27328
  • MerlinW
    Ennyi :)
  • Fabio Capello
    Persze, meg Season Passt még 20-ért, mi? :D
  • MerlinW
    Kaphatsz sg.hu Early Access-t 30 eurorét:)
  • j0nNyKa
    dafuq most nézem, hogy már a bevitelnél elromlik, ha újról küldöm, akkor lesz jó, nem pedig ha újon olvasom
    meh, bedobtam a bugok közé

jelentkezés nincs, most moderátorok tesztelnek, majd.. házigazdák, ami hát elég tág réteg, és végül a regular userek
  • Szabi #24781
    és nem lesz meghívóküldözgetés ? mennék bétatesztelőnek :D

ö ü ó ő ú é á ű í
  • j0nNyKa
    újban jó, régiben meg már le van .... :D

ö ü ó ő ú é á ű í
  • Szabi #24779
    ő

ez direkt lett hullámvonalas ? :D
  • j0nNyKa
    nembaj legalább lesz miért pontot farmolnom
  • Lokker
    Kezd már idegesítő lenni a nyavalygásod.
  • Coral Springs
    Hát akkor nem ártana ha átrugdosnál azon a szitán még egykét dolgot, mert a Nyerges úr komolyabb ízlésficamban szenved.
  • j0nNyKa
    kicsit fárasztó lesz naponta mindenkinek külön leírni, hogy "fent" döntötték el az egész lapcsalád dizájnját, és kevés beleszólása van a fejlesztőknek
    no, ma túl vagyunk rajta, majd holnap re
  • Coral Springs
    Ezzel is egyet kell hogy értsek, de ha nem is tüntetik el a szöveget, bőven elég lenne egy egysoros szöveg is. Jelenleg csak az esztétikát rontja.
  • Coral Springs
    Ezt remélhetőleg megfontolja az "Elit" mert nagyon jól néz ki. Ennek már van egy modern beütése, a jelenlegivel ellentétben.
  • Dzsini
    Konkrétan újraírták az egész fórummotort október óta. Ami itt és a mobil felületen működik, az már remélhetőleg nem sokáig fog - annyira foglalkoznak vele, hogy a szükséges központi változtatások miatt ne essen szét a használhatatlanságig. Az új motorral pedig nem lesz nehéz új mobilfelületet is építeni, ha majd eljutnak odáig.
  • MerlinW
  • Szabi #24770
    nekem így jobban tetszene :)

• j0nNyKa
    továbbítottuk a babarózsaszín szivárványos kérésedet a fejlesztők felé
  • MerlinW
    Ha 9 embernek nem tetszik valami, az azt jelenti, hogy 9 ember ad hangot a negatív véleményének. A másik pár ezer meg nem ad, mert vagy nincs gondja vele, vagy nem zavarja a dolog.

Ha több százan rinyálnának, akkor lenne alapja a dolognak. Én is a nem zavar csoport tagja vagyok. A "dizájn" nekem sem tetszik, de nem is igazán érdekel amíg a rendszer funkciói működnek és kényelmesen hozzájuk férek. Felőlem lehet babarózsaszín is szivárványszínben forgó virág animációkkal is:)

A képek alapján a szerkezet marad ugyanaz, eltűnnek a képek, jönnek helyette színes csíkok, ennyi.
    A fórumnak teljesen jó lesz. A főoldal más téma, én nem mertem volna ezt a keszekusza valamit publikálni, pedig elég sok oldal került ki a kezeim közül az elmúlt 15 év alatt:)
  • passatgt
    Én ilyesminek örülnék
  • SzirmosSzisza
    Amúgy, ha már végre valaki aktív akkor mobil felületen csináljanak már valami a válasz gombba, valami JS hibát dob, azt könnyű elkapni :/
  • j0nNyKa
    igen most hogy mondod, valamiért egy picit rá vagyok zoomolva
  • passatgt
    ebbe bele van nagyítva ugye?
  • Maximus4
    Na ezt majd megbeszéljük,de nem itt :P
  • j0nNyKa
    hehe, nekem az a fejléc szín volt az egyetlen dolog, ami anno tetszett az új sg dizájnban, SEMMI más ... :)
    egyébként érthető a véleményed, annyit tudok mondani, hogy ha nagyon zavar, usercssel pikpakk le tudod cserélni, bár nem tudom, maxthonon van-e ilyesmi plugin, de gondolom csak van

szerk: pl valami ilyesmire
  • Maximus4
    Én is elhamarkodottan problémáztam a másik topikban,már nekem is tetszik,de a fejléccel még mindíg nem tudok megbarátkozni.Túl harsány,és ez a kék se nagyon jön be.
  • j0nNyKa
    alapvetően amire gondolsz, arra a válasz nem
    sajnos akik készítik a kinézetet, az ő kezük is meg van kötve felülről, alapvetően nem térhetnek el ettől a stílustól, színvilágtól, látványelemektől

1) a beálításokban egyébként ugyanúgy van egyedi body háttér, csak én most kikapcsoltam az enyémet a tesztelés miatt
    2) ahogy már írtuk párszor, a topicok belső felépítése nagyon szépen ki lett pucolva, sokkal fájdalommentesebb lesz majd egyedi topic dizájnt készíteni azoknak a házigazdáknak, akiknek a jelenlegi nem felel meg
    egyébként erről egyéni véleményem, hogy kurvajó az új, nekem már jobban szereti a szemem 2 nap után, mint a régit
  • Maximus4
    Egyelőre semmivel sincs több beállítási lehetőség,mint a régin és lehet,hogy nem is lesz.Illetve eddig is lehetett egyéni hátteret hozzáadni.
  • Dzsini
    ugyanúgy lehet hátteret állítani, mint most.
  • Narxis
    Lehetne majd valami sötétebb háttér/téma is amit beállításokban lehet átváltani, nem? Am. jó lesz.
  • j0nNyKa
    régi - új fordítva, mind1, értsétek :)
    lényeg hogy jól haladunk
  • Jim Morrison

Alakul
  • j0nNyKa
    kis helyzetjelentés: a készítők serényen munkálkodnak részben a régi felületen, részben az új életbentartásán, részben a mi kéréseinken, részben a tőletek jövő kéréseken
    pl. a kedvencek kategorizálva lettek :)
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • immovable
    Tartom.
  • immovable
    Ebből is látszik, hogy született troll vagyok. Mondja is múltkor az asszony, hogy rég szexeltünk, erre mond neki, hogy ja, te! :D
  • Dzsini
    Te vagy a tizedik, most megint 9 negatív jön :)
  • j0nNyKa
    emelem 2 dombyval, nem lesz az 1 nap
  • immovable
    Jó ez.
  • immovable
    3 dombyt teszek 1 napra! Tartod?
  • Lokker
    Ki az a 9 ember? Én csak azt a 3-4 embert látom sírni mint a főoldal dizájn váltásánál meg az alregjeiket. Aztán ugyan úgy látok tőlük kommenteket a cikkek alatt.