27328
-
#24817 Bétateszt hónapok óta megy, már majdnem 1 hete... -
M2 #24816 Na jó, ha ilyen szépen kérsz, akkor lelépek! :-) -
M2 #24815 Az új design-nal nekem nincs bajom, inkább a sok egyáltalán nem, vagy rosszul működő rész zavar. Meg amikor a userek bétatesztelnek. Hónapokon át.
Viszont minden tiszteletem a tiétek, hisz én ezt még pénzért se csinálnám. :-) -
M2 #24814 Nyerges Tibor majd benéz ebbe a topikba, ha érdekli az oldal menete. -
#24813 fejezd be, utoljára szóltam
hagyd itt az sgt örökre másfél órára inkább, köszi -
#24812 Ez van. Ezt kell szeretni. Mi moderátorok vagyunk, olyan senki júzerek mint te magad, csak moderátori jogkörrel. Csupán felhasználók vagyunk, nem fizetünk érte és nekünk sem fizet senki. Semmi közünk sem a tulajdonoshoz, sem a fejlesztésekhez, sem semmihez és beleszólásunk sincs, max. most a bétateszt alatt, ha hibákat fogunk, azt talán javítják, ha van rá lehetőség. Az új dizájnon még a fejlesztők sem változtathatnak, mert készen kapták, hogy ilyennek kell lennie és kuss (ez máshol is így megy). Nekem sem tetszik az új design, de ez lényegtelen. Ez lesz és kész. Pont. Senki sem tehet ez ellen semmit sem, ergó örülni lehet neki, az jó. -
#24811 Nem mi vagyunk a fejlesztő, és hibajelentésen, ajánláson kívül mást nem tehetünk. De ha gondolod felül az impresszumban eléred Nyerges Tibort, aki a tulajdonos és főszerkesztő, neki kommunikálhatod a javaslataidat, ő a döntéshozó. -
#24810 Kérlek örökre, 2 órára hagyd el az sg-t! Jutalmad 1 domby lesz. -
M2 #24809 Nem vitázni vagy okoskodni akarok, csak szóltam, hogy ez bénázás és nem tesz jót. -
#24808 Köszönjük a hasznos hozzászólást. -
M2 #24807 "így fog menni mindaddig, amíg az egész fórum át nem áll az újraírt felületre"
Akkor vesztitek el az utolsó megmaradt usereket is, amikor ennek a fejlesztőnek az alkotása aktiválódik a fórumon.
Ha akartok még SG-t, kerestek egy profi csapatot, amelyik gyorsan újra fejleszti az egészet. -
#24806 Nem csak design csere történik (a főoldalon már megvolt), hanem október óta a teljes tizensok éves fórummotort gyakorlatilag nulláról újraírták, és most jutott el odáig, hogy már párhuzamosan működik a régivel, egy adatbázisból, ezért jönnek ki a problémák az ide-oda váltás egyszerre kezelése miatt.
Egy több millió rekordos adatbázisra épülő rendszert nem lehet sandboxban 1-2 fejlesztőnek kitesztelnie, mert nem használják úgy, mint akár csak a moderátorok (akik most a bétatesztben részt vesznek).
A fórum főoldalra dobás pl. azért történik, mert már az új rendszerű felületre küldene (olyan a link felépítése), ahova neked nincs hozzáférésed - ha nem lenne egyszerre a két felület, ez a hiba nem lenne, viszont mivel más problémák még vannak vele, ezért nem lehet egy mozdulattal publikussá tenni az egészet. Szóltál, hogy milyen esetben ugrik oda, ezt továbbítjuk, és javítva lesz. -
M2 #24805 A felhasználókkal tesztelni a full bétát nem a legjobb gyakorlat. Enyhén szóltam. -
M2 #24804 Nem, a fejlesztők lassan és szarul dolgoznak. A hozzá nem értésükkel ki is nyírták az oldal látogatottságát.
Design csere profi menete az, hogy előbb egy teszt szerveren megcsinálják, rendesen kitesztelik, egy éjszaka alatt élesítik majd 1-2 hét alatt iszonyat gyorsan javítják a benne maradt _apró_ hibákat.
Nem élesben cserélik és foltozgatják, kinyírva a fő funkciókat, hónapokig szerencsétlenkedve.
Ez ilyen szomszéd Pistikét és amatőr csapatát ráengedték egy oldalra jelenség. -
#24803 Igen, pont annyi.
Itt gyűjtjük a hibajelentéseket (minél részletesebb és reprodukálhatóbb, annál jabb), és továbbadjuk neki, ő pedig kb. naponta kihoz egy javításcsomagot (amitől esetleg újabb dolgok romlanak el, és ez így fog menni mindaddig, amíg az egész fórum át nem áll az újraírt felületre). -
M2 #24802 Mondjuk hogy javítva lett. Lehet hozzászólni de átdob a fórum oldalra.
De ezt tényleg nekünk kell megnézni?
Hány fejlesztő dolgozik rajta, 1? -
#24801 Üdv!
Más is találkozott már azzal a problémával, hogy ha a fórum böngészése közben megszakad az internetkapcsolat, majd helyreáll, utána már nem lehet elérni az oldalt?
Tegnap előtt tapasztaltam ezt otthon, aztán most teszteltem itt melóban is az egyik végpontról és már arról sem érem el. Pár óra elteltével egyébként magától helyre áll, de azért elég kellemetlen. -
#24510 Lattam, de legalabb lenyilik nem ugy mint eddig! :D -
#24509 de maxi ez a belső topicba való, és ki is lett tárgyalva, fel is lett írva :) -
#24508 Ja,de nézd meg mire válaszoltál:D -
#24507 Yéy
működik mobilon a válasz erre -
#24506 yay
Válasz 'Coral Springs' üzenetére (#24504) -
#24505 öö képet videót grafikont erről plz -
Lokker #24504 főoldalon a fejléc nem működik, akármire kattintok (fórum, játékhírek, stb.) nem történik semmi :( -
#24503 kis helyzetjelentés: a fejlesztők brutális sebességgel dolgoznak, nagyon faszásan alakul az egész
kaptunk ma pl. többek között olyat, amit még eddig nem: normális válasz boxokat, amik követik a beállított fejléc csík színt, lehet azokra is válaszolni, pontozni, szerkeszteni, törölni, etc.
így e -
#24800 ha minden igaz, javítva lett a dolog, nézzetek rá kérlek -
nú #24799 Nem tudom mit értesz fajta alatt, de te meg a lenti értetlenkedésből tűnsz provokátornak. Nyugodtan dobhatsz rögtön 40 büntipontot is, sedót úgyse fogod utolérni. Eddig naphosszat basztattátok dombyt és a fejlesztésekkel (vagy azok hiányával) kapcsolatos témákat, arra nem is gondolva, hogy úgy fél-1 évvel ezelőtt negyed ennyi offtopic hsz-re már jelzett valamelyik moderátor, hogy nem kéne floodolni a faszságot. Erre berakok egy képet és rögtön jön a szent duma. -
#24798 én úgy hallottam a fajtád többi tagjától, hogy tökjó kreténezni a moderátort SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a moderátornak legalábbis -
nú #24797 kajak fullba tolod a kretént -
#24796 ez egyre szörnyűbb, akarsz javítani rajta, vagy lapozzunk? -
nú #24795 Ja már vágom. De te nem tudom miért nem. Csak kerestem egy képet az új dizájnról, arról szól a szöveg is. Már ha érti a viccet urasága. -
nú #24794 wtf, azt kérdezed tőlem, hogy te vagyok-e? :D -
#24793 te is j0nNyKa vagy? legalább a normális felbontást meghagyhattad volna, ha már failtrollkodsz -
nú #24792 -
#24791 kérlek hagyd el a fórumot végleg 1.5 órára...most -
#24790 igen, igy tortent pontosan -
M2 #24789 Szuper az új design! Már cikkekhez hozzászólni sem lehet. Gondolom a túl sok látogató zavarta a tulajdonosokat. -
#24788 sorry én a konstruktív arcok táborát erősítem :) -
#24787 - mit értesz teszt alatt?
Én mindig halálra rémülök amikor bejön az új felület - nincs kedvem rájönni mikor megy és mikor nem - ráadásul tök random, gumiszoba/sajátfórum nem is megy vele.
-
#24786 Csak én nem tudok a sg.hu-n kommentelni, mert folyton a fórumot hozza be a komment elküldése helyett, vagy más sem? Plusz nem jeleníti meg az összes kommentet sem. (A fórum az működik.)
Lehet, hogy már más is írta...