Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
nem müködik a visszavonás gomb <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

a kurva anyátokat szoppassátok le modik
Gratulálok, a jövõ fejlesztõ zsenije.
j0nNyKa
én esküszöm nekiálltam gondolkozni azon, hogy mirõl beszélsz
hamarabb meguntam, minthogy feladtam volna, ha ez segít

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

igen, az hihetetlenül professzionális hozzáállás, hogy nulláról akarunk mindent megírni és nem gondolkozunk el pl. egy 3rd party lightos CRM rendszer integrálásán az sg mögé, hogy ezeket a szarokat elintézze helyettünk
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ne szólj szám, nem égek be
pxxl
a számlák miatt sok a meló

All hail the double x!

"sok meló" 😄DDDDDDDDDDDDDDDD nem csoda, hogy ott tart fejlesztésileg és hibamentesség szintjén az oldal, ahol...
Dzsini
Az SMS bevezetéssel semmi gond nincs, legyen az is. A hiányérzet ott van, hogy régebben volt több másik módszer is, most meg nincs. Lehetne, csak ahogy Mortimer írta, például a Paypallal sok meló lenne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ezek szerint en vagyok itt az egyetlen aki azert fizet a VIP-ert,mert hasznalni akarok olyan funkciokat ami mas oldal(ak)on egy teljesen default dolognak szamit?

Nincs ezzel amugy semmi gond,kifizetem en...imadlak titeket es 1k JMF nem penz ezert <#gonosz1>

Azzal,hogy az SG bevezette az SMS lehetoseget,ok is tisztaban voltak vele,hogy a penz x resze rohadtul nem az o zsebukbe megy. Ergo leszarom,hogy ki keresi magat gennyesre es ki nem.
PERKALJATOK SNECIK! <#wow3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tinman
Tessék megkapaszkodni:

Mindig is azért fizettem az SG-ért, mert az OLDALT akartam támogatni. Itt esz a rossssseb', 9 éve gondoltam az az évi (ki az az évi???) Big Mac menü nem fog fájni.

Ellenben, ha a Big Mac-et SMS-ben lehet kizárólag csak fizetni, az úgy nem teszi sokak számára vonzóvá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Coral Springs
Egyik példád sincs paritásban a félévi néhány fillérrel. Én arra akartam kilyukadni, hogy erre kiemelten figyelsz, ám más esetben meg úgy dobod ki az ablakon ezt a pénzt, hogy talán észre sem veszed. Több ezer forintokat viszont nyilván én se hajítok ki az ablakon feleslegesen. Dobjuk is a témát, nem fogunk közös pontot találni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Narxis
Szerintem inkább egy funkciót akar. Pl. hozzászólásának a szerkesztését. Én legalábbis azért vettem egy ideig aztán inkább nem foglalkoztam vele és inkább elküldök egymás után több hozzászólást is ha pl. valamiért nem jelenik meg egy kép vagy ilyesmi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Dzsini
Ugyanakkora fogyasztással 800 vagy 600 lumenes fényforrást választasz? (a 800 lumen kb. a 60-75 wattos régi izzó fényereje)

Coral Springs
Hasra ütött példa volt, köszi az infót. Égve hagyott villany megfelelõ ? Feleslegesen mûködõ tv ? <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Dzsini
Mint a viccben? "Akkor csöpögtesse tele a tankot nekem..."

(tudom amúgy, rá van írva a mérõórára a deltaVminimum - gáznál és víznél is, az alatt nem mér)

immovable
A csap csöpögése nem forgatja meg az órát. Gondoltam szólok. Jól jöhet még eme infó. 😄
SzirmosSzisza
Hallod, adjál már nekem 5000 Forintot, veszek neked belõle 8 hónapnyi VIP-et.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Master91
nem az áruház nyúlja le az átlagos termékrõl a pénzt hanem az állam..
Dzsini
Te ugyanannyi pénzért kilós vagy 75 dekás kenyeret veszel, ha ugyanaz a minõség? Gondolom a 75 dekást, hiszen úgyis mindegy.

Coral Springs
Akkor gondolom te a Tesco -ban is gondosan veszed meg (pl) a tejet, hogy a pénzed nagy részét a gazdák kapják, és ne az áruház nyúlja le. Ilyen mélységeibe is elmehetünk a témának akár, persze nem muszály belásd hogy több ponton is vérzik a véleményed.

megnéztem, nem csöpög. amúgy meg tök felesleges a vip, inkább jöjjön az új fórumdizájn
Dzsini
Szerintem ez a normális tudatos viselkedés, nem szórom a pénzt oda, ahova nem akarom (egy forintot se).
Ha van lehetõség arra, hogy az, amit fizetek teljes egészében oda megy, ahova szeretném, és van olyan lehetõség, hogy annak húsz százalékát lenyeli egy közvetítõ, és ezért ugyanannyiért jóval kevesebbet kapok abból, amit vásárolni szeretnék, akkor az elõbbit fogom választani.

Coral Springs
Veszel majd rajta nyalókát ? Akkor nézd már meg hátha csöpög a csap a fürdõben, az félévre összegezve jelentõs ajándék a vízmûnek.

j0nNyKa
engem? <#buck>

pxxl
Ezzel az a baj, hogy õ pont leszarja, hogy hova megy a pénze, csak legyen meg a VIP. Nem az SG-t akarja támogatni, hanem magát.

All hail the double x!

Dzsini
Ha te valakinek szeretnél pénzt adni valamiért, akkor szívesen adsz plusz 20 százalékot egy külsõ közvetítõnek? Akkor ha esetleg újra lesz bankkártyás lehetõség, akkor légyszíves azt a plusz 20 százalékot utald már át hozzám - hiszen csak néhány fillér nem? LOL 😊

Coral Springs
Hát akkor ennyi, majd szólok adjatok már kölcsön kenyérre ha netán megrokkannék fél évente 1000 Ft -ban. Ha több ezer Ft -on menne a vita talán még megérteném, de néhány filléren ? LOL

Tinman
:-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Malakai
Neked is többe kerül az sms, a bankos olcsóbb volt mindig is, az SG többet kap meg a pénzbõl, hosszabb VIP-et ad érte.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dzsini
Régebben a bankkártyás fizetés ugyanannyi pénzért 12 hónap VIP-et adott, az SMS-es 8 hónapot.

Ugyanannyit fizetsz, igen. Te problémád, hogy a 3/4-ét kapod szolgáltatásban?

Coral Springs
Én mint magánember ha kártyával fizetek, ha SMS -el, minden esetben ugyanannyit kell kiperkálnom a vip -ért. Mégis hol érdekel engem hogy abból amit én elköltöttem mennyi százalékot kap az SG, mennyit pedig a harmadik fél ? Én problémám ? Nem is értem hogy lyukadt ki ide a vita.

Fabio Capello
+1 lol

Dzsini
Hát, az elmúlt 7-8 évet nézve... hmmm... semmit? 😊
(bár ha jól rémlik erre pár hónapja te is rájöttél már egyszer sokadszor)

Tinman
Mit lehet itt komolyan venni akkor? :-D

Tinman
Nem tehet róla ,de a kisebbség.

Nem is arról van szó, hogy elveszne az SMS lehetõség, hanem arról, hogy a másik két alternatíva nem elérhetõ.

Dzsini
Azért azt a számot (lásd még: születésnaposok száma naponta) ne vedd túl komolyan 😊

Tinman
Dzsini már leírta.

Tinman
"Átlagos életkor: 30.9 év"

Hát persze...

Narxis
Egyetértek. Na meg sztem az SG-sek többsége tinédzser, nem biztos, hogy többségük rendelkezik bankkártyával. Én is arra szavazok, hogy több befizetési módszer legyen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Coral Springs
<#eljen>

Dzsini
Azért a néhány ezrelék vs. 20-30 százalék (vagy még több) elég komoly különbség.

Coral Springs
A banki tranzakciókon meg a bankok keresik szarrá magukat, most melyik a jobb ? Hagyjuk már a hülyeséget.

Jim Morrison
Úgy mondod, mintha tehetne arról, hogy nem tud paypallal fizetni VIP-ért. SMS van, ezért SMS-el fizeti a vipet, az hogy ennek jó részét a szolgáltató viszi nem tehet róla, ha (még) csak ezt az egy fizetési módot támogatja az oldal.
EDIT: Az hogy valakinek jelenleg nincsen ilyen olyan kártyája, annak is megvan az oka.
De ahogy írta is, nem kiváltani kell a jelenlegi módot, hanem hozzáadni még lehetõségeket, van ilyen hogy valaki nem tudna mondjuk paypallal fizetni, de szeretne vipet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

j0nNyKa
õszintén az alattam szólóval kell egyetértsek, nekem a 3ból bármelyik fizetési mód pont ugyanúgy megfelelne, részemrõl k* mind1 😊

Tinman
Az, hogy te a kõkorban élsz az egy dolog. A pénzügyi tranzakciók módja 2014-ben a banki tranzakció, Paypal és társai, nem pedig a lolSMS melyen a mobil szolgáltató keresi magát halálra.

Coral Springs
Én ha kártyával akarnék vip -et fizetni, elõször is be kéne menjek a bankba megcsináltatni, amiért lehúznának rólam egy csomó pénzt mert nem az elsõ kártyám lenne. Csinálnom kéne paypal -t. Akkor most melyik az egyszerûbb, ez vagy hogy elküldök egy SMS -t ? Persze ezzel én nem ellenzem hogy másfajta fizetési módok is az oldalra kerüljenek, én azt ellenzem hogy az egyik kiváltsa a másikat.

Fresh Duke
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én már csak elvbõl nem fogok SMS-t küldeni.

A heavy cost. I pay it gladly.