27328
  • pxxl
    "Soha, senki emberfia nem fog tudni olyan design -t készíteni..."

megoldottam :D
  • ZsZso
    Nem értem ezt mért nekem címezted
  • j0nNyKa
    az a baj hogy ugyanaz a user rázza a faszát, mint múltkor - ha én fejleszteném, már a fejére borítottam volna az egészet kb
    még jó, hogy a tényleges fejlesztők csak szépen csendben csinálják a változásokat, és nem foglalkoznak a hisztivel
  • pxxl
    *{display:none}

problem solved
  • SzirmosSzisza
    Amúgy nem jó a keresés, alapjáraton az új fajta url-re dob (http://sg.hu/forum/tema/1080392254), ha meg lapozol egyet, akkor már sehova.
  • immovable
    Látom megy az ügyeletes sírás.

/popcorn
  • SzirmosSzisza
    Belső fórum amit bárki elérhet? Új szintre lett itten helyezve az inkompetencia, pedig eddig ismagasalacsony volt a mérce!
  • Dzsini
    A főoldal (és a fórum) designja nem képezte soha megbeszélés tárgyát, az a tulajdonos főszerkesztő dolga volt. Egyetlen fórumozónak se volt beleszólása az elmúlt 16 év során.

Nem is lesz, és kár rugózni rajta.

Apróbb javítások, alakítások történtek a főoldalon is, amikor értelmes és építő jellegű kritikát kaptak innen. Ezért is zárt most a béta, hogy az ilyeneket megkapják, viszont ne kelljen azt olvasniuk oldalakon át, hogy "nekem nem tetszik" (esetleg ugyanezt kevésbé képernyőképes módon).
  • IMYke2.0.0.0
    Tehát, egy "Mi kellene az SG-nek?" című, "Mi kéne, hogy még jobb legyen? Ide várjuk az sg.hu-val kapcsolatos bugokat, és fejlesztési javaslatokat." alcímű topikban a fórumot érintő, és a fórumozók véleménye nem releváns...
    ...mikor takartátok ki az elnyomóhatalmi jelet a bannerben?
  • ZsZso
    Soha, senki emberfia nem fog tudni olyan design -t készíteni, ami mindenkinek tetszik. Ez most a trendi, el kell fogadni, hogy ez van. A mostani már több száz éves, pont ideje volt lecserélni.

Működjön, aztán kész. Úgysem a design miatt járunk ide. :)
  • Dzsini
    Te se szereted a felesleges szócséplést a topicodban.
  • IMYke2.0.0.0
    "Most akkor ezek szerint ideje újra lefutni az összes kört, amit akkor lefutottunk."

Igen. Fáj?
  • j0nNyKa
    nem kaptak szabad kezet.
  • Dzsini
    Amikor a főoldal ilyen lett, akkor egyértelművé vált, hogy a fórum is idomulni fog utána, és akkor se volt nagy kérdezősködés, csak pár kritikán alapuló finomítás (színek, betűvastagság, ilyesmik).

Most akkor ezek szerint ideje újra lefutni az összes kört, amit akkor lefutottunk.
  • Fabio Capello
    azt lehet tudni, hogy a tulajdonos akarta ilyenre az új kinézetet, vagy szabad kezet kaptak a grafikusok/programozók? Ha utóbbi, akkor azért szerintem illett volna megkérdezni a közösséget, de legalábbis alternatívákat felajánlani - őszinte leszek, bármilyen modern, meg winnyolcas, meg táblagép-kompatibilis az új felület - rohadtul nem jön be. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Én annak örülnék, ha a fórum jelenlegi kinézetéhez egyáltalán nem nyúlnának [az alatta futó motorral felőlem azt csinálnak amit akarnak], de ezt a Window-8-asított-egyszerűsítéses-hullámot zsigerből gyűlölöm.
  • Dzsini
    Aha, az új designhoz tartozó link a régi felületen nagyon nem fog működni :)
  • Dzsini
    Azok után, hogy kiírtad a chatbe :)
  • Maximus4
    Ha erre gondolsz,akkor tessék.
  • j0nNyKa
    amint bugmentes, és elkészült, gondolom :)
    a képet annyira nem akarom közkézre adni, majd ha már release közeli állapot van
  • kifli
    ezt a belebuzulást úgy érted, hogy egységesen akarják hogy kinézzen az oldal?
  • ldavid
    és azt mi is láthatjuk esetleg? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Láttam képet az "új" SG.hu Fórum dizájnról.
    Valaki nagyon bele van puzulva a Főoldali dizájnba és a "+" jelbe...
  • j0nNyKa
    szerintem a cset teljesen át lesz alakítva, nagyon csodálkoznék, ha nem így lenne
    mindenesetre az új felületbe még nincs beintegrálva egyáltalán a cset
  • Jim Morrison
    Ha lesz chat akkor csináljátok meg, hogy ne kapjak "A chat használatához be kell jelentkezned!" hibaüzit ha be vagyok jelentkezve (ráadásul több böngészőn is ezt csinálja, kilépés - belépés után is).
  • Dzsini
    vajon a régi felületen is működik? van idézet (quote) tag:

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
  • j0nNyKa
    allitolag azert hivjak belso forumnak, hogy kipostolgasd a tartalmat
    taps back brother, uj szintre helyezted a faszkalapsagot :D
  • Sir Quno Jedi
    beztos megtörték a regjét...
  • j0nNyKa
    neeeeeeeeeeeeeeeee el fogja dombyzni az uj dizajnt :CCCC
  • Szabi #24630

"domby felhasználói adatlapja ...
    ...
    Utolsó látogatás időpontja: 2014. 07. 03. 08:19" :O
  • j0nNyKa
    mindenkinyugodjonleapicsaba.jpg, jelezve lettek ezek a problemak :)
  • immovable
    Kezdi megint a régi kommenteket is újnak mutatni.
  • akyyy
    na nekem se jön be az "uj fórum" :S
  • akyyy
    nem tudok irni
  • j0nNyKa
    ja az új béta dizájn kavar be :)
  • immovable
    LOL kommentelni akarok egy hír alatt, beírom a szöveget, majd a küld gombra kattintva a fórum főoldalra jutok.
  • Zoli007
    LOL, mi az az Új fórum nevű új téma? Rákattintok akkor meg a fórumra visz.
  • j0nNyKa
    you sir are awesome.
  • Master91
    vagy j0nNyKa és User
  • Master91
    pedig lehetne

a bugyis csávóra rá kéne rakni SG

a másikra meg User