Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
ez a vég kezdete
Tuvok

Tuvok
RIP

tomsolo
😄DDDDdddddddd

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pyx
lehetne galériában lévõ képekhez hozzárendelni billparancsot? :o

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Dzsini
text-only sg for mobile browsers? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pyx
:o htx!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Dzsini
csak a régi õsleletek bolyonganak majd továbbra is, akik még jól elszórakoztak azon, hogy vajon mi is van fent? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
mingyárt úgyis nagyot ijedtek, felteszem az sg ultra-minimalista fejlécét és menürendszerét.
St
sg kihal, marsi táj lesz a fórum
tomsolo
értem szal szarok az ötleteim...

Tuvok
áz

Punkerwork
aszem Bordán is van elõnézet, de még soha nem használtam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
tuti le fog minket alázni az ubb, emberek elmennek ubb-s fórumokra
Dzsini
másik lehetõség a nagyon hosszú és bonyolult kódos hozzászólásra, hogy itt az általánosban is van html gyakorló topic, és a gumiszobában vagy bárhol lehet nyitni neki, és ott meg lehet nézni, hogy hogysikerül az adott hsz - aztán ha jó, akkor az elõre kicopyzott szöveget csak be kell illeszteni a céltopikba és tada.wav 😊

Tuvok
Ugye ? Én az elõnézet gombnál voltam kész ...

St
hú, tényleg nagyon durva kép, "összerémültem..."
tomsolo
szerintem ez bõven elég lenne... így lehetne szerkeszteni is meg minden...

Dzsini
persze, és St meg majd kiadja a forráskódot mi? 😉))

tomsolo
pl egy popup-ba feldobná az üzit hsz mezõ tartalmával...

Punkerwork
hova siettek a sok fejlesztés követeléssel? az elmúlt 3 évben mióta itt vagyok rengeteg dologgal bõvült már az SG, szal türelem fejlõdünk, vagy ha ennyire hiányzik csináljátok meg csapatmunkában akkor gyorsabban kész lesz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Tuvok
tomsolo
ennek az ellenkezõjét senki nem állította... de az elõnézet is nagy meló lenne? akkor nem kéne talán annyit melózni

St
akkor fórumozz ott, ahol phpbb-t használnak
St
más magyar fórum meg nemtud csomó mindent amit az sg fórum tud
Dzsini
azokat a fórumengine-eket nem St írta 😄
persze, jó lenne, meg húdejól össze lehet majd veszni, hogy nem is azt írta a másik ( 😊)))) ), de véleményem szerint nem annyira lényeges, mint amekkora feneket itt kerítetek neki... csak még valami, ami a felelõtlenebb beirogatást segíti (ahogy a törlés is)

Tuvok
Egy phpbb fórumban is van elõnézet, meg szerkesztés is utólag, pedig az (tudtommal) lényegesebben egyszerûbb motor az SG-énél .

tomsolo
sõt némelyikben van olyan is hogy preview!!!!
az pl nagy segítség lenne 😄

Tuvok
Én is mindig átnézem mielõtt a Mehet-re (Spam !-re) kattolok, meg az írásjeleket is akkor teszem ki, de pl . ha van benne 5-6 ubb link, képbeszúrás, vagy egy [ /b] helyett a végére is [ b]-t ír az illetõ, nem záródik a script és az egész post félkövérrel íródik, elég randa tud lenni ...

tomsolo
annyit fûznék csak hozzá ehhez a témához hogy más (nem magyar 😄) fórum enginekben ez a ficsör lazán és fennakadás nélkül mûködik... szal a vele járó munkát kivéve szinte semmi akádálya nincs...

meg persze van még egy csomó más is ami lehetne itt... de mi türelmesek vagyunk 😄DD

cSuwwi

shit happens

Dzsini
akkor kijavítja a következõ hozzászólásban, vagy a lent említett "átnézem" módszert követi... és ha mindenki ejt hibát, akkor miért lenne gond, hogy valaki hibázik? 😊

Tuvok
Valóban nem nagy pénz, de van, akinek nem kell a VIP, mer minek, viszont hibákat bárki ejthet .
Na mind1 ...

Dzsini
nem nagy pénz 1 személynek, viszont sokat számít az SG számára. de ezt már kitárgyaltuk, és nem itt kellene újra belemenni.

Tuvok
megin a vip-ek ... mindig a vip-ek ...

Dzsini
szerkesztés meg mindenkinek lesz? ne hidd...

Tuvok: vip - hozzászólás visszavonása.

Tuvok
"végsõ esetre meg ott a törlés"

??

cSuwwi
de törlés link csak vipeknek van.

shit happens

Dzsini
nem értem ám a hisztit a szerkesztésgomb körül... ottvannak a makrók a kép/link beszúrásra, aki onnan elbénázza (copypaste) az meg is érdemli.
a mehet gomb elõtt egyszer átolvasom, hogy mit írtam, és javítom a feltûnõ hibákat. ami meg ezen kívül bennemarad, azt meg csak tudja más is értelmezni - ha meg nem, az nem a helyesíráson múlik. (bár kiváló alapot ad arra, hogy spellflame-et lehessen indítani)

szóval rengeteg melót ki lehet váltani egy egészen kicsi plusz odafigyeléssel... végsõ esetre meg ott a törlés, hozzászólás elküldése elõtt ctrl+a ctrl+c, és ha nagyon elszállt lehet újraírni.

hen-tes
ja jó, nem tudtam

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tuvok
html -> ubb ?

St
sokára, ha lesz idõm, azt nem 2 perc megcsinálni, mivel teljesen át kell hozzá írni a fórum mûködését, ahhoz meg most nincs kedvem
hen-tes
Hozzászólás szerkesztés mikortól lesz bevezetve ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

tomsolo
htx

de akkor mi is ledegradálhatjuk a hardver topikot úgye? 😄

jajj nem, mer ott olyan magas szintû a társalgás színvonala...

Tuvok
akár (buddylist powa) 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

igen, külön listának felhasználókkal a kedvenc topikok mintájára lenne értelme - tehát egy "haverjaim" alá bárki berakhatná azokat, akikkel gyakran privizik

FtranX
hát nem 😊

Amse
De a te oldaladról se lehet beszúrni a kapcsos zárójel + #-es módszerrel.

FtranX
de ott nem lehet feltölteni 😛P