34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Grove4
    Vicc az, hogy még így is több lenne (több van), mint nektek. Moggit meg arról kérdezték, hogy hova tenné a 3. csillagot, azt mondta Moratti homlokára :D:D:D:D:D:D
  • ForzaInter
    “Everyone can put whatever they want, even I could deserve a couple of stars. juventus fans feel this way, I would say of their Scudetti I would count 22, maybe 23.” Zeman

:D:D
  • ForzaInter

:dddddddddd
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    nekünk legalább volt mit ünnepelni, nektek nem nagyon:D:D
  • szucsy89
    Ünneplik az EL helyet? :D:SD:S
  • limperatore
    derby után :D
  • wright
    Azért ennek jár egy
  • limperatore
    főleg h azóta 1 év telt el és tavaly olasz kupát nyertünk meg klub vb-t :D

idén primaveránk legalább bl-t nyert :D

nektek sokkal szarabb lesz jövőre mint nekünk hidd el ;) allegri 1 balek, zingaro lelép
  • szucsy89
    az a baj, hogy nektek zero tituli jön most már minden évben :D bár ezt Mou eligazolása óta tudja mindenki
  • ForzaInter
    szerinted kit érdekel hol indulunk? oda-vissza meglettetek szopatva a derbin ez a lényeg!:D egy Inter szurkolót nem érdekel jelenleg, hogy európa ligába indulunk.

nagyon ti se lehettek amugy semmire büszkék:D zero titoli lett a végére ugyanugy mint nekünk, és derbin oda-vissza szopás:D ez még rosszabb, hiába bl:D

vinceeeeeeeeeereeeete vincereeeeeeeeeteeeeee vincereeeeeeeeteeeeee tricoloreeeeeeee:D:D
  • limperatore
    lehet el lesz, de új csapat épül, viszont nálatok jövőre tuti nem lesz bl ahogy a milanosok elemzték a buszon
    főleg ha cigány is elmegy tőletek, kb úgy lesztek mint mi idén

csak nálatok a játékosok szarok nálunk meg motiváció nem volt :D
  • limperatore
    mákkal :D sztem örülj h nem kaptatok egy 6ost mert sok a bíró csalásokon kívül sok közötök nem volt a meccshez :D
  • szucsy89
    szánalom, ennyi örömötök volt egész idényben, hogy 2x mákkal megvertetek minket, közben meg lehet EURÓPA LIGÁBAN INDULTOK, sokat értetek vele
  • ForzaInter
  • ForzaInter

::DDDDDASDDSASDDDDDDDDDD
  • ForzaInter

GRAZIE DI TUTTO IVAN!
  • ForzaInter

ENNYI! MILANO SIAMO NOI
  • ForzaInter
    mekkoraaaaaaaaaaa meccs volt geciiiiiiiiiiii:D
  • limperatore
    kint voltunk a derbyn tommyval :D

hatalmas hangulat, hatalmas mérkőzés

igazából mivel matematikai esély van még a 3. helyre ezért muszáj volt nyerni, és stramaccioni marad jövőre is!!!!!! Végre 1 jó hír, remélem frissül a keret is...
    kár h motiválatlan volt mindenki év közben! zlatan pedig EGY KIBASZOTT CIGÁNY MERDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • szucsy89
    Matyi vajon most sír vagy nevet? Megvertétek a Milant de így a Juve a bajnok :D

nem sok ilyet fogok mondani az elkövetkező 100 évben, de: remélem odaértek a 3. helyre
  • WuFraZselic
    hatalmas meccs volt, köszönjük Principe!

a milannak a második félidő elejét leszámítva köze nem volt a meccshez, megérdemelten nyertünk

Maicon gólja meg... embertelen :D

Laziot verni kell, és reménykedni, hátha meglesz a BL
  • Grove4
    Köszönjük szépen!
  • IXEMGabeo
    mi a fene? városi derbi és sehol egy Interes? 4-2 amúgy
  • szucsy89
    :DDDD

direkt írtam vártam hogy írsz e rá vmit :D
  • limperatore
    sose estünk és bilan igen :D :D :D: D geci te annyira hülye vagy :D
  • ForzaInter
    nem estünk ki, hiába okoskodtok.. volt az Inter a serie b-ben? nem. szóval kuss van.
  • Grove4
    1921-'22* bocsánat.
  • Grove4
    Azt hiszem 1920-21-es szezon. :D:D:D:D:D

#30378--> Matyi veri itt magát állandóan, csodálkozol, hogy visszaszólunk.

#30379 ---> szerintem meg nem
  • szucsy89
    baz, eddig kb. minden interes azzal jött nekem hogy ők sose estek ki meg Bilan :DDDD mostmár tudok oltani :D
  • Csacsi
    " A szezonban két szövetség égisze alatt két bajnokság is indult. A FIGC (Federazione Italiana Gioco Calcio) melett az új szövetség a CCI (Confederazione Calcista Italiana) külön kiírást szervezett. Az Inter ez utóbbi B csoportjában indulva végzett utolsó helyen, mely papíron kiesést vont maga után. Emilio Colombo, a La Gazzetta dello Sport igazgatója, azonban a ligák összevonását és az olasz futball kaotikus állapotának helyreállítását kezdeményezte. Ennek folyományaként az Inter elindulhatott az összevont rájátszásban. Az első körben a Sport Club Italia di Milanót kapta ellenfélül, amely azonban - feltehetőleg több játékosának katonai kötelezettsége miatt - nem tudott tizenegy játékost kiállítani, így az Inter a zöld asztalnál 2-0-val abszolválta a párosítást. A második körben aztán a Libertas Firenze elleni 3-0 és 1-1 a bentmaradást jelentette a csapatnak. A dolognak kissé visszás felhangot adott a Venezia kiesése. A velenceiek ugyanis két hellyel is megelőzték az Intert a bajnokságban, amivel papíron bent maradtak volna, azonban az összevonás miatt kénytelenek voltak indulni a rájátszásban, melynek során végül kiestek."

Forrás:Wikipedia

Látom jól ismered a csapatod történelmét. ;)
  • WuFraZselic
    elég rosszul tudod
  • Oziris666
    Milánnal játszotok még ugye?
    Az kemény lesz ,nekik bajnoki cím nektek BL indulás a tét...
  • limperatore
    nemtudom hány éves vagy, de sztem több örömet leltem a csapatomban mióta a sport tv elkezdte adni a meccseket mint te :)
  • ForzaInter
    de az még szánalmasabb, hogy idejöttök okoskodni és provokálni..
  • Grove4
    Ha már a saját csapatában nem lel örömöt... elég szánalmas az ilyen ember.
  • Csacsi
    Mindig ez a Seria B-s van nálatok porondon,de valahogy az mindig kimarad,hogy a Juventus sosem végzett kiesőhelyen az Interrel ellentétben.
  • limperatore
    feljöttünk holtversenybe a 3. helyre lazio, napoli, udinesevel együtt :D

minden meccsünket nyerni kell, és a napolinak veszíteni kell 1 pontot legalább, akkor megvan a bl
    hétfő napoli palermo
  • limperatore
  • wright
    Semmit...A 2010-es inter szarrá verné a mostani csapatunkat.Jól sejtem?