27328
-
#24745 te is eltunsz orokre 1,5 orara? ne tedd, nem eri meg -
Coral Springs #24744 Semmi probléma, követem a Jedi kollégát én sem trollkodok tovább. Olyan lesz az oldal ahogy az "Elit" megkívánja, majd ha a vip lejár van még pár fórum. Végül is eddig 10 -ből 9 ember azt mondja hogy nem lesz ez így jó. Halad ám a projekt csak így tovább. -
#24743 azért mert ha nem lenne nyitva, akkor meg azon trollkodnál
lassan egyébként elég lesz ebből, oks? -
Coral Springs #24742 Üthetetlen kártya. De akkor miért van még ez a topik nyitva ? -
Coral Springs #24741 Teljesen logikusan néz ki, az olvasással meg nincs gondom, sőt még a phpBB fórumok olvasásával sem, lévén hogy nem egy külföldi fórumon is megfordulok mindennap. Vegyél egy új monitort, teljesen máshogy fogsz hozzáállni a témához. -
#24740 LOL te aztán szakértő vagy bronxi! -
#24739 Amúgy próbálj olvasni teljes képernyő széles, 10 soros szöveget úgy, hogy nem veszted el menet közben, hogy melyik sornál tartottál. Nem véletlenül van a nyomtatott sajtóban és az interneten is a keskeny oszlopszélesség, mert az olvasást az segíti elő.
Az, hogy szeméttel körbeszórják az oldalt az maximum reklámnak jó, de értelmes információt nem, vagy alig tartalmaz. -
#24738 tényleg még 1024-en is milyen profin néz ki... :) -
Coral Springs #24737 Tessék akkor itt az index fórum, majd kiveri a képernyőkeretet. Hajtod a demagóg dumádat hozzászólásról hozzászólásra, de egyetlen jó érvet nem tudtál még felhozni hogy ez a keskeny fórumméret mire jó még 2014 -ben. Esetleg azt tudom még elképzelni hogy 17" -os crt -ről irkálsz még, akkor ideje lenne váltanod. -
#24735 Az index (meg a prohardver meg az ipon meg a többi) fórumhoz hasonlítsd a fórumot, teljesen más jellegű információt, másképp kell elhelyezni egy fórumon, mint egy híroldalon, ahol reklámokkal vastagon ki lehet tölteni minden részt, hogy többnek nézzen ki. -
#24734 Hajrá, jelentkezz Mortimernél :)
...aztán mikor megmondod, hogy mi az órabéred, akkor valószínűleg körberöhög.
És hogy klasszikust idézzek: "NEM szeretem a változást! Stabil rendszer, stabil szabályok, stabil elnyomás!" Stabil oldalszélesség, stabil dizájn. -
Coral Springs #24733 Amúgy nem is azt írtam hogy jó lenne ha az oldal kitöltené a teljes képernyőt, már annyi bőven elég lenne ha legalább az index méreteit elérné. -
#24732 az a baj hogy ebben a topicban ezzel amit.. csinalsz, csak a flamet meg a sirast generalod kurvara foloslegesen, add elo ezt inkabb a zart topicban, ott meg el is jut a fejlesztokhoz, es meg kart sem okozol
+ kerek perec meg lett mondva, hogy a dizajn fentrol jon, 0, azaz NULLA beleszolasa van a fejlesztoinknek abba, hogy neked epp mekkora betu, meg milyen elrendezes tetszik, a "fonokoket" meg pont ugyanennyire erdekli, semennyire
en azon is csodalkozom, ha azt az otletemet at tudom rugdosni a szitan, hogy feher hatteren ugyan ne vilagosszurke betu legyen mar
tl;dr: ne is haragudj, de kurvara folosleges, amit csinalsz -
#24729 Nem felbontásról beszéltem - az ablaknak nem kell kitöltenie a teljes képrenyőt, mert 2000 pixel szélesség felett a weboldalak 80 százalékánál nézheted kétoldalt a méteres fehér felületet más, értelmes programok helyett. -
Coral Springs #24728 Nem hiszem hogy egy monitort alacsonyabb felbontáson is érdemes lenne használni, én például ha lejjebb veszem akkor homályos lesz a kép, értelemszerűen ugyanazt a méretű képernyőt fogja kitölteni kisebb felbontással. -
#24727 Táblagépre is terveznek, és ott függőlegesen tartva a szélesség 1000 pixel körül van az olvashatóság határánál.
éljen a reszponzív design, de egy fórumnál irgalmatlan munka lenne értelmesen kialakítani, hogy a hozzászólások is idomuljanak 2000 pixel szélességhez, szabadon választott nagyítás mellett. -
#24725 userCSS a böngészőbe, és azt írsz át, amit nem szégyellsz (főleg az új felületen, minden szépen fel van építve) - de az nem igazán követendő irányelv egy kinézet tervezésekor, hogy "mindenki olyanra állítja, amilyenre akarja" :)
Az, hogy lehessen egy szellős-kompakt jellegű berendezést állítani (mint pl. a gmail felületén), az mindenképpen jó lenne. -
#24723 Szerintem a monitorokat érdemes fullscreenen használni. -
#24722 ha túl széles, akkor hasábokra kellene tördelni pl. a hozzászólásokat, stb. van egy maximum szélesség, ami értelmes dolgokkal kitölthető egy fórumnál, nem kell full screenen használni a monitorokat :) -
Coral Springs #24721 Ez a hozzászólások rész jónak tűnik, a főoldallal és a fórumfőoldallal kéne valamit kezdeni mert az szörnyű. A másik dolog ami engem még zavar, hogy az új dizájn is megmaradt keskenynek. Valamit lehetne szélesíteni rajta, hogy a nagyobb felbontású monitorokat is jobban kitöltse. -
Coral Springs #24720 Annyira trendi hogy a Microsoft kénytelen volt kiadni a Windows 8.1 -et, és a 9 -ben pedig már teljesen háttérbe fog szorulni ez az agyament dizájn. Pár napja beszúrtam igényes fórum dizájnokat, mindegyikből lehetett volna meríteni egy keveset, de még azért reménykedek. -
#24719 Hát, annyira tilos, mint ahogy eddig volt ahogy nézem :D -
#24718 ez... nagyon nem jó ötlet. -
#24717 mivel a többi baját és feature-jét nem ismerem az új designnak, ezért csak erre tudtam reagálni. -
#24716 A te képedre reagáltam, de inkább a fejleszőhöz szólt a kérdés. A küld annyira vérszegény ilyen környezetben, javaslom a cseréjét. :) -
#24715 igazából buta kérdés volt, bárki felé
ha komolyan az lenne a legnagyobb baj, meg a legérdekesebb feature, hogy miért az van írva a gombra... jesus -
#24714 Ez remélem felém csak egy költői kérdés volt? :D
Én csak a képet raktam be,közöm nincs semmihez:) -
#24713 ha neked arra fáj a fogad, meglesz a lehetőséged megcsinálni :) -
#24712 miért KÜLD a gomb neve? Miért nem KÜLDÉS vagy maradt volna a MEHET? -
#24711 :(
-
#24710 pl. vissza a régi dizájnt ? -
#24709 #24706 -
#24708 én meg remélem,hogy majd meg lehet oldalni valahogy a topikok dizájnolását is -
#24707 Válasz-ra kattolva a bejött üzenetben nincs sortörés, lásd: alattam. -
#24706 minden fel van classolva, azt állít majd, amit akar -
#24705 meglepően jól néz ki
- de a küld gomb lehetne inkább úgy mint most, csak zöldben.. meg lehetne spoiler gomb alapból is.. :D
- a "...-ként vagy bejelentkezve..." szövegnek mi értelme ? :D
- jó lenne, ha a házigazda/moderátor állíthatná a topik háttérszínét, a kék sávok színét és a betűszint a fejlécben :) -
#24704 66 dombym van rá, hogy lesz olyan, aki örökre elmegy 2 órára se! -
Lokker #24703 20 dombyt teszek, hogy 1 napnál nem bírják tovább! -
#24702 Ez nem rossz, sokkal rosszabbra számítottam. -
karajjj #24701 Ez teljesen jó lesz, talán még jobb is mint a mostani! Tenkjú!