobánál bármikor jobb lenne

Sneijder állítólag elvágyódik, mert Eto'o távozásával nem sok esélyt lát a BL-ben. A két fõ kérõ a United és az Arsenal, utóbbi 30 milliót ajánlana. na meg a nagy lóf*szt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
forlán nagyon jó lesz nálunk ezt vmiért érzem 😄 militot is megéreztem 😄

azért akárhogy is nézzük

..forlán.....pazzini
........sneijder

nem gyenge 😄

sneijder írt a twitterén h mégnemtudni h lesz-e meccs

ForzaInter
hát szerintem 5 milliot sem ér. egy túlsztárolt senki ez a kjaer..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Kjaer közben a Romáé, komolyan érdekel, mennyibe fájt...

WuFraZselic
így legyen...

ForzaInter
szerintem a tevez ügylet már rég levan zsírozva, aug 31-én utolsó órában majd bejelentik xD

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Figo szerint számítsunk meglepetésekre a mercato vége elõtt... (Muntarit és Chivut megveszi valaki? 😄)

Tévezért Manchesterbe repültek a képviselõink, Pandev kölcsön + 10 millás opcióval Nápolyba kerülhet (ennek semmi értelme), Santon/Alvarez (mindkettõ lehet) a Lazioba mehet kölcsön a Zarate biznisz keretein belül

WuFraZselic
Inter
CSKA
Lille
Trabzonspor

nem vészes, de azért lehetett volna jobb is 😄

WuFraZselic
Inter
CSKA
Lille

hmm

WuFraZselic
faszomat, hogy megint egy keleti csapatot kaptunk 😄

WuFraZselic
van egy olyna érzésem, hogy a Cityt megkapjuk 😄 Inter - Villarreal - City - Plzen lesz 😄

WuFraZselic
legutolsó hírek szerint nem akar engedni a 4 vagy 4.5 millás jelenlegi fizujából (miért is akarna, 32 éves, vélhetõen ez az utolsó szerzõdése Európában). mondjuk ha Lavezzi/Tévez érkezésére még van esély, akkor nem "sajnálom" tõle, de majdnem fele annyit fog keresni mint Eto'o, akkor az kicsit túlzás

jó hír viszont, hogy Muntariért hivatalos ajánlatot tett a Newcastle (nem tudom mennyit cuccoztak), neki sem kicsi a fizetése, áron alul (van egyáltalán neki olyanja?!), de adjuk el inkább

ForzaInter
egyelõre még nem lehet tudni mennyit fog keresni.. írták 2,5 felet meg 3,5 felet is már..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Forlán érkezik, 5 millió az ára, 2+1 évre ír alá, évi 4 millióért (ez rengeteg)

ForzaInter
hát egy kicsit bejött neki az élet😄

Yo, Bitch!

forza milan
mondjuk ebben is van valamiféle logika😄😄😄

szucsy89
facebookról loptam:

"hogy mennyit is keres Samuel Eto'o???
Havonta: 466 millió Ft, Hetente: 113 millió Ft, Naponta: 16 millió Ft, Óránként: 653 ezer Ft, Percenként: 11 ezer Ft, Másodpercenként: 185 Ft
Ha eljátszunk a gondolattal és a számokkal, könnyen kiokoskodhatjuk, hogy Eto'o egy kellemes szarás ideje alatt megkeresi az aktuális magyar minimálbért😄"

LOL
ForzaInter
mert ha ti építetek elébb új stadiont akkor ti is mentek el elébb😄

Yo, Bitch!

forza milan
Miért mennénk mi új stadionba,tudtommal nem mi váltunk ki annak idején😄?!

WuFraZselic
ja, de a San Sirot közösen használjuk a Milannal, így ha fel is újítjuk, a bevétel sokkal nem nõ... az önkormányzaté a stadion, így pl ha bármilyen rendezvény is van a stadionban, abból mi egy fillért sem látunk, ellenben a MU, Bayern, Juve stb...

9csöves9
sokat számítana hidd el,csak Moratti is egy begyöpösödött vén digó mint az összes többi😊

nõttek az árak,de nem vészes.a kanyarban meg minimálisan

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
én szerintem nálunk nem számítana olyan sokat egy új stadion, ha ennyire fontos lenne Moratti már rég felhúzatott volna egyet szerintem, mikor még szórta a pénzt két kézzel, és nem azt mondaná most is, hogy inkább a san sirot újítsák fel.. szponzor szerintem nálunk is lenne aki jó sok pénzzel beszállna.

nálatok azzal, hogy új stadion van növekedett a jegyek és bérletek ára?

Yo, Bitch!

9csöves9
szép dolog a hagyomány,meg szerintem is egy stadionnak nem feltétlenül plázának kéne lennie,de ha Olaszország haladni akar a többi bajnoksággal,akkor kurvagyorsan el kell kezdeni új,modern arénákat építeni.elfogultság nélkül mondom,hogy ezzel a húzással a Juve hatalmas elõnyre fog szert tenni.fele akkora stadionból lesz többszörös bevétel mint pl. nálatok. és minél késõbb reagál erre a többi csapat annál nagyobb lesz ilyen téren a szakadék.még ha holnap lenne döntés az új stadionról bármelyik klubnál akkor is még 4-5 év mire abból lesz valami...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
Lotito 20 millát kér érte... gondolom a mi kurva anyánkat, mert Pandevet ingyen elhoztuk, ezért megkéri az árát...

ForzaInter
forlán amúgy az atleticoban keresett 4,5-et itt jóval kevesebbet keresne azt írják.. remélem jön 5 milla, 2 éves szerzõdés, és fizetéscsökkentéssel kurva nagy ajándék lenne, szinte ingyen lenne 2 évre (etooba se lett volna 2-3 jó szezonnál több szerintem) egy klasszis csatárunk, és õ visszavontan is nagyon jó, nem csak középcsatárként tud játszani..

Yo, Bitch!

ForzaInter
nem hinném, hogy zarate egy ilyen klubnál megmerné azt csinálni mint a lazionál, itt nem õ lenne a kiskirály csak egy játékos a sok közül, amugy kurvajó játékos, megfelelõ áron jöhetne.. forlán 5 milláért jönne 2 évre, így simán jöhet, 5 milla nem pénz érte, és a 2 éves szerzõdés rendben is van, azért még mindig klasszis játékos.. tevezzel meg kivárunk majd aug. 31-én bejelentik😄 új stadion nincs tervben, legutóbb azt mondta Moratti hogy a san siro lesz felújítva inkább.. ez jobb is, fasznak kell ilyen hiperszuper plázákkal éttermekkel felszerelt új stadion, amit valami szponzoról neveznek el. a san siro a csapat otthona mióta a klub létezik, remélem ez így is marad😄 milan menjen inkább új stadionba, mi meg vegyük meg a san sirot, és újítsuk fel😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Zarate közölte a twitterén, hogy Reja nem számít rá... istenem, ne vegyük meg! önzõ, öncélú, problémás, DRÁGA

Forlán 5 milláért jön, viszont évi 4.5 milla lesz a fizetése, ami egy hihetetlen baromság! ha komolyan veszi Moratti ezt a pénzügyi fair playt, akkor vegüyk is komolyan, vagy akkor fiatal(abb), agilis, SZTÁRjátékossal pótoljuk Eto'ot...

vagy ha jön Forlán, akkor azt mondom -már ha igaz- engedjük el Militot a PSG-hez 15 milláért...

az új stadion meg remélem tervbe van véve, Eto'on most kerestünk/spórolunk közel 60 milliót 3 év alatt, a Juve stadionja 130 volt, és ebbõl 75 millát a névadó szponzor állt, 12 évre vették meg a stadion nevét. ennyi pénzt Moratti az üzleteibõl össze tudna hozni (mármint 55 millát), névadó szponzor meg lehetne mondjuk a Pirelli... bár szép lenne egy Stadio Fachetti 😊

WuFraZselic
hát Eto'o ügy lezárva, 27 + bónuszok a vége. azért az gusztustalan, hogy CSAK Eto'o kap 11.5 millió eurót lelépési díjnak, velünk meg itt szívoztak ezek a tetves oroszok 2-3 millán...

Nasri meg a Cityé, ezzel Tévez sorsa eldõlt, már csak az a kérdés, hogy Scudetto és BL-ért szállunk harcba Tévezzel, vagy a jövõ évi Trofeo TIM címet akarjuk megvédeni Palacioval és Zaratéval

WuFraZselic
nálunk is lehet sztrájk miatt elmarad az 1. forduló, ennek kimondottan örülnék kivételesen...

szucsy89
Pedig õ játszott "pár" világklasszis ellen 😄
WuFraZselic
HÁT EZ KURVAJÓ 😄DDDD

"The Dutch newspaper made a mistake because Kuyt's agent's words were from last year."

WuFraZselic
vele azért nem számoltam, mert vagy sérült, vagy eltiltott 😄

limperatore
Interjú Zanettivel
Valahova volt legjobb játékos akit láttál....
Az Interes Ronaldo... <#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Motta? Rohadt jól passzol elõrefelé, és sokszor nagyon jó labdái vannak, tavaly is vmi 20-25 meccsen összehozott 4 gólt meg 5 gólpasszt.. cambiasso meg 6 gólt lõtt tavaly, stanko meg a gazetta átlagosztályzatai alapján etoo után a 2 legjobb játékos volt.. szerintem JELENLEG nem kell középsõ kp. 1-2 év múlva már igen, ez casemiros kölcsön dolog nem lenne hülyeség..

tevez ügyben meg szerintem egyértelmûen kívárunk, vetélytársunk nincs, csak mi jöhetünk nála szóba, majd aug 31.-én leigazoljuk, ebben biztos vagyok

Yo, Bitch!

limperatore
mind a kettõ vicc 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Kaká és Kuyt neve is felmerült, utóbbi az vicc kategória, elõbbi meg 30 milláért...

WuFraZselic
3-4-1-2 lenne az ideális, de Gasp a csapatra akarja erõltetni ezt a 3 támadós dolgot. nincs ezzel gond, csak a keret nem alkalmas...

limperatore
nem kezdõként gondoltam cou-ra hanem csereként 😄

és nem 3:4:3-ra hanem
3:4:1:2-re és akkor sneijder lehetne tevez-pazzo mögött vagy forlán pazzo mögött

WuFraZselic
Õ sem bizonyított még nagyon a bajnokságban, szerintem vele nem szabad kezdõként számítani (na nem mintha Palacio megoldás lenne...)

- Santont vinné a Newcastle kölcsönbe
- Militoért 14 millát ajánlott a PSG
- Forlánról dönteni kell a napokban, Leonardo is akarja, de azt mondta kivár, mit reagálnak a mi ajánlatunkra, ha elutasítják, akkor ráugrik a PSG
- Kucka teljes játékjogát akarja Branca, nem akarnak várni januárig az érkezésével, Pandevet is bevonnánk (beszarok, már most 4 milla + Viviano felébe került a srác, ez 7-8 milla, erre bazdmeg van pénz, Montolivora, Vertonghenre, Tévezre nincs!!!)

limperatore
palacio minek? ott van coutinho

WuFraZselic
egy ilyennek nagyon tudnék örülni, de természetesen Rano helyén Lúcio, belsõ kp Sneijder + Cambiasso

új hír, hogy Casemirot megvennénk, odaadjuk 1 évre kölcsön a Genoának, és Preziosi Kuckát már most átengedi, nem csak januárban

WuFraZselic
Gasp: "Aggódom. Még három emberre szükségem van"

WuFraZselic
ez igaz, de Dekin kívül más nem igazán tud az elõrejátékhoz hozzátenni, én ezért látnék csak egy új belsõ kp-t. na meg idõvel el kell gondolkodni a pótláson, mert sajnos Capitano, Stanko, Cambiasso sem lesz fiatalabb

1 csatár meg elég lenne, ha ez a valaki Tévez, viszont Forlánnal lenne 4 db klasszikus centerünk, és egy Coutinho/Alvarez/Pandev/(Sneijder?) hármasunk a szélsõ támadó posztokra, ami elég karcsú

kíváncsian várom a jövõhetet!

ForzaInter
Faraoni jó lesz, remélem megmarad az 1 csapatban.

1 csatár, meg 1 csere középsõ védõ kell még.. középsõ kp nem létfontosságú szerinte, azon a poszton nagyon telítve vagyunk.. cambiasso, motta, stanko, obi+zanetti is játszhat ott, szóval oda én nem sok értelmét látom igazolni..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
0-2re is mentek, de Pazzini duplával 2-2re hoztuk... csodás eredmény emberelõnyben 😄

Faraoni beállt a falábú román helyett, kb 20 másodperccel késõbb máris gólpasszt adott Pazzonak. az egész felkészülés egyik legjobbja a fiatal olasz, nagoyn remélem komolyabb szerepet szánnak neki, mint Chivunak

WuFraZselic
hm, vezetnek a görögök, emberhátrányban... ismételten Chivut kell kiemeljem, nem mindennapi tehetség kell az ellenfél támadásainak asszisztálásához

Obi jó, Jonathan sem vészes, Motta higgadtan játszik (hál isten)... Alvarez meg szintén nem ügyetlen, de tényleg nem túl gyors, 3-4-3/4-3-3ba ennél agilisebb emberre lenne szükség

mindig reménykedek, de talán a mai meccs után (1 héttel a rajt elõtt) észreveszik, hogy ide kell legalább 1 jól cselezõ, technikás, gyors játékos, különben semmi értelme a 3 támadónak. ja, meg persze a szokásos, azt is vegyék észre, hogy Chivunak a Vicenzánál kéne pénztárosnak lennie