27328
  • Dzsini
    Nem csak kényes téma, hanem komplett cenzúramodul készül itt :)

(amúgy tippre a GPU gyorsítás szédül meg a böngészőben, hűtés rendben van?)
  • Blum
    ODANEZZ!!!!4444

btw,most felturhazok neki egy Chromiumot,aztan kicsit tesztelgetem azzal is.

• j0nNyKa
    szvsz ha még lesz ez a valamid, mindenképp nézz rá más eszközzel / böngészővel is, hátha
  • Blum
    Passz.

Semmi erdemleges valtozas nem tortent tegnap ota,mert akkor meg nem volt baja. Ma reggel vettem eszre eloszor. Ha megint latom akkor csinalok egy screenshotot.
  • j0nNyKa
    én se látok ilyesmit, van még ez a problémád?
  • pxxl
    nekem nem tűnt fel ilyesmi pc humorban. nem lehet, hogy nálad van valami? :O
  • Blum
    humi-ari,pc humor ahol eszrevettem
  • j0nNyKa
    hol? linkt!
  • immovable
    Az sg is csatlakozott a reklám adó elleni kampányhoz. :D
  • Blum
    Egyik-masik HSZ-ben a szoveg helyett csak egy fekete csik lathato. Illetve nem csak a szoveg alakul at,hanem a privat es valasz gombok is.
  • Jim Morrison
    Úgy vettem észre, ha nem küldd el mobilról egy frissen küldött üzenet a topikban, attól a számozás utána még rendesen megy.
  • Jim Morrison
    Mobilon nálam már jó a kódolás, de ha hsz-t akarok szerkeszteni (es szerkesztem is), duplikalt uzenet nem kuldheto hiba miatt nem modosul a hszem:(
  • akyyy
    Boldog szülinapot
  • gergely1991
    Eldombyzták az eszgét... -.-
  • Zenty
    Kacc Kacc .... Ha lenne is ilyen nálam nem hat, Max csak rád ;) A fórum most jol működik ( akar mobilrol irok ,akar nem kirakja az üzit ;)
  • Szabi #24404
    azóta már nálam is helyreállt, de reggel még kékcsíkos volt alul mindegyik beszúrt yt videó, többféle böngészőben is :D
  • j0nNyKa
    +1
  • pxxl
    cant see shit captain
  • Szabi #24401
    jé, visszajött a retro kékcsíkos youtube téma.. :D

• immovable
    A háttérhatalom beizzította a kényes téma modul törlő egységet! Csak a te kedvedért.
  • Zenty
    Ès miert pang a fejlesztés és a bug takarítás?
  • Tinman #24398
    Term. első dolgom volt, csak jelezni akartam, hogy a sokat tárgyalt SMS fizetés NEM működik.
  • Dzsini
    vip @ sg.hu -ra írj egy levelet, ott sokkal valószínűbb, hogy valaki foglalkozik vele.
  • Tinman #24396
    Tényleg szétpotyog az SG -.-

Küldtem ma SMS-t 8 hónap VIP-re, hogy támogassam a mobil szolgáltatót is, de amit visszakaptam kódot arra azt írja, hogy Hibás ellenőrzőkód.

Csodálatos. Gratulálok!
  • tomsolo
    Mi már tudjuk mire számíthatunk - ti még nem is sejtitek. :D

Egyébként:
    - nem tudok a csetre írni
    - nem tudok hszt szerkeszteni, törölni

de azért tartom a rendet itt. :D
  • Malakai
    Felváltva rossz a logótok. :)
  • tomsolo
    a gomba vizsont megy ;P
  • j0nNyKa
    lol az előbb mikor válaszoltam neked, volt logód, azt hittem, időközben megjavult
    most megint nincs logód
    wellplayed :D
  • Tinman #24391
    A fórum szimbiózisban van az országgal... nem lehetne Svájchoz csatolni inkábbb?
  • gergely1991
    Biztos dombyban csinálja.
  • SzirmosSzisza
    Én is pont néztem, hogy tomsolonak az alatta linkelt hozzászólásban nincs.
  • j0nNyKa
    sosincsenek itt ismert issue-k, de mondjuk hogy a logód el lett dombyzva, az a legközelebbi az igazsághoz :)
  • cement
    Sziasztok! Az mitől van, hogy nekem egyik pillanatról a másikra eltűnt a logóm? Mert én nem nyúltam hozzá, van valami ismert issue?
  • Blum
    Valassz az opciok kozul :)
    Szerintem megdombyzta.

sg.hu terminológia
  • gergely1991
    Mondjuk én nem is használom őket lol.
    Azért némi dolgot elmondhatnának egy hszbe hogy mi történhetett. :)
  • Jim Morrison
    Én is úgy emlékeztem, azért mertem... Bocsi, mobilról töltöttem fel, és csak a copy url re nyomtam, azt hittem kép url :) (figyelmetlen voltam:()
  • Malakai
    Az időben törlés itt nem azt jelenti, hogy mielőtt a "sértődékeny" meglátja, hanem ha már meglátta akkor kérésre vagy anélkül azt időben törli az oldal az nem elég.
    És a probléma ott van, hogy az oldalt lehet felelősségre vonni, nem a hozzászólót, az-az az oldalak fognak vonakodni lehetőséget adni a kommentelésre.

Jim: imgur egy ideje már levette feketelistáról az sg-t, csak nem a html oldalt kellett volna képként beszúrni. :)
  • Dzsini
    "Az AB döntése szerint mindegy, hogy a honlap működtetője tudott-e a kommentről, és az sem számít, hogy kérésre azonnal eltávolította: mindettől függetlenül felelős a komment tartalmáért az MTE, mert az ő felületén jelent meg."

pont egy olyan esetben történt ez a döntés, ahol az oldal tulajdonosa azonnal törölte a kifogásolt hozzászólást, amint szóltak neki.
  • Jim Morrison
    Imguro nem linkelunk..
    Vip eszkozok meg nem jellenek meg ...
    Url:http://imgur.com/eJgDbeK
  • Jim Morrison
    Ilyen