27328
  • Coral Springs
    Szerintem az, több mint valószínű. De én nem motorikus szempontból közelítettem meg a témát, hanem a dizájn szempontjából. Amit linkeltem az már egy az egyben megfelelne fórum főoldalnak, csak a színét kéne kékre változtatni, esetleg egy-két további személyre szabást elvégezni. Ha netán rákattintasz valamelyik témára a topikok felsorolása is szerintem tökéletes, ezekkel az alap már bőven meglenne amire lehetne a továbbiakban építkezni.
  • SzirmosSzisza
    Ez miben hasonlít az SG-hez? Árasztja magából az n+1. ingyenes fórum stílust :D
  • j0nNyKa
    ez phpbb, nem ?
  • Coral Springs
    Valami ehhez hasonló fórumot hozzatok össze. Struktúrájában hasonlít az sg -hez, mégis modern, nem kell feltalálni a spanyol viaszt.
  • tomsolo
    hát
  • passatgt
    vagy vegye le a http-t és induljon az src //-el:)
  • MerlinW
    Disco roboto!!! xD
  • Ability
    Nem beszolas, nekem tetszik a designotok, pont azert irom hogy konnyebb legyen a dolgoktok. A lentebbi kod jo, kicserelve viszont siman lehet baj mert a tobbi bloated szelektor nagyobb prioritassal fog birni. Tudom en hogy hanyadek a markup, pont ezert adtam a lentebbi otletet, igy ott is lehetne roviditeni ahol pont nem jonne ossze alapbol. A sok pseudo szelektor meg mehetne a kukaba.
  • SzirmosSzisza
    domby pls, egy s betűt rakj be http után is menni fog, vagy hosztoljátok saját szerverről a jQueryt (tudom tudom cdn lehet cachelve van a usernél, de max, ha időutazó, mert 1.5.2-t nem tudom hol használnak már)
  • j0nNyKa
    d... domby? te vagy az?
  • pxxl
    van még hova fejlődni...
  • j0nNyKa
    jahogy a https igy kezdi:
    ReferenceError: $ is not defined

nincs tobb kerdesem, ez el lett dombyzva
  • Dzsini
    Régi (12-es) Operával működik ott is :) (Androidról viszont a Chrome és az új Opera úgy működik, ahogy írtad)
  • Narxis
    Ilyen szigorú munkahelyed van? :D
  • NEOreg3
    rájöttem!!!!!4!!44négy4

https kapcsolaton keresztül nem működik (muszáj úgy fórumoznom, mert úgy nem számolja munkahelyen az adatforgalmat )

megjegyzem https kapcsolattal a szmájlibeszúrás sem működik

januárra javíCCSák ki!
  • Sir Quno Jedi
    Te én egész éjszaka, meg hajnalban javascripttel és formázásokkal is szoptam (meg ie, ff, chrome különbségek, hogy rohadjon meg), ti meg azon vitáztok, h. kinek nagyobb az "e", azaz inkább a "J-pénisze"... Eleve aki ilyesmivel foglalkozik az jó ember nem lehet... :D
  • j0nNyKa
    fú most ha gonosz lennék, spoilerben válaszolnék
    egyébként nyilvánvalóan semmi nem kell, nálad van a hiba, nézzél esetleg javascript console-t, hogy mi történik
  • NEOreg3
    Firefox 30-on mi kell ahhoz, hogy meg tudjam nyitni a spoiler-es üzeneteket? Amikor rájuk kattintok, akkor egyszerűen az oldal tetejére ugrik a böngésző, de nem nyílnak meg. javascript.enabled true-n van az about:configban.
  • j0nNyKa
    majdnem sikerült beszólni
    csak a miheztartás végett lecseréltem a kódot a totyikban a tiedre, frankón szétugrott minden, bár ha ez volt a cél, akkor job well done :)

azt meg nyilván sikerült megmagyarázni, hogy egy válasz boxnak minek van generálva 78 egymásba ágyazott táblázat, meg tr meg td, 1-1 felclassolt div helyett
    úgy meggyőztél, hogy nagyon

lapozzunk
  • Ability
    Szepsegesek ezek a generalt szelektorok. Az elozo ennyi lenne:

.topichead table, .new_maskwindow, .msg-bottom {
    width: 810px !important;
    margin: 0 auto !important;
    }

Ez amire valaszolok pedig fogalmam sincs mi akarna lenni. Siman elofordulnak ilyen melysegek barmilyen normalisabb oldalon is ha azt akarna mutatni. Ettol meg a hozzatartozo szelektor csak ".msg-text", es a melysegnek nincs igazan hatranyos kovetkezmenye. A DOM lecserelos otlet instant felejtos, ellenben lehetne egy parsoros JS script ami rakna id-t, osztalyokat a kulcsfontossagu elemekre. Tenyleg szar a markup de azert tul nagy akadalyt nem jelent.
  • Jim Morrison
    ennél jobb design tuti nem lesz :D
  • j0nNyKa
    fúez kurvajól néz ki
    ezt nem is lenne szivem bántani, túl cool
    cimborám szerint jégheggyel kéne nekiesnünk, ala titanic
  • Dodo55
    Óceánjáró
  • Jim Morrison
    végül is csak replacelni kéne egy csomó mindent. 3-4 sor helyett egy <article> stb stb :D
  • j0nNyKa
    hülyeségnek nem hülyeség, csak kezelni minden + baromságot, +- rendszert, mod eszközöket, válasz gombokat, miegymást.. hm, fene tudja
    amit sejtek, hogy egyrészt tényleg erőforrás igényes, sok idő is megbuzerálni, meg annyi javascript valszeg elég lassú lenne, nem?
    meghát.. kegyetlenül hányás, ha megnézed, ezeket a <center> elemeket, (már a tartalmukat) kéne végülis "csak" végigcserélgetni valami normálisra, dehát... meh, hányás
    meg nézz meg egy olyan hsz boxot, ami mondjuk már 3-4 mély válasz (indulj el a saját hszedből a "válasz xy" linkeken, amíg csak tudsz), hogy a legalsó milyen mélyen van a dom fában
    nagyon röhögni fogsz

szal tl;dr lehet egyszerűbb megvárni a januárt (:D), hátha akkor valami épkézláb módon felépített struktúrát kapunk ehelyett a csoda helyett

ne e, 4 mély válaszbox css útvonala
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    html body div#center table tbody tr td center center center table tbody tr td div div#msg10910841 center table tbody tr td div div#msg69570257 center table tbody tr td div div#msg88350245 center table tbody tr td div div#msg91739548 center table tbody tr td div div.msg-text
  • SzirmosSzisza
    Nem tudom mit szemérmeskedtek, úgyis csak a komment adatok kellenek, a többi mehet a kukába :D
  • Dodo55
    Egy ötlet, bár lehet túl erőforrásigényes (mindkét értelemben) lenne:

Kinyerni az információkat a DOM-ból (:D), hide-olni / remove-olni az eredeti body-t vagy egy részét, beszúrni egy jobban formázhatót a kinyert tartalommal megtöltve?
  • SzirmosSzisza
    Csináld meg less-ben aztán szép lesz :)
  • hugopareiros
  • j0nNyKa
    igen a reszponzívon nagyon agyalok
    elvileg minden megoldható, de már így is nagyon nagyon undorító a css (meg a js) az sg alap felépítése miatt
    mindenesetre ha nagyon azon kapom magam, hogy unatkozok, megpróbálom megcsinálni reszponzívra, hobbiprojektnek, meg vérnyomás növelőnek kiváló
    meg amúgyis mi a legrosszabb, ami történhet? eldombyzom? ugyan

nemtom mennyire vágod a csst, de ezt a.. hányást kell elképzelni sok példányban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    div#center table tr td center center center table tr td div.topichead table,div.new_maskwindow,.msg-bottom {
    width:810px!important;
    margin:0 auto!important;
    }
  • Jim Morrison
    meg lehetne oldani (responsive designre gondolsz), de nem látok rá sok esélyt (mivel már van egy mobil oldal)
  • Blum
    10 mp utan csikokat lattam mindenhol. Kicsit eros.

Fejleceket nem kene teljesen kitolni a kep szeleig,valahogy ugy kene megoldani mint ahogy most van. (tehat egy kvazi keretet kialakitani a HSZ-ek kore.) Tudom,perverz vagyok meg kulonben is..
    Amugy nem lehet ugy megoldani,hogy felbontastol fuggoen alakuljon a forum kinezete? Vagy ez mar magatol az SG-tol fugg es azt script formajaban mar nem lehet megoldani?

[ /me Hozza nem erto,okoskodo vadbarom aka. user ]

Amugy korrekt.

pixxel: mah' nigga!
  • tomsolo
    hát
  • pxxl
  • j0nNyKa
    picioff, pixxel összerakott egy babás kezdetleges totyik dizájnt, beheggesztettük saját fórumba, vélemények, milyen?
    .. ha már a hivatalosra úgyis várni kell januárig ...
  • Blum
    Majd "Januarban" egyutt befizetjuk. ;) Enyem ma jart le.
  • Szabi #24463
    "A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!"

-.-
  • Blum
    [Merthogy tavaly azt mondtak,hogy Januarban minden meglesz oldva. Nem lett...es akkor esett le mindenkinek,hogy evszamot nem irtak.]
  • RelakS
    ez is igaz :)
  • Dzsini
    Senki nem mondott évet a januárhoz.