27328
-
#24660 "Soha, senki emberfia nem fog tudni olyan design -t készíteni..."
megoldottam :D -
#24659 Nem értem ezt mért nekem címezted -
#24658 az a baj hogy ugyanaz a user rázza a faszát, mint múltkor - ha én fejleszteném, már a fejére borítottam volna az egészet kb
még jó, hogy a tényleges fejlesztők csak szépen csendben csinálják a változásokat, és nem foglalkoznak a hisztivel -
#24657 *{display:none}
problem solved -
#24656 Amúgy nem jó a keresés, alapjáraton az új fajta url-re dob (http://sg.hu/forum/tema/1080392254), ha meg lapozol egyet, akkor már sehova. -
#24655 Látom megy az ügyeletes sírás.
/popcorn -
#24654 Belső fórum amit bárki elérhet? Új szintre lett itten helyezve az inkompetencia, pedig eddig ismagasalacsony volt a mérce! -
#24653 A főoldal (és a fórum) designja nem képezte soha megbeszélés tárgyát, az a tulajdonos főszerkesztő dolga volt. Egyetlen fórumozónak se volt beleszólása az elmúlt 16 év során.
Nem is lesz, és kár rugózni rajta.
Apróbb javítások, alakítások történtek a főoldalon is, amikor értelmes és építő jellegű kritikát kaptak innen. Ezért is zárt most a béta, hogy az ilyeneket megkapják, viszont ne kelljen azt olvasniuk oldalakon át, hogy "nekem nem tetszik" (esetleg ugyanezt kevésbé képernyőképes módon). -
#24652 Tehát, egy "Mi kellene az SG-nek?" című, "Mi kéne, hogy még jobb legyen? Ide várjuk az sg.hu-val kapcsolatos bugokat, és fejlesztési javaslatokat." alcímű topikban a fórumot érintő, és a fórumozók véleménye nem releváns...
...mikor takartátok ki az elnyomóhatalmi jelet a bannerben? -
#24651 Soha, senki emberfia nem fog tudni olyan design -t készíteni, ami mindenkinek tetszik. Ez most a trendi, el kell fogadni, hogy ez van. A mostani már több száz éves, pont ideje volt lecserélni.
Működjön, aztán kész. Úgysem a design miatt járunk ide. :) -
#24650 Te se szereted a felesleges szócséplést a topicodban. -
#24649 "Most akkor ezek szerint ideje újra lefutni az összes kört, amit akkor lefutottunk."
Igen. Fáj? -
#24648 nem kaptak szabad kezet. -
#24647 Amikor a főoldal ilyen lett, akkor egyértelművé vált, hogy a fórum is idomulni fog utána, és akkor se volt nagy kérdezősködés, csak pár kritikán alapuló finomítás (színek, betűvastagság, ilyesmik).
Most akkor ezek szerint ideje újra lefutni az összes kört, amit akkor lefutottunk. -
#24646 azt lehet tudni, hogy a tulajdonos akarta ilyenre az új kinézetet, vagy szabad kezet kaptak a grafikusok/programozók? Ha utóbbi, akkor azért szerintem illett volna megkérdezni a közösséget, de legalábbis alternatívákat felajánlani - őszinte leszek, bármilyen modern, meg winnyolcas, meg táblagép-kompatibilis az új felület - rohadtul nem jön be. :( -
#24645 Én annak örülnék, ha a fórum jelenlegi kinézetéhez egyáltalán nem nyúlnának [az alatta futó motorral felőlem azt csinálnak amit akarnak], de ezt a Window-8-asított-egyszerűsítéses-hullámot zsigerből gyűlölöm.
-
#24644 Aha, az új designhoz tartozó link a régi felületen nagyon nem fog működni :) -
#24643 Azok után, hogy kiírtad a chatbe :) -
#24642 Ha erre gondolsz,akkor tessék. -
#24641 amint bugmentes, és elkészült, gondolom :)
a képet annyira nem akarom közkézre adni, majd ha már release közeli állapot van -
#24640 ezt a belebuzulást úgy érted, hogy egységesen akarják hogy kinézzen az oldal? -
ldavid #24639 és azt mi is láthatjuk esetleg? :) -
#24638 Láttam képet az "új" SG.hu Fórum dizájnról.
Valaki nagyon bele van puzulva a Főoldali dizájnba és a "+" jelbe... -
#24637 szerintem a cset teljesen át lesz alakítva, nagyon csodálkoznék, ha nem így lenne
mindenesetre az új felületbe még nincs beintegrálva egyáltalán a cset -
#24636 Ha lesz chat akkor csináljátok meg, hogy ne kapjak "A chat használatához be kell jelentkezned!" hibaüzit ha be vagyok jelentkezve (ráadásul több böngészőn is ezt csinálja, kilépés - belépés után is). -
#24635 vajon a régi felületen is működik? van idézet (quote) tag:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
#24634 #24633
allitolag azert hivjak belso forumnak, hogy kipostolgasd a tartalmat
taps back brother, uj szintre helyezted a faszkalapsagot :D -
#24632 beztos megtörték a regjét... -
#24631 neeeeeeeeeeeeeeeee el fogja dombyzni az uj dizajnt :CCCC -
#24630 jé
"domby felhasználói adatlapja ...
...
Utolsó látogatás időpontja: 2014. 07. 03. 08:19" :O -
#24629 mindenkinyugodjonleapicsaba.jpg, jelezve lettek ezek a problemak :) -
#24628 Kezdi megint a régi kommenteket is újnak mutatni. -
#24627 na nekem se jön be az "uj fórum" :S -
#24626 nem tudok irni -
#24625 ja az új béta dizájn kavar be :) -
#24624 LOL kommentelni akarok egy hír alatt, beírom a szöveget, majd a küld gombra kattintva a fórum főoldalra jutok. -
#24623 LOL, mi az az Új fórum nevű új téma? Rákattintok akkor meg a fórumra visz. -
#24622 you sir are awesome. -
#24621 vagy j0nNyKa és User -
#24620 pedig lehetne
a bugyis csávóra rá kéne rakni SG
a másikra meg User