27328
  • Narxis
    Sztem nem rossz.
  • Maximus4
    És ilyen a főoldal,egyelőre.
  • SzirmosSzisza
    Ez egész korrekt, bár a küld az tényleg fura, meg lehet csak én használom így, de szerintem havonta egyszer, ha lapozok, emiatt picit feleslegesnek tűnik felülre is a lapozás.

• j0nNyKa
    nekem egy nap után már a régi dizájn olyan... dull, új jóak nagyon
  • Jim Morrison
    nem vészes egyáltalán. Ránézésre kicsit fura az a KÜLD gomb, és az oldalak is fura helyre kerültek. Többet nem tudok hozzáfűzni :)
  • Blum
    Ez eddig egesz korrekt.
  • Maximus4
    Tessék
  • karajjj
    legalább egy képet mutassatok már róla, hogy annyira azért nem szar :D
  • Narxis
    Lehet csak meg kell szokni.
  • tomsolo
    Én amit eddig elsőre láttam az nagyon durva volt, és nem a jó értelemben: konkrétan fellélegeztem mikor elvették tőlem a jogot, hogy lássam :)

• j0nNyKa
    fogadjunk hogy mi lesz a legrövidebb idő, amit kibírnak !
  • immovable
    Én nagy érdeklődéssel várom a népharagot. Lesz sok egy hétig soha többé nem jövök komment.
  • Maximus4
    "a smiley-ablak lett felugrós"
    mosolyok :D
  • Szabi #24687
  • Dzsini
    lesz (van) quote tag :)

mobilos móka szerintem leghamarabb ha majd mindenhova kiforgott az új felület, először moderátorok, aztán házigazdák (de ahogy néztem a speciális dolgok nem nagyon estek szét, viszont korrekt többrészes topicszerkesztő lett - külön css részleggel), végül mindenki.
    a hozzászólás-ablak alakult át (kinyílik ha írsz bele), a smiley-ablak lett felugrós külön ablak helyett, meg átrendeztek pár dolgot (és Jonnyka alapján nagyon szép, tiszta lett a CSS).

Így hirtelen ennyi, semmi egetverő nem látszik.
  • Jim Morrison
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy csak oldalfelépítésben, designban lesz változás, vagy új funkciókat is kapunk az eddigi, javított funkciók mellett?
    Esetleg pár a bővítményben használatos, kicsi de hasznos funkció?

Szerk: meg esetleg a mobil oldal bejelentkezés-nem tudok hsz-t írni, válasz gomb javítása, hsz szerkesztése fixet kapunk utána?
  • j0nNyKa
    ezt mar jelentettuk igen
  • SzirmosSzisza
    Szerkeszteném az előző hozzászólást, de nincs VIP-em :(
    A sima sortörés valami olyan, mint a dupla sortörés, pl

a
    b

(ezek közvetlen egymás alatt voltak)
  • SzirmosSzisza
    Ellenben, ha csak YouTube videót lehet majd beszúrni, akkor lehetne olyat, hogy csak képfeltöltés.hu-ról lehessen képet? Szerintem ez így fair.

Vagy legalább a YouTube által ajánlott beágyazási módszert használni :c
  • SzirmosSzisza
    tessék, 1 év VIP előfizetést kérnék.

Amúgy nincs is flash a gépemen, de azzal legalább be lehetett szúrni akármilyen videót ... (meg magától induló z0r.de dolgokat :D). (gondolom azért kérted, mert nem lehet, ez esetben viszont gratula, volt 1 fícsör amivel be lehetett szúrni akármilyen videót, de sikerült megoldani, hogy csak YouTube-ot lehessen és azt is szarul, tapsoljátok meg magatokat :)
  • j0nNyKa
    cat: legyel szives nem youtube videot berakni flash tagbe, szolj ha kesz :)
    mindenki: ebben a pillanatban lát-e valaki olyan hibát, ami tegnap még nem volt? elméletileg minden javítva lett
  • j0nNyKa
    fú azt idegekkel bírni te jó isten
    mondjuk azért van a béta teszt, hogy minimalizálva legyen a népharag, de ja, sejtem hogy még ígyis káosz lesz
    nembaj majd farmolok még pontokat
  • tomsolo
    Ez mind semmi ahhoz a népharaghoz képest, ami az első élesítés után fog következni :D
  • SzirmosSzisza
    Kereső úgy néz ki megjavult, bár oldal váltás után még mindig rossz.
  • j0nNyKa
    meg van akinek elvették a lógóját :C
    aztán van akinek visszaadták
  • tomsolo
    ... és van akit rögtön kivettek :D
  • j0nNyKa
    amennyire latom, moderatorok egy halmaza kapott egyelore elerest
  • pxxl
    legyen az elég kiváltság neked, hogy még itt lehetsz :D
  • akyyy
    és én miért nem vagyok kiváltságos? ennyi év után... :(
  • Sir Quno Jedi
    Nyugalom, a fiúk dolgoznak, minden rendben van és rendben is lesz! Csak semmi pánik! Őrizzék meg a nyugalmukat!
  • j0nNyKa
    igen, pontosan ez fog tortenni

.. vagy jelentettuk nekik a hibat, es javitani fogjak hamarosan ..
  • kamionosjoe
  • ZsZso
    Én nem vagyok belsős, de a válasz funkciót is kinyírták ma pár órára, aztán helyreállt. Valószínűleg azt is befoltozzák majd.
  • Fabio Capello
    Baromi jó, tehát amíg éles nem lesz minden, nem tudunk keresni? Aranyos...
  • Sir Quno Jedi
    NEM szeretem a változást! Stabil rendszer, stabil szabályok, stabil elnyomás!
  • Jim Morrison
    oda a kiváltságosok tudnak írogatni (akik már tesztelik az új fórumot) :)
    szerk: upsz :)
  • Dzsini
    Készül az új fórumdesign (pontosabban utánaáll a főoldalnak), az "új fórum" az ahhoz tartozó meghívásos béta topicja.

A kereső pedig (ha megnézitek a címzést) már az újfajta linkfelépítést dobja ki, ami egyelőre nem elérhető, csak a meghívottaknak :/
    ez lesz az új: http://sg.hu/forum/tema/1080392254
    ez a mostani: http://sg.hu/listazas.php3?id=1080392254
  • Molnibalage
    +1

Ezen kívül van egy új fórum nevezetű topik, amit meg sem tudok nyitni, más meg oda tud kommentelni. Valamit megint változtatni akarnak?
  • Fabio Capello
    A kereső megint nem működik normálisan, a találatokat ugyan bedobja, de ha rányomok bármelyikre, visszadob a fórum főoldalra

(gondolom n+1. ember vagyok aki szól)
  • SzirmosSzisza
    Túl fehér, lehetne bele valami egyéb szint vinni!