27328
-
#24459 [troll]
Szóval jövőre meg lesz oldva? Köszi!
[/troll]
-
#24458 Sokszor mintha elég lett volna, hogy csak egy smileyt írok hozzá :c
Amint látom már megy a szerkesztés csam még kicsit bugos szegény :( -
#24457 Eddig is figyelte :) -
#24456 1., írok telóról egy hsz-t, de az ismert bug miatt nem jelenik meg
2., rendes oldalom is bejelentkezek, mert eddig ez az eljárás megoldotta ezt a bugot
3., ugyanazt a szöveget nem tudom megint elküldeni, mert ugye duplikált üzenet nem küldhető
4., hiába szerkesztem át nem tudom elküldeni
Új algoritmus figyeli a beküldött hozzászólásokat ami ha észreveszi, hogy a mondandója ugyanaz nem engedi elküldeni?:o először a kényes téma szűrő most meg ez... Nem kell januárig várni vannak itt fejlesztések kérem...:x -
#24455 1., írok telóról egy hsz-t, de az ismert bug miatt nem jelenik meg
2., rendes oldalom is bejelentkezek, mert eddig ez az eljárás megoldotta ezt a bugot
3., ugyanazt a szöveget nem tudom megint elküldeni, mert ugye duplikált üzenet nem küldhető
4., hiába szerkesztem át nem tudom elküldeni
Új algoritmus figyeli a beküldött hozzászólásokat ami ha észreveszi, hogy a mondandója ugyanaz nem engedi elküldeni?:o -
#24454 januárban -
#24453 Azzal nem-e lehetne-e valamit kezdeni, hogy a \-esket ne előzze meg escape \? Vagy ha már így kell valami miatt maradnia, a módosítás ablakban visszakaphatnánk az escape \-st, mert így az egész hozzászólásban mindent vissza kell javítani... -
#24452 Reménykedjünk :) -
#24451 a fontosabbakkal / amivel akar, szokott foglalkozni, visszajelezni nem
de _elvileg_ "meghallja" a kérést, ami jóak -
#24450 A moderátori listára se nagyon szokott reagálni, ahol közvetlen kérdezgetjük. Amúgy ha olyasmi, akkor remélhetőleg továbbította a megfelelő kezekbe. -
#24449 Oh.
Küldtem neki levelet amit el is olvasott május elején (kérdésem volt 1-2 fejlesztéssel kapcsolatban, meg kérésem), de sajnos annyit sem üzent vissza, hogy nem/küldjem el xy-nak :( -
#24448 Ő nem fejlesztő, hanem tulajdonos és főszerkesztő. -
#24447 Mortimer az új sg csapat egyik tagja akire a fejlesztéseket bízták ugye? -
Lokker #24446 Boldog Szülcsi Napcsit domby!!! -
#24445 true story :( -
Blum #24444 Majd felhivjak dombyt,hogy javitson mar ki par bugot.... -
#24443 Nagy magyar oldalak közül csak az sg nem sötétül el :o :c -
#24442 januárban meg is hosszabbítják neked, az új design után -
Blum #24441 "A VIP regisztrációd 6 napon belül lejár!"
Januarban befizetem,de tenyleg. If u know wut I mean... -
#24440 Ez majd úgyis kiderül :D -
#24439 nem tudom melyik lesz az a hónap, amikor már a január nem lesz vicces
egyelőre az -
#24438 Reméltem januárig kapunk pár apróbb fejlesztést :( mint a kényes téma szűrőt -
#24437 Itt kiírni valamit? Olyan 8-10 éve, mikor még St aktívan jelen volt és a fejlesztések úgy mentek, hogy beírta mi lesz, és mi kipróbáltuk, bugot vadásztunk...
Most várunk januárra, hogy jöjjön az új design, aztán lehet fejleszteni a fórumot. Addig semmi. (hivatalosan)
-
#24436 Én is erre gondoltam, de valami oknál reméltem, hogy legalább kiírja, hogy bocsi de most kitiltottunk egy időre. Előtte mondjuk az sg mobilalkalmazás beléptetésével próbálkoztam, elég sokszor küldtem postot ^^ -
#24435 majd kérdezz rá a topicnyitónál, van róla pár jó sztori :)
(és szomorúság, hogy nem hagyta, hogy 1m-ig eljátsszunk vele, pedig megígértük, hogy utána megáll...) -
#24434 :)) cool story
mégcoolabb megoldás -
#24433 speciel ezt szerintem tudom, hogy miért jött létre :) volt egyszer itt egy topic, amibe néhány automatának majdnem sikerült 1 millió hozzászólást legyártania, és emiatt a főfőprogramozó kicsit morc lett :) -
#24432 ja, valami olyasmi lehet, hogy ha túl sok POST kérést küldesz a szerver felé, valamiféle ipban-szerű lófaszra rak X időre
csettel is csinálja, meg úgy mindennel, ahol post van
javasolni azt tudom, hogy böngészőtől függően rakjál fel valami proxys plugint (én firefoxon foxyproxyt használok), aztán sg.hu-ra állíts be mindig egy free proxyt, amikor az aktuális ipdet lebuzerálja
.. vagy ha egyszerűen tudsz ipt váltani, az is megteszi
és persze várj, hogy ez is visszadombyzódjon -
#24431 Nagytakarítást akartam a kedvenceim között, meg is nyitottam 33 topikot, hogy majd kiveszem a kedvenceim közül, de egyik oldal sem válaszol, mert a chrome nem tudott csatlakozni a ....
:(
Mobilon ha kiveszek egy topikot a kedvencekből visszadob fórum főoldalra (igen, mobilon végignyomkodtam). -
#24430 Ezért eltüntet téged a háttérhatalom, remélem ezzel tisztában vagy.? :D -
#24429 itt is :/ -
Blum #24428 Meh,most megint elszarodott. Akkor mostmar tuti,hogy nalam nem jo valami. :| -
Blum #24427 Ugy nez ki a hardveres gyorsitas kikapcsolasa megoldotta a dolgot (amiota az eszemet tudom bekapcsolva hagytam)
Furcsa is volt,mert Chromiumot akarhogy nyomogattam nem volt gond. Meg updatekor sem jelzett semmi hibat.
Addonokbol csak adblock van fent es a password exporter,semmi mas. Na mindegy, lenyeg, hogy megoldodott. Koszonom Urak! -
#24426 settings - advanced - hardware accelation elől a pipát szedd ki, ha van (vagy épp pipáld ki, ha nincs, ki tudja)
ha ez nem segít, addonokkal hogy állsz? safe mode-ban indítva az ffet addonok nélkül ugyanúgy feketebigyósodik? -
#24425 reboot, ilyesmi megvolt a driver frissítés óta?
próbáld kilőni a hardveres gyorsítást a firefoxban, hogy valóban az okozza-e -
#24424 FF alól tolom ma egész nap... semmi ilyesmit nem tapasztaltam. -
Blum #24423 Sima firefox,nating szpesol
29.0.1 -
#24422 Lehet csak egy reset kellene a böngészőnek, hogy újragondolja a GPU beállításokat :) -
#24421 ez elég eldombyzottan néz ki
ez most miez, firefox/iceweasel, vagy valami nagyon más? -
Blum #24420 Stabil 28 fok korul van a GPU.
Bar most,hogy mondod tegnap elott jott updaten keresztul az uj nv driver,lehet hogy az cseszett el valamit.