27328
  • RelakS
    [troll]

Szóval jövőre meg lesz oldva? Köszi!

[/troll]

• Jim Morrison
    Sokszor mintha elég lett volna, hogy csak egy smileyt írok hozzá :c
    Amint látom már megy a szerkesztés csam még kicsit bugos szegény :(
  • SzirmosSzisza
    Eddig is figyelte :)
  • Jim Morrison
    1., írok telóról egy hsz-t, de az ismert bug miatt nem jelenik meg
    2., rendes oldalom is bejelentkezek, mert eddig ez az eljárás megoldotta ezt a bugot
    3., ugyanazt a szöveget nem tudom megint elküldeni, mert ugye duplikált üzenet nem küldhető
    4., hiába szerkesztem át nem tudom elküldeni

Új algoritmus figyeli a beküldött hozzászólásokat ami ha észreveszi, hogy a mondandója ugyanaz nem engedi elküldeni?:o először a kényes téma szűrő most meg ez... Nem kell januárig várni vannak itt fejlesztések kérem...:x
  • Jim Morrison
    1., írok telóról egy hsz-t, de az ismert bug miatt nem jelenik meg
    2., rendes oldalom is bejelentkezek, mert eddig ez az eljárás megoldotta ezt a bugot
    3., ugyanazt a szöveget nem tudom megint elküldeni, mert ugye duplikált üzenet nem küldhető
    4., hiába szerkesztem át nem tudom elküldeni

Új algoritmus figyeli a beküldött hozzászólásokat ami ha észreveszi, hogy a mondandója ugyanaz nem engedi elküldeni?:o
  • j0nNyKa
    januárban
  • RelakS
    Azzal nem-e lehetne-e valamit kezdeni, hogy a \-esket ne előzze meg escape \? Vagy ha már így kell valami miatt maradnia, a módosítás ablakban visszakaphatnánk az escape \-st, mert így az egész hozzászólásban mindent vissza kell javítani...
  • Jim Morrison
    Reménykedjünk :)
  • j0nNyKa
    a fontosabbakkal / amivel akar, szokott foglalkozni, visszajelezni nem
    de _elvileg_ "meghallja" a kérést, ami jóak
  • Dzsini
    A moderátori listára se nagyon szokott reagálni, ahol közvetlen kérdezgetjük. Amúgy ha olyasmi, akkor remélhetőleg továbbította a megfelelő kezekbe.
  • Jim Morrison
    Oh.
    Küldtem neki levelet amit el is olvasott május elején (kérdésem volt 1-2 fejlesztéssel kapcsolatban, meg kérésem), de sajnos annyit sem üzent vissza, hogy nem/küldjem el xy-nak :(
  • Dzsini
    Ő nem fejlesztő, hanem tulajdonos és főszerkesztő.
  • Jim Morrison
    Mortimer az új sg csapat egyik tagja akire a fejlesztéseket bízták ugye?
  • Lokker
    Boldog Szülcsi Napcsit domby!!!
  • pxxl
    true story :(
  • Blum
    Majd felhivjak dombyt,hogy javitson mar ki par bugot....
  • Jim Morrison
    Nagy magyar oldalak közül csak az sg nem sötétül el :o :c
  • j0nNyKa
    januárban meg is hosszabbítják neked, az új design után
  • Blum
    "A VIP regisztrációd 6 napon belül lejár!"

Januarban befizetem,de tenyleg. If u know wut I mean...
  • Jim Morrison
    Ez majd úgyis kiderül :D
  • j0nNyKa
    nem tudom melyik lesz az a hónap, amikor már a január nem lesz vicces
    egyelőre az
  • Jim Morrison
    Reméltem januárig kapunk pár apróbb fejlesztést :( mint a kényes téma szűrőt
  • Dzsini
    Itt kiírni valamit? Olyan 8-10 éve, mikor még St aktívan jelen volt és a fejlesztések úgy mentek, hogy beírta mi lesz, és mi kipróbáltuk, bugot vadásztunk...

Most várunk januárra, hogy jöjjön az új design, aztán lehet fejleszteni a fórumot. Addig semmi. (hivatalosan)

• Jim Morrison
    Én is erre gondoltam, de valami oknál reméltem, hogy legalább kiírja, hogy bocsi de most kitiltottunk egy időre. Előtte mondjuk az sg mobilalkalmazás beléptetésével próbálkoztam, elég sokszor küldtem postot ^^
  • Dzsini
    majd kérdezz rá a topicnyitónál, van róla pár jó sztori :)

(és szomorúság, hogy nem hagyta, hogy 1m-ig eljátsszunk vele, pedig megígértük, hogy utána megáll...)
  • j0nNyKa
    :)) cool story
    mégcoolabb megoldás
  • Dzsini
    speciel ezt szerintem tudom, hogy miért jött létre :) volt egyszer itt egy topic, amibe néhány automatának majdnem sikerült 1 millió hozzászólást legyártania, és emiatt a főfőprogramozó kicsit morc lett :)
  • j0nNyKa
    ja, valami olyasmi lehet, hogy ha túl sok POST kérést küldesz a szerver felé, valamiféle ipban-szerű lófaszra rak X időre
    csettel is csinálja, meg úgy mindennel, ahol post van
    javasolni azt tudom, hogy böngészőtől függően rakjál fel valami proxys plugint (én firefoxon foxyproxyt használok), aztán sg.hu-ra állíts be mindig egy free proxyt, amikor az aktuális ipdet lebuzerálja
    .. vagy ha egyszerűen tudsz ipt váltani, az is megteszi

és persze várj, hogy ez is visszadombyzódjon
  • Jim Morrison
    Nagytakarítást akartam a kedvenceim között, meg is nyitottam 33 topikot, hogy majd kiveszem a kedvenceim közül, de egyik oldal sem válaszol, mert a chrome nem tudott csatlakozni a ....
    :(
    Mobilon ha kiveszek egy topikot a kedvencekből visszadob fórum főoldalra (igen, mobilon végignyomkodtam).
  • immovable
    Ezért eltüntet téged a háttérhatalom, remélem ezzel tisztában vagy.? :D
  • Jim Morrison
    itt is :/
  • Blum
    Meh,most megint elszarodott. Akkor mostmar tuti,hogy nalam nem jo valami. :|
  • Blum
    Ugy nez ki a hardveres gyorsitas kikapcsolasa megoldotta a dolgot (amiota az eszemet tudom bekapcsolva hagytam)
    Furcsa is volt,mert Chromiumot akarhogy nyomogattam nem volt gond. Meg updatekor sem jelzett semmi hibat.

Addonokbol csak adblock van fent es a password exporter,semmi mas. Na mindegy, lenyeg, hogy megoldodott. Koszonom Urak!
  • j0nNyKa
    settings - advanced - hardware accelation elől a pipát szedd ki, ha van (vagy épp pipáld ki, ha nincs, ki tudja)
    ha ez nem segít, addonokkal hogy állsz? safe mode-ban indítva az ffet addonok nélkül ugyanúgy feketebigyósodik?
  • Dzsini
    reboot, ilyesmi megvolt a driver frissítés óta?
    próbáld kilőni a hardveres gyorsítást a firefoxban, hogy valóban az okozza-e
  • Tinman #24424
    FF alól tolom ma egész nap... semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
  • Blum
    Sima firefox,nating szpesol

29.0.1
  • Dzsini
    Lehet csak egy reset kellene a böngészőnek, hogy újragondolja a GPU beállításokat :)
  • j0nNyKa
    ez elég eldombyzottan néz ki
    ez most miez, firefox/iceweasel, vagy valami nagyon más?
  • Blum
    Stabil 28 fok korul van a GPU.
    Bar most,hogy mondod tegnap elott jott updaten keresztul az uj nv driver,lehet hogy az cseszett el valamit.