Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Szerintem a mobil oldalon felesleges a videó beszúrása gombhoz egy alap linket tenni, csakúgy mint az url/kép beszúrásához.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Párszor már végigcsócsáltuk ezt a témát is, az eredeti terv a közösségi moderálás lett volna, annak nem jött be (például mert nincs közösség), aztán a fejlesztés elmaradásával a javításra és átalakításra tett javaslatok feledésbe merültek, ahogy az egész rendszer is.
Most elvétve néhányan használják, nem zavar sok vizet a jelenléte.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
És annak is mi értelme lenne? Miért lenne jó az, hogy bárkinek a hsz-ét felpontozzák? Attól, hogy valakinek sok jó pontja van, attól még írhat böszme nagy marhaságokat, és fordítva is igaz, ha valakinek csak mínusza van, írhat még jókat. Szóval nem értem, hogy miért kellene bármi féle pontozás.

All hail the double x!

Coral Springs
Ki kell venni a pontozást mert baromi felesleges, és csak további vitákat szül. Ez már sokszor elhangzott itt. Egy egyszerû like lehetõség elég lenne mint ami a Facebook -on van, azzal nem tud visszaélni senki.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

lac coo
Ez a mi nem kellene SG-nek fejezet ! 😊
ez mire jó, ez a minuszolgatás .....
a pluszt értem, ember bebotorkál topikba, látja, hogy egy hsz elõtt tolonganak a plusszok, csak megnézi már, ki írt valami világmegváltó jó tanácsot ! 😄

Amúgy annyira nem hat meg, elsõ napokban kikapcsoltam, mert agyamra ment a hsz nyitogatás, fõleg mert elsõ nap vérszemet kaptak a zuzuk ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

j0nNyKa
hát na ezaz.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

lac coo
Mi ?

j0nNyKa
ez kellene az sgnek? 😊

lac coo
Lassan ma is elerem a szazat !!! 😊)

Ez csak ugy mukodne ha latszana egy listan ki adot minuszt, Ha kirivoan sok az egy adott usertol szarmazo, foleg egy nap alatt, akkor az kamu......
Mondjuk igy meg hogy nevtelen patkanymunka, nem erdekel, patkanykodjon, olyan is az ember ! 😊

itt semmi se úgy megy ahogy kéne 😄
SzirmosSzisza
Hm, tényleg. Ennek pedig nem így kéne mennie 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
az elõbb 1551-ed volt, most adtam 3 pontot és 1554-ed lett 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Szerintem csak naponta egyszer. Szal ha most leszavazom két különbözõ hozzászólásod, akkor a mínusz csak 1-gyel nõ.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
a profilosba is számolja 😊

Lacco és Alex kaptak ma tõlem ~100 + pontot 😄

SzirmosSzisza
Egy felhasználó szavazata valaki "ellen" csak egyszer számít. (legalábbis a profilban levõ számlálóhoz, a hozzászólásra ugyanúgy meg a mínusz)

Jim Morrison
Elég szomorú... Kéne erre is valami korlátozás hogy mennyit lehet egy nap szavazni... Én mondjuk minuszt csak reklámért szoktam adni, mondjuk sokan csak azért is adják ha valaki nem azon az állásponton van. A rendszer kozel sem tokeletes, de majd ezt is csiszoljak. Talan. Jo, nem fogjak de jo lenne.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lac coo
Gyakran egyedül Assetto corsába .
Néha CARS topikba , ott van egy egyszemélyes-álregcsapat, õ vadult meg .😊
Gondolom visszalapozgatott mindenhol és sorba nyomkodta a piros gombot.
engem nagyon nem érdekel, de egy igen jó barátom, Alexease is kapja ezerrel, pedig õ igen nagy tiszteletben álló ember autós szimulátor körökben, a legsegítõkészebb em,ber akit valaha ismertem, sok helyet házigazda. no most az elég ciki, ha egy ilyen ember hsz-eit nem látják a többiek, egy bolond miatt !

Nekem ma is összejött így este az 50 darab 😄DD

Jim Morrison
Ha mondjuk valamelyil foci csapat topikjába írsz kommentet (bármit) 5-6 instant miniszt kap az ember :/
100 igen kiemelkedõ, melyik topikokba szoktal gyakran irogatni ha szabad kerdeznem?😊

lac coo
Valami h.gy. van, hogy 10 perc alatt 100 minuszt tol ránk, meg lehet ezt valahol nézni ki szórakozik ??? 😊)

hardware forum mod topikjaba esetleg benezne valamelyik illetekes?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ebbõl nem lesz szerintem flame, mert kb mindenki egyetért ezzel, aki pedig nem, az ugye nem szokott benézni ebbe a topikba. 'fyouknowwhatimean.
j0nNyKa
szerintem kezdjünk el flamet generálni, az mindig jól jött ki eddig is

szarhúgy az egész fórummotor, neked nem mindegy ezek után? 😄 szerintem egy fityinget nem érdemel ez a szarhalmaz
most mondta a gyermek, hogy õ még 2 ezret is kifizetne a 12 hónapért, ami ha jól számolom már ráfizetés az SMS-hez képest. Ebbõl következik, hogy neki az SMS-el és nem az ár/értékkel van baja.
j0nNyKa
továbbítom az sg felé egy csomó %-át, pinky promise!!4
meg én nem csak ilyen hülye smst fogadok el, jöhet kézpénz csekk számla utalás paypal gazdálkodjokosanpénz tehén krumpli bármi
na?

Tinman
Na jó, de nem te vagyazaesgé' :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
<#idiota>

j0nNyKa
adok egy számlaszámot, megoldom neked a szerkesztést <#nevetes1>

Tinman
Minek fizessek egy mobil szolgáltatónak, amikor az SG-nek akarok?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jazzy
majd 4 postban javítom magam
j0nNyKa
akkor 1 hét múlva jönek azok a hszek, hogy milyen szar a fórum hogy nincs szerkesztés? <#idiota>

Szabi
már egy hónap vip-em sincs.. és ha nem lesz változás akkor nem is lesz új 😄

SzirmosSzisza
Kevesebbet kapsz ugyanazon pénzért, illetve nem adnám meg SG-nek a telószámomat 😞

Mondd már meg komolyan, hogy mi a rák fasza problémát okoz nektek az sms fizetés?
jazzy
Én is így voltam, de ha nincs az a fizetési mód nem fizetek, biztos jobban jár a fórum :/
Tinman
"A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!"

"Fizetés SMS-el: 1016 Ft / 8 hónap (azonnal jóváíródik) "

Átutalok inkább 2.000-et 12 hónapra! Deal? :-) Számla nem kell, nem vagyok Apeh-es csak peches.

Jim Morrison
így tettem, de én ezek után se tudok mobilról kommentelni :/

SzirmosSzisza
Szerintem inkább csinálják meg rendesen, mint valami rosszat kiadni 😞

Szerintem ezt meg ha akarnak se tudnak direkt megcsinalni. Lenyugozo.

Ezt az elcseszett fejlesztest ami most ervenyben van lekene menteni 100 kulonbozo helyre mielott hozzanyulnak (Januarban ugyebar) es kesobb ha kell egy ilyen feature akkor visszalehet nezni mert ez direkt ilyen fosra megcsinalni nem lehet. (de)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini
Az anti-kényes-téma modul még csiszolásra szorul, na...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
zseniális, hogy mobilról hozzászóltam egy cikkhez reggel, és nem jelent meg, most megint hozzászóltam PC-rõl, és benyomta a reggeli, és a mostani hsz-t is. <#eljen>

All hail the double x!

immovable
<#hehe>
Eneff
Felsõbb utasításra történt. A fórum üzemeltetõi csak parancsot teljesítettek.

😊))

j0nNyKa
ja hát azért nem halad lófaszt sem a fórum fejlesztés, mert "anti-kényes-téma-hack"-et ír a domby, és ráadásul rajtad teszteli
aszemét

immovable
Tudod miért lát a gyermek mindenhol varázslatot? Mert azt keresi.
Mondjuk az fura, hogy lassan fel éve mobilrol irok es semmi gond nem volt. De amikor kényes témákról beszelek pár napja hirtelen ilyen problémák jönnek. Állítólag vannak véletlenek csak en tudom hogy nem létezik véletlen 😊)

nem kell kikapcsolni, csak bejelentkezni a normál nézetben, aztán úgy nagyjából ok lesz egy ideig.
szerintem már vagy 100x írták itt és még mindig az a szar, hogy a mobil nézetû sg-n nem teljesen jó a cookie kezelés. Jelentkezzetek be a normál nézetben, aztán az m.sg-n is, aztán jó lesz a kommentelés
j0nNyKa
óhát mobil nézet, az nem is fog értelmesen múkodni
nemtom safariban (vagy akár krómban) van-e olyan, hogy mobilnézet kikapcsolása, illetve hát a normál webes nézet bekapcsolása, én azzal próbálkoznék mindenképp