27327
-
akos #6308 És melyik reklámozó cég ellenőrzi, hogy az sg-n hány user gyomlálja ki a bannereket? -
Cicero #6307 :DDDD -
Garfield #6306 Beállítás kérdése. -
#6305 Máglyán fognak megégetni! -
Cicero #6304 :D -
Borg #6303 Nem minden adblock irt, van ami csak ápol s eltakar :) -
Cicero #6302 Nekem is kiírtja a reklámokat -
#6301 adblock használata, megöli a reklámokat, ergó nincs az SG-nek bevétele, amiből ugye fizetik szervert stb. -
Borg #6300 Nekem folyton ezt csinálja itt, IE meg FF alatt is... otthon viszon érdekes módon még soha nem csinálta...
-
Garfield #6299 Mióta tilos a chat kigyomlálása? -
#6298 FAke! Hova van ez leírva? -
#6297 amit ugye tilos! -
#6296 Nem, mert pl nálam is (és nem vagyok egyedül) le van szedve a cset, Adblock kikapja és kész. -
#6295 ez nem nuke fórum hanem sg -
Garfield #6294 Ismétlem: a fórum nem attól lesz kultúrltabb, hogy a moderátorok törölnek/büntetnek, hanem a júzerektől, akik vagy tudnak kultúrált hangnemben írogatni, vagy nem. -
Cicero #6293 Ezt meglehet nézni a cseten is nem? -
#6292 kénne egy kis táblázat szerü hogy ki van fent abban az időszakba vagyis online fórumozó.
ide be lehetne rakni:
Terv -
#6291 akkor szerencsere nem csak nekem tetszik az otlet :) -
#6290 szeretném hogyha kulturáltabbá válna a fórum, és nem a káromkodások lennének túlsúlyban. -
#6289 1. Igen, de az a profiljában az, azt meg nem fogom állandóan végigklikkelgetni nekik. Imho amúgy pont ezen lekérdezés alapján meg lehetne azt csinálni, amit én mondtam.
2. Csetet nem használok, ergo nem látom, hogy kik vannak benne, és én sem jelenek meg benne. Mint ahogy pl. azok sem, akiknél nincs megnyitva a fórum főoldala. -
#6288 mik az előzmények? -
Garfield #6287 Ez talán legyen a júzerek egyéni intelligenciájára bízva. Egyszerűbb kultúráltan fogalmazni, mint a moderátorokkal kijavíttatni, nem?
U.i.: Vicces a kérésed: Dátum: 2005.07.08. 18:15 Adta: Punker "faszvagy" -
#6286 arra ott van az utolsó lapletöltés időpontja lál
vagy csetben megjelensz.
#6271 ? -
#6285 Akkor már azt is jelezhetné, hogy éppen "online"-ak (értsd: aktívak voltak az elmúlt x percben). -
#6284 De csak St laptopján -
#6283 Hol nem volt normális a hangnem? Ott például biztos nem ahol lepubiztál. -
#6282 velem meg nem beszelted meg es normalisan hangnemben valaszolj mert en is normalisan fogalmaztam pubi! -
#6281 Még csak az hiányozna... -
#6280 Megbeszéltük kb 100x hogy nem illik bele az arculatba és ocsmányul nézne ki. -
#6279 minden VIP-es fórumozó beállíthatná magának hogy milyen legyen a fejlécszíne -
#6278 beállítható betűtipus, betűszín, betűméret..... aki beállítja, annak nem kell makrókat használni ahoz hogy most pl. pirossal írkáljon -
#6277 ja meg valami olyasmin gondolkodtam, hogy kedvenc felhasznalok. ugy mint a topicoknal meg lehetne jelolni par embert, akik bekerulnek a kedvencek koze es onnan lehet nekik privi uzenetet kuldeni. mondjuk ott a kedvenc topicok alatt (elrejtheto/megjelenitheto)
velemeny? -
#6276 fekete "Üzenetfejléc szín" -
#6275 A képtár a fórumtól független (más adatbázisból megy), ilyesmire egyenlőre ne számíts. -
Cicero #6274 Lehet hogy már feljött a téma, ha igen akkor bocsi! Akinek a SG fórumozók képtárában van képe, annak jelenjen meg egy link a képéhez az adatlapján! -
#6273 nem bírnád ki :D -
#6272 Lehetne megint egy pólódesign konteszt nem? Nem kerül semmibe és lehet, hogy lenne jobb mint a mostani. -
#6271 káromkodás mentes kommentek. -
#6270 Eccse -
#6269 Köszi.
És a Loál-póló?