Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
valahogy nemigazán illik egy informatikai portálra

shit happens

mikike
miért, akkor lenne?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Punkerwork
szeretnél kérni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mikike
Ezoteria cikkeket, fórumot és szakértõket akarok

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Amse
Ha vki meg akarja nézni a régi fejlécet az kattanjon az ingyenes fórumra, mert ott még a régi van.

Punkerwork

The Garrett
LOL reggel megnyitottam sg-t 1 másik abalkba és mostanáig nem frissítettem, ugyhogy most összevetem mi változott 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punkerwork
engem se

The Garrett
jo 70% ba hirek 30% ba reklámok mikor melyik... egyik se zavar 😛

Punkerwork
ja most is a játék hírek mennek, de néha reklám is van

Tuvok
natessék, én még a reklámokat láttam utoljára 😄

The Garrett
hm de most isaz van 😄 na mind1 😄

The Garrett
nem reklam volt csak az épp aktuális hírekbõl vagy 3-4 ha jólemlékszem 😄D
de kajak ha nem kezdtek el vitázni róla fel se tûnik hogy most full fehér eddig meg valami felhõ volt...

tomsolo
Kicsinálja ezeket a grafikákat? Ugye nem egy programozó? 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tuvok
valszeg mert nálad reklám volt helyette 😛

Punkerwork
felhõk nekem se tüntek soha fel 😊

hen-tes
de mégis lassú most : \

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

St
miért döntöttünk e puritán dizájn mellett?

1./ Kicsi volt a menü nem tudtunk bele pakolni. vissza kellett térni a 2 soroshoz, ami tavalyelõtt volt utoljára.

2./ nem látszott a felhõkön a banner. A bannerek egyébként sok esetben ki is lesznek teljesen kapcsolva

3./ felhõsnek elég rossz helyen volt a keresõje

4./ ki kellett írni, hogy tudatosuljon: MÁR JÓ RÉG ÓTA NEM SUPERGAMEZ a nevünk, hanem SG Informatika és Tudományos Hírmagazin, tekintettel arra, hogy erre van a tömegigény, nem a játékhírekre.

5./ utoljára és nem utolsósorban: felesleges a sok csicsa, ez a grafika 7 kbyte összesen, gyorsan letöltõdik
The Garrett
hehe tegnap még felhõk voltak? 😄 esküszöm nememlékszem 😛

Tuvok
ennél a felhõs sokkal jobb volt:

tomsolo
hát nem tudom....

sokkal egyszerûbb lenne ha vmi olyasmi lenne az oldalszerkezet ahol könyebb lenne vmi cserélgetõs logót kialakítani... pl. ha egy csikban kifutna a fejtetõn vagy vmi keretszerekezet megjelenne körötte, akár lehet balra zárt teljesen kihuzott is stb., csask ne ez az ide-oda dobált feeling lenne...

nem akarok megsérteni senkit, de sztem a régi is elég huladék volt noha már sikerült megszokni és elfogadni..😊

szacsi
sztem felhõk rulez...

:-O http://www.ashes.hu O-:

RelakSfromhome
vissza a felhõket

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

The Garrett
nekem pont ez tetszik. Egyszeru, semmi szivárványszínben úszó szövegdoboz stb . Szvsz mardjon 😉

Tuvok

szacsi
tök üres a fejléc. olyan, mintha a ronesz oldalán lennék, amit painttel rajzoltak...

:-O http://www.ashes.hu O-:

Dzsini
az SGkék bõségesen elég alapötletnek, meg a birodalmi csillag 😊 a többi fantáziára van bízva...

amúgy meg azért nem olyan kevesen vannak itt akik hobbiból szívesen rajzolgatnak ezt-azt.. lásd logomûhely topic, meg egyebek 😊

az RSS hírek meg egy xml/rss alapú szolgáltatás, ami egy külsõ program számára elérhetõvé teszi az oldalra felkerülõ hírek fejlécét, így rögtön látod, ha a kedvenc oldalad frissítve lett, és mehetsz elolvasni. egyre elterjedtebb, sok híroldal és a blogmotorok is támogatják.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
A keresõ elhelyezése egy kicsit jobb lett.
A selectes keresõrész szövege, az direkt van centerre fogva?
Mert IE alatt balra rendez, FireFox alatt meg középen van a szöveg.

shit happens

Punkerwork
olvassvissza

tomsolo
jó lenne...

DE,
1, maga a jelenlegi alap dizájn is olyan - pláne a különbözõ állítható hátterek plusz színek miatt is - kicsit szétszórt szal ... nem sok mindenhez lehetne illeszteni max az sgkék-hez
2, kevés ember van aki ért hozzá
3, az a kevés se biztos hogy elegendõ idõt töltsön el itt, max programok beszerzésé topigba néz bele

Lacc
Valaki árulja már el hogy az az "rss hírek" mi az isten?
Punkerwork

St
jó ötlet 😊
reanimáljuk a mivan felül topigot 😊
Dzsini
nagyság adott, méretre egy maximum, és mondjuk jpg, animgif formátum - plusz illeszkedjen a dizájnhoz 😊

miccóltok?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
baloldali csillagos logot meg kellene variálni... legyen arra is rajzverseny? a legjobbakat lehetne jutalmazni, és akár régi cserélgetõs módon bekeverni...

tomsolo
MOONDJUK OLYAT, HOGY MINDENKINEK TETSZEN - LEHETETLEN CSINÁLNI.

néha elgondolkodok rajta, kell-e ide vmilyen dizájn vagy arculat... annyira vegyes népség olvassa a sg-t...

cSuwwi
az áruház fül az allas.php-ra hivatkozik, ami ráadásul nem létezik...

shit happens

ThePartyFace
Szerintem az uj fejléc tulsagosan is letisztult...unalmas?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Tuvok
*banner,

precision
Ez a kék jó sztem. Vagy lehetne esetleg szürke. Minél fakóbb annál jobb, utálom a csillivilli, szines, csicsás forumokat 😊

Bazinga!

Tuvok
a menüsor jó, de ez a fehér banne háát

Lacc
Nekem tetszik az új fejléc. Mondjuk szvsz már egy komplett új design se ártana, ezt a kéket már eléggé unom 😊 De az jó sok munka lenne, szóval az se baj ha így marad.
Hentes Bill
kicsit furcsa, de majd megszokjuk 😊

Boldog Karácsonyt!

precision
sztem jó ez a fejléc, bár a régi se volt rossz, ugyse használom soha a fejlécet 😊

Bazinga!

cSuwwi
hasonló volt a régi fejléc is

shit happens

PResident Evil
nekem lassú 😊

Tuvok
hmm, csak nálam olyan "kopasz" a banner ? :/

St
éljen 😊
hen-tes
és még mindíg "RSS HÍR" !!!!4444 DD:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/