Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iPhone 5s / chrome

Dzsini
(amúgy itt is láttam már a kedvencek között jelzett új üzenetet, ami nem látszott - tehát a pedagógiai rendszer személyfüggõ, sõt, hozzászólásfüggõ is lehet 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
szerintem is ez a jó megoldás <#idiota>
amúgy ja, fõleg mobilról elég hektikus a helyzet, egyáltalán milyen eszközrõl / böngészõvel próbálkozol?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Akkor minden problémás csak ez nem? 😊)). Jóvan legfeljebb mindenkit , minden témánál ide fogok irányítani es itt valoszolok nekik 😊)

Dzsini
SG pedagógiai plugin - próbál távol tartani a problémás topicoktól 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Vicces.... ha ide irok azzonal írja a kommentet , ha bárhova máshova irok nem jeleníti meg.

Akkor engedte a kommentet... egyszer jo egyszer nem es mobilrol küldöm.

j0nNyKa
suliidõdben nagyon jókat beszélgetünk cseten, köszönjük szépen <#eljen>

MerlinW
Ez technikailag szuper lenne, azonban nem árt figyelembe venni az SG chat szellemi színvonalát 😊 Lehet hogy az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem lenne.

[merlinw.org]

j0nNyKa
úgyúgy, én ezért támogatnám rohadtul
igen, tényleg össze kéne kötni az sg regisztrációval, dehát az nem több ~15 percnél mondjuk egy saját UnrealIRCd szerverrel (és akkor ebbe már a configot is beleszámoltam)
vagyhát biztos még az én elképzelésemnél is van egyszerûbb, de az irc mindenesetre adná 😊

SzirmosSzisza
Java \o/ Van anélkül is már.

#24264: pedig kiválóan el lehet fedni a dolgok IRC mivoltát (pl twitch.tv) és kívülrõl, csak annyi látszana, hogy itt van egy chat, aki meg ért hozzá akár még a kedvenc IRC kliensével is csatlakozhatna hozzá.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
De, csak megemlítettem, hogy volt már irc (amikor még nem volt ennyire egyszerû "élõ" weboldalt készíteni), ma pedig szerintem ágyúval verébre lenne, a mostanit kellene egy kicsit megfésülni (majd januárban), és az itteni célokra bõven sok a tudása.

MerlinW
Nem arra gondolt Jonyka, hogy vannak web alapú java-s IRC kliensek, amit be lehetne építeni a mostani helyére? Okosabb, könnyebben moderálható, stb.

[merlinw.org]

Dzsini
Lett fõoldali chat, és az a 4 ember aki akkoriban hallott egyáltalán arról, hogy IRC és aktívan használta is, átszokott ide 😊

j0nNyKa
az hova tûnt, és miért?

Dzsini
Volt #supergamez irc csatorna, már átestünk rajta 😊

SzirmosSzisza
SG-s nickek és IRC-s nickek összerendelésének biztosítása. De amúgy ja, tényleg ez lenne a legértelmesebb, de nem hinném, hogy kidobnák a mostanit.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
challange accepted!

#24257 : egyébként a csetre nekem már volt, illetve van ilyen ötletem, hogy a legegyszerûbb, és legkirályabb az lenne, hogy fenn tartani egy irc szerveren egy csatornát, amihez valami (már kész) online klienst beb*szni fõoldalra, és keziccsókolom
akármilyen mélyen próbálok belegondolni, nem látom, hogy mi lenne ennek az akadálya / hátránya

Vagy csinaljunk IRC-et 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szerintem meg vigyenek 10 rekesz sort 2 php programozo egyetemistanak,aztan 1 het alatt gatyaba razzak a forumot 😄

SzirmosSzisza
Fórumozzunk curl-lel o/

j0nNyKa
vagy csak tüntessük el az összes textarea-t

szerintem tüntetésképp zárjuk be az összes topikot, ami csak létezik, mit szóltok kedves modik? 😊
Narxis
Ilyen hozzáállással kár fórumot üzemeltetni, adják olyannak akit érdekel vagy zárják be aztán problem solved.

Elég sokan írhatnak mobilról mert csomó topiknál volt ez az új üzenet aztán mégse látom az újat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pxxl
- az is el lett mondva, hogy a fórum, púp a fõoldal hátán, és nem sok érdek fûzõdik ide,
- meg az is (a fõhekker szájából), hogy utálja a fórumokat, és nem is ért hozzá kb, és leszarja

szóval nem tudom mit pattogtok 😊

All hail the double x!

Nyugodjatok mar meg. Mar elmondtak,hogy Januarban meglesz oldva minden. Aztan hogy melyik Januarban arrol nem beszeltek.

Jim Morrison
ühm, nem sikerült összekötnöm a kettõt >.< köszi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

n000rbi
Így van, nem egyszer tapasztaltam az utóbbi idõben, hogy utolsó hsz-ként mutatja a mobilos próbálkozásokat, amiket olvasni ugye nem lehet, mert nem látszanak 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Napok óta képtelenség mobileszközrõl hozzászólni, a normál oldal egy-egy komment után kivág, majd tizedszerre talán beenged, hogy a köv. kommentnél újra kidobjon. Ez nem vicces, kicsit sem, pláne, hogy jópáran fizetünk is érte.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Dzsini
Mert valaki beleír, az nem jelenik meg, és neked jelez, hogy van új hozzászólás. Az esetek egy részében a topiclistában látszik is, hogy ki és mikor szólt utoljára hozzá. De hogy mit, azt nem tudni, mert a topicban már nem jelenik meg.

Valami komoly indexelési zûrzavar lehet a háttérben.

Jim Morrison
Mintha a az új hsz számláló (ami kint van kedvenceknél pirossal) is bugos lenne :o Sokszor már olvasott/saját, utolsó kommentet még nem olvasottnak veszi (és jelez, hogy van új üzenet)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Két topikot is láttam a témák tallózójában, ahol a rendszer az õ üzenetét jelezte utolsónak, de a topikban nem volt ott. Most már csak ebben van így.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

j0nNyKa
azért az picit paradox, hogy ezt a fórumra írva jelzed

Több napja nem tudok mar irni a fórumra, csak a privát mûködik

Dzsini
Sõt, és évente elfelejti, hogy melyik év van - bármelyik fõcsoportban lapozz vissza 1 évet, és újra feltûnnek az utolsó hozzászólásoknál a "ma" és "tegnap" feliratok 😊

A jövõt is ismeri a fórum? <#hehe>

Kép (Nézd, az órát a jobb alsó sarokban és a kommentek dátumait.)
SzirmosSzisza
Nekem úgy néz ki a keresõt nem lehet rávenni, hogy a gumiban/sajátban keressen.

Malakai
Van fordított is, van amikor meg a topic listában nem jelenik meg, hogy van új üzenet (tippre kedvencekben sem).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jim Morrison
igen (#24180 ), elég fura :/

SzirmosSzisza
lol, tényleg, de a topik listánál ott van 😄

Jim Morrison
Én mobilon egyáltalán nem tudok hsz-t írni :/ Vagyis tudok, de nem jelenik meg.

Szabi
általában mûködik

szerk: jelenleg is müködik

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
nope
szerk: mégis

tomsolo
Csak kérdezném:
- mûködik bárkinek a hsz szerkesztés?

Mert ha nem, akkor az az érdekes helyzet van, hogy az SG olyanért szed be pénzt - VIP - amiért nem tudja nyújtani a beígért szolgáltatást.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

jazzy
Szia jazzy!

A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!

Köszönöm, hogy szóltál kedves SG! Ja még mindig nincs kártyás fizetés! Akkor nem fizetem be! 😞
SzirmosSzisza
Biztos van annak is valami autoplayt gfycat esetén be lehet állítani, alapértelmezett meg off 😊

passatgt
sima html5 videót nem lenne célszerû automatán indítani hang miatt, gfycat meg ua mint a gif, nincs hangja

SzirmosSzisza
Akkor már lehetne sima html video support, gfycat is az, csak el lett nevezve html5gif-nek 😊

passatgt
Nem lehetne esetleg gfycat support a hozzászólásokban? Gifek helyett eléggé kezd elterjedni, jobb a minõsége és sokkal kisebb a fájlméret, gyorsabban tölteni be topikokat ahol sok gifet használnak

Fresh Duke
Valami megint bugos.

Kiemelt témák
Sg fõoldali cset moderáció 157 db ma 16:06 Zenty

A 16:06 stimmel, de az utolsó hozzászóló MR ME volt. (Ráadásul 155-ös kommenttel, így nem tudom hogy számlálhat 157-et. Vagy netán a dupla kommenteket 2-nek veszi?)

A heavy cost. I pay it gladly.