27328
-
#24419 Nem csak kényes téma, hanem komplett cenzúramodul készül itt :)
(amúgy tippre a GPU gyorsítás szédül meg a böngészőben, hűtés rendben van?) -
Blum #24418 ODANEZZ!!!!4444
btw,most felturhazok neki egy Chromiumot,aztan kicsit tesztelgetem azzal is.
-
#24417 szvsz ha még lesz ez a valamid, mindenképp nézz rá más eszközzel / böngészővel is, hátha -
Blum #24416 Passz.
Semmi erdemleges valtozas nem tortent tegnap ota,mert akkor meg nem volt baja. Ma reggel vettem eszre eloszor. Ha megint latom akkor csinalok egy screenshotot. -
#24415 én se látok ilyesmit, van még ez a problémád? -
#24414 nekem nem tűnt fel ilyesmi pc humorban. nem lehet, hogy nálad van valami? :O -
Blum #24413 humi-ari,pc humor ahol eszrevettem -
#24412 hol? linkt! -
#24411 Az sg is csatlakozott a reklám adó elleni kampányhoz. :D -
Blum #24410 Egyik-masik HSZ-ben a szoveg helyett csak egy fekete csik lathato. Illetve nem csak a szoveg alakul at,hanem a privat es valasz gombok is. -
#24409 Úgy vettem észre, ha nem küldd el mobilról egy frissen küldött üzenet a topikban, attól a számozás utána még rendesen megy. -
#24408 Mobilon nálam már jó a kódolás, de ha hsz-t akarok szerkeszteni (es szerkesztem is), duplikalt uzenet nem kuldheto hiba miatt nem modosul a hszem:( -
#24407 Boldog szülinapot -
#24406 Eldombyzták az eszgét... -.- -
Zenty #24405 Kacc Kacc .... Ha lenne is ilyen nálam nem hat, Max csak rád ;) A fórum most jol működik ( akar mobilrol irok ,akar nem kirakja az üzit ;) -
#24404 azóta már nálam is helyreállt, de reggel még kékcsíkos volt alul mindegyik beszúrt yt videó, többféle böngészőben is :D -
#24403 +1 -
#24402 cant see shit captain -
#24401 jé, visszajött a retro kékcsíkos youtube téma.. :D
-
#24400 A háttérhatalom beizzította a kényes téma modul törlő egységet! Csak a te kedvedért. -
Zenty #24399 Ès miert pang a fejlesztés és a bug takarítás? -
#24398 Term. első dolgom volt, csak jelezni akartam, hogy a sokat tárgyalt SMS fizetés NEM működik. -
#24397 vip @ sg.hu -ra írj egy levelet, ott sokkal valószínűbb, hogy valaki foglalkozik vele. -
#24396 Tényleg szétpotyog az SG -.-
Küldtem ma SMS-t 8 hónap VIP-re, hogy támogassam a mobil szolgáltatót is, de amit visszakaptam kódot arra azt írja, hogy Hibás ellenőrzőkód.
Csodálatos. Gratulálok! -
#24395 Mi már tudjuk mire számíthatunk - ti még nem is sejtitek. :D
Egyébként:
- nem tudok a csetre írni
- nem tudok hszt szerkeszteni, törölni
de azért tartom a rendet itt. :D -
#24394 Felváltva rossz a logótok. :) -
#24393 a gomba vizsont megy ;P -
#24392 lol az előbb mikor válaszoltam neked, volt logód, azt hittem, időközben megjavult
most megint nincs logód
wellplayed :D -
#24391 A fórum szimbiózisban van az országgal... nem lehetne Svájchoz csatolni inkábbb? -
#24390 Biztos dombyban csinálja. -
#24389 Én is pont néztem, hogy tomsolonak az alatta linkelt hozzászólásban nincs. -
#24388 sosincsenek itt ismert issue-k, de mondjuk hogy a logód el lett dombyzva, az a legközelebbi az igazsághoz :) -
#24387 Sziasztok! Az mitől van, hogy nekem egyik pillanatról a másikra eltűnt a logóm? Mert én nem nyúltam hozzá, van valami ismert issue? -
Blum #24386 Valassz az opciok kozul :)
Szerintem megdombyzta.
sg.hu terminológia -
#24385 Mondjuk én nem is használom őket lol.
Azért némi dolgot elmondhatnának egy hszbe hogy mi történhetett. :) -
#24384 Én is úgy emlékeztem, azért mertem... Bocsi, mobilról töltöttem fel, és csak a copy url re nyomtam, azt hittem kép url :) (figyelmetlen voltam:() -
#24383 Az időben törlés itt nem azt jelenti, hogy mielőtt a "sértődékeny" meglátja, hanem ha már meglátta akkor kérésre vagy anélkül azt időben törli az oldal az nem elég.
És a probléma ott van, hogy az oldalt lehet felelősségre vonni, nem a hozzászólót, az-az az oldalak fognak vonakodni lehetőséget adni a kommentelésre.
Jim: imgur egy ideje már levette feketelistáról az sg-t, csak nem a html oldalt kellett volna képként beszúrni. :) -
#24382 "Az AB döntése szerint mindegy, hogy a honlap működtetője tudott-e a kommentről, és az sem számít, hogy kérésre azonnal eltávolította: mindettől függetlenül felelős a komment tartalmáért az MTE, mert az ő felületén jelent meg."
pont egy olyan esetben történt ez a döntés, ahol az oldal tulajdonosa azonnal törölte a kifogásolt hozzászólást, amint szóltak neki. -
#24381 Imguro nem linkelunk..
Vip eszkozok meg nem jellenek meg ...
Url:http://imgur.com/eJgDbeK -
#24380 Ilyen