27328
-
#24700 Sztem nem rossz. -
#24699 És ilyen a főoldal,egyelőre. -
#24698 Ez egész korrekt, bár a küld az tényleg fura, meg lehet csak én használom így, de szerintem havonta egyszer, ha lapozok, emiatt picit feleslegesnek tűnik felülre is a lapozás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#24697 nekem egy nap után már a régi dizájn olyan... dull, új jóak nagyon -
#24696 nem vészes egyáltalán. Ránézésre kicsit fura az a KÜLD gomb, és az oldalak is fura helyre kerültek. Többet nem tudok hozzáfűzni :) -
Blum #24695 Ez eddig egesz korrekt. -
#24694 Tessék -
karajjj #24693 legalább egy képet mutassatok már róla, hogy annyira azért nem szar :D -
#24692 Lehet csak meg kell szokni. -
#24691 Én amit eddig elsőre láttam az nagyon durva volt, és nem a jó értelemben: konkrétan fellélegeztem mikor elvették tőlem a jogot, hogy lássam :)
-
#24690 fogadjunk hogy mi lesz a legrövidebb idő, amit kibírnak ! -
#24689 Én nagy érdeklődéssel várom a népharagot. Lesz sok egy hétig soha többé nem jövök komment. -
#24688 "a smiley-ablak lett felugrós"
mosolyok :D -
#24687 -
#24686 lesz (van) quote tag :)
mobilos móka szerintem leghamarabb ha majd mindenhova kiforgott az új felület, először moderátorok, aztán házigazdák (de ahogy néztem a speciális dolgok nem nagyon estek szét, viszont korrekt többrészes topicszerkesztő lett - külön css részleggel), végül mindenki.
a hozzászólás-ablak alakult át (kinyílik ha írsz bele), a smiley-ablak lett felugrós külön ablak helyett, meg átrendeztek pár dolgot (és Jonnyka alapján nagyon szép, tiszta lett a CSS).
Így hirtelen ennyi, semmi egetverő nem látszik. -
#24685 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy csak oldalfelépítésben, designban lesz változás, vagy új funkciókat is kapunk az eddigi, javított funkciók mellett?
Esetleg pár a bővítményben használatos, kicsi de hasznos funkció?
Szerk: meg esetleg a mobil oldal bejelentkezés-nem tudok hsz-t írni, válasz gomb javítása, hsz szerkesztése fixet kapunk utána? -
#24684 ezt mar jelentettuk igen -
#24683 Szerkeszteném az előző hozzászólást, de nincs VIP-em :(
A sima sortörés valami olyan, mint a dupla sortörés, pl
a
b
(ezek közvetlen egymás alatt voltak) -
#24682 Ellenben, ha csak YouTube videót lehet majd beszúrni, akkor lehetne olyat, hogy csak képfeltöltés.hu-ról lehessen képet? Szerintem ez így fair.
Vagy legalább a YouTube által ajánlott beágyazási módszert használni :c -
#24681 tessék, 1 év VIP előfizetést kérnék.
Amúgy nincs is flash a gépemen, de azzal legalább be lehetett szúrni akármilyen videót ... (meg magától induló z0r.de dolgokat :D). (gondolom azért kérted, mert nem lehet, ez esetben viszont gratula, volt 1 fícsör amivel be lehetett szúrni akármilyen videót, de sikerült megoldani, hogy csak YouTube-ot lehessen és azt is szarul, tapsoljátok meg magatokat :) -
#24680 cat: legyel szives nem youtube videot berakni flash tagbe, szolj ha kesz :)
mindenki: ebben a pillanatban lát-e valaki olyan hibát, ami tegnap még nem volt? elméletileg minden javítva lett -
#24679 fú azt idegekkel bírni te jó isten
mondjuk azért van a béta teszt, hogy minimalizálva legyen a népharag, de ja, sejtem hogy még ígyis káosz lesz
nembaj majd farmolok még pontokat -
#24678 Ez mind semmi ahhoz a népharaghoz képest, ami az első élesítés után fog következni :D -
#24677 Kereső úgy néz ki megjavult, bár oldal váltás után még mindig rossz. -
#24676 meg van akinek elvették a lógóját :C
aztán van akinek visszaadták -
#24675 ... és van akit rögtön kivettek :D -
#24674 amennyire latom, moderatorok egy halmaza kapott egyelore elerest -
#24673 legyen az elég kiváltság neked, hogy még itt lehetsz :D -
#24672 és én miért nem vagyok kiváltságos? ennyi év után... :( -
#24671 Nyugalom, a fiúk dolgoznak, minden rendben van és rendben is lesz! Csak semmi pánik! Őrizzék meg a nyugalmukat! -
#24670 igen, pontosan ez fog tortenni
.. vagy jelentettuk nekik a hibat, es javitani fogjak hamarosan .. -
kamionosjoe #24669 -
#24668 Én nem vagyok belsős, de a válasz funkciót is kinyírták ma pár órára, aztán helyreállt. Valószínűleg azt is befoltozzák majd. -
#24667 Baromi jó, tehát amíg éles nem lesz minden, nem tudunk keresni? Aranyos... -
#24666 NEM szeretem a változást! Stabil rendszer, stabil szabályok, stabil elnyomás! -
#24665 oda a kiváltságosok tudnak írogatni (akik már tesztelik az új fórumot) :)
szerk: upsz :) -
#24664 Készül az új fórumdesign (pontosabban utánaáll a főoldalnak), az "új fórum" az ahhoz tartozó meghívásos béta topicja.
A kereső pedig (ha megnézitek a címzést) már az újfajta linkfelépítést dobja ki, ami egyelőre nem elérhető, csak a meghívottaknak :/
ez lesz az új: http://sg.hu/forum/tema/1080392254
ez a mostani: http://sg.hu/listazas.php3?id=1080392254 -
#24663 +1
Ezen kívül van egy új fórum nevezetű topik, amit meg sem tudok nyitni, más meg oda tud kommentelni. Valamit megint változtatni akarnak? -
#24662 A kereső megint nem működik normálisan, a találatokat ugyan bedobja, de ha rányomok bármelyikre, visszadob a fórum főoldalra
(gondolom n+1. ember vagyok aki szól) -
#24661 Túl fehér, lehetne bele valami egyéb szint vinni!