Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
védelem level 100
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A híreknél a hozzászólás textarea-ja rettenetes. Kicsi, és nem átméretezhetõ (alapból a Chrome odarak egy handle-t a jobb alsó sarokba, de ennél ott egy resize: none ami letiltja).
Plz ezzel kezdjetek valamit, egy sort kell csak kitörölni (az említett CSS rule-t).
Én meg tudom magamnak oldani 2 perc alatt, de nyilván azért írok ide, mert ez engem most annyira irritált, hogy valószínûleg a többségnél is kicsapja a biztosítékot (maximalista vagyok, de fel tudom ismerni azokat a dolgokat amik csak ebbõl kifolyólag zavarnak, ez viszont annyira gáz, hogy biztosan nem csak az én fejem fáj miatta).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt pl. 4 képet szúrtam be minden gond nélkül...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Nulla tenaci invia est via"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Csak a
SELECT * FROM `hozzaszolasok` WHERE `uzenet` LIKE '%[#%'
lenne valószínûleg húzós, utána az eredmények kiértékelését már lehetne a production szerveren kívül is végezni.
mai napig nem szoktam még meg az elõzõ dizájnváltáskor bekövetkezett sorrendmodosítást 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pl.
1. Dizájn próba.
2. Moderációs eszköztár fejlesztése(?)
3. stb.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
(Na jó a fõoldal tényleg átláthatatlan és abszolúte unpraktikus sajna. Most már volt alkalmam eleget tesztelni és ez minden, csak nem funkcionális... Evvan. Én mérnök vagyok, nekem a tartalom a lényeg, nem az észbontó giccs és dizájnbutaságok)
szvsz hosszú távon az lenne a legjobb, ha maradna a scriptelhetõség / css-el dizájnolhatóság, csak lenne egy normális, átgondolt, letisztult kerete a topicoknak, normálisan idzett / classolt divekkel, nem beégetett inline lóf*sz css kódokkal
ez -ha jól látom- illik is a mostani dizájn / felépítés elképzelésetekre, minél egyszerûbb és letisztultabb, amit ti megírtok, annál könnyebb a házigazdáknak egyedit írni normálisan - én pl szívesen át is dolgoznám az összes topicot eszerint, ahogy a csodaszellem írja, akár egy ilyen kipróbálási idõszakban
Az átdizájnolt topicokra: oldják meg maguk, eddig is inkább egy megtûrt lehetõség volt, hogy css kódokat befogadott a fejléc, majd a topiclakók hozzácsiszolják az új dolgokhoz. Ha úgy csináljátok ahogy írtad, hogy "megnézhetõ" (mondjuk kipróbálható) lesz egy beta.sg.hu-n át, vagy ilyesmi, akkor még a központi váltás elõtt szépen meg lehet javítani a problémás dizájnokat.
A keresõ még mindig megtalálja azokat a topicokat, amiket igazán nem kellene - van, amit már nem, de többet még mindig. Küldjek példákat?
Én személy szerint olvasni szoktam a fõoldalt is és azok között vagyok akiknek tetszett ez az új design, habár õszintén megmondva engem a tudományos témakörön kívül a több annyira nem szokott lekötni. 😊
Sajnos sok oldalon már úgy van, hogy több helyet elfoglal a reklám és a bannerek, mint az a tartalom ami elolvasni szándékozik a jóember. Amíg nem a hasznos tartalom kárára vannak a reklámok addig még belefér.
★★★★★
Január elején rengeteg hibajavítás történt, panaszkodtatok a sorközökre, a rossz olvashatóságra, képhez túlságosan közeli szövegre stb. A változtatások megtörténtek, és ezek a megjegyzések teljesen megszûntek. Utána is folyamatosan készültek apróságok, pl. át lett alakítva az RSS, lehet kategóriára szûkíteni a keresõvel (igen, tudom hogy vannak hibái, de a jelzéseiteknek is köszönhetõen javítva lesznek), illetve már a külsõ partnerünk automatikusan ki tud rakni ide reklámokat (lehet ezeket fikázni vagy tiltani, de e nélkül nem létezhet egy ingyenes honlap. Itt a termék nem ti vagytok, mint az amerikai cégeknél). Csak ez utóbbi megoldása, a rengeteg különbözõ bannerméret fogadása, és a fõlap elrendezésének attól függõ változtatása vagy két hétbe telt.
Tudom, hogy ti csak a fórumot nézitek, de emellett kinn voltunk a barcelonai Mobil Világkiállításon, rengeteg hazai sajtótájékoztatóról szinte csak nálunk olvashattok, illetve most azon vagyok, hogy minden hazai filmpremierrõl legyen a lapon kritika.
Mindezek mellett készül az új fórum, és megígérem, hogy nem lesz azonnali a váltás, nem is mernék ilyet tenni, aki akarja elõtte megnézheti majd, véleményezheti, és csak a megjegyzések beépítése után kerül ki élesbe. De tökéletes és végleges sose lesz, erre ne számítson senki, hiszen például fogalmam sincs hogyan lehet jól kezelni a nagyon durván átdizájnolt topikokat. A moderátori eszköztár sincs elfelejtve, nekem is fontos, hogy a romboló szándékú felhasználók egyszerûen és gyorsan kitilthatók legyenek.
Amúgy ha már õ itt a fõ programozó akkor legalább illene neki kiírni, hogy mivel is foglalkozik, régebben is volt egy ilyen napló amibe be voltak írtak a fejlesztések, javítások.
De mondtak egy idõpontot, hogy mikor fog megújulni a fórum és ez azóta sem történt meg, akkor igazán lehetne már mondani valamit, hogy várhatóan mikorra készül el, még ha 1-2 hónapot csúszik is a dolog én nem bánom, de legalább a tájékoztatás legyen meg róla.
★★★★★