27328
-
Coral Springs #24499 Szerintem az, több mint valószínű. De én nem motorikus szempontból közelítettem meg a témát, hanem a dizájn szempontjából. Amit linkeltem az már egy az egyben megfelelne fórum főoldalnak, csak a színét kéne kékre változtatni, esetleg egy-két további személyre szabást elvégezni. Ha netán rákattintasz valamelyik témára a topikok felsorolása is szerintem tökéletes, ezekkel az alap már bőven meglenne amire lehetne a továbbiakban építkezni. -
#24498 Ez miben hasonlít az SG-hez? Árasztja magából az n+1. ingyenes fórum stílust :D -
#24497 ez phpbb, nem ? -
Coral Springs #24496 Valami ehhez hasonló fórumot hozzatok össze. Struktúrájában hasonlít az sg -hez, mégis modern, nem kell feltalálni a spanyol viaszt. -
#24495 hát -
#24494 vagy vegye le a http-t és induljon az src //-el:) -
#24493 Disco roboto!!! xD -
#24492 Nem beszolas, nekem tetszik a designotok, pont azert irom hogy konnyebb legyen a dolgoktok. A lentebbi kod jo, kicserelve viszont siman lehet baj mert a tobbi bloated szelektor nagyobb prioritassal fog birni. Tudom en hogy hanyadek a markup, pont ezert adtam a lentebbi otletet, igy ott is lehetne roviditeni ahol pont nem jonne ossze alapbol. A sok pseudo szelektor meg mehetne a kukaba. -
#24491 domby pls, egy s betűt rakj be http után is menni fog, vagy hosztoljátok saját szerverről a jQueryt (tudom tudom cdn lehet cachelve van a usernél, de max, ha időutazó, mert 1.5.2-t nem tudom hol használnak már) -
#24490 d... domby? te vagy az?
-
#24489 van még hova fejlődni... -
#24488 jahogy a https igy kezdi:
ReferenceError: $ is not defined
nincs tobb kerdesem, ez el lett dombyzva -
#24487 Régi (12-es) Operával működik ott is :) (Androidról viszont a Chrome és az új Opera úgy működik, ahogy írtad) -
#24486 Ilyen szigorú munkahelyed van? :D -
#24485 rájöttem!!!!!4!!44négy4
https kapcsolaton keresztül nem működik (muszáj úgy fórumoznom, mert úgy nem számolja munkahelyen az adatforgalmat )
megjegyzem https kapcsolattal a szmájlibeszúrás sem működik
januárra javíCCSák ki! -
#24484 Te én egész éjszaka, meg hajnalban javascripttel és formázásokkal is szoptam (meg ie, ff, chrome különbségek, hogy rohadjon meg), ti meg azon vitáztok, h. kinek nagyobb az "e", azaz inkább a "J-pénisze"... Eleve aki ilyesmivel foglalkozik az jó ember nem lehet... :D -
#24483 fú most ha gonosz lennék, spoilerben válaszolnék
egyébként nyilvánvalóan semmi nem kell, nálad van a hiba, nézzél esetleg javascript console-t, hogy mi történikSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem bírtam ki -
#24482 Firefox 30-on mi kell ahhoz, hogy meg tudjam nyitni a spoiler-es üzeneteket? Amikor rájuk kattintok, akkor egyszerűen az oldal tetejére ugrik a böngésző, de nem nyílnak meg. javascript.enabled true-n van az about:configban. -
#24481 majdnem sikerült beszólni
csak a miheztartás végett lecseréltem a kódot a totyikban a tiedre, frankón szétugrott minden, bár ha ez volt a cél, akkor job well done :)
azt meg nyilván sikerült megmagyarázni, hogy egy válasz boxnak minek van generálva 78 egymásba ágyazott táblázat, meg tr meg td, 1-1 felclassolt div helyett
úgy meggyőztél, hogy nagyon
lapozzunk -
#24480 Szepsegesek ezek a generalt szelektorok. Az elozo ennyi lenne:
.topichead table, .new_maskwindow, .msg-bottom {
width: 810px !important;
margin: 0 auto !important;
}
Ez amire valaszolok pedig fogalmam sincs mi akarna lenni. Siman elofordulnak ilyen melysegek barmilyen normalisabb oldalon is ha azt akarna mutatni. Ettol meg a hozzatartozo szelektor csak ".msg-text", es a melysegnek nincs igazan hatranyos kovetkezmenye. A DOM lecserelos otlet instant felejtos, ellenben lehetne egy parsoros JS script ami rakna id-t, osztalyokat a kulcsfontossagu elemekre. Tenyleg szar a markup de azert tul nagy akadalyt nem jelent. -
#24479 ennél jobb design tuti nem lesz :D -
#24478 fúez kurvajól néz ki
ezt nem is lenne szivem bántani, túl cool
cimborám szerint jégheggyel kéne nekiesnünk, ala titanic -
Dodo55 #24477 Óceánjáró
-
#24476 végül is csak replacelni kéne egy csomó mindent. 3-4 sor helyett egy <article> stb stb :D -
#24475 hülyeségnek nem hülyeség, csak kezelni minden + baromságot, +- rendszert, mod eszközöket, válasz gombokat, miegymást.. hm, fene tudja
amit sejtek, hogy egyrészt tényleg erőforrás igényes, sok idő is megbuzerálni, meg annyi javascript valszeg elég lassú lenne, nem?
meghát.. kegyetlenül hányás, ha megnézed, ezeket a <center> elemeket, (már a tartalmukat) kéne végülis "csak" végigcserélgetni valami normálisra, dehát... meh, hányás
meg nézz meg egy olyan hsz boxot, ami mondjuk már 3-4 mély válasz (indulj el a saját hszedből a "válasz xy" linkeken, amíg csak tudsz), hogy a legalsó milyen mélyen van a dom fában
nagyon röhögni fogsz
szal tl;dr lehet egyszerűbb megvárni a januárt (:D), hátha akkor valami épkézláb módon felépített struktúrát kapunk ehelyett a csoda helyett
ne e, 4 mély válaszbox css útvonalaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!html body div#center table tbody tr td center center center table tbody tr td div div#msg10910841 center table tbody tr td div div#msg69570257 center table tbody tr td div div#msg88350245 center table tbody tr td div div#msg91739548 center table tbody tr td div div.msg-text -
#24474 Nem tudom mit szemérmeskedtek, úgyis csak a komment adatok kellenek, a többi mehet a kukába :D -
Dodo55 #24473 Egy ötlet, bár lehet túl erőforrásigényes (mindkét értelemben) lenne:
Kinyerni az információkat a DOM-ból (:D), hide-olni / remove-olni az eredeti body-t vagy egy részét, beszúrni egy jobban formázhatót a kinyert tartalommal megtöltve? -
#24472 Csináld meg less-ben aztán szép lesz :) -
hugopareiros #24471 -
#24470 igen a reszponzívon nagyon agyalok
elvileg minden megoldható, de már így is nagyon nagyon undorító a css (meg a js) az sg alap felépítése miatt
mindenesetre ha nagyon azon kapom magam, hogy unatkozok, megpróbálom megcsinálni reszponzívra, hobbiprojektnek, meg vérnyomás növelőnek kiváló
meg amúgyis mi a legrosszabb, ami történhet? eldombyzom? ugyan
nemtom mennyire vágod a csst, de ezt a.. hányást kell elképzelni sok példányban:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!div#center table tr td center center center table tr td div.topichead table,div.new_maskwindow,.msg-bottom {
width:810px!important;
margin:0 auto!important;
} -
#24469 meg lehetne oldani (responsive designre gondolsz), de nem látok rá sok esélyt (mivel már van egy mobil oldal) -
Blum #24468 10 mp utan csikokat lattam mindenhol. Kicsit eros.
Fejleceket nem kene teljesen kitolni a kep szeleig,valahogy ugy kene megoldani mint ahogy most van. (tehat egy kvazi keretet kialakitani a HSZ-ek kore.) Tudom,perverz vagyok meg kulonben is..
Amugy nem lehet ugy megoldani,hogy felbontastol fuggoen alakuljon a forum kinezete? Vagy ez mar magatol az SG-tol fugg es azt script formajaban mar nem lehet megoldani?
[ /me Hozza nem erto,okoskodo vadbarom aka. user ]
Amugy korrekt.
pixxel: mah' nigga! -
#24467 hát -
#24466 -
#24465 picioff, pixxel összerakott egy babás kezdetleges totyik dizájnt, beheggesztettük saját fórumba, vélemények, milyen?
.. ha már a hivatalosra úgyis várni kell januárig ... -
Blum #24464 Majd "Januarban" egyutt befizetjuk. ;) Enyem ma jart le. -
#24463 "A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!"
-.- -
Blum #24462 [Merthogy tavaly azt mondtak,hogy Januarban minden meglesz oldva. Nem lett...es akkor esett le mindenkinek,hogy evszamot nem irtak.] -
#24461 ez is igaz :) -
#24460 Senki nem mondott évet a januárhoz.