Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Engem már akkor kidob ha a fõoldalra lépek a fórumrészrõl!
akyyy
most engem dobál ki, eg néha kiírja ezt:

A szerver túlterhelt, kérlek nézz vissza késõbb! 0x0001

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jim Morrison
erre a célra készített reggel?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Calver
reklámozni egy fejlesztõi/moderátori topicba... merész.

"The trees move. Do you not see it?"

Fresh Duke
Szerintem azért vágott le, mert épp hegesztették SG-t. Engem is levágott 2x délután, azóta jó.

A heavy cost. I pay it gladly.

engem nem 😞
Narxis
Elromlott.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Molnibalage
Ma állandóan levág a sg, a bejelentkezve marad opcióval van valami gebasz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jim Morrison
Már jó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
ja nálam is már egy jó ideje..

Yo, Bitch!

SzirmosSzisza
Visszajelzés évek óta megy, hogy mi nem megy 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

https://www.facebook.com/pages/Sz%C3%A1jmon-b%C3%A1csi/374690262671443?ref=ts&fref=ts ez kell az sg-nek
Pedig akkor kellene. Én úgyis bent leszek egyetemen, szóval nem érek rá fórumozgatni, de tudom nektek ez meló közben nagy érvágás lesz. Amúgy pedig akkor legalább használják a fórumot és jön a visszajelzés mi nem megy. De erre térjünk vissza január vége fele. 😉
SzirmosSzisza
Mondjátok, hogy nem nap közben álltok át új rendszerre 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
m.sg.hu-n nálam csak a kedvencek oldal jön be, topikokra mindig 404-et kapok O.o

+1

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza
403 összes kép, nem mintha amúgy mûködött volna a galéria 😄

Tinman
Most már... mert jól ki lett javítva. :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

j0nNyKa
ott se. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

NEOreg3
az utóbbi órában vagy ötödszörre jelentkeztetett ki

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
De csak ott? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem meg HTTP 403 Forbidden minden galériába feltöltött képre...
j0nNyKa
karakterkódolás @ 1970es évek
jóaz

Maximus4
Nálam az egész SG így néz ki 😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tinman
Képfeltöltésnél Mozilla 27.0.1 alól:

Fresh Duke
Nekem 0 pont. <#hawaii>

A heavy cost. I pay it gladly.

Maximus4
Tényleg könyörögni kell valami infóért?
Oké!
Könyörgöm,mondjatok valamit.

A moderációs eszköztárral,vagy új moderátorok felvételével kapcsolatban is jöhetnének morzsák,ha nem is itt,akkor vagy PM,vagy a modi emailre.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

passatgt
nekem nem írt ki pontot...

SzirmosSzisza
3 lett az a teszt, pedig már megijedtem, hogy színvak vagyok szar monitorral 😞

Dzsini
Színtévesztõs topic elsõ emelet, balra a harmadik ajtó. Erõsen kell nyomni a csengõt, mert nem hall jól a tulajdonos.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
Vagy szarul van beállítva neki. Nekem is "szar" a monitorom (SyncMaster 225BW), de egy kis VGA driveres finomhangolással nagyon jó színeket tudtam belõle kihozni.
Narxis
Vagy mindkettõ. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vagy a szeme. 😄
Szar a monitorod.
videobaby
ja, jó, akkor megvárom 😄

j0nNyKa
szegény vagy nem, kb akkor írtam neki egy privátot, azóta válaszol folyamatosan rá <#idiota>

majd januárban 😉 szegény Morti, most ez a januározás lesz itt a menõõõ
videobaby
akkor oldják meg ^^

valami céges proxys szarakodás volt tuti
fícsör
Szabi
bug 😄

"Nulla tenaci invia est via"

videobaby
egy tanácsot kérnék. hogy lehetséges, hogy valaki le van tiltva privinél, mégis tud írni?

SzirmosSzisza
IT/Tech és Filmnek NAGYON hasonló a színe a felsõ menüben nekem hoverre (nagyítva és hunyorítva mintha nem ugyanaz lenne)

😄D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sir Quno Jedi
Én lexarom, beállítottam, hogy minden hzsz. jelenjen meg pontozástól függetlenül, így észre sem veszem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Rendkívül zavaró funkció, nem is értem, hogy lehet olvasni a fórumot ennek a megléte mellett, nap, mint nap ilyennek kell kitennem magam, ennél még afrikai gyerek harcosnak is jobb lenne lenni.

j0nNyKa
igen, nyilván a legértelmesebb megoldás az lenne, hogy kivenni a p*csába az egészet, és a moderátoroknak, illetve a házigazdáknak meg adni olyan eszköztárat, amivel rendet tudnak tartani
vagy akár fel is ébredhetek

Sir Quno Jedi
Tök8. Ha valaki aktív és másvalaki bosszúhadjáratot hirdet ellene, akkor követi mindenhova és ezer regjével mínuszolja full ríõltájm.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

j0nNyKa
ez mondjuk nem is hülyeség, sõt levenném vagy 2 napra kb