Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Látom van válasz funkció a híreknél is. Viszont az az extra elválasztócsík nem kellene oda használatkor.

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
javul a helyzet

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Elvileg sehova se érkezett 2 óta. (De legalább a kedvenceket frissíti.)

j0nNyKa
meg majdnem mûködik a moderálós szerkesztés funkció
1 híja van csak...

... hogy nem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
...plusz rengeteg másik topicba sem ma délután 2 óta, pedig van, ahol tucatnyi hozzászólás van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
És tegnap este óta ide "hivatalosan" nem is írt be senki 😊

Dzsini
Kicsit mintha megmihálylott volna a chat... eddig se mûködött túl megbízhatóan, bár legalább most egységesen mindenki ki van tiltva, nincs semmi diszkrimináció 😊

pxxl
- Honnan tudod, hogy fejlesztés folyik az oldalon?
- ???
- A cseten minden név át van húzva.

All hail the double x!

amúgy meg milyen ddn? kocsisambrusnak hívtál még múltkor mi van tippmixelsz te buzi?

anyádat akartam berakni de inkább itt egy kép rólad

DarkSector
Tudtam hogy itt leszel. 😄
Köszönöm hogy végre valamiben egyetértesz velem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
az tényleg jó lenne
Calver
elrontottad a kép beszúrást a végén kedves DNDN, ezt akartad te berakni:

"The trees move. Do you not see it?"

DarkSector
"Mi kellene az SG-nek?"

Egy darkSector mentes világ! <#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
<#unalmas>

All hail the double x!

Vegyük sorjára a dolgokat

Chili77 regem ki lett bannolva Sedó által, mert GUMISZOBÁBAN legagyiztam az egyik képet
Chili88 regem Cifu által lett kibannolva KOCSISAMBRUS!? indokkal
Aztán janika által, INDOK NÉLKÜL!

3x lettem kitiltva, teljesen ártatlanul, legalább a 4. ne legyen az, ezért innen üzenném mind a hármótoknak, HOGY A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKAT BASSZÁTOK TELIBE, TI KISEBBSÉGI KOMPLEXUSOTOKAT EZEN A FOS OLDALON KIÉLÕ, MIKRÓPÉNISZES, BALFASZ GECI, ÉLETTELEN, MONITORHARCOS EMBEREK.

Az oldal meg csak süllyed le a süllyesztõbe, egyre trágyább, a fõoldalt sikerült még fosabbá tenni, a fórumra meg még nagyobb balfaszokat felvenni moderátornak a felhasználók száma meg egyre kevesebb <#nevetes1> majd a végén maradtok tízen azt szopkodhatjátok egymás faszát<#hehe>
a seggnyalóitokat meg szarjátok szájba, fresh duke az a kis buzi még élvezné is.

sziasztok

pxxl
hazucc

All hail the double x!

tomsolo
Tudom 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bármennyire hihetetlen és érthetetlen, de a goto csak az 5.3-as, már kifejezetten modernnek tekinthetõ verzióval került be a PHP-ba 😄
pxxl
<#hehe><#taps>

All hail the double x!

Dzsini
Az egyetlen topicjába még régen hozzászólt egy másik felhasználó, õ járt itt tegnap. Szerintem õ egy másik fejlesztõ (a weboldala-blogja alapján).

Maximus4
Tudom én azt,de egy kicsit vicces,hogy a jelenlegi házigazda több mint egy hónapja nem lépett be a fórumra,szóval visszavonom az elözõ kommentem,így nem nagyon várhatunk tájékoztatást,pedig az õ dolga lenne:S

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

IMYke2.0.0.0
Nekem továbbra sem jelennek meg üzeneteim a "Játékmagyarítások fórumában", és törölni sem tudok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Azt a mostani házigazda vette ki (ahogy a changelog linket is, amit még Robaj mûködtetett).

Maximus4
Hála istennek senkinek az élete nem múlik rajta,de szerintem az lenne az alap,hogy ha történik valami,akkor az illetékes megemlíthetné.Vagy estleg visszakerülhetne a fejlécbe a régi lista a tervekrõl stb.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Stimmt so.
tomsolo
"Kedves Felhasználó!

Holnap a php3-as manual segítségével, megpróbálok egy bonyolult goto szerkezetet átírni egy egymásba ágyazott if/else/whatfckiamdoing szerkezetre.

Sajnos nem látom még át a labelek konkrétan mire szolgálnak (':egyValtozotIlyenre', ":masikValtozotIlyenbolOlyanraDeNemArra') így akár paksi atomerõmû négyes blokkja is leállhat. Nem várt hiba esetén, talán szükséges a sütiket törölni és újra belépni - ha még egyáltalán lesz hova."

j0nNyKa
akkor megfogalmazom úgy, hogy te is értsd:
beböföghetne domby pl. ebbe a topicba mindig, amikor nekiáll éles rendszert buzerálni, és mi azt lefordítanánk arra, hogy lehetségesek hibák, kiesések, ne lepõdjünk meg rajta
stimt?

Szabi
jé, müködik a visszavonás és a házigazda tud hsz-t törölni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Igazából belehalunk, az életünk múlik azon, hogy értesüljünk, hogy szar lesz az sg egy-egy módosítás után. Amúgy meg úgy érzem nem feltétlenül tudja a fejlesztõ emberünk sem, hogy hibák várhatóak; akkor talán nem is rakna bele hibát, nem igaz? 😄
j0nNyKa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szabi
<#idiota>

tomsolo
sg.hu terminológia:

megdombyzta - javított egy hibát, de közbe 10 másikat generált
dombyban csinálja - élesben fejleszt
dobott egy dombyt - random hibát generál
rádombyzott - egy hibát felül ír egy másikkal
kidombyzta - eltüntet egy ficsört

😉

IMYke2.0.0.0
Akkor: ne legyen "Népszerû témák", hanem "Ajánlások"

Emellett:

* Általános fórumok (a 8 témakörbõl): - bumm, egy topik cím
* Számítástechnikai fórumok (az 5 témakörbõl): - bumm, egy topik cím
* Hírek fórumai (a sok témakörbõl): - bumm, egy topik cím
* Cikkek fórumai (a pár témakörbõl): - bumm, egy topik cím

És akkor béke van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Majd az új dizájnnál.

Szabi
akkor viszont átlehetne nevezni Legnépszerûbb népszerûtlen témákká 😄D

jelenleg a második topik olyan amibe jobbnapokon napi 1 hsz jön.. <#idiota>

Dzsini
Az a default állapot.

Maximus4
Vagy esetleg elõre lehetne jelezni,hogy kisebb-nagyobb hibák várhatóak....

SzirmosSzisza
Fejlesszenek, csak ne az éles rendszert 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
én azt tippelem, hogy az "nem bug hanem feature", mintha... más idõszakot venne figyelembe, mint régen, de emellett jól mûködne (?!)

Dzsini
Nem "hibás" az, csak egy akkor aktuális top valamennyit minden fõtémából (ami amúgy állandóan elfoglalta a listát) kiszûrtek belõle, és a maradékot írja, hogy a másodvonalas topicok is látsszanak rajta.

Ezért lehet napi 1 hozzászólással is felkerülni a tetejére pl. az általánosban egy idõre 😊

Szabi
a 'Népszerû témák' rész már vagy egy éve hibásan mûködik.. 😄

Dzsini
Ha nincs fejlesztés az a baj, ha van, akkor meg az - hálátlan népség 😊

j0nNyKa
😄DD és tényleg
domby for prezident

Jim Morrison
76-os én voltam, csakúgy mint itt a #9444, #9445 :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fresh Duke
Heh, hiányzik a #24176-os hozzászólás, cserébe kettõ darab #24177-es van. (És van köztük bõ 1 óra különbség.)

Jim Morrison
Írtam ide, csak az is elveszett.
Telefonról írtam egy hozzászólást, de nem jelent meg, viszont a topik nézetben (ahol ki vannak listázva kategórián belül a topikok) azt írta a topikhoz, hogy én írtam hozzá utoljára. Idõpont is stimmelt, viszont ha rámentem, hogy hozza be a topikot akkor megint csak nem jelenítette meg. Ez történt az ide írt hsz-el is. Ergó bevette a kommentem de mégse jeleníti meg.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fresh Duke
A Törl se mûködik. (Gondolom nagyon meglepõ az elõzõek után.)

papi08
((Srácok, az új logoban, ami a sima sg.hu oldalon van a fejlécben, milyen betûtípussal van írva az Sg.hu?😄))

13 éve itt. Szép idő.

j0nNyKa
moderátoros szerkesztés szintén zenész