27328
-
#24785 Ennyi :) -
#24784 Persze, meg Season Passt még 20-ért, mi? :D -
#24783 Kaphatsz sg.hu Early Access-t 30 eurorét:) -
#24782 dafuq most nézem, hogy már a bevitelnél elromlik, ha újról küldöm, akkor lesz jó, nem pedig ha újon olvasom
meh, bedobtam a bugok közé
jelentkezés nincs, most moderátorok tesztelnek, majd.. házigazdák, ami hát elég tág réteg, és végül a regular userek -
#24781 és nem lesz meghívóküldözgetés ? mennék bétatesztelőnek :D
ö ü ó ő ú é á ű í -
#24780 újban jó, régiben meg már le van .... :D
ö ü ó ő ú é á ű í -
#24779 ő
ez direkt lett hullámvonalas ? :D -
#24778 nembaj legalább lesz miért pontot farmolnom -
Lokker #24777 Kezd már idegesítő lenni a nyavalygásod. -
Coral Springs #24776 Hát akkor nem ártana ha átrugdosnál azon a szitán még egykét dolgot, mert a Nyerges úr komolyabb ízlésficamban szenved. -
#24775 kicsit fárasztó lesz naponta mindenkinek külön leírni, hogy "fent" döntötték el az egész lapcsalád dizájnját, és kevés beleszólása van a fejlesztőknek
no, ma túl vagyunk rajta, majd holnap re -
Coral Springs #24774 Ezzel is egyet kell hogy értsek, de ha nem is tüntetik el a szöveget, bőven elég lenne egy egysoros szöveg is. Jelenleg csak az esztétikát rontja. -
Coral Springs #24773 Ezt remélhetőleg megfontolja az "Elit" mert nagyon jól néz ki. Ennek már van egy modern beütése, a jelenlegivel ellentétben. -
#24772 Konkrétan újraírták az egész fórummotort október óta. Ami itt és a mobil felületen működik, az már remélhetőleg nem sokáig fog - annyira foglalkoznak vele, hogy a szükséges központi változtatások miatt ne essen szét a használhatatlanságig. Az új motorral pedig nem lesz nehéz új mobilfelületet is építeni, ha majd eljutnak odáig. -
#24771 -
#24770 nekem így jobban tetszene :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#24769 továbbítottuk a babarózsaszín szivárványos kérésedet a fejlesztők felé -
#24768 Ha 9 embernek nem tetszik valami, az azt jelenti, hogy 9 ember ad hangot a negatív véleményének. A másik pár ezer meg nem ad, mert vagy nincs gondja vele, vagy nem zavarja a dolog.
Ha több százan rinyálnának, akkor lenne alapja a dolognak. Én is a nem zavar csoport tagja vagyok. A "dizájn" nekem sem tetszik, de nem is igazán érdekel amíg a rendszer funkciói működnek és kényelmesen hozzájuk férek. Felőlem lehet babarózsaszín is szivárványszínben forgó virág animációkkal is:)
A képek alapján a szerkezet marad ugyanaz, eltűnnek a képek, jönnek helyette színes csíkok, ennyi.
A fórumnak teljesen jó lesz. A főoldal más téma, én nem mertem volna ezt a keszekusza valamit publikálni, pedig elég sok oldal került ki a kezeim közül az elmúlt 15 év alatt:) -
#24767 Én ilyesminek örülnék -
#24766 Amúgy, ha már végre valaki aktív akkor mobil felületen csináljanak már valami a válasz gombba, valami JS hibát dob, azt könnyű elkapni :/ -
#24765 igen most hogy mondod, valamiért egy picit rá vagyok zoomolva -
#24764 ebbe bele van nagyítva ugye? -
#24763 Na ezt majd megbeszéljük,de nem itt :P -
#24762 hehe, nekem az a fejléc szín volt az egyetlen dolog, ami anno tetszett az új sg dizájnban, SEMMI más ... :)
egyébként érthető a véleményed, annyit tudok mondani, hogy ha nagyon zavar, usercssel pikpakk le tudod cserélni, bár nem tudom, maxthonon van-e ilyesmi plugin, de gondolom csak van
szerk: pl valami ilyesmire -
#24761 Én is elhamarkodottan problémáztam a másik topikban,már nekem is tetszik,de a fejléccel még mindíg nem tudok megbarátkozni.Túl harsány,és ez a kék se nagyon jön be. -
#24760 alapvetően amire gondolsz, arra a válasz nem
sajnos akik készítik a kinézetet, az ő kezük is meg van kötve felülről, alapvetően nem térhetnek el ettől a stílustól, színvilágtól, látványelemektől
1) a beálításokban egyébként ugyanúgy van egyedi body háttér, csak én most kikapcsoltam az enyémet a tesztelés miatt
2) ahogy már írtuk párszor, a topicok belső felépítése nagyon szépen ki lett pucolva, sokkal fájdalommentesebb lesz majd egyedi topic dizájnt készíteni azoknak a házigazdáknak, akiknek a jelenlegi nem felel meg
egyébként erről egyéni véleményem, hogy kurvajó az új, nekem már jobban szereti a szemem 2 nap után, mint a régit -
#24759 Egyelőre semmivel sincs több beállítási lehetőség,mint a régin és lehet,hogy nem is lesz.Illetve eddig is lehetett egyéni hátteret hozzáadni. -
#24758 ugyanúgy lehet hátteret állítani, mint most. -
#24757 Lehetne majd valami sötétebb háttér/téma is amit beállításokban lehet átváltani, nem? Am. jó lesz. -
#24756 régi - új fordítva, mind1, értsétek :)
lényeg hogy jól haladunk -
Alakul -
#24754 kis helyzetjelentés: a készítők serényen munkálkodnak részben a régi felületen, részben az új életbentartásán, részben a mi kéréseinken, részben a tőletek jövő kéréseken
pl. a kedvencek kategorizálva lettek :) -
#24753 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#24752 Tartom. -
#24751 Ebből is látszik, hogy született troll vagyok. Mondja is múltkor az asszony, hogy rég szexeltünk, erre mond neki, hogy ja, te! :D -
#24750 Te vagy a tizedik, most megint 9 negatív jön :) -
#24749 emelem 2 dombyval, nem lesz az 1 nap -
#24748 Jó ez. -
#24747 3 dombyt teszek 1 napra! Tartod? -
Lokker #24746 Ki az a 9 ember? Én csak azt a 3-4 embert látom sírni mint a főoldal dizájn váltásánál meg az alregjeiket. Aztán ugyan úgy látok tőlük kommenteket a cikkek alatt.